dimitris39 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Μηπως υπαρχει κανεις υπευθυνος του PARADISE εδω ? εχω μια μεγαλη απορια , πως γινεται ενα μεγαλο site σαν το PARADISE εαν ειναι μεγαλο, να μην με εχει πληρωσει για θεση που εχω παρει σε τουρνουα αλλα και να μην μπορουν να βρουν το λαθος, και τελος τα λεφτα που ηταν να παρω εγω ποιος τα πηρε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 oraia erotisi re file stin arxi nomiza pos ekanes plaka alla esy to enoeis apo oti fenete....exo megali periergia na do an tha yparxei apantisi sto thema... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Paradise Poker Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Το Paradise Poker δεν απαντάει σε ερωτήσεις παικτών σχετικά με τους λογαριασμούς τους σε κανένα πόκερ forum.Για τις όποιες απορίες σας, παρακαλείστε να επικοινωνείτε πάντα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας. Με αυτόν τον τρόπο είναι βέβαιο ότι κάποιος υπεύθυνος θα ενημερωθεί για την περίπτωση σας και θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατόν.Σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα στο οποίο αναφέρεται ο Δημήτρης39, πράγματι λίγα από τα τουρνουά στις 4 και στις 5 Φεβρουαρίου εμφάνισαν στο lobby διαφορετική δομή πληρωμών (περισσότερους νικητές) από την πραγματική. Οι νικητές των συγκεκριμένων τουρνουά ήταν στην πραγματικότητα λιγότεροι και μοιράστηκαν μεγαλύτερα έπαθλα από τα εμφανιζόμενα στο lobby. Το πρόβλημα οφειλόταν σε λάθος του παρόχου της πλατφόρμας (boss media) και όχι στο Paradise Poker και διορθώθηκε οριστικά το βράδυ της Παρασκευής 5/2/2010.Το Paradise Poker ζήτησε από τους παίκτες που επικοινώνησαν μαζί του για το θέμα να στείλουν με email ένα screenshot της τελικής θέσης τους στο τουρνουά, όπου θα εμφανιζόταν το ποσό που έπρεπε να κερδίσουν. Στη συνέχεια οι λογαριασμοί των παικτών αυτών πιστώθηκαν με τα αντίστοιχα ποσά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimitris39 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 εμενα με ειχε 5ο στην καταταξη και επρεπε να παρω καποιο μικροποσο απο οσο εγραφε στην αρχη οι πληρωμες ηταν για τους 4 αλλα μετα το add-on πηγε στους 5 , εχω μιλησει στην υποστηριξη πελατων με 5 ατομα και δεν φενεται να ξερουν τι τους γινεται απορω με την οργανοση σας εαν ηπαρχει , που δεν νομιζω , το ποσο που δεν πηρα δεν ειναι μεγαλο αλλα δεν νομιζω , οτι μπορω να σας εχω εμπιστοσυνη και να ξαναβαλω λεφτα σε εσας , ευτηχως υπαρχουν ποιο αξυοπιστα site απο εσας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 έχουν πολύ πλάκα μερικοί τύποι βγαίνει κάποιος που είναι καταγεγραμμένος ώς paradise poker να πει οτι το paradise poker δεν απαντάει μέσα απο φόρουμ και ότι μπορεί όποιος έχει πρόβλημα να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών που θα του λύσει το πρόβλημα και μετά απο αυτή την τόσο κάθετη απάντηση αρχίζει να εξηγεί τι ακριβώς έγινε και εγώ ρωτώ τελικά απαντάει το παρανταις μέσα απο φόρουμ ή δεν απαντάει γιατί ενώ λέει οτι δεν απαντάει στο καπάκι το κάνει ,,,, ρε παιδιά τί πίνετε στον παράδεισο και δεν μας δίνετε? :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts