POKERISTAS13 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 birbilisgr έγραψε:αν θελετε συνεχιστε αυτην την κουβεντα εκτος foroum pls,δεν νομιζω να ενδιαφερει κανεναν το μεγεθος της τσεπης κανενος και λοιπες λεπτομερειες.επι της ουσιας:εχασε κανενας λεφτα?καθυστερησε καμια πληρωμη?οχι.αρα οτιδηποτε περι αναξιοπιστιας ειναι παραλογo.δεν ειδα κανεναν να απανταει στο δικο μου post μαλλον επειδη το play του αλλου "υποστηρικτη" της εταιριας ειναι γεματο leaks και ευκολο για raise.και στο poker.gr καποια απο τα προκριματικα για Ελληνες ακυρωνονται(φυσιολογικο αφου δεν μαζευτηκαν τα min ατομα)αλλα δεν ειδα κανενας να πει τιποτα(ετσι πρεπει,αλλα τωρα γιατι?).Εγω δν τα πηρα απο το fantis(του οποιου το promotion εχει κενα και κανουν καποια κραχτα λαθη σαν αυτα που λεει ο foustouki σε καποια σημεια,και ο liondani στο ψυχραιμο post του)ουτε λογαριασμο δεν εχω εκει για οποιον βιαστει να απαντησει με "σοβαρα" επιχειρηματα.Επιτελους πες τα ρε φιλε ,λαθη στο marketing ναι εχουνε αλλά δε θα τους βγαλουμε και απατεωνες συμφωνω και εγώ με καποια απ οσα εγραψαν foustouki και liondani και αναρωτιέμαι αφου και αλλου γινονται γιατι ολοι εχουνε φαει σκαλωμα με αυτούς ? Και να κλεισω εδω γιατι βαρεθηκα το GT-150 που εφτιαξαν το οποιο μάλλον το εκαναν γιατι φοβοντουσαν αυτά που διαδραματιζονται σημερα εδώ ειναι στο σωστο δρόμο. Πιστευω οτι εχουν καλες προθέσεις και το δειχνουν. Κραχτε με οσο θέλετε δεν απανταω σε τιποτα άλλο . Ante καλα περάσετε τη νυχτα σας Βγάλατε τα απωθημένα σας μαζι μου ,τσαμπα ψυχαναλυση κανατε Την επόμενη φορά θα αναλάβω άλλον "αδυναμο" για υποστήριξη :-) οπότε μανατζαρεοι αν βρεθείτε σε δυσκολη θεση εδω ειμαι και το κανω και αφιλοκερδώς Υ.Γ foustouki μην ξεχασεις εκεινο που σου ειπα στο PM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Όταν ο κόσμος ασχολείται μαζί σου έστω και για να "σου την πουν", δείχνει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ... Το πρόβλημα το έχεις όταν πάψουν να ασχολούνται μαζί σου! Άντε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... Καλή νύχτα παίδες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=FY5tx0Dt ... re=related Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Afierwmeno se aftous pou exoun lefta...Apo emas pou koitame xamila,..tapeina.,.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Καλημέρα.Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το FantisPoker ανακοίνωσε την διεξαγωγή προκριματικών για το GSOP#8, και μάλιστα με ένα απο τα χαμηλότερα buy-in. Μέχρις εδώ πολύ καλά και μπράβο τους. Όλα τα τουρνουά έχουν ''μίνιμουμ'' συμμετοχές, αλλιώς ακυρώνονται. Και εδώ δεν βλέπω τίποτα μεμπτό. Θεωρώ ότι είχαν όλη την καλή διάθεση και -φυσικά- θεωρώ ότι η αξιπιστία τους δεν θίγεται.Φιλικά κύριοι του FantisPoker σας αναφέρω ποιά -κατ'εμέ- είναι τα λάθη σας, πολλά εκ των οποίων αναφέρθηκαν από άλλα posts.1. Δεν έπρεπε οι νικητές των freeroles να πάρουν μετρητά. Ο νικητής έπαιρνε εισιτήριο, και (όπως κάνουν όλα μα όλα τα άλλα poker rooms) έπρεπε αυτομάτως να εγγραφούν (από εσάς) στο τουρνουά.2. Επικοινωνιακά ''χάσατε'' για ψίχουλα. Από τις 20 θέσεις, λέτε ότι οι 9 ήταν ''τσάμπα''. Άρα 11x6=66 δολάρια , στα οποία θα προσθέτατε εσείς άλλα 650 για να συμπληρωθεί το prizepool. Ήταν προτιμότερο (επικοινωνιακά και λόγους διαφήμισης πάντα) να καλύπτατε εσείς την όποια διαφορά προέκυπτε, αλλά το τουρνουά να γινόταν κανονικά.3. Η χθεσινή ανακοίνωση σας είναι επίσης επικοινωνιακά λάθος. Ήμουν εγγεγραμμένος πληρώνοντας το buy-in, άρα δεν θίγομαι προσωπικά. Όμως εξακολουθεί και είναι λάθος επικοινωνιακό. Πολλές φορές, όσο και αν μας πνίγει το δίκιο, όσο και αν αισθανόμαστε ''και κερατάδες και δαρμένοι'', δεν μπορούμε να βγάζουμε το παράπονό μας απευθυνόμενοι στους πελάτες μας. Και αν το βγάλουμε, πρέπει να είναι έτσι γραμμένη η ανακοίνωσή μας, που θα προκαλεί τύψεις στους πελάτες μας και όχι οργή. Δίοτι ,δυστηχώς, όσο δίκιο και αν είχατε, η χθεσινή ανακοίνωσή σας ήταν τουλάχιστον ατυχής και σας έπληξε επικοινωνιακά...Εν ολίγοις, προμοτάρατε ένα τουρνουά που θα σας κόστιζε ''ο κούκος αηδόνι'', προσπαθήσατε να μην το ακυρώσετε (με τις συνεχείς επαναλήψεις), είχατε όλη την καλή διάθεση να το διοργανώσετε, δεν τίθεται (τουλάχιστον για μένα) θέμα αξιοπιστίας για να χάσει κάποιος τα χρήματά του, το τουρνουά ακυρώνεται υπαιτιότητα τρίτων (πελατών), και στο τέλος με μια λάθος ύφους ανακοίνωση ''ρίξατε μια κλωτσιά στην καρδάρα και πάει το γάλα''...Ποτέ μα ποτέ μια εταιρεία δεν επιτίθεται και δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση με την μάζα των πελατών της. Σκληρές ανακοινώσεις πρέπει να είναι πάντα ονομαστικές και να απευθύνονται σε συγκεκριμμένα άτομα, με τα οποία βρισκόμαστε/θα βρεθούμε σε δικαστικές διαμάχες. Βασική επικοινωνιακή αρχή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
FantisPoker Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 CrazyFrank έγραψε:Καλημέρα.Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το FantisPoker ανακοίνωσε την διεξαγωγή προκριματικών για το GSOP#8, και μάλιστα με ένα απο τα χαμηλότερα buy-in. Μέχρις εδώ πολύ καλά και μπράβο τους. Όλα τα τουρνουά έχουν ''μίνιμουμ'' συμμετοχές, αλλιώς ακυρώνονται. Και εδώ δεν βλέπω τίποτα μεμπτό. Θεωρώ ότι είχαν όλη την καλή διάθεση και -φυσικά- θεωρώ ότι η αξιπιστία τους δεν θίγεται.Φιλικά κύριοι του FantisPoker σας αναφέρω ποιά -κατ'εμέ- είναι τα λάθη σας, πολλά εκ των οποίων αναφέρθηκαν από άλλα posts.1. Δεν έπρεπε οι νικητές των freeroles να πάρουν μετρητά. Ο νικητής έπαιρνε εισιτήριο, και (όπως κάνουν όλα μα όλα τα άλλα poker rooms) έπρεπε αυτομάτως να εγγραφούν (από εσάς) στο τουρνουά.2. Επικοινωνιακά ''χάσατε'' για ψίχουλα. Από τις 20 θέσεις, λέτε ότι οι 9 ήταν ''τσάμπα''. Άρα 11x6=66 δολάρια , στα οποία θα προσθέτατε εσείς άλλα 650 για να συμπληρωθεί το prizepool. Ήταν προτιμότερο (επικοινωνιακά και λόγους διαφήμισης πάντα) να καλύπτατε εσείς την όποια διαφορά προέκυπτε, αλλά το τουρνουά να γινόταν κανονικά.3. Η χθεσινή ανακοίνωση σας είναι επίσης επικοινωνιακά λάθος. Ήμουν εγγεγραμμένος πληρώνοντας το buy-in, άρα δεν θίγομαι προσωπικά. Όμως εξακολουθεί και είναι λάθος επικοινωνιακό. Πολλές φορές, όσο και αν μας πνίγει το δίκιο, όσο και αν αισθανόμαστε ''και κερατάδες και δαρμένοι'', δεν μπορούμε να βγάζουμε το παράπονό μας απευθυνόμενοι στους πελάτες μας. Και αν το βγάλουμε, πρέπει να είναι έτσι γραμμένη η ανακοίνωσή μας, που θα προκαλεί τύψεις στους πελάτες μας και όχι οργή. Δίοτι ,δυστηχώς, όσο δίκιο και αν είχατε, η χθεσινή ανακοίνωσή σας ήταν τουλάχιστον ατυχής και σας έπληξε επικοινωνιακά...Εν ολίγοις, προμοτάρατε ένα τουρνουά που θα σας κόστιζε ''ο κούκος αηδόνι'', προσπαθήσατε να μην το ακυρώσετε (με τις συνεχείς επαναλήψεις), είχατε όλη την καλή διάθεση να το διοργανώσετε, δεν τίθεται (τουλάχιστον για μένα) θέμα αξιοπιστίας για να χάσει κάποιος τα χρήματά του, το τουρνουά ακυρώνεται υπαιτιότητα τρίτων (πελατών), και στο τέλος με μια λάθος ύφους ανακοίνωση ''ρίξατε μια κλωτσιά στην καρδάρα και πάει το γάλα''...Ποτέ μα ποτέ μια εταιρεία δεν επιτίθεται και δεν μπαίνει σε αντιπαράθεση με την μάζα των πελατών της. Σκληρές ανακοινώσεις πρέπει να είναι πάντα ονομαστικές και να απευθύνονται σε συγκεκριμμένα άτομα, με τα οποία βρισκόμαστε/θα βρεθούμε σε δικαστικές διαμάχες. Βασική επικοινωνιακή αρχή.Με αφορμή την ανακοινωση μας η οποία προκάλεσε τόσο μεγάλη συζήτηση η εταιρεία θα ήθελε να προβει σε ορισμένες διευκρινήσεις.Στεκόμαστε στα σχόλια του "Crazy Frank " μιας και αφενός είναι το τελευταίο Post που ανέβηκε γύρω από το θέμα αλλά και περιέχει πράγματα που ειπώθηκαν από την πλειοψηφία των όσων συμετείχαν στη συζήτηση .1. Δεν έπρεπε οι νικητές των freeroles να πάρουν μετρητά. Ο νικητής έπαιρνε εισιτήριο, και (όπως κάνουν όλα μα όλα τα άλλα poker rooms) έπρεπε αυτομάτως να εγγραφούν (από εσάς) στο τουρνουά.Εκ των υστέρων αποδεικνύεται τεράστιο λάθος. Ομως θα πρεπει να σταθούμε στο γιατί έγινε αυτό το λάθος το οποίο ήταν αναπόφευκτο οπως θα δείτε. Οι νικητές των Freeroll του 7ου GSOP είχαν κερδίσει ένα ticketcash αξίας $16.50. Οταν ακυρώνετε ένα τουρνουά και δεν υπάρχει επόμενο προγραμματισμένο και σε αυτό το τουρνουά οι συμμετοχές γίνονται με χρηματικό Buy In αυτόματα το σύστημα πιστώνει τους λογαριασμούς των δικαιούχων. Αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε , συνεπώς ή θα έπρεπε με το που μπηκαν τα χρήματα να "μπλοκάρουμε' προσωρινά αυτούς τους λογαριασμούς και να αφαιρέσουμε χειροκίνητα αυτά τα ποσά ή να τα αφήσουμε. Θεωρήσαμε λοιπόν (λανθασμένα οπως σποδεικνύεται εκ των υστέρων) η αφαιρεση χρημάτων από λογαρισμούς παικτών ασχέτως αν δε τα ειχαν καταθέσει αυτοί δεν ήταν η πλέον ενδεδειγμένη2. Επικοινωνιακά ''χάσατε'' για ψίχουλα. Από τις 20 θέσεις, λέτε ότι οι 9 ήταν ''τσάμπα''. Άρα 11x6=66 δολάρια , στα οποία θα προσθέτατε εσείς άλλα 650 για να συμπληρωθεί το prizepool. Ήταν προτιμότερο (επικοινωνιακά και λόγους διαφήμισης πάντα) να καλύπτατε εσείς την όποια διαφορά προέκυπτε, αλλά το τουρνουά να γινόταν κανονικά.Εδώ είναι το θέμα και εδώ είναι που έχει γίνει η μεγάλη παρεξηγηση.Εμείς στην ανακοινωση δεν κατηγορούμε αυτούς που δε χρησιμοποιησαν τα χρήματα για να παιξουν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο λογαριασμό τους αυτά τα $16.50 μπορούσαν να τα κάνουν ότι θέλουν. Ομως με δεδομένο ότι τα τουρνουά μας έχουν μικρό αριθμό συμμετοχών και ο αριθμός των minimum εγγραφών θα πιανόταν οριακά θα μπορούσαν να μας είχαν κάνει μία έγκαιρη ενημέρωση έτσι ώστε είτε να κάνουμε και άλλα Freeroll είτε να ορίζαμε μικρότερο όριο συμμετοχών. Η αλλαγή του ορίου δεν ήταν εφικτό να γίνει 10 λεπτά πριν την έναρξη του γιατί πολύ απλά για να γίνει ένα τουρνουά απαιτείται μία έγκαιρη ενημέρωση προς το δίκτυο που ανήκουμε. Εάν είχαμε εμείς αυτή τη δυνατότητα να είστε βέβαιοι ότι θα το ειχαμε κάνει.Η κίνηση τους όμως αυτή άθελα τους (γιατί δε νομίζουμε ότι υπήρχε σκοπιμότητα) δημιούργεί πρωτίστως πρόβλημα στα μέλη εκείνα που ήθελαν να παίξουν και δεν μπορεσαν και δευτερευόντως σε εμάς. Εμάς μπορεί να ήθελαν με αυτό τον τρόπο να μας δείξουν την απογοήτευση τους, την αδιαφορία τους και χίλια δύο πράγματα, δικαιωμα τους Ομως τελικά αυτή τους η ενέργεια στράφηκε εναντίον των άλλων αναγνωστών του Pokerland. Επίσης ειπώθηκε ότι τα GT-150 δημιουργήθηκαν γιατί ξέραμε ότι το GSOP θα αποτύχει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει οι προσφορές θα συνεχιστούν και σιγά σιγά πιστεύουμε ότι θα πιάσουν και τόπο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
POKERISTAS13 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 FantisPoker έγραψε:Επίσης ειπώθηκε ότι τα GT-150 δημιουργήθηκαν γιατί ξέραμε ότι το GSOP θα αποτύχει. Σας διαβεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει οι προσφορές θα συνεχιστούν και σιγά σιγά πιστεύουμε ότι θα πιάσουν και τόποΝαι ρε ωραίοι είστε σας έσυραν τα μύρια όσα και εσείς σταθήκατε σε αυτό που ειπα εγώ . Α δεν πάτε καλά από το πολύ το κράξιμο εχετε ζαλιστεί Εκτός αν θες να μου πεις ότι και να ήταν έτσι οπως το εγραψα εγώ θα το παραδεχόσασταν. Εντάξει είπαμε οι ανακοινωσεις διαφερουν από των αλλων αλλά ΟΚ και εσεις την ιδια δουλειά κάνετε ετσι; Δε τρωμε και κουτόχορτο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:1) Δε παίζω στο tour τους και γενικά στην πλατφόρμα τους γιατί έχω κάνει cashout μετά από τις απογοητεύσεις που έχω φάει.2) Το ότι παίζω μικρά stakes δε πάει να πει ούτε ότι δεν έχω λεφτά, ούτε ότι δε χαίρομαι τη ζωή μου. Δύο πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά εξάλλου. Αλλά η τσέπη μου είναι το τελευταίο για το οποίο θα απολογηθώ, οπότε κομμένη η συζήτηση για την οικονομική κατάσταση του καθενός. Άμα μπορείς εσύ πάρ'τα μαζί σου όταν έρθει "εκείνη η ώρα", αφού σου περισεύουν και το διαφημίζεις κιόλας.3) Και το δικό μου το "έλα έξω να λογαριαστούμε" (όπως το μετέφρασες) είναι απάντηση σε φτηνό τσαμπουκά και ψευτομαγκιά.Γράψε ό,τι θες, εγώ τελείωσα με αυτά που είχα να πω. Σκέψου λίγο πόσοι είμαστε που έχουμε παράπονα με την Fantis (γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα μας και φτάσαμε να μου διαφημίζεις πόσα λεφτά έχεις και ότι είσαι καλύτερος από εμάς γι αυτό το λόγο) και ότι εσύ είσαι ο μόνος εδώ που την υποστηρίζεις..ypalilos toys einai re filaraki den to katalaves akoma? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
POKERISTAS13 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Fridis αφενός κοιτα να μιλάς μόνο για την παρτη σου και αφετέρου το θέμα από την πλευρά μου θεωρείτε ληξαν και νομιζω και απ ολους τους υπολοιπους . Ειπα τα δικα μου ειπαν τα δικα τους κανανε τις ωραιες τους πλακες με τα video αυτό ειναι ωραιο χιουμορ εγκρινω και επαυξάνω και δεν εχω τιποτα να χωρίσω με κανεναν, εσένα σε φωναξε κανεις να κανεις το διαιτητη και δεν το ξέρω ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Πάντως το support τους είναι προς το παρόν άψογο.(Είχα προσωπική εμπειρία μέσω email). Τα καλά να λέγονται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts