harima Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Δυστυχως δεν εχω το hh αλλα θα περιγραψω το χερι οσο καλυτερα μπορω.Το τουρνουα 22αρι της stars το απογευματινο .remaining :735 απο 2328Blinds:125-250Stack μου 8300Shovarei o hijack 2500 (10bb) στο προηγουμενο ακριβως χερι καρφωσε 20bb stack απαραδεκτα και τελως παντων ειναι ο κλασικος τilt Που χανει μια πασα και στην επομενη κανει all in.Ο cut off με 9000 stack κανει re-raise all inΕγω στο Button με ΑΚoff. Τι κανετε εδω? Δεδομενου του stack μου και του αρχικου που shovarei τοσο Light? Παράθεση
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Δεν πασαρω με τιποτα το ΑΚ οπως το περιγραφεις.O CO κανει raisolate allin με ενα range της μορφης {88+,AJs,AQ,AK} και πιστευω οτι με ΑΑ θα εκανε απλο call,ισως και με ΚΚ.Μην πω οτι μπορει και το range του να ειναι πιο light.Πιο πολυ θα δυσκολευε η αποφαση αν εκανε flat call imo παρα το allin.Και για να πας καλα σε ενα (ιντερνετικο) τουρνουα πρεπει να ρισκαρεις γιατι τα λεφτα ειναι στις πρωτες θεσεις.Και τωρα που εχει και extra money στο pot?Εγω παντως auto shove. Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Συμφωνοι σε ολα.Με προβληματιζει λιγο γενικα η ιδεα του να χω ενα decent stack και να παιξω coin flip συνειδητα. περισσοτερες φορες νομιζω θα δω pair τυπου 88-QQπαρα AQ AJ .Σιγουρα τα οdds ειναι παρα πολυ καλα λογω του dead money αλλα ειναι decent stack και δε ξερω γιατι να μη εκμεταλλευτω το οτι δε ειμαι στη πεινα ακομα και αν κανω λιγο υπομονη ισως τα βαλω καλυτερα απο 50-50. Mε 20-25 bb ειμαι auto call .Οταν αρχιζω και εχω μεγαλυτερο stack με τετοιο action δε ξερω....Σκεψου οτι το ΑΚ ειναι αλλης δυναμικης να το κοπανας εσυ και αλλης απλα να το callareis .Τεσπα call ειναι I suppose Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 den exeis kai toso megalo stack... Παράθεση
harima Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 ειπα οτι εχω ενα decent stack οχι μεγαλο. Για την ιστορια obv εκανα call απλα θελω γνωμες για το αν το call ειναι obv. Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιανουαρίου, 2010 Κερδισες η εχασες?? Και εγω call θα εκανα γιατι στο ιντερνετ αν δεν ρισκαρεις δεν θα παρεις... Παράθεση
Recommended Posts