cheeky Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/01/on-line.htmlΤο κείμενο αυτό απο "αναγνώστη" (μάλλον κάποιον που κανει deposit 400 ευρώ και παίζει 2/4 NL...) είναι άκρως προσβλητικό για εμάς και δημιουργεί κακές εντυπώσεις σε όσους ξέρουν οτι ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα(για να μην πώ οτι διώχνει τον νέο κόσμο. Δεδομένης της επισκεψιμότητας του troktiko θα πρότεινα να απαντήσει οποιος θέλει ή καλύτερα κάποιο απο τα μεγάλα site. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Είναι δημοφιλές; Τώρα θυμήθηκα ένα λινκ που μου στειλαν:http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bl ... _2854.htmlΜόνο διανοητικά καθυστερημένοι μπορεί να παίρνουν σοβαρά τέτοιες «ειδήσεις» Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AngryKoreaMan Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 9/10 atoma einai losers,tosa gnwrizoun tosa lene.GIATI edw sto pokerland POSA nea melh me 1-2 post exoun kanei ilithia post gia to poso rigged einai to online poker lol.cheeky ayto pou les pernw paysafe 100euro kai pezw NL100 ,pisteyw to kanei to megalitero pososto twn ellhnwn.Osous gnwstous exw pou paizoun online to kanoun(enoeite einai xamenoi).Bankroll is for fags Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Deshorna Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 χαχαχα το διαβασα κ εγω...αλλα μονο για γελια ειναι καλε!!! Τι ασχολειστε!!! Καποιος θα βγηκε χαμενος κ κοιταξε να αναρτησει μια τετοια ειδηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Απλά τα μεγαλοποιεί. Αυτά που λέει μια χαρά συμβαίνουν και αποδεδειγμένα κιόλας. Απλά σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Και η κατάληξη του άρθρου μια χαρά σωστή είναι. Εκτός αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο!Το ότι το troktiko είναι γεμάτο μούφες προφανώς είναι επίσης μια πραγματικότητα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vas Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 LOL. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cheeky Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Το τροκτικό έχει επισκεψιμότητα επιπέδου in.gr contra.gr κτλ δεν μπορώ να θεωρήσω οτι 400.000 hits την μέρα είναι όλοι καθυστερημένοι. Προφανώς περίμενα οτι κάποιος θα είχε την όρεξη να γράψει μια απάντηση γιατι τέτοιες αναρτήσεις κάνουν τεράστια ζημιά σε όλους μας(είτε στο επίπεδο των παιχνιδιών οπου διώχνουν νέο κόσμο που σκεφτόταν να κάνει την πρώτη του κατάθεση ή στην πολύ κακή κοινωνική εικόνα που δημιουργεί για κάποια παιδιά που είναι άξιοι επαγγελματίες(Ήλιος,Γιώργος, Χρήστος,Ακης,Αντρέας,Ηλίας κτλ κτλ ξέρετε προφανώς ποιους εννοώ βάλτε όποιο όνομα θέλετε), για να μην γίνω πιο συγκεκριμένος και αναφερθώ συγκεκριμένα στην ζημιά στην μελλοντική πελατεία του poker.gr ή στην αναγνωσιμότητα του pokerland και των λοιπών παρεμφερή site.Απο ότι καταλαβαίνω κανείς δεν έχει όρεξη κάν να το πάρει σοβαρά σε αυτό το thread αλλα οταν μας λένε χώρα των random donks το παίζουμε κοινότητα κ χρησιμοποιούμε όρους ελληνικό poker.Και για να σας προλάβω στο γιατί δεν απαντάω εγώ νομίζω οτι έχει πιο ειδικό βάρος μια ανάρτηση απο το poker.gr ή απο τους διαχειριστές των κεντρικών sites (land union nostra city κτλ).Τέλος όλα αυτά τα γράφω χωρίς κάν να είμαι επαγγελματίας παίχτης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xalkidas Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 cheeky έγραψε:http://troktiko.blogspot.com/2010/01/on-line.htmlΤο κείμενο αυτό απο "αναγνώστη" (μάλλον κάποιον που κανει deposit 400 ευρώ και παίζει 2/4 NL...) είναι άκρως προσβλητικό για εμάς και δημιουργεί κακές εντυπώσεις σε όσους ξέρουν οτι ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα(για να μην πώ οτι διώχνει τον νέο κόσμο. Δεδομένης της επισκεψιμότητας του troktiko θα πρότεινα να απαντήσει οποιος θέλει ή καλύτερα κάποιο απο τα μεγάλα site.bankroll management is for pussies broo... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 cheekyπροσωπική μου γνώμη είναι πως ένα τέτοιο δημοσίευμα από ένα Blog δεν έχει και μεγάλη αξία αν εμείς δεν του δώσουμε αξία .Μόνο και μόνο βάζοντας αυτό link από το τρωκτικό εδώ πιστεύω άθελα σου τον βοήθησες,μιας και πήρε click δηλαδή αναγνωσιμότητα που όλα τα blog και όλα τα site γι αυτό παλεύουν να ανεβάσουν την επισκεψημότητα τους έτσι έρχονται και τα έσοδα από διαφημίσεις .Τώρα ο τύπος αν δει πως πήρε clicks από το θέμα θα ξαναγράψει τις μαλακίες του .Αδιαφορία φίλε μου θα τον καταντήσει γραφικό .Έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι αλλά μην ενεργείς και εν θερμό... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Ntavelis Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αυτά λένε και οι φίλοι μου όταν τους λέω ότι παίζω poker..Με λένε τζογαδόρο και ότι θα χάσω το σπίτι μου και τέτοια.Δε μπορούν να αντιληφθούν την πειθαρχία ενός παίχτη poker που έχει πάρει στα σοβαρά το αντικείμενο. Για δοκιμάστε να πείτε τη λέξη "μελέτη" μαζί με τη λέξη "poker" σε άτομα με αυτό τον τρόπο σκέψης.. Θα σας κοροιδεύον..Εγώ ξέρω ότι από αυτούς παίρνουμε λεφτά. Από αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι το Bankroll Management, από αυτούς που νομίζουν ότι όλα τα rooms είναι rigged και φυσικά από αυτούς που δεν ξέρουν τι είναι το fold.. Αφήστε τους να γράφουν ό,τι θέλουν.. Εσείς κάνετε το παιχνίδι σας! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gunner Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Στενομυαλία και ημιμάθεια τα χαρακτηριστικά των ηλίθιων..!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 xalkidas έγραψε:cheeky έγραψε:http://troktiko.blogspot.com/2010/01/on-line.htmlΤο κείμενο αυτό απο "αναγνώστη" (μάλλον κάποιον που κανει deposit 400 ευρώ και παίζει 2/4 NL...) είναι άκρως προσβλητικό για εμάς και δημιουργεί κακές εντυπώσεις σε όσους ξέρουν οτι ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα(για να μην πώ οτι διώχνει τον νέο κόσμο. Δεδομένης της επισκεψιμότητας του troktiko θα πρότεινα να απαντήσει οποιος θέλει ή καλύτερα κάποιο απο τα μεγάλα site.bankroll management is for pussies broo... [/quote:3vvivmoh]xaxaaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxax wraios!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 den exw idea pos anevainoun oi eidhseis sto troktiko...profanws tha einai apo mail.exw dei omws polles fores na apantane kapoioi k na diorthwnoune kapoia post pou einai lathos.kalo tha itane na yparksei mia apantisi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Gunner έγραψε:Στενομυαλία και ημιμάθεια τα χαρακτηριστικά των ηλίθιων..!!+1Αναρωτιέμαι αν έχει παίξει και ποτέ πόκερ ο τυπάς! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AEL 88 Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιανουαρίου, 2010 Γι' αυτό κι εγώ παίζω 5max. Μέχρι 4 "εικονικούς" αντιπάλους μπορώ να τους κάνω καλά.Μετά δυσκολεύει το πράγμα.lollllllllllllllllllllllllllllllllllllll Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts