psfsin Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 ακουστε το πολυ ενδιαφερον story.. αφου μαζεψα καποια λεφτα αποφασισα να παρω καινουριο pc και αναβαθμισα την συνδεση σε24αρα του οτε! απο τοτε που αναβαθμιστηκε και εβαλα το νεο modem-router (εκτος το οτι συγχρονιζει μεχρι 5mb mono) καθε φορα που κανει αναφλεξη ο καυστηρας στο υπογειο του σπιτιου μου (μενω στον 4ο οροφο) χανω τη συνδεση για 1 λεπτο περιπου! στον οτε που ρωτησα δεν εχουν ξανακουσει κατι παρομοιο και μου ειπαν οτι δε φταινε αυτοι και δε μπορουν να κανουν κατι... εγω τι μπορω να κανω;;;οπως καταλαβαινετε δε μπορω να παιξω ετσι κι εχω πελαγωσει.. εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο η εστω να δωσει καποια ιδεα... ευχαριστω! Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Φεβρουαρίου, 2010 Πως εππηρεαζει ο καυστηρας τη συνδεση δεν ξερω.. Μηπως κατι με τα καλωδια χαλκου στην πολυκατοικια σου η το router φταιει. Φωναξε εναν τεχνικο να δει ολη την εγκατασταση και αν φταιει ο καυστηρας για το disconnect.Δοκιμασε με ενα αλλο router πρωτα ομως, τα 5mb που λες ειναι πολυ λιγα εκτος τι να πω αν μενεις 20km μακρια απο το DSLAM.. Παράθεση
mammon Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να εχουν κανει καμια λαλακια στις γραμμες και να επηρεαζεται το σημα του τηλεφωνου απο τα κλωδια του καυστηρα.. Τρεχα γυρευε Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 psfsin έγραψε:ακουστε το πολυ ενδιαφερον story.. αφου μαζεψα καποια λεφτα αποφασισα να παρω καινουριο pc και αναβαθμισα την συνδεση σε24αρα του οτε! απο τοτε που αναβαθμιστηκε και εβαλα το νεο modem-router (εκτος το οτι συγχρονιζει μεχρι 5mb mono) καθε φορα που κανει αναφλεξη ο καυστηρας στο υπογειο του σπιτιου μου (μενω στον 4ο οροφο) χανω τη συνδεση για 1 λεπτο περιπου! στον οτε που ρωτησα δεν εχουν ξανακουσει κατι παρομοιο και μου ειπαν οτι δε φταινε αυτοι και δε μπορουν να κανουν κατι... εγω τι μπορω να κανω;;;οπως καταλαβαινετε δε μπορω να παιξω ετσι κι εχω πελαγωσει.. εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο η εστω να δωσει καποια ιδεα... ευχαριστω!Πρώτον και κυριότερο, δοκίμασε ένα άλλο router να δεις αν επιμένει το πρόβλημα..Αν συνεχίζει τότε πάρε τον ΟΤΕ και ζήτα τους να κάνουν έναν έλεγχο στο δίκτυο τους να δεις μήπως βρίσκουν κάτι. Λογικά, μπορεί να υπάρχει κάποιο leak που επιρρεάζετε από την ενεργοποίηση του καυστήρα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με κάποια πολύ μικρή διαρροή ρεύματος από τον καυστήρα που επιρρεάζει το δίκτυο των καλωδίων τηλεπικοινωνιών (καλώδια χαλκού, όπως αναφέρει και ο iJustRiveredYou παραπάνω). Αν είναι τέτοιου είδους πρόβλημα τότε μπορούν να το δουν στον έλεγχο δικτύου που κάνουν μέσω των κεντρικών.Ζήτα (απαίτησε, γιατί στον ΟΤΕ βαριούνται) να μιλήσεις με κάποιο τεχνικό.Πες μου όμως και κάτι άλλο..Στο σπίτι σου τι πρίζες τηλεφώνου έχεις; Διπολικές (παλαιού τύπου, που μοιάζουν με ρεύματος) ή τελευταίου τύπου (με το κλιψάκι που εγκαθήστουν τα τελευταία 15 χρόνια);Αν έχεις έστω και μία διπολική πρίζα στο σπίτι που ανήκει στη γραμμή Internet τότε μπορεί να σου παρουσιάζει κάποιο βραχυκύκλωμα..Υ.Γ.:Ο ΟΤΕ έχει την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατών..Επαναπαύονται στο ότι έχουν το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο και σε συνδιασμό με την συμπεριφορά και την εκπαίδευση δημοσίου υπαλλήλου των υπαλλήλων τους καταλήγεις πάντα στο να μη λύνεις τα προβλήματα σου.. Παράθεση
psfsin Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 ntaveli ty exw milisei me arketa atoma kai elpizw na vrw mia lusi! exeis dikio s auto pou les!(gia ton ote) Παράθεση
antreas_z Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 eixa paromoio provlima..to antimetopisa anavontas to 8ermosifono... Παράθεση
logan4484 Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2010 ego perimeno na erthei to kalokairi Παράθεση
subgr Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 psfsin έγραψε:ακουστε το πολυ ενδιαφερον story.. αφου μαζεψα καποια λεφτα αποφασισα να παρω καινουριο pc και αναβαθμισα την συνδεση σε24αρα του οτε! απο τοτε που αναβαθμιστηκε και εβαλα το νεο modem-router (εκτος το οτι συγχρονιζει μεχρι 5mb mono) καθε φορα που κανει αναφλεξη ο καυστηρας στο υπογειο του σπιτιου μου (μενω στον 4ο οροφο) χανω τη συνδεση για 1 λεπτο περιπου! στον οτε που ρωτησα δεν εχουν ξανακουσει κατι παρομοιο και μου ειπαν οτι δε φταινε αυτοι και δε μπορουν να κανουν κατι... εγω τι μπορω να κανω;;;οπως καταλαβαινετε δε μπορω να παιξω ετσι κι εχω πελαγωσει.. εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο η εστω να δωσει καποια ιδεα... ευχαριστω!Όταν ανάβει ο καυστήρας τραβάει πολύ ρεύμα.Είναι μόνο για μια στιγμή αλλα αν προσέξεις, πρέπει να πέφτει και η ένταση στο φως.Αυτό μπορεί να κάνει το router σου να κάνει rr.Απλα βάλε ένα κάλο ups στο pc σου.Μπορεί βέβαια να προκαλεί παρεμβολή και στην γραμμή του οτε οπου σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις ΥΓ Στην 2η περίπτωση, όχι, μη βάλεις ups στον καυστήρα Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2010 Πτωση τασης ειναι οταν τραβαει αποτομα ρευμα ο καυστηρας. βαλε ενα UPS και καθαρισες. Το επαθα και εγω και εχω συνδεσει και τον υπολογιστη στο UPS. Παράθεση
Recommended Posts