Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Pokerland.gr Αποστολή Σαν Ρέμο, σε συνεργασία με το Pokerstars!

goingup

Recommended Posts

• Απαντήσεις 159
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

eimaste akoma zontani ...........

PokerStars Παιχνίδι #39444091482: Τουρνουά #239849676, $10+$1 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο X (300/600) - 2010/02/09 0:06:17 EET [2010/02/08 17:06:17 ET]

Τραπέζι '239849676 26' 9-max Θέση #4 είναι το button

Θέση 1: dodo-dodo 96 (5133 σε μάρκες)

Θέση 2: tammaister (8776 σε μάρκες)

Θέση 3: CARTEL74 (32959 σε μάρκες)

Θέση 4: PROSFYGAS (4606 σε μάρκες)

Θέση 5: Menikagain (8510 σε μάρκες)

Θέση 6: komotini@13 (45794 σε μάρκες)

Θέση 7: fridis77 (5776 σε μάρκες)

Θέση 9: Ippocampus (2216 σε μάρκες)

dodo-dodo 96: βάζει το ante 50

tammaister: βάζει το ante 50

CARTEL74: βάζει το ante 50

PROSFYGAS: βάζει το ante 50

Menikagain: βάζει το ante 50

komotini@13: βάζει το ante 50

fridis77: βάζει το ante 50

Ippocampus: βάζει το ante 50

Menikagain: βάζει το small blind 300

komotini@13: βάζει το big blind 600

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στο fridis77 [9d Ad]

fridis77: κάνει ρελάνς 5126 to 5726 και είναι all-in

Ippocampus: calls 2166 και είναι all-in

dodo-dodo 96: πάει πάσο

tammaister: πάει πάσο

CARTEL74: κάνει ρελάνς 27183 to 32909 και είναι all-in

PROSFYGAS: πάει πάσο

Menikagain: πάει πάσο

komotini@13: πάει πάσο

Το uncalled ποντάρισμα (27183) επιστράφηκε στον CARTEL74

*** FLOP *** [3s Ks 5s]

*** TURN *** [3s Ks 5s] [Ah]

*** RIVER *** [3s Ks 5s Ah] [Td]

*** SHOW DOWN ***

fridis77: δείχνει [9d Ad] (ζευγάρι Άσσους)

CARTEL74: δείχνει [Qc Qh] (ζευγάρι Ντάμες)

fridis77 μάζεψε 7120 από επιμέρους pot

Ippocampus: δείχνει [Jc Kh] (ζευγάρι Ρηγάδες)

fridis77 μάζεψε 7798 από κεντρικό pot

*** ΣΥΝΟΨΗ ***

Συνολικό pot 14918 Κύριο pot 7798. Δευτερεύων pot 7120. | Rake 0

Ταμπλό [3s Ks 5s Ah Td]

Θέση 1: dodo-dodo 96 πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)

Θέση 2: tammaister πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)

Θέση 3: CARTEL74 έδειξε [Qc Qh] και έχασε μέ ζευγάρι Ντάμες

Θέση 4: PROSFYGAS (button) πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)

Θέση 5: Menikagain (small blind) πήγε πάσο πριν Flop

Θέση 6: komotini@13 (big blind) πήγε πάσο πριν Flop

Θέση 7: fridis77 έδειξε [9d Ad] και κέρδισε (14918) μέ ζευγάρι Άσσους

Θέση 9: Ippocampus έδειξε [Jc Kh] και έχασε μέ ζευγάρι Ρηγάδες

san rok sigrotima

poli gelio :laugh: :laugh: :laugh:

sorry boys

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν μπαινουν τοσα ατομα εχει και καποια αρνητικα.

πχ οι ποντοι αλλαζουν απο 63 θεση , και μετα ξανα στην 9η θεση.

gg all.

1.Οποιος εχει θετικο ROI , επιτρεπεται να κανει suckouts (ναι κιομως).

Άραξε ρε gsbets το παίξιμο δεν μου άρεσε. Παρ' όλα αυτά έβλεπα μετά το opr και είδα ότι ο τύπος έχει φοβερά αποτελέσματα και θεώρησα καλό να το ποστάρω. Όχι γιατί δεν επιτρέπεται να ρίχνει suckouts όποιος έχει καλό roi αλλά γιατί 1) με χάλασε τ παίξιμο εξαιτίας του αποτελέσματος προφανώς και 2) κακό παίξιμο δεν σημαίνει και κακός παίκτης γενικά. Πήρε τις πιθανότητες του και τέλος.

(ναικιόμως!!)

gsbets έγραψε:

gg all.

Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο. Κανείς μας δεν περίμενε ότι θα παίξουν τόσοι πολλοί, περιμέναμε γύρω στους 150, και σε αυτή την περίπτωση θα πληρώνονταν τα 2 τελευταία τραπέζια. Με 389 συμμετοχές, τα πράγματα φυσικά αλλάζουν και δεν είναι δίκαιο να παίρνει τους ίδους πόντους ο 63ος χτες με τον 10ο.

Θα εισηγηθώ με τα νέα δεδομένα αν μπορούμε να αλλάξουεμ τη βαθμολογία, προς το καλύτερο πάντα.

Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια στο pokerland!απίστευτη προσέλευση.Είμαι περίεργος να μάθω αν τέτοια promo για ept έχουν γίνει και σε άλλες χώρες και εάν ναι πόσα άτομα άραγε μαζεύουν.

Havalencia

Άραξε ρε gsbets το παίξιμο δεν μου άρεσε. Παρ' όλα αυτά έβλεπα μετά το opr και είδα ότι ο τύπος έχει φοβερά αποτελέσματα και θεώρησα καλό να το ποστάρω. Όχι γιατί δεν επιτρέπεται να ρίχνει suckouts όποιος έχει καλό roi αλλά γιατί 1) με χάλασε τ παίξιμο εξαιτίας του αποτελέσματος προφανώς και 2) κακό παίξιμο δεν σημαίνει και κακός παίκτης γενικά. Πήρε τις πιθανότητες του και τέλος.

(ναικιόμως!!)

Σε οποιοδήποτε τουρνουά παίζω πάω πάντα για πρώτη θέση.Ποιο ακριβώς παίξιμο δε σου άρεσε?

αν γινεται κ θελετε μπορειτε να την κανετε στο στυλ που ειναι γενικα οι βαθμολογιες της ιδια της εταιριας στα τουρνουα..για πιο αξιοκρατικο συστημα βαθμολογησης.ενταξει ισως να το λεμε λιγο αργα βεβαια αλλα απ το καθολου...

fridis έγραψε:

den katalava tipota apo ayta poy lete

oi protoi 9 den vathmologoynte mono??

sorry tora eida oti osoi einai sta lefta pernoyn 5 pontalakia

kali fasi aniksame logariasmo xwris na to kseroyme :laugh:

peris31 έγραψε:

αν γινεται κ θελετε μπορειτε να την κανετε στο στυλ που ειναι γενικα οι βαθμολογιες της ιδια της εταιριας στα τουρνουα..για πιο αξιοκρατικο συστημα βαθμολογησης.ενταξει ισως να το λεμε λιγο αργα βεβαια αλλα απ το καθολου...

-1

sta ala mporei na exei pio ligoys

eidika sta teleytea poy tha exei xathi to endiaferon apo poloys

egw px vgika 22 thesi

gia na moy dosi 1 2 pontoys parapano tha prepei ston 1o toy toyr

na dosi 30

kai ayto den einai dikaio

oi 25 pontoi diafora tha megalosi

kapoios poy vgike 63thesi ti tha toy peis twra?

oti telika pernis 1 ponto?

den einai sosto etsi nomizo egw

baskont έγραψε:

gsbets έγραψε:

gg all.

Έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο. Κανείς μας δεν περίμενε ότι θα παίξουν τόσοι πολλοί, περιμέναμε γύρω στους 150, και σε αυτή την περίπτωση θα πληρώνονταν τα 2 τελευταία τραπέζια. Με 389 συμμετοχές, τα πράγματα φυσικά αλλάζουν και δεν είναι δίκαιο να παίρνει τους ίδους πόντους ο 63ος χτες με τον 10ο.

Θα εισηγηθώ με τα νέα δεδομένα αν μπορούμε να αλλάξουεμ τη βαθμολογία, προς το καλύτερο πάντα.[/quote:352aouhl]

Εννοειται οτι οποιαδηποτε αλλαγη αν γινει θα πρεπει να ισχυσει απο το επομενο και οχι απο αυτο.

Εγώ θα ήθελα να προτείνω πιο πολλές μάρκες για αρχή.

Οι 2000 είναι λίγες και το παιχνίδι πάει από πολύ νωρίς στον τζόγο.

3000 θα ήταν πολύ καλύτερα

looser έγραψε:

Εγώ θα ήθελα να προτείνω πιο πολλές μάρκες για αρχή.

Οι 2000 είναι λίγες και το παιχνίδι πάει από πολύ νωρίς στον τζόγο.

3000 θα ήταν πολύ καλύτερα

den simfono filaraki

liges kai kales

exoyme kai 12 lepta blind

min mpenoyme kai me oti nane

ta paidia exoyne apo 100xil ektos apo enan poy exei 400x

kai ta blind einai 3000-6000

den piezonte kai toso

Μην το βλέπεις έτσι σκέψου πως σε μίαμιση ώρα παιχνιδιού είναι οι περισσότεροι sort stack με αποτέλεσμα από πιο νωρίς αρχίζει ο τζόγος και τα shove με ότι να ναι .Τι θέλουμε να κερδίσει ο πιο τυχερός ή ο πιο καλός?

εγω δε προτεινα κατι , απλα εκανα μια παρατηρηση.

δε ξερω πως μπορει να αλλαξει το point structure ωστε να μην αδικηθουν

αυτοι που επαιξαν στο 1ο τουρ και βγηκαν 10-20 θεση πχ.

Ελπιζω και τη Πεμπτη να μαζευτουμε τοσοι πολλοι.

καλα απ οτι βλεπω δε προλαβε να τελειωσει το τουρ κ ολοι αρχισαμε ν βρισκουμε τρυπες(βαζω κ τον εαυτο μου μεσα).ισως να φταιει οπως ανεφερε ο baskont οτι δν περιμεναν τετοια ανταποκριση.το να αλλαξει κατι κ να ισχυει απ το επομενο θα ειναι αδικο για αρκετους κ ειδικα για τα παιδια του final table.οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να συμβιβαστουμε κ να προσαρμοστουμε με τα υπαρχοντα δεδομενα κ στο μελλον σε αλλη πιθανη χορηγια να ληφθουν υποψην οι παρατηρησεις ολων με σκοπο τη καλυτερη κ πιο βελτιωμενη διεξαγωγη των τουρνουα.

Μακάρι να έχει τον ίδιο αριθμό συμμετοχών και το επόμενο.Δεν το πρόλαβα σήμερα.Next time

Ξανά μπράβο στο Pokerland.

Μετά απο την σίγουρη επιτυχία του πρωταθλήματος εύχομαι και κάτι παρόμοιο για το wsop.

Αυτό που ίσως κάνουμε (αν συμφωνεί και το Pokerstars) είναι να δώσουμε 6 βαθμούς στις θέσεις 19-27 και 8 βαθμούς στις θέσεις 10-18. Δεν αδικεί κανέναν νομίζω, ίσα ίσα επιβραβεύει το πλασάρισμα στα 2 και στα 3 τελευταία τραπέζια. Κάτι που θα ισχύσει και στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Θα έχουμε απάντηση αύριο το βράδυ. Και πάλι ευχαριστούμε για τη απίστευτη συμμετοχή σας! Πάθαμε πλάκα όλοι μας!

Συγχαρητήρια στον Cas23 για τη νίκη του στην 1η αγωνιστική! Ο Rigaros ήταν 2ος (ο Μπαχούμης είσαι φίλε; ) και ο gsbets, ο Γιώργος ο Σμέρος τερμάτισε 3ος! Μίλτος Κυριακίδης 4η θέση και Θοδωρής Αηδονόπουλος 5ος!

Screenshot από τα τελικά αποτελέσματα:

@timoros to shove sou me A5 sto opoio mou ekanes to suckout. Προφανώς respect στα αποτελέσματα σου οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε περαιτέρω. Αυτά γίνονται. Έτσι κι αλλιως μια χαρά μου κάθησε, άλλο που τελικά έκατσε ο Α και έχασα.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι κατόπιν εορτής δεν είναι και το καλύτερ πράγμα να αλλάζουν οι κανόνες. Αλλά μιας και μιλάμε για 15 αγώνες και το καλύτερο πλασάρισμα σε 5 δεν είναι και πλήρως κατακριτέο. Ειδικά αν πάει έτσι όπως το λέει ο baskont είναι προφανώς πιο δίκαιο. Ένα θεματάκι μόνο. Αν σε κάποιο τουρ (που δεν θα γίνει αλλά λέμε ) οι 19-27 δεν είναι itm? Θέλει ένα if κάπου ο αλγόριθμος. Μάλλον στο if θέσεις που πληρώνονται > 54 αυτό που λες.

Nai.. nomziw afiste to opws itan twra pou arxise kai plewn, kai tin epomeni fora to allazete an einai. To oti pernei o 10os to idio me ton 60o den einai toso pare3eno, e3allou o bubble den pernei tipota opotan uparxoun jumps diafora sto structure.

στην αρχη στο 25/50 , κοιταζα κατι sites και πεταχτηκε το τραπεζι και εκανα missclick fold.

ειχα 66 επρεπε να κανω call 100 με 400-500 μεσα κατι τετοιο (position).

board J 3 6 6 K , στο φλοπ παιξανε ρεστα ΚΚ vs AJ.Κριμα :D

Δεν μου άρεσε καθόλου το structrure του τουρνουά...ήλπιζα ότι θα είναι σαν τα υπόλοιπα της pokerstars...θέλει πολύ τύχη και όχι σε λίγα σημεία, αλλά τουλάχιστον σε 5-6 φάσεις του τουρ...τπ η στρατηγική πρέπει να διαμορφωθεί ανάλογα...

Επίσης αν η ώρα ήταν 9 ίσως βόλευε περισσότερο. Ιδεες πετάω, τίποτε σημαντικό απλά να υπάρχει η γενική γνώμη για το μέλλον...

polla sygxarhthria sto pokerland kai se ola ta paidia.

ontws einai ligo adiko o 10os na kerdizei tous idious va8mous me ton 63o...

O cas23 - klo_23(fulltilt) einai o filos costas loizou, filaraki tou ael1979.

Γεια σας παιδιά,

Aφού αυτό είναι το πρώτο μου post, επιτρέψτε μου να συστηθώ σε όλους σας:

Εδώ και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι με μάρκετινγκ για το PokerStars, στης αρχές στην Ασία με το APPT, και στον τελευταίο χρόνο στην Νήσο του Μαν, όπου έχουμε την έδρα μας.

Ενώ η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σουηδία, και επειδή δεν εχω πάει ποτέ σε ελληνικό σχολείο, ζητώ την κατανόησή σας για τα γραπτά τα ελληνικά μου, που προφανός χρειάζονται βελτίωση! :unsure:

Παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά από το Νοέμβριο, και τώρα με την χθεσινή έναρξη του πρώτου ελληνικό promotion μας, θα κοιταξώ να γίνω πιο ενεργός εδώ.

Μπορείτε να μου στείλετε PM με οποιεσδήποτε απορίες έχετε, αν και για γενικότερα θέματα γύρω το PokerStars ή το λογαριασμό σας, συνιστώ να επικοινωνήσετε κατευθείαν με την ελληνική υποστήριξη μας στέλνοντας e-mail στο support[at]pokerstars.com, γιατή συχνά θα λάβετε μια ταχύτερη απάντηση!

Όπως αναφέρθηκε ο Baskont προηγουμένως, δεν θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει τέτοιο τεράστιο ενδιαφέρον από την ελληνική και κυπριακή κοινότητα του πόκερ για αυτό το promotion. Eίναι βέβαιο ότι η συμμετοχή και η υποστήριξη σας θα βοηθήσει να δημιουργήσουμε μόνο μεγαλύτερες και καλύτερες δραστηριότητες για τους έλληνες παίκτες μας από εδώ και πέρα!

Σε ό,τι αφορά το σύστημα βαθμολόγησης για το leaderboard, όπως ορισμένοι έχουν ήδη αναφέρει, θα ήταν άδικο να αποφασίσουμε να αλλάξουμε το σύστημα τώρα που η αποστολή έχει ήδη ξεκινήσει.

Όμως, σε απάντηση προς μερικές από τις παρατηρήσεις που ανέκυψαν, θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό είναι το πρότυπο σύστημα που χρησιμοποιούμε για παρόμοια πρωταθλήματα σε άλλες χώρες. Βλέπε για παράδειγμα Liga Española de Poker που μάζεψε 8.000 παίκτες χθες (ΤID#237299307), και το οποίο έδωσε 5 βαθμούς σε κάθε παίκτη που τελείωσε 10-99ος στο τουρνουά.

Το σύστημα αυτό έχει αναπτυχθεί για να ενθαρρύνει παίκτες να συμμετέχουν σε κάθε τουρνουά του leaderboard, και να παίζουν όχι μόνο για να τερματήσουν στα χρήματα, αλλά για να προσπαθήσουνε να φθάσουν στο final table και να πάνε για τη πρωτη θέση! Έναν αλγόριθμο με το bubble εος βάση, θα μειώνε το value για τους παικτες που φθάνουν στο final table.

Έαν υπάρξει μια γενική συναίνεση στο φόρουμ για ένα διαφορετικό σύστημα βαθμολόγησης, θα το εχουμε υπόψη σε περίπτωση που θα διοργανωσούμε άλλες αποστολές μαζί με το Pokerland, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανόν. :)

Σας ευχαριστώ και ελπιζώ να σας δω όλους στη 2η αγωνιστική της Πέμπτης!

Χαιρετισμούς,

Daniel L

PokerStars Marketing Team