Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

$10 + $1 Tournament

600/1,200 Ante 150

No Limit Hold'em

Seat 1: wonderlands (15,381)

Seat 2: ilikekrsk (12,233)

Seat 3: The-Guvnor_UK (59,315)

Seat 4: RiverRamJet (14,579)

Seat 5: HERO (43,219)

Seat 8: stoo100 (43,804)

Seat 9: fizcerraldo (30,155)

wonderlands antes 150

ilikekrsk antes 150

The-Guvnor_UK antes 150

RiverRamJet antes 150

HERO antes 150

stoo100 antes 150

fizcerraldo antes 150

The-Guvnor_UK posts the small blind of 600

RiverRamJet posts the big blind of 1,200

The button is in seat #2

*** HOLE CARDS ***

Dealt to HERO [ ? ? ]

HERO raises to 3,600

stoo100 folds

fizcerraldo raises to 30,005, and is all in

wonderlands folds

ilikekrsk folds

The-Guvnor_UK folds

RiverRamJet folds

HERO ????

Τώρα τελευταία μελετάω παλιά χέρια που είχα παίξει για να βελτιώσω τα καινούργια.

Σε αυτό το mtt είμαι UTG , πιάνω πολύ καλό φύλλο και κάνω raise.

H ερώτηση είναι πόσο καλό φύλλο πρέπει να έχω για να κάνω call στο all-in του αντιπάλου.

Εντάξει αν έχω ΑΑ κάνω call.Tί κάνω όμως αν έχω ΚΚ ή QQ ή ΑΚs ???

Είμαι in the money,έχουμε μείνει 18 άτομα,ο chip leader είναι αυτός με τις 59000,είμαι 3ος σε μάρκες και ο μέσος όρος είναι

στα 23000 περίπου.Ο πρώτος παίρνει περίπου 800$ και φυσικά αν δεν μπεις final table τα έπαθλα δεν αξίζουν.Δεν έχω reads για τον αντίπαλο λόγω multitabling.10λεπτα blind levels.

Δημοσίευση

oso ki an to analisoume tora pisteuo pos an skopos einai ipsili thesi tote aksizei ena call me jj!kai logo tou tropou pou paixtike i partida dino liges pithanotites na krataei aa,kk!ara auto pou tha eixa sto mualo mou einai pos krataei me megali pithanotita ak,qq alla isos kai mikrotera zeugi opos tt,99!polles fores exo sinantisei tetoies kiniseis me tetoia filla!an mou eleges ti tha protimousa na exo anamesa se jj kai ak tha sou elega jj!

Δημοσίευση

Βασικά αν δεν είχα φάει suckout μετά το call, ούτε που θα το σκεφτόμουνα αυτό το χέρι.Εβριζα για πολύ καιρό το donk που τα πέταξε all-in με ΑJs.Μετά από μέρες που συζητούσα το hand με φίλους

μου για τη μεγάλη ατυχία μου "έσπασε τους ΑΑ μου με runner runner flush με μια τελείως donk move" άρχισα να σκέφτομαι μήπως δεν ήταν και τόσο donk αυτή η κίνηση που έκανε.Με AA είχα μια εύκολη απόφαση.

Τί θα έκανα όμως αν δεν είχα ΑΑ αλλά πχ JJ ?

Αν είχα ΑΚ ή ΑQ?

Αν είχα 88 ή 99 ή ΤΤ?

Με όλα τα παραπάνω θα έκανα το preflop raise UTG.

Βασικά μάλλον ...θα πήγαινα πάσο.

O αντίπαλος μου με ένα all-in και ένα πάσο θα αυξανε το stack του κατά 1/5.

Είχα ένα υγείέστατο stack και δεν είχα καμία όρεξη να ρισκάρω σε ένα πιθανό coin-flip.

Ενιωθα ότι είχα το τραπέζι under control και μου φαινόταν εύκολο να παίξω ενα post flop ABC poker.

Τελικά αυτή μαλλον είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία μου.Τα coin flip δεν μπορείς να τα αποφύγεις στα τουρνουά και αν θέλεις να κερδίσεις ένα τουρνουα πρέπει να παίξεις και να σου κάτσουν.

Γι'αυτό μάλλον δεν έχω κερδίσει ακόμα ένα.Τις πιο πολλές φορές προσπαθώ να τα αποφύγω.Με JJ θα έβαζα τον αντίπαλο σε ΑΚ και θα πήγαινα πάσο.Ακόμα και αν ξέρω ότι το call εχει cEV>0.

Για την ιστορία έμεινα με 10000 μάρκες όταν πέρασαν από πάνω μου και τα blinds.Εφτασα πάλι τις 60000 μάρκες και τελικά αποχώρησα στη 10η θέση όταν σε all-in preflop με ΑΚ ο αντίπαλος έκανε

runner runner straight με ΑQ. :laugh: Πήρα το αστρονομικό ποσό των 45$.

Tα είχα κόψει τα mtt για κάτι τέτοια suckout που τρως μετά από ώρες και μετά τα ξαναέκοψα.Εκανα 1 μήνα να ξαναπαίξω :laugh: