maclaren007 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 LOIPON KYRIOI TIS MEDIA BOSS KAI PIOI EISTE KAI TI KANETE ME TOUS ANTHROPOUS POU BAZOUN TA KALA TOUS LEFTA KAI SAS EMPISTEUONTE OTI EISTE KALI ETEREIA. EXTHES EXO KATEBASI TO MERMAID POKER KAI EXO KANEI KATATHESEI 120$ SIMERA MOLIS TORA PAO NA KANO EKKINISI KAI MOU TO EXOUN KLEISI :TOUS STELNO EPANELIMENA EMAIL KAI DEN PAIRNO APANTISI :AN KANENAS APO ESAS KAI IDIETERA TON POLISCAS POU EXEI KALES DIASYNDESIS AN MPORI NA BOITHISI IDALOS APO DEUTERA XSEKINAO DIKASTIKOS OLA TA SEIT TIS MEDIA BOSS POU YPAXOUN KAI BLEPOUME TI GINETE Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Mhn anhsyxeis Mclaren tha pareis pisw ta lefta sou opws oloi oi oi alloi pou den eixan kanei kati ponhro.Auto pou den katalabainw einai GIATI? olh auth h emmonh me th bossmedia? Eidika otan exoun deiksei oti einai toso yperbolika aysthroi? Yparxoun dekades sites to idio kala h kalytera pou parakalane gia neous paiktes kai dinoun gennaiodora bonus kai freerolls klp. Kante (den apeythynomai prswpika se sena mclaren) mia mikrh ereyna agoras. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2007 maclaren007 πάνω από όλα ψυχραιμία. Αυτό που απειλείς με μηνύσεις ΟΛΑ τα site που τρέχουν το λογισμικό της Boss ακούγεται λίγο αστείο. Δηλαδή τι θα κάνεις μήνυση στην Bwin ή στην Sportingbet για παράδειγμα;Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Όπως σωστά είπε ο holdemgr, ο λογαριασμός σου θα ανοίξει. Επειδή γράφεις ότι μόλις έκανες κατάθεση είμαι 99% σίγουρος ότι το θέμα έχει να κάνει με την WebDollar.Το πιθανότερο είναι ότι είτε δεν συμπλήρωσες το όνομα της πόλης ή τη διεύθυνση (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και το αυτόματο σύστημα εντοπισμού κλείδωσε το λογαριασμο σου.Με ένα απλό τηλεφώνημα το πρόβλημά σου θα λυθεί σε 5 λετπά. Ξέρω έναν Έλληνα που δουλεύει στην Webdollar, όμως δε γνωρίζω τα προσωπικά σου στοιχεία (όνομα, επώνυμο, nickname).Οπότε ή τους παίρνεις εσύ τηλέφωνο και τους εξηγείς το πρόβλημα ή αν θέλεις να πάρω εγώ στείλε μου ένα ΠΜ. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts