foustouki Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Τζόνυ Λόντεν: η άνοδος, η πτώση και οι τωρινοί του στόχοι **Σε πολλα ξενα forum εχω διαβασει οτι ο fast_freddie μπορουσε να δει τα φυλλα του lodden για αυτο και τον διελυσε.Επισης ο fast_freddie εχει σταματησει το ποκερ εδω και καιρο.Συμπτωση? Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 @ Τζονυ ΛόντενΣτερνή μου γνώση, να σ΄ είχα πρώτη. Παράθεση
nikaimar Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Ισως επειδη ασχολουμαι λιγο καιρο , ειναι η πρωτη ιστορια που διαβαζω και εχει μεσα την αποτυχια.Μεχρι τωρα οσα βιογραφικα εχω διαβασει για παικτες ειναι σαν να βγηκαν απο παραμυθια. Παράθεση
von_dracul Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2010 Διαβασε το Deal me in με τις βιογραφιες 20 πολυ μεγαλων παιχτων ποκερ.Θα χορτασεις αποτυχιες.Ολοι απαυτους ομως καταφεραν να ξαναφτασουν στην κορυφη. Παράθεση
Recommended Posts