panosxvii Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Στα τελευταία 20 sng έχω μπει μόνο στα 2 σε χρηματικά έπαθλα κι ενώ τα πήγαινα αρκετά καλά,τώρα είμαι σε κατάσταση super tilt απ'τα beats που τρώω(Δεν θα κλαφτώ για αυτά όμως).Είναι λογικός ο αριθμός ή κάτι κάνω λάθος?Δεν ασχολούμαι πολύ καιρο με τα sng(ούτε μήνα) και πάνω που το πήρα ζεστά μου έκανε λιώμα την ψυχολογία.Απο διάφορα άρθα και post εδω πέρα έχω καταλάβει οτι η διακύμανση στα sngs είναι τεράστια επομένως θέλω να ξέρω αν είναι εύκολο, απο κάποιον που έχει εμπειρία στα sngs να μου πει αν το νούμερο είναι σε λογικά πλαίσια η έχει ξεφύγει η κατάσταση.ευχαριστώ Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 20 SnG είναι πολύ μικρό σαν δείγμα..Τρέξε γύρω στα 100 και αν δεν είσαι τουλάχιστον breakeven τότε σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος.Και εγώ μέχρι πριν μία εβδομάδα νόμιζα ότι τα SnG (1 table) δε μου πάνε καθόλου και ότι είμαι αποκλειστικά cash παίχτης μέχρι που έπαιξα ένα Session με τον φίλο alienhack και εκείνος παρατήρισε το leak μου: πολύ αδύναμο και passive middle και late phase.Περιέγραψε μας λίγο τη στρατηγική που ακολουθείς, τα ranges που παίζεις και φυσικά τι SnG παίζεις και σε τι BI;Να ξέρεις πάντως ότι τα SnG είναι πολύ αποδοτικά όταν τρέχεις sessions με 4 τραπέζια και πάνω ταυτόχρονα. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Το να casharis 2/20 kati dn pai kala ka auto to kati 100% legete tilt , elpizo san SNg na mn ennoista 180 atomon ,oxi tipota allo giati dn mas ipes kiola ti SNg pezis Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 einai mikro to deigma,,,. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 mathew ace έγραψε:einai mikro to deigma,,,. simfono Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 panosxvii έγραψε:Αναφέρομαι σε sng 1 table μόνο.Τα 20 table sng μου κάνουν πιο πολύ για ΜΤΤ.Το δείγμα ξέρω οτι είναι μικρό έχο παίξει 60 τουρ συνολικά κι εδώ είναι τα αποτελέσματα.Παίζω εντός BR και πιο κάτω απο εκεί που αντέχει η τσέπη μου μέχρι να πίασω το νόημα. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 an tha asxolitheis me ta sitngo-- eidika kai sta micro stakes-- tha prepei na kaneis multitabling me minimum 5 tables..gia na deis profit. ..antiprwsopeftiko deigma kata tin apopsi mou einai ta 1000+ sitngos..ekei tha deis kata poson prepei na sinexiseis na paizeis, kai meletwntas ta stats sou tha deis ta leaks sou i ta power points sou,..kata tin apopsi mou panda. Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 thewrw oti to armodio proswpo na sou apantisei einai o giorgio. Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2010 Κάνω multi tabling 4 τραπέζια.Εννοείτε οτι κάθε γνώμη είναι σεβαστή και καλοδεχούμενη.Πόσο μάλλον αν έρχετε και απο κάποιον που έχει εμπειρία! Παράθεση
Recommended Posts