Ntavelis Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Από αύριο τα κεφάλια μέσα..Παρουσιάζομαι στον Αυλώνα, στις Ειδικές Δυνάμεις Πεζοναυτών.Το συγκεκριμένο post έχει αποχαιρετηστήριο και συμβουλευτικό χαρακτήρα.Θέλω λοιπόν συμβουλές για να μπορέσω να μείνω σε φόρμα όσον αφορά το παιχνίδι (προτεινόμενα άρθρα που μπορώ να εκτυπώσω από το Internet και γενικά ό,τι υλικό πιστεύετε θα βοηθήσει) και φυσικά γενικές συμβουλές από όλους εσάς που έχετε εκπληρώσει τη θητεία σας..Υ.Γ.:Αν το post θεωρηθεί άσχετο με το section θα ήθελα να παρακαλέσω τους moderators να μην το διαγράψουν αλλά να το μετακινήσουν εκεί που θεωρούν ότι ταιριάζει καλύτερα..Δώστε μου την ευκαιρία να σας πώ ένα "γειά".. Παράθεση
labKK Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Δεν νομίζω να ασχολείσαι και πολύ με το poker εκεί που θα πας. :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Καλή θητεία Ntavelis και καλός πολίτης γρήγορα! Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Καλή θητεία και υπομονή να έχεις. Όσον αφορά το Poker, ξέχασέ το για λίγο. Εξάλλου πας για 9μηνο (αν δεν κάνω λάθος), σε 20 μέρες ορκίζεσαι και παίρνεις 3ημερη άδεια..μετά μετάθεση...ολίγον τρέξιμο...και σύντομα απόλυση! Τα πράγματα στον στρατό έχουν αλλάξει από την εποχή μας, οπότε λίγο υπομονή θέλει (και λίγο πειθαρχία- δεν πειράζει γράψτους στα φρύδια σου, εσύ θα απολυθείς ενώ αυτοί θα μείνουν καραβανάδες). Άντε καλός φαντάρος!!! Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Από αύριο τα κεφάλια μέσα..Παρουσιάζομαι στον Αυλώνα, στις Ειδικές Δυνάμης Πεζοναυτών.Το συγκεκριμένο post έχει αποχερετηστήριο και συμβουλευτικό χαρακτήρα.Θέλω λοιπόν συμβουλές για να μπορέσω να μείνω σε φόρμα όσον αφορά το παιχνίδι (προτεινόμενα άρθρα που μπορώ να εκτυπώσω από το Internet και γενικά ό,τι υλικό πιστεύετε θα βοηθήσει) και φυσικά γενικές συμβουλές από όλους εσάς που έχετε εκπληρώσει τη θητεία σας..Υ.Γ.:Αν το post θεωρηθεί άσχετο με το section θα ήθελα να παρακαλέσω τους moderators να μην το διαγράψουν αλλά να το μετακινήσουν εκεί που θεωρούν ότι αρμόζει καλύτερα..Δώστε μου την ευκαιρία να σας πώ ένα "γειά".. Τι συμβουλές ρε και πράσινα άλογα Πάρε δυο τραπουλες καβαντζωσε με την πρώτη εξοδο ενα σετακι μάρκες και ριχτο στο παιχνίδι. Εχεις να βρεις "συνάδελφους" εκεί που θα πάς να εισαι σίγουρος και αν εισαι και τυχερός και πάρεις καμια μετάθεση σε μονάδα που δεν εχει τρεξιμο θα παιζεις τοσο πολύ Poker που θα λες να μην απολυθω πότε Παράθεση
Lio Nunez Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 mporeis na pas sta archive tou twoplustwo, analoga to section pou se endiaferei, kai na ektiposeis olws twn idwn ta kaloudia pou 8es...best of the best.kai gw simera "evala" fadaro ton aderfo mou stin 8iva, makari na empena kai gw pali, wraies stigmes... Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Eilikrina, h symboulh mou einai anabolh h I5.Kai sto gio mou to idio tha lega.An htan 2-3 mhnes to poly kai plhrwnotan me to basiko mistho kai ekane pragmatikh ekpaideysh ki oxi tsigarilikia ki alcohol olh mera tote OK. Alla opws einai: Makria!Kai nai perasa poly wraia sth thiteia mou alla tha mporousa na perasw 100 fores kalytera ws poliths Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Lio Nunez έγραψε:mporeis na pas sta archive tou twoplustwo, analoga to section pou se endiaferei, kai na ektiposeis olws twn idwn ta kaloudia pou 8es...best of the best.kai gw simera "evala" fadaro ton aderfo mou stin 8iva, makari na empena kai gw pali, wraies stigmes...Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Εγω θα παρω μαζι μου(μπαινω αυγουστο) μερικα βιβλια που δεν εχω διαβασει ακομα και θα προσπαθησω να μπαινω internet τακτικα στο twoplustwo να παρακολουθω τις εξελιξεις να μην σκουριασω.Κατα τα αλλα καλη θητεια να εχεις.. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 kali thitia fileala min pareis tipota mazi soyperimene na pareis tin metathesi kai metaden ksero poso alakse o stratospoy apo oti lene alaxe poli ala to 91 poy piga egw lok sto megalo peykoevgala megali nila :side: :S poli treksimo poli kraximo ston volo poy piga meta metathesi pezonaytisevgala 1.5 mina kai ta paratisa pira anavoli 2 xroniagia na iremiso :laugh: :laugh: ypomoni file kai kita na pernas aparatiritos einai megali timi na foras ton mpere kai egw to exw metaniosi poy ton evgala Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Egw pou ekana 26 mines strato exw na dilwsw to eksis :File ntaveli, einai kati to opoio den tha ksexaseis pote stin zwi sou kai analoga me tin ilikia pou eisai (den tin kserw), exeis na kerdiseis kati apo afto to pragma..Egw piga sta 18 , opote katalavaineis, me boithise arketa stous emfaneis tomeis.Exeis na kerdiseis embeiries zwis , kai pragmata pou tha diigisai sti sinexeia sta eggonia sou.Opws kai naxei, kathe allo para tha xaseis ti forma sou, antithetos tha ftiakseis kai bankroll, afou stratos=poker oli mera= gemato donks. :)gl, nh,gg kai kalos politis..Na eisai xaroumenos pou ksekinas afti tin ekdromi. Παράθεση
hassourakis Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Ntavelis έγραψε:Από αύριο τα κεφάλια μέσα..Παρουσιάζομαι στον Αυλώνα, στις Ειδικές Δυνάμεις Πεζοναυτών.Το συγκεκριμένο post έχει αποχαιρετηστήριο και συμβουλευτικό χαρακτήρα.Θέλω λοιπόν συμβουλές για να μπορέσω να μείνω σε φόρμα όσον αφορά το παιχνίδι (προτεινόμενα άρθρα που μπορώ να εκτυπώσω από το Internet και γενικά ό,τι υλικό πιστεύετε θα βοηθήσει) και φυσικά γενικές συμβουλές από όλους εσάς που έχετε εκπληρώσει τη θητεία σας..Υ.Γ.:Αν το post θεωρηθεί άσχετο με το section θα ήθελα να παρακαλέσω τους moderators να μην το διαγράψουν αλλά να το μετακινήσουν εκεί που θεωρούν ότι ταιριάζει καλύτερα..Δώστε μου την ευκαιρία να σας πώ ένα "γειά".. Μια απο τα ιδια και εγω... τωρα γεμιζω τη βαλιτσα σοβρακα και καλτσες και την κανω..Μη σε νοιαζει ομως Ntaveli απ'οτι εμαθα η ορκωμοσια ειναι την αλλη παρασκευη και μετα περνεις 2 μερες αδεια και αφοτου ξαναμπεις θα εισαι εξοδουχος τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα..Αν δεν εχει εκει κοντα Net cafe πεταγομαστε λαμια για κανα 8-ωρο session και το βραδυ παλι τα κεφαλια μεσα..Ασε που ο ξαδερφος μου που παρουσιαστηκε κι αυτος Αυλωνα το νοεμβρη μου ειπε οτι παιζουν παρα πολλοι μεσα και ειναι και πορωμενοι με το αθλημα.. Οποτε μην ανησυχεις οτι θα σου λειψει..Υ.Γ. αν εχεις κανα κουμπαρα με κερματα σπαστον και κρατα τα μαζι σου.. εχω κονε για κρεβατι διοροφο στρωμενο με χακι τσοχα blinds 0,02-0,04 και ανα 10 λεπτα να αλλαζει ο τσιλιαδορος... RAKE FREE.................. Παράθεση
POKERISTAS13 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 mathew ace έγραψε:Egw pou ekana 26 mines strato exw na dilwsw to eksis :File ntaveli, einai kati to opoio den tha ksexaseis pote stin zwi sou kai analoga me tin ilikia pou eisai (den tin kserw), exeis na kerdiseis kati apo afto to pragma..Egw piga sta 18 , opote katalavaineis, me boithise arketa stous emfaneis tomeis.Exeis na kerdiseis embeiries zwis , kai pragmata pou tha diigisai sti sinexeia sta eggonia sou.Opws kai naxei, kathe allo para tha xaseis ti forma sou, antithetos tha ftiakseis kai bankroll, afou stratos=poker oli mera= gemato donks. :)gl, nh,gg kai kalos politis..Na eisai xaroumenos pou ksekinas afti tin ekdromi.Πολυ σωστός ο Mathew τι αναβολή και κουραφεξαλα τοσο λιγο που κραταει σημερα η θητεια ουτε να το σκεφτεσαι. Στην ουσία ο στρατος ειναι επιστροφή στο σχολείο με τη μονη διαφορά ότι ειναι "αρρένων"Και μην πεις στο τριπακι που λενε μερικοι θα ανεχομαι εγω τον καθε μαλακα να με διαταζει δεν τρεχει τιποτα και ξέρεις γιατι ; Γιατι του λες και κανα καντηλι και δεν τρεχει τιποτα αντε να σου κοψουν μερικές εξόδους ουτε νηστικο θα σε αφησουνε ουτε στο δρομο θα μεινεις. Στην πραγματικη ζωή ομως (δε σου το ευχομαι) μπορει να χρειάζεσαι να ανεχεσαι καθημερινα μαλάκες γιατί αν τους ριξεις τα καντηλια ισως και να μεινεις στο δρομο....Καλη θητείαΥ.Γ Και σχετικά με τα "Γαλλικά" που ανταλαξαμε χθες εγω τουλαχιστον δε τα παιρνω στα σοβαρα εγινε μια κουβεντα ανεβηκαν οι τονοι παει τελειωσε συμβαινουν αυτά Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αυλώνα έκανα 3 μήνες, ήμουν τεθωρακισμένα... οι 3 καλύτεροι μήνες της θητείας μου με πολύ χαβαλέ.. νταξ ήταν εκπαίδευση κ είχε και τις δυσκολίες της αλλά οι φιλίες που κάνεις εκεί και το πόσο καλά περνάς, δύσκολα τα ξεχνάς...Μετά πήγα μέχρι το τέλος της θητείας μου Κομοτηνή και βλασφήμισα το στρατό, το σύστημα και γενικά τα πάντα... μικρή λεπτομέρεια: είμαι από Κομοτηνή. Αλλά τι να το κάνεις αν είσαι δίπλα στο πατρικό σου και το βλέπεις μόνο με κυάλια;Καλή θητεία... Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 8 Φεβρουαρίου, 2010 holdemgr έγραψε:Eilikrina, h symboulh mou einai anabolh h I5.Kai sto gio mou to idio tha lega.An htan 2-3 mhnes to poly kai plhrwnotan me to basiko mistho kai ekane pragmatikh ekpaideysh ki oxi tsigarilikia ki alcohol olh mera tote OK. Alla opws einai: Makria!Kai nai perasa poly wraia sth thiteia mou alla tha mporousa na perasw 100 fores kalytera ws poliths+10000000000 Παράθεση
Guest Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Καλή θητεία με ψυχραιμία .Συμβουλές πολλά σώβρακα, κάλτσες ,βιβλία ,music ,φακός μπαταρίες ,λουκέτα ,μικρός φακός (για διάβασμα- καβατζα)και πάνω από όλα ψυχραιμία .Λές στον Αυλώνα, στις Ειδικές Δυνάμεις ΠεζοναυτώνΕγώ όταν είχα παρουσιαστεί Αυλώνα είχε άλογα ! που τα πήγαν τα άλογα ? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Ntavelis Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου, 2010 Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις συμβουλές! Να είστε καλά και κρατήστε το χώρο ζεστό για μένα. Με κάθε ευκαιρία θα σας επισκέπτομαι.. hassourakis έγραψε:Μια απο τα ιδια και εγω... τωρα γεμιζω τη βαλιτσα σοβρακα και καλτσες και την κανω..Μη σε νοιαζει ομως Ntaveli απ'οτι εμαθα η ορκωμοσια ειναι την αλλη παρασκευη και μετα περνεις 2 μερες αδεια και αφοτου ξαναμπεις θα εισαι εξοδουχος τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα..Αν δεν εχει εκει κοντα Net cafe πεταγομαστε λαμια για κανα 8-ωρο session και το βραδυ παλι τα κεφαλια μεσα..Ασε που ο ξαδερφος μου που παρουσιαστηκε κι αυτος Αυλωνα το νοεμβρη μου ειπε οτι παιζουν παρα πολλοι μεσα και ειναι και πορωμενοι με το αθλημα.. Οποτε μην ανησυχεις οτι θα σου λειψει..Υ.Γ. αν εχεις κανα κουμπαρα με κερματα σπαστον και κρατα τα μαζι σου.. εχω κονε για κρεβατι διοροφο στρωμενο με χακι τσοχα blinds 0,02-0,04 και ανα 10 λεπτα να αλλαζει ο τσιλιαδορος... RAKE FREE..................Εσύ που παρουσιάζεσαι ρε φίλε; Αυλώνα; Μαζί θα είμαστε; Στείλε pm αν είναι..POKERISTAS13 έγραψε:Υ.Γ Και σχετικά με τα "Γαλλικά" που ανταλαξαμε χθες εγω τουλαχιστον δε τα παιρνω στα σοβαρα εγινε μια κουβεντα ανεβηκαν οι τονοι παει τελειωσε συμβαινουν αυτά+1Καλή καρδιά ρε φίλε.. Παράθεση
sotiris13 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Εγω θα παρω μαζι μου(μπαινω αυγουστο) μερικα βιβλια που δεν εχω διαβασει ακομα και θα προσπαθησω να μπαινω internet τακτικα στο twoplustwo να παρακολουθω τις εξελιξεις να μην σκουριασω.Κατα τα αλλα καλη θητεια να εχεις.. Ρε συ και εγώ μάλλον Αύγουστο θα μπω!!Να επικοινωνήσουμε μήπως παρουσιαζόμαστε στο ίδιο μέρος!!! :cheer:Όσο για σένα φίλε που φεύγεις τώρα υπομονή... Παράθεση
Recommended Posts