timakos Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Είμαι αρχάριος και θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο στρατηγικής πιο θα μου προτείνετε? :blush: Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 ElKonte έγραψε:Ξεκίνα με την Νεοελληνική Γραμματική της Δημοτικής (Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών-Ιδρυμα Μανώλη Τριανταφυλλίδη)Ποιος ο λογος της ειρωνειας? Εκανε ενα λαθος το παληκαρι και πρεπει να παρει τετοια απαντηση? Βοηθεια ζητησε και σχετικα με το ποκερ.Ειναι δυνατον να μην το σεβεσαι αυτο και ειδικα εδω μεσα?-1000 φιλε ElKonte.Εγω θα σου προτεινα και τα 3 βιβλια του Harrington για αρχη. Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 sumfwnw apoluta.stamathste pleon auti tin eirwnia.les k seis eiste oi alanthastoi na poume.ok re file eisai dikhgoros e kai??poio to nohma enos tetoiou post ek merous sou?file einai para polla ta kala vivlia.mias kai eisai arxarios tha sou proteina prwta apo ola tin trilogia tou harrington.thwreitai vivlos kai eidika sta prwta vhmata tha se voithisei poly.apo kei k meta yparxoune to power texas holdem tou negreanu,to super system tou doyle brunson,to winning poker tournaments one hand at a time grammeno apo online pros.einai para polla...kane ena search tous titlous k paraggeile ta mesw internet.perimene k alles apanthseis k kane tin epilogi sou. Παράθεση
timakos Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 eyxaristo pedes gia ti siboulisas toulaxiston esis me katalabenete.........kai an mporousate na mou pite pou mporw na ta bro ta biblia Harrington sto internet!!! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 ElKonte έγραψε:Ξεκίνα με την Νεοελληνική Γραμματική της Δημοτικής (Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών-Ιδρυμα Μανώλη Τριανταφυλλίδη)Epishs:http://lmgtfy.com/?q=spell+checker+greek Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Δεν είναι χώρος για επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο το forum του pokerland.gr. Θα σβήσω όλα τα post και θα κρατήσω αυτά που αναφέρονται στα βιβλία του Χάρινγκτον τα οποία προτείνω και εγώ και ειναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά. Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 kala ekanes kai signomi pou paraferthikame ...ipes metafrasmena;site paraggelias exeis; Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Εδώ και 7 μήνες έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά τα βιβλία του Harrington και το έχουμε γράψει πάνω απο 40 φορές σε πολλά thread. Επίσης υπάρχει και στην κεντρική μας σελίδα banneraki με την εκδοτική που στο site της έχει φόρμα παραγγελιών μιας και προς το παρών δεν υπάρχουν στα Ελληνικά βιβλιοπωλεία (το έχουμε αναλύσει και αυτό γιατί συμβαίνει).Με κάνετε να νομίζω ότι το κάνετε επίτηδες για να τα προωθήσετε ή να μας αφήνετε με ανοιχτό το στόμα εμάς που πρέπει να διαβάζουμε ότι γράφεται, με όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα. Διαβάζετε κ λίγο τα άλλα thread ή κάντε κανένα search. Ειδικά στα thread που έχετε συμμετάσχει κ οι ίδιοι.(pokerbooks.gr <----) Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Δεκεμβρίου, 2009 eno mpeno sixnotata den to ixa proseksei.vrika to doro mou gia tis giortes! Παράθεση
Recommended Posts