donkey Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Εχουμε ΑΑ προφανως κανουμε ενα raise 5-6bb και ενας το βλεπει flop 2 8 9 rainbow κανω raise παει all inμπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει καποιος τροπος να γλιτώσουμε απο πιθανo set δεδομενου οτι ίσως και εκεινως να εχει μεγάλο pair kk qq η jj η κανουμε την προσευχη μας και μέτα call? Ρωτάω διότι οσα reads και αν έχουμε αυτη ειναι μια πολυ ωριακή κατάσταση (το ενδεχόμενο να κάνει μπλόφα δεν το εξετάζουμε οτι ισως να σκεφτει οτι δεν πετύχαμε τιποτα και οτι ημασταν απο την αρχη ανεπαφη ) ευχαριστώ Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Δεν μπορεις να βαλεις ολες τις παρτιδες σε ενα καλουπι.1)Αναφερεσαι σε cash η τουρνουα?2)Τι stack εχεις εσυ και ο αντιπαλος?3)Αν αναφερεσαι σε τουρνουα σε ποια φαση του τουρνουα βρισκεστε?4)Απο ποια θεση εκανες raise και απο ποια θεση εκανε call ο αντιπαλος?+πολλα αλλα στοιχεια που πρεπει να λαβουμε υποψη μας πριν παρουμε την αποφαση.Ετσι οπως παραθετεις το χερι δεν μπορεις να παρεις απαντησεις. Παράθεση
donkey Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 6 handed cash εγω utg+1 ο αντιπαλος που το βλεπει button ειμαστε 0.1 0.25 αλλα ειναι antes και deep εγω 53 usd o αντπαλος 63 αυτη βεβαια ειναι η πιο προσφατη παρτιδα που αντιμετωπισα μια τετοια εξελιξη αλλα γενικα εχω βρεθει πολλες φορες σε παρομοια κατασταση και σε cash και σε τουρνουα και επειδη τα blinds που παιζω ειναι χαμηλα οπως και τα buy in των τουρνουα περιπου 5 usd εκει βρισκεις παιχτες που δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρη με την εννοια οτι αυτη τη κινηση ειναι ικανoi να την κανουν ειτε με over pair ειτε με set οποτε ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις και για αυτο θελω να ακουσω γνωμες γιατι σιγουρα ολοι εχουμε αντιμετωπισει παρομοιες πατριδες Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Εκανες raise pre 1.25 εκανε call οποτε το ποτ ειναι 2.85$ κανεις στανταρ cbet και τα γυρναει ρεστα.Εχεις βαλει μεσα γυρω στα 3-3,5$ μαζι με το cbet σου και πρεπει να βαλεις αλλα 50.Ποτε ο αντιπαλος δεν εχει air εκει.Στην καλυτερη εισαι 60-40 μπροστα αν εχει pair+draw hand, στην χειροτερη εχει set η 2 pair και θελει Α η να διπλωσει το 2αρι η same turn river για να κερδισεις.Ο αντιπαλος δεν εχει ποτε JJ,QQ,KK εκει.Εχει σετ η pair+draw hand κατι τετοιο.Τα overbet σε αυτο το level=value και πολυ δυσκολο καθαρη μπλοφα.Κανω fold εκει δεν βαζω 50 ενω εχω βαλει 3. Παράθεση
donkey Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 κατ΄αρχας ειναι σιγουρο οτι εκει δεν εχει air το ειπα αλλωστε και στην αρχη απο την αλλη αντιπαλος μας δεν ειναι τοσο καλος που να γνωριζει οτι ενα φυλλο σαν ΚΚ δεν ειναι καλο σε ενα τετοιο σημειο πιθανων να πιστευει οτι εγω χτυπησα κατι οπως το 9 και οτι εκανα raise me A9s η ovepair η κατι παρομοιο ας πουμε. Δεδομενου οτι το τραπεζι ειναι 6 handed ειμαι πιο επιθετικος οποτε στο range μου ισως αυτος να βαζει και ενα τετοιο φυλλο γενικα θεωρω οτι σε τοσο χαμηλα stakes οι παιχτες επικεντρωνονται πιο πολυ στο τι εχουν αυτοι και οχι οι αντιπαλοι τους και οταν πιασουν ενα παρα πολυ δυνατο φυλλο θελουν οσον το δυνατον πιο γρηγορα να μπουν τα λεφτα ολα χωρις να ανοιγει turn και river. Τελικα εκανα fold για τον λογο οτι μαλλον θελω να πιστευω οτι θα ειχε κανει reraise αν ειχε ενα τοσο καλο φυλλο στην αρχη αλλα επειδη δεν εδειξε δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος οτι ηταν σωστο το fold μου. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 το Α9 απεκλεισε το..Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανει all in 200bb με αυτο σε ενα τοσο μικρο ποτ.Απο την προσωπικα μου εμπειρια στο nl25 πιστευω οτι χανεις εκει.Οτι και να εχει μπραβο του το πασαρω και του τα παιρνω σε αλλο χερι. Παράθεση
donkey Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 οχι δεν καταλαβες ειπα οτι πιθανων αυτος να βαζει εμενα σε ενα τετοιο χερι και οτι ισως στο flop να χτυπησα top pair top kicker δεδομενου οτι ειναι 6 handed to τραπεζι θα μπορουσα να ειχα κανει raise με κατι τετοιο σε τραπεζια με λιγους παιχτες ανοιγει το range των φυλλων που παιζεις η μπορει και να με εβαζε και σε overpair οπως 1010 η ακομα και QQ Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Δεν μπορώ να δω κάτι άλλο εκτός από fold εδώ. Τα πράγματα είναι ξεκάραθα για μένα μετά από τις πληροφορίες που μας έδωσες.Ήσαστε αρκετά deep και δεν θέλω σε τέτοιο μικρό pot να βάλω τόσα πολλά λεφτά εκτός και αν ο αντίπαλος παίζει κάτι σαν 73/59 ή 80/11 και τα λοιπά που εκεί είναι μια απόφαση σαφέστατα δυσκολότερη. Το fold ήταν η σωστή κίνηση και απλά προχωράς παρακάτω. Έχω παίξει περίπου 250.000 παρτίδες στο NL25 και πιστεύω ότι σε πολλές τέτοιες καταστάσεις είσαι πίσω. Παράθεση
donkey Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 ναι αλλα τι συμβαινει πολλοι οπως και εγω καμια φορα οταν ειμαι deep η και σε τουρνουα οταν εχεις πολλες μαρκες και πιανεις ενα τοσο δυνατο χερι κατα καποιο τροπο αγχωνεσαι γιατι ξερεις οτι αυτο που εχεις ειναι πολυ δυσκολο να βελτιωθει και ειναι και σχετικα δυσκολο να το πεταξεις και ουσιαστικα στο 90% των περιπτωσεων αν ειναι να βοηθηθει καποιος απο το flop αυτος ειναι συνηθως ο αντιπαλος οποτε πολλοι οταν εχουν δυνατο χερι θελουν να τελιωσουν εκει την παρτιδα γιατι η κινηση σαν κινηση να σε παει ο αλλος all in αν εχει set p.x ειναι λαθος δεδομενου οτι χανει value και οτι θα μπορουσε να μου παρει και αλλα σε turn και river αλλα παρολ'αυτα επαιξε σαν να ηθελε να με διωξει. Παράθεση
Againstodds Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2010 donkey έγραψε:ναι αλλα τι συμβαινει πολλοι οπως και εγω καμια φορα οταν ειμαι deep η και σε τουρνουα οταν εχεις πολλες μαρκες και πιανεις ενα τοσο δυνατο χερι κατα καποιο τροπο αγχωνεσαι γιατι ξερεις οτι αυτο που εχεις ειναι πολυ δυσκολο να βελτιωθει και ειναι και σχετικα δυσκολο να το πεταξεις και ουσιαστικα στο 90% των περιπτωσεων αν ειναι να βοηθηθει καποιος απο το flop αυτος ειναι συνηθως ο αντιπαλος οποτε πολλοι οταν εχουν δυνατο χερι θελουν να τελιωσουν εκει την παρτιδα γιατι η κινηση σαν κινηση να σε παει ο αλλος all in αν εχει set p.x ειναι λαθος δεδομενου οτι χανει value και οτι θα μπορουσε να μου παρει και αλλα σε turn και river αλλα παρολ'αυτα επαιξε σαν να ηθελε να με διωξει.Αν υποθεσουμε οτι ισχυουν αυτα που λες, τοτε το γεγονος οτι επαιξε λαθος συνεπαγεται οτι δεν σου πηρε το stack επειδη δεν επαιξε σωστα το monster του. Εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες οσον αφορα την αποφαση fold και απλα θελω να προσθεσω οτι ισως πρεπει να δεις την παρτιδα απο αλλη οπτικη γωνια περα του αν κερδιζεις η οχι, να σκεφτεις οτι το κακο play του, σου εσωσε 1 bi Παράθεση
Recommended Posts