Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

FantisPoker: Σήμερα το GSOP Final Table & τουρνουά για τα μέλη του Pokerland

Recommended Posts

• Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

POKERISTAS13 έγραψε:

Κύριος πρεπει να είσαι με τους κύριους όχι με τα μπατήρια αυτό ειναι το λάθος σας

Τι λες παλικάρι μου ? που τα άκουσες αυτά ?

Κύριος και επαγγελματίας όταν είσαι ,δυστυχώς πρέπει να είσαι κύριος και επαγγελματίας απέναντι σε όλους αλλιώς είσαι κάτι άλλο και σίγουρα όχι κύριος .

Και αυτούς που τους αποκαλείς μπατήρια είσαι μέσα στο πορτοφόλι τους?

Δεν θα πω παραπάνω πράγματα δυστυχώς η παιδεία του καθενός δεν κρύβετε .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ntavelis έγραψε:

Τι συμφέρον έχεις εσύ ρε μάγκα με το να υποστηρίζεις μία εταιρεία που εμάς μας παιδεύει και έχουμε επειχηρήματα γι αυτά που λέμε,..

Θα του δώσανε από την afantis poker κανά 20$ να παίξει αν γράψει κανένα καλό λόγο ,είναι προφανές πως γνωρίζει από μπατήρια ! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ! :laugh:

Θεωρώ την απάντηση σας ώς ένα "έμμεσο" συγνώμη και θα την δεχτώ προσωπικά... Συνεχίζονται όμως τα επικοινωνιακά λάθοι...

"Νομίζω ότι είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρεία και να πείτε θέλω κατάθεση των χρημάτων ή εγγραφή στο τάδε τουρνουά. "

... χωρίς σχόλια

looser έγραψε:

POKERISTAS13 έγραψε:

Κύριος πρεπει να είσαι με τους κύριους όχι με τα μπατήρια αυτό ειναι το λάθος σας

Τι λες παλικάρι μου ? που τα άκουσες αυτά ?

Κύριος και επαγγελματίας όταν είσαι ,δυστυχώς πρέπει να είσαι κύριος και επαγγελματίας απέναντι σε όλους αλλιώς είσαι κάτι άλλο και σίγουρα όχι κύριος .

Και αυτούς που τους αποκαλείς μπατήρια είσαι μέσα στο πορτοφόλι τους?

Δεν θα πω παραπάνω πράγματα δυστυχώς η παιδεία του καθενός δεν κρύβετε .[/quote:b43pjo6o]

Και πως θες να αποκαλέσω καποιον στον οποίο του βαλανε 15 δολλαρια και αυτός προτιμησε αντι να παιξει τα 6 στο τουρνουά να τα κανει cashout? Μεγιστάνα , Μάγκα ; Επενδυτη Πως ; Μπατιρης ειναι φιλε αυτό ειναι και τιποτε άλλο. Να ητανε μαι 500αρα να πω σωστός αλλά να μη δωσει 6 δολλαρια για να παιξει πλακα μου κανεις ?

Οσο για σενα Ntaveli δεν μπορω να ξερω αν εισαι απο αυτους πους που τους δωσανε τα λεφτά και αντι να πάρουν μερος στο τουρνουά τα έφαγαν. Ειδες να κανω προσωπικη αναφορά σε εσένα ; Γιατί αρπάζεσαι ; Εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι ; Και αυτά τα ελα να μου πεις απο κοντά αστα ρε φιλε σοβαρεψου λιγο. Να πηγαιναμε Δημοτικο ΟΚ. Μεγάλα παιδια ειμαστε.

Οσο για την ταλαιπωρια που λες πως ταλαιπωρηθηκες σε εβαλαν να σκαψεις ?

Επίσης για τον άλλον που εγραψε οτι μου δωσανε 20$ για να τα γραψω να μου πει το Poker room προτιμά να και άμα γουσταρει να παιξουμε ενα Heads up των $200 εγω τα εχω αυτός τα εχει που κανει χιουμορ

Δεν υποστηριζω το Fantis αλλά τοσο σας κοβει τοσο λετε

Θέλω να υπάρχουν πολλές αιθουσες που να δινουν πολλά σε εμας τους παιχτες. Αν λεμε ,λέμε αν πχ σε μια δεκαετια υπάρχει μονο οι Tilt και η Stars τοτε θα κανουνε ενα ωραιο μονοπωλιο ,και αυτοι που θα χασουν θα ειμαστε εμεις

Οσο περισσότερες αξιοπιστες εταιρείες τοσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη για εμάς και η αξιοπιστία δεν κρίνεται από καποια τουρνουά που ακυρωθηκαν

Καταλάβατε τωρα φωστήρες μου ; :-)

H συγκεκριμενη εταιρια κανει promo εδω και 2 μηνες με καθημερινα post τα freeroll της για το GSOP Final,και το πως να κερδισετε θεση απο το 0,και τον μεγαλο τελικο, και και και και...

Δεν γινεται κατι που διαφημιζεις τοσο καιρο να μην το κανεις τελικα και μαλιστα με 100% υπευθυνοτητα σου.

Κερδισαν καποιοι τα freeroll ΓΙΑ ΤΟ GSOP FINAL?Αυτοματα τους κανεις register εκει.

Ειναι αυτοι 10?Ωραια βαζεις minimum 20 και αν δεν πιασει τοτε δεν φταις.

Αλλα οχι να τους στελνεις τα λεφτα στο ταμειο και μετα να παραπονιεσαι οτι δεν εκαναν register στο τουρνουα.

Κατι που διαφημιζεις μηνες τελικα δεν γινεται με δικο σου λαθος.

Οποτε ενα συγνωμη ειναι αρκετο και οχι κατεβατα κειμενα με δικαιολογιες.

Αυτα και τελος απο μενα.

Οσο για σενα pokeristas13.

Το εχω πει και αλλες φορες.Ειμαι ενας star του ραδιοφωνου το εχω ξαναπει.Αν μπορεις γινε και εσυ.

Απλα lol για αυτα που λες.

Ειλικρινα δεν σχολιαζω για να μην tiltaro και δω αλλου τα αποτελεσματα.

Καληνυχτα σου και ονειρα ποκερικα :)

POKERISTAS13 έγραψε:

Ρε foustouki πες μου ενα τουρνουά που να μην εχει Min συμμετοχων να παω να παιξω και κατα προτιμηση να ειναι SNG με το που θα κατσω στο τραπεζι να μου δωσει και τα φραγκα να φύγω :-)

Βαζουμε ενα στοιχηματακι οτι μπορω να σ βρω 15 τετοια σε 5 λεπτα?

Αν ναι απαντησε.

Δε μου πεφτει λογος αλλα ελεος αν λετε οτι στην fantis pokah θα πρεπει να ειναι κυριοι μονο με τους high rollers ballers.. Και να ηθελε να το εξαργυρωσει που ειναι το προβλημα δηλαδη? Δικαιωμα του δεν ειναι? Αυτο λεγεται επαγγελματισμος?

Παρτε και εσεις τα λεφτα σας απο τη fantis αν εχετε συνεχεια προβληματα να ησυχασετε, τοσα μεγαλα rooms υπαρχουν..

no comment...

Οσο περισσότερες αξιοπιστες εταιρείες τοσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο μεγαλύτερα τα οφέλη για εμάς και η αξιοπιστία δεν κρίνεται από καποια τουρνουά που ακυρωθηκαν

Χμμ δλδ εσυ πως ορίζεις μια αξιοπιστη εταιρία?Αν διοργανωνει τουρνουα που δε γίνονται και τα ρίχνει στους πελάτες?Αλλοι έκαναν κατάθεση αποκλειστικά για το τουρνουα...

Νομίζω πρεπεί να ανοιξεις κάνα λεξικο να δεις τι σημαίνει η λέξη που αποκαλείς εμάς φωστήρες...

Κάτσε εσυ στην Fantis και αν παίξεις κάνα τουρνουα πες το και σε μας γιατί θέλουμε απλά δε γίνονται.(έλα παραδέξου το παίρνεις ποσοστά δε γίνεται να τα λες αλλιώς αυτά) :P

POKERISTAS13 έγραψε:

[

Θέλω να υπάρχουν πολλές αιθουσες που να δινουν πολλά σε εμας τους παιχτες. Αν λεμε ,λέμε αν πχ σε μια δεκαετια υπάρχει μονο οι Tilt και η Stars τοτε θα κανουνε ενα ωραιο μονοπωλιο ,και αυτοι που θα χασουν θα ειμαστε εμεις

Καταλάβατε τωρα φωστήρες μου ; :-)

Και για να μην κάνουν κάποιοι όπως λες μονοπώλιο θα πρέπει να υποστηρίζουμε αντιεπαγγελματίες ?

Ξέρεις πόσα site υπάρχουν για να παίξεις ποκερ?

Τι μακακίες είναι αυτές που λες ? αν δεν σε έχουν πληρώσει για να τις λες κέρνα μας τουλάχιστον απ'αυτό που πίνεις και φαίνεται καλό

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

iJustRiveredYou έγραψε:

Δε μου πεφτει λογος αλλα ελεος αν λετε οτι στην fantis pokah θα πρεπει να ειναι κυριοι μονο με τους high rollers ballers.. Και να ηθελε να το εξαργυρωσει που ειναι το προβλημα δηλαδη? Δικαιωμα του δεν ειναι? Αυτο λεγεται επαγγελματισμος?

Παρτε και εσεις τα λεφτα σας απο τη fantis αν εχετε συνεχεια προβληματα να ησυχασετε, τοσα μεγαλα rooms υπαρχουν..

Μα δεν καταλαβες οι περισσότεροι που φωναζουν εδω στο τσαμπα παιζουν στο Fantis :-) Εγω ειμαι υπερ του γεγονότος οτι το Fantis με το που ακυρωνόντουσαν τα τουρνουά εδινε τα λεφτά αυτό λέγεται αξιοπιστία.

Το γεγονός ομως ότι ο άλλος παιρνει τα λεφτά και φευγει αυτό λέγεται μάλλον μαlaκία και ξερεις γιατι; Υποτιθεται ρε φιλε ότι μπηκες στο συγκεκριμένο τουρνουά γιατί θες να πας στα 8 GSOP ωραία; Αμα σου λειπουνε τα 6 γαμοδολλαρια να στα δωσουμε εμεις να μας αδειασεις τη γωνια να παιξει κανας άλλος στη θεση που ενδιαφερεται πραγματικά. Εγω ξερεις γιατι εχω φαει σκαλωμα γιατι φιλε ειχα κερδισει ticket και σημερα δεν επαιξα για το λογο που σου λεω και πιστευω και οι υπολοιποι εδω περα που με κράζουνε θα εδιναν ευχαριστως 6 δολλαρια σε αυτους που την εκαναν για να παιξουν στη θεση τους καποιοι που πραγματικα ηθελαν να παιξουν

Αυτο ειναι το θέμα

POKERISTAS13 έγραψε:

Και πως θες να αποκαλέσω καποιον στον οποίο του βαλανε 15 δολλαρια και αυτός προτιμησε αντι να παιξει τα 6 στο τουρνουά να τα κανει cashout? Μεγιστάνα , Μάγκα ; Επενδυτη Πως ; Μπατιρης ειναι φιλε αυτό ειναι και τιποτε άλλο. Να ητανε μαι 500αρα να πω σωστός αλλά να μη δωσει 6 δολλαρια για να παιξει πλακα μου κανεις ?

Οσο για σενα Ntaveli δεν μπορω να ξερω αν εισαι απο αυτους πους που τους δωσανε τα λεφτά και αντι να πάρουν μερος στο τουρνουά τα έφαγαν. Ειδες να κανω προσωπικη αναφορά σε εσένα ; Γιατί αρπάζεσαι ; Εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι ; Και αυτά τα ελα να μου πεις απο κοντά αστα ρε φιλε σοβαρεψου λιγο. Να πηγαιναμε Δημοτικο ΟΚ. Μεγάλα παιδια ειμαστε.

Οσο για την ταλαιπωρια που λες πως ταλαιπωρηθηκες σε εβαλαν να σκαψεις ?

Το έχω αναφέρει ήδη φίλε ότι μου τα έδωσαν τα $16 και τα πήρα, αφού το ένα tour ακυρωνόταν μετά το άλλο. Δεν έχω τη μύγα και μυγιάζομαι και δεν κρύβω ότι το έκανα. Όπως αποδείχθηκε άλλωστε ήταν σωστή κίνηση γιατί αν τα είχα βάλει σε εκείνο το tour που άλλαξε το BI όσο ήταν ανοιχτό το registration, θα είχα βάλει $16 και θα είχα πάρει πίσω $6. Ήταν έξυπνος τρόπος της Fantis να πάρει πίσω τα λεφτά από το λάθος της..

Όσο για σένα ρε φίλε, δε μας νοιάζει πόσα φράγκα έχεις και πόσα τζογάρεις. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την τσέπη σου, εσύ ξεκίνησες να ασχολήσε με τις δικιές μας. Αν εμένα αυτά τα $16 τονώσουν το Bankroll μου (γιατί παίζω micro stakes και δεν το κρύβω) τότε ναι θα τα πάρω και δε θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί τα κέρδισα και μου δίνουν τη δυνατότητα να τα πάρω.

Μπορώ να σεβαστώ έναν που έχει λεφτά αλλά τον σέβομαι το ίδιο με κάποιον που δεν έχει. Απλή, στοιχειώδης ευγένεια. Δε σου τη μάθανε στο δημοτικό που έχεις τελειώσει όπως λες;

POKERISTAS13 έγραψε:

Επίσης για τον άλλον που εγραψε οτι μου δωσανε 20$ για να τα γραψω να μου πει το Poker room προτιμά να και άμα γουσταρει να παιξουμε ενα Heads up των $200 εγω τα εχω αυτός τα εχει που κανει χιουμορ

Είδες που κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις; Ποιος είναι τώρα το παιδάκι του δημοτικού;

Σκέψου λίγο πριν πράξεις ρε φωστήρα..

foustouki έγραψε:

POKERISTAS13 έγραψε:

Ρε foustouki πες μου ενα τουρνουά που να μην εχει Min συμμετοχων να παω να παιξω και κατα προτιμηση να ειναι SNG με το που θα κατσω στο τραπεζι να μου δωσει και τα φραγκα να φύγω :-)

Αν ναι απαντησε.

[/quote:3u9w1fpl]

Τι θα βρεις ραδιοφωνικε μου αστερα :-) :-) SNG του ενός ατομου :-) :-) Μεσα , βρες ενα τουρνουά των 3 ατομων με καλό επαθλο να βαζουμε πχ $10 και να εχει GTD 200 και να παιξουν μονο 3 . Σου βαζω τη συμμετοχη δωρο και αμα κερδισω εγώ παμε να τα φαμε παρεα ρε μαγκα

POKERISTAS13 έγραψε:

Το γεγονός ομως ότι ο άλλος παιρνει τα λεφτά και φευγει αυτό λέγεται μάλλον μαlaκία και ξερεις γιατι; Υποτιθεται ρε φιλε ότι μπηκες στο συγκεκριμένο τουρνουά γιατί θες να πας στα 8 GSOP ωραία; Αμα σου λειπουνε τα 6 γαμοδολλαρια να στα δωσουμε εμεις να μας αδειασεις τη γωνια να παιξει κανας άλλος στη θεση που ενδιαφερεται πραγματικά. Εγω ξερεις γιατι εχω φαει σκαλωμα γιατι φιλε ειχα κερδισει ticket και σημερα δεν επαιξα για το λογο που σου λεω και πιστευω και οι υπολοιποι εδω περα που με κράζουνε θα εδιναν ευχαριστως 6 δολλαρια σε αυτους που την εκαναν για να παιξουν στη θεση τους καποιοι που πραγματικα ηθελαν να παιξουν

Αυτο ειναι το θέμα

Όταν ξεκίνησε αυτή η δουλειά τα minimum άτομα ήταν πολύ περισσότερα. Τουλάχιστον όταν έγινε το σκηνικό με το δικό μου ticket.

Δε μπορείς να καταλάβεις ότι για να έγινε κάτι τέτοιο, τότε αυτή η εταιρεία μπορεί να φανεί και σε άλλα πράγματα αναξιόπιστη. Αν δε μπορεί να καλύψει και να προστατέψει τα δικά της χρήματα, φαντάσου τι θα γίνει με τα δικά μου.

d4ffyd3ck έγραψε:

no comment...

Χμμ δλδ εσυ πως ορίζεις μια αξιοπιστη εταιρία?Αν διοργανωνει τουρνουα που δε γίνονται και τα ρίχνει στους πελάτες?Αλλοι έκαναν κατάθεση αποκλειστικά για το τουρνουα...

Νομίζω πρεπεί να ανοιξεις κάνα λεξικο να δεις τι σημαίνει η λέξη που αποκαλείς εμάς φωστήρες...

Κάτσε εσυ στην Fantis και αν παίξεις κάνα τουρνουα πες το και σε μας γιατί θέλουμε απλά δε γίνονται.(έλα παραδέξου το παίρνεις ποσοστά δε γίνεται να τα λες αλλιώς αυτά) :P[/quote:1614u14q]

Οχι ρε δε παιρνω ποσοστα αλλα ελπιζω μετα τα σημερινα να μου δωσουν τιποτα :-) :-) Του πουστη εδω δινουν σε αυτους που δεν εχουν account σε εμενα που ειμαι και πελατης δε πρεπει κατι να ξηγηθουν :-):-)

Δε τα εριξαν στους πελάτες ρε φιλε το θεωρω πολύ ξηγημενο το στυλ τους να μη θελουμε μονο να μας χαιδευουν τα αυτιά

POKERISTAS13 έγραψε:

foustouki έγραψε:
POKERISTAS13 έγραψε:

Αν ναι απαντησε.

[/quote:32ng1esj]

Τι θα βρεις ραδιοφωνικε μου αστερα :-) :-) SNG του ενός ατομου :-) :-) Μεσα , βρες ενα τουρνουά των 3 ατομων με καλό επαθλο να βαζουμε πχ $10 και να εχει GTD 200 και να παιξουν μονο 3 . Σου βαζω τη συμμετοχη δωρο και αμα κερδισω εγώ παμε να τα φαμε παρεα ρε μαγκα[/quote:32ng1esj]

Aν σου βρω τουρνουα με 1000gtd και minimum συμμετοχες 3ατομα τι δωρο εχω??

Τεσπα αδικα συζηταμε.

Aν σου βρω τουρνουα με 1000gtd και minimum συμμετοχες 3ατομα τι δωρο εχω??

Τεσπα αδικα συζηταμε.

Οχι δε συζητάμε καθολου αδικα πες μου πόσο ειναι το Buy In να παω να παιξω τωρα χωρίς πλάκα. Μη μου πεις ομως οτι ειναι $333 γιατι θα μας πιασουν κοροϊδα :-)

11$ ειναι το buy in.

Δεν σ ειπα οτι θα παιξετε μονο 3..Ειπα οτι εχει minimum συμμετοχων 3.

Τεσπα αστο αδικα μιλαμε ειπες οτι ειχες να πεις,ειπα και εγω τα δικα μου.

Τερμα κουραστηκα.

Ntavelis έγραψε:

Το έχω αναφέρει ήδη φίλε ότι μου τα έδωσαν τα $16 και τα πήρα, αφού το ένα tour ακυρωνόταν μετά το άλλο. Δεν έχω τη μύγα και μυγιάζομαι και δεν κρύβω ότι το έκανα. Όπως αποδείχθηκε άλλωστε ήταν σωστή κίνηση γιατί αν τα είχα βάλει σε εκείνο το tour που άλλαξε το BI όσο ήταν ανοιχτό το registration, θα είχα βάλει $16 και θα είχα πάρει πίσω $6. Ήταν έξυπνος τρόπος της Fantis να πάρει πίσω τα λεφτά από το λάθος της..

Μάλλον κάτι σου διαφευγει εδω πέρα, θα είχες πάρει κανονικότα $16 δε διαβασες καλά φαινεται τις ανακοινωσεις τους. Το λάθος ειναι δικο σου γιατί σημερα πχ θα ειχες λαβει μερος , μπορει να ειχε γινε το τουρνουά , μπορει να το κερδιζες και αν δεν το κερδιζες πάλι 10$ συν θα ήσουνα. Και αν μάλιστα σημερα δε γράφτηκες να παιξεις και απλά σχολιάζεις ετσι για να περνά η ωρα τι να σου πω;

Χαρά στο κουράγιο σου η μηπως εσένα σου δώσανε $20 για να τους κράζεις :-)

Όσο για σένα ρε φίλε, δε μας νοιάζει πόσα φράγκα έχεις και πόσα τζογάρεις. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με την τσέπη σου, εσύ ξεκίνησες να ασχολήσε με τις δικιές μας. Αν εμένα αυτά τα $16 τονώσουν το Bankroll μου (γιατί παίζω micro stakes και δεν το κρύβω) τότε ναι θα τα πάρω και δε θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί τα κέρδισα και μου δίνουν τη δυνατότητα να τα πάρω.

Περιεργο στο πρωτο σου Post Μου εγραφες οτι κανεις ζωη που εγω δεν την εχω ονειρευτει τι εγινε ετσι και άλλαξαν όλα ;

Μπορώ να σεβαστώ έναν που έχει λεφτά αλλά τον σέβομαι το ίδιο με κάποιον που δεν έχει. Απλή, στοιχειώδης ευγένεια. Δε σου τη μάθανε στο δημοτικό που έχεις τελειώσει όπως λες;

POKERISTAS13 έγραψε:

Είδες που κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις; Ποιος είναι τώρα το παιδάκι του δημοτικού;

Σκέψου λίγο πριν πράξεις ρε φωστήρα..

Οχι Νταβελακο δεν ειναι το ιδιο το ελα να μου τα πεις μπροστα μου ισοδυναμει με το "παμε εξω να λογαριστουμε" Αυτό που γράφω εγω ειναι απάντηση σε αυτό που εγω θεωρώ φθηνό χιουμορ

1) Δε παίζω στο tour τους και γενικά στην πλατφόρμα τους γιατί έχω κάνει cashout μετά από τις απογοητεύσεις που έχω φάει.

2) Το ότι παίζω μικρά stakes δε πάει να πει ούτε ότι δεν έχω λεφτά, ούτε ότι δε χαίρομαι τη ζωή μου. Δύο πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά εξάλλου. Αλλά η τσέπη μου είναι το τελευταίο για το οποίο θα απολογηθώ, οπότε κομμένη η συζήτηση για την οικονομική κατάσταση του καθενός. Άμα μπορείς εσύ πάρ'τα μαζί σου όταν έρθει "εκείνη η ώρα", αφού σου περισεύουν και το διαφημίζεις κιόλας.

3) Και το δικό μου το "έλα έξω να λογαριαστούμε" (όπως το μετέφρασες) είναι απάντηση σε φτηνό τσαμπουκά και ψευτομαγκιά.

Γράψε ό,τι θες, εγώ τελείωσα με αυτά που είχα να πω. Σκέψου λίγο πόσοι είμαστε που έχουμε παράπονα με την Fantis (γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα μας και φτάσαμε να μου διαφημίζεις πόσα λεφτά έχεις και ότι είσαι καλύτερος από εμάς γι αυτό το λόγο) και ότι εσύ είσαι ο μόνος εδώ που την υποστηρίζεις..

looser έγραψε:

Ρε παιδιά ποιος θα μου δανείσει 200$ για να τον παίξω ένα heads up ? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ δεν έχω..

Είμαι φτωχός.. :(

:laugh: :laugh: :laugh:

αν θελετε συνεχιστε αυτην την κουβεντα εκτος foroum pls,δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν το μεγεθος της τσεπης κανενος και λοιπες λεπτομερειες.

επι της ουσιας:εχασε κανενας λεφτα?καθυστερησε καμια πληρωμη?

οχι.αρα οτιδηποτε περι αναξιοπιστιας ειναι παραλογo.

δεν ειδα κανεναν να απανταει στο δικο μου post μαλλον επειδη το play του αλλου "υποστηρικτη" της εταιριας ειναι γεματο leaks και ευκολο για raise.

και στο poker.gr καποια απο τα προκριματικα για Ελληνες ακυρωνονται(φυσιολογικο αφου δεν μαζευτηκαν τα min ατομα)αλλα δεν ειδα κανενας να πει τιποτα(ετσι πρεπει,αλλα τωρα γιατι?).

Εγω δν τα πηρα απο το fantis(του οποιου το promotion εχει κενα και κανουν καποια κραχτα λαθη σαν αυτα που λεει ο foustouki σε καποια σημεια,και ο liondani στο ψυχραιμο post του)ουτε λογαριασμο δεν εχω εκει για οποιον βιαστει να απαντησει με "σοβαρα" επιχειρηματα.

birbilisgr έγραψε:

αν θελετε συνεχιστε αυτην την κουβεντα εκτος foroum pls,δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν το μεγεθος της τσεπης κανενος και λοιπες λεπτομερειες.

+1

Ntavelis έγραψε:

1) Δε παίζω στο tour τους και γενικά στην πλατφόρμα τους γιατί έχω κάνει cashout μετά από τις απογοητεύσεις που έχω φάει.

Οπα ρε ουτε γκομενα σου να ηταν ο Fantis :-) Απογοητευση βαριά κουβεντα :-)

2) Το ότι παίζω μικρά stakes δε πάει να πει ούτε ότι δεν έχω λεφτά, ούτε ότι δε χαίρομαι τη ζωή μου. Δύο πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά εξάλλου. Αλλά η τσέπη μου είναι το τελευταίο για το οποίο θα απολογηθώ, οπότε κομμένη η συζήτηση για την οικονομική κατάσταση του καθενός. Άμα μπορείς εσύ πάρ'τα μαζί σου όταν έρθει "εκείνη η ώρα", αφού σου περισεύουν και το διαφημίζεις κιόλας.

Μπορεί να πέρασε αυτή η εντύπωση ότι θέλω να κάνω τον "καμπόσο" αλλά δεν ηταν αυτός ο σκοπός. Αλλα πέσατε όλοι επάνω μου αφου λεω να εισηγηθω να μου κανουνε ειδικη στηλη στο forum :-) Αν φάνηκα υπερφιαλος σε αυτό το θέμα ζητώ συγνωμη απ όλους όσους θιχτηκαν

3) Και το δικό μου το "έλα έξω να λογαριαστούμε" (όπως το μετέφρασες) είναι απάντηση σε φτηνό τσαμπουκά και ψευτομαγκιά.

Ψευτόμαγκας και τσαμπουκάς μπορεί να εισαι εσύ εγω οχι , λεω αυτά που εχω να πω και δεν αμολαω μαλακιες του στυλ ελα να τα πεις μπροστά μου

Γράψε ό,τι θες, εγώ τελείωσα με αυτά που είχα να πω. Σκέψου λίγο πόσοι είμαστε που έχουμε παράπονα με την Fantis (γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα μας και φτάσαμε να μου διαφημίζεις πόσα λεφτά έχεις και ότι είσαι καλύτερος από εμάς γι αυτό το λόγο) και ότι εσύ είσαι ο μόνος εδώ που την υποστηρίζεις..

Θα ηθελα να μάθω πόσοι απο εσας έχετε βάλει και λεφτά στη Fantis που εχετε παράπονο

Αυτό ειναι που θα επρεπε να απασχολεί, εφόσων εδω ειμαστε μια παρεα υποτιθεται οφειλουμε άμα δουμε κατι υποπτο να ενημερωνουμε όχι να κραζουμε . Ξερεις ποτε θα θέλανε ξεφωνημα αμα γινοτανε το τουρνουά και δεν εδιναν το ticket, αμα εκαναν 10 μερες να σου δωσουν τα λεφτα σου κτλ