tagari Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Θύμα ενός χάκερ που φαίνεται να τον μισεί έπεσε ο επαγγελματίας παίχτης Τζων "pearljammer" Τέρνερ **Ωραια χαλια!Προσοχη λοιπον που βαζουμε τα λεφτα μας... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Andrikos07 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Δεν ειναι μονο το θεμα του support που ειναι παντελως ανυπαρκτο, αλλα ειναι και θεμα το ποσο ευαλωτοι ειναι οι λογαριασμοι των παιχτων στα χερια καποιων που κανουν πραγματικα οτι γουσταρουν.Κοινως το θεμα ασφαλειας της εκαστοτε εταιριας που ειναι το Α και το Ω οταν λειτουργει ενα site με ποκερ,στοιχημα κλπ οπου οι παιχτες παιζουνε τα ωραια τους λεφτακια.Κοιταξτε αργα η γρηγορα τα χρηματα θα επιστραφουν ακεραια οπως επισης και τα χαμενα points στον συγκεκριμενο pro playerοπως πιστευω θα τα επεστρεφαν και σε οποιονδηποτε αλλο παιχτη pro η μη.Η ουσια ειναι πως το θεμα "ασφαλεια" μετα και το μεγαλο σκανδαλο της UB εχει παρει πολλες διαφορετικες διαστασεις.Προσωπικα το εχω πει (και το πιστευω) πως οσο κορυφαια να ειναι μια εταιρια οσο κορυφαιο support και να εχει (π.χ. Pokerstars) θα ειναι παντα ευαλωτη οταν μιλαμε για online poker και χιλιαδες παιχτες και acc's.Καμια εντυπωση λοιπον αν καποια στιγμη γινει το μεγαλο μπαμ σε καποια απο τις 3-4 μεγαλυτερες εταιριες του κοσμου στο online poker..Αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος πως το support της εταιριας που σπονσοραρει εναν επαγγελματια παιχτη δεν υπηρχε πουθενα.Δηλαδη οι υπολοιποι παιχτες τι να πουνε ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Ωραία όλα αυτά, όμως κανένας μέχρι τώρα δεν έχω δει να αναφέρει την συναιπιότητα του παίκτη και το κατά πόσο εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τους κινδύνους και σε ποιον βαθμό τηρούμε έστω κάποια στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας.Πόσοι άραγε παίζουν πόκερ μέσα από ίντερνετ καφέ, δηλαδή συνδέονται (αποκαλύπτουν τα στοιχεία τους) σε έναν υπολογιστή που είναι κοινός σε οποιονδήποτε, στον οποίο μπορεί να έχει εγκατασταθεί πολυ εύκολα κάποιο trojan για παράδειγμα;Πόσοι μοιράζονται τα στοιχεία τους με "φίλους" (παίξε μου το τουρνουά γιατί εγώ πρέπει να φύγω κλπ); Άραγε γνωρίζουν αν το PC του φίλου τους είναι παγιδευμένο από κάποιο τέτοιο προγραμματάκι;Εδώ γίνεται ευρεία κοινή χρήση υπολογιστών - στους οποίους είναι αποθηκευμένα password μέχρι και από web banking - και κανείς δεν ξέρει πόσο πραγματικά εύκολο είναι για κάποιον που γνωρίζει 5 τεχνικά πράγματα, να ανασύρει όλα αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα...Γενικά η πλειοψηφία των Ελλήνων χρηστών του ίντερνετ έχει τεράστια άγνοια στο θέμα "ασφάλεια" και δεν ξέρει πως να προφυλαχθεί αποτελεσματικά. Και δυστυχώς οι περισσότεροι πρέπει να την "πατήσουν" για να αρχίσουν να μαθαίνουν.Εύχομαι τουλάχιστον τα "δίδακτρα" να είναι φτηνά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
agelis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 το extra pin της stars δεν ειναι αρκετο?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Poliscas Καλά τα λες αλλά επέτρεψε μου να σου πω πως δεν είναι όλα τα internet cafe τα ίδια .Σε αλυσίδα που ξέρω (όνομα δεν θα πω δεν έχω σκοπό να με κατηγορήσετε και για διαφήμιση ) Αρκεί ένα restart στο pc να απ εγκαταστήσει ότι έχει κάνει εγκατάσταση ο προηγούμενος πελάτης .Βέβαια όταν κάποιος φεύγει πρέπει να πει στον υπάλληλο να τον κλείσει ή να κάνει ένα restart μόνος του!Το πιο κωμικοτραγικό που έχει τύχει είναι πελάτης να ρίξει πιστολιά 15€ και επειδή έφυγε γρήγορα και μουλοχτά άφησε το pc ανοικτό ,pc τζάμπα βλέπει ένας πιτσιρικάς και κάθεται και βλέπει σελίδα στοιχήματος ανοικτή και λέει δεν παίζω και ένα στοίχημα για τον ΠΑΟΚ (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός το ματς φέτος ) Και δεν τα βάζω και τα 400€ που βλέπω εδώ ! Τι άλλο έχουμε εδώ ααααα lineage λολ μην το συνεχίσω καταλάβατε .Ο συγκεκριμένος πιστολέρο εμφανίστηκε ξανά μετά από ένα μήνα και έλεγε πως θα κάνει και μήνυση στο μαγαζί αν δεν του δώσει τα 400€.Ο συγκεκριμένος προφανώς ήταν και κουτοπόνηρος και παντελώς ηλίθιος γιατί αρκούσε να κάνει ένα retsart πριν την κοπανήσει .Επαναλαμβάνω συμφωνώ με όσα λες αλλά Δεν είναι όλα τα internet cafe τα ίδια μην τα βάζουμε και όλα στο ίδιο τσουβάλι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Το πρόβλημα είναι γενικότερο στη χώρα μας. Ούτε οι τράπεζες έχουν επενδύσει για την ασφάλεια τους και κατ'επέκταση τη δική μας. Αυτό σημαίνει οτι συντάξεις, αμοιβές ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων είναι στον αέρα γιατί στο βωμό του κέρδους κανεις δεν θυσίασε μερίδιο από αυτά για την ασφάλεια. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι φανταζόμαστε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2010 Συμφωνώ looser με αυτό που λες, εξάλλου δεν ήθελα να κατηγορήσω τα ίντερνετ καφέ, αλλά να τονίσω την απίστευτη χαλαρότητα των ίδιων των χρηστών. Το κεφάλαιο ασφάλεια άλλωστε είναι τεράστιο. Δεν αναφέρθηκα σε επικίνδυνα peer 2 peer προγράμματα, δισκέτες που πάνε χέρι με χέρι και ανταλλαγή προγραμμάτων που οι χρήστες ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να τσεκάρουν και τόσες άλλες "κακές συνήθειες" που ουσιαστικά υπονομεύουν την ασφάλεια του υπολογιστή μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 το τελευταιο μηνα εχω στειλει 30 mail σε ολα τα support mail της fulltilt , δεν εχω παρει απαντηση απο κανενα.Ανυπαρκτο support , γιαυτο και ποτε δε θα βελτιωθει αν δεν αλλαξει αυτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2010 Η προσωπικη μου εμπειρια απο ft δεν ηταν τοσο χαλια οσο την παρουσιαζεται.Απαντουσαν βεβαια σε 1 μερα ισως και λιγο περισσοτερο αλλα ποτε δεν ετυχε κατι τετοιο οπως του gsbets.Και τωρα με αυτο το παραπονο του pearljammer το πληγμα για την εταιρια ειναι μεγαλο.Pokerstars ftw το support απλα δεν υπαρχει,απιστευτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts