Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ HELLENICPOKER

markonis

Recommended Posts

ΣΤΙΣ 2217 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ E-MAIL ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η WEBDOLLAR.

ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΧΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.

ΠΡΟΣ ΓΑΡ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sigoura to oti sou kseklidosan ton logariasmo kai sou zitisan syggnomi einai ena poli thetiko bima.

Den ginetai omos na kleidonoun aberta logariasmous me to paramikro kai meta na tous kseklidonoun zitontas syggnomi.

Krima giati i HELLENIC POKER exei deiksei oti endiaferetai gia tous ellines paiktes kai tin elliniki agora kai bravo tis gia ayto.

Bgainei omos ektethimeni apo tis etairies pou synergatai(bossmedia,WEBdolar).

Ostoso aksizei na sygxaroume tin HELLENIC ROKER kai mono gia to gegonos oti stirizei to elliniko poker.

As elpisoume oti sto mellon den tha dimiourgithoun tetoia problimata ta opoia amayrizoun tin eikona tis HELLENIC

markonis έγραψε:

ΣΤΙΣ 2217 ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ E-MAIL ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Η WEBDOLLAR.

ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

ΧΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.

ΠΡΟΣ ΓΑΡ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΚΑΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ.

ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

Σας τιμαει ιδιαιτερα και εσενα και τον Mannerboy που μεσα απο τα post σας γραφεται ...."ενταξει οτι εγινε εγινε ..παμε για αλλα"..χωρις να με πεφτει λογος(προσεξατε εγραψα.. με ..οχι μου..σαλονικιος γαρ:P :P) ,απλα σαν ιδεα θα το ριξω,αν μπορει να γινει, μιας και αποδειχτηκε οτι ολα ηταν μια "παρεξηγηση"να μπουν τα παιδια να παιξουν αν εξακολουθουν να το θελουν φυσικα απο τον 2ο προκριματικο.Νομιζω το δικαιουνται μιας και αδικα εχασαν την αρχη του τουρνουα..απλα σαν ιδεα το αναφερω..

Τωρα για το τουρνουα..ολα κυλησαν καλα ..ολα ηταν μια χαρα..ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΧΗ εκτος απο τα προβληματα με τα 2 παιδια που ειχαν με τους κωδικους.Και πιστευω τελικα οτι αν τα ξανουδουμε πιο ψυχραιμα τα πραματα σημερα και με πιο καθαρο μυαλο,φιλε Σταυρο γκρινια για το τουρνουα δεν υπαρχει νομιζω οσον αφορα την δουλεια την δικη σου και καποιων αλλων..ενταξει καποιες παρατηρησεις ισως θα μπορουσαν να γινουν λιγο πιο κομψα αλλα δεν τρεχει και τιποτα ..μην κολλαμε..αφου ξερουμε οτι στα γραπτα ευκολα μπορουν να γινουν παρεξηγησεις..Να σαι σιγουρος οτι η προσπαθεια εχει εκτιμηθει απο ολους πιστευω και αν γινοτανε να βρισκομασταν απο κοντα ολοι μαζι θα εισεπρατες και εσυ και ολοι οσοι ετοιμασατε αυτο το πρωταθλημα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ