koskosmo Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2010 PokerStars Παιχνίδι #39574882893: Hold'em Χωρίς Όριο ($0.10/$0.25 USD) - 2010/02/11 14:53:19 EET [2010/02/11 7:53:19 ET]Τραπέζι 'Ingeborg III' 6-max Θέση #1 είναι το buttonΘέση 1: sggirb ($23.40 σε μάρκες) Θέση 2: revengecy ($7.80 σε μάρκες) Θέση 3: koskosmo ($57.60 σε μάρκες) Θέση 4: dalexeus ($27.25 σε μάρκες) Θέση 5: tsangu ($27.45 σε μάρκες) Θέση 6: mikke ball ($29.10 σε μάρκες) revengecy: βάζει το small blind $0.10koskosmo: βάζει το big blind $0.25*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***Μοίρασε στο koskosmo [Js Jh]dalexeus: πάει πάσο tsangu: κάνει ρελάνς $0.75 to $1mikke ball: πάει πάσο sggirb: πάει πάσο revengecy: πάει πάσο koskosmo: calls $0.75*** FLOP *** [2s Jd Td]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $1.25koskosmo: calls $1.25*** TURN *** [2s Jd Td] [7h]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $3koskosmo: κάνει ρελάνς $4 to $7tsangu: calls $4*** RIVER *** [2s Jd Td 7h] [9h]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $18.20 και είναι all-inkoskosmo: ??? Τι θα κανατε εδω περα?? Δεν παιζω πολυ ωρα σε αυτο το τραπεζι αλλα πριν απο λιγο με τον ιδιο παικτη επαιξα pre flop allin με Κ Κ απεναντι σε Α Κ και διπλασιασα. Παντως κανει raise pre flop (οσο εχω δει) με λιγα και δυνατα φυλλα. Θελω γνωμες για το πως θα παιζατε γενικα το χερι απο την αρχη μεχρι το τελος. Μετα θα γραψω τις δικες μου σκεψεις και θα σχολιασω το πως το επαιξα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Θα το έπαιζα πάνω-κάτω όπως και εσύ, με τη διαφορά ότι στο river θα πόνταρα εγώ πρώτος για να τον αποτρέψω να με μπλοφάρει πως τάχα έχει το 8. Έδειξες αδυναμία με το check σου στο river. Πάντως και να με γύριζε all-in πάλι call θα έκανα.Απ' ότι κατάλαβα έχασες, αλλιώς δεν θα ασχολιόσουν τόσο με το συγκεκριμένο χέρι έτσι δεν είναι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 pocket_aces_suited έγραψε:Θα το έπαιζα πάνω-κάτω όπως και εσύ, με τη διαφορά ότι στο river θα πόνταρα εγώ πρώτος για να τον αποτρέψω να με μπλοφάρει πως τάχα έχει το 8. Έδειξες αδυναμία με το check σου στο river. Πάντως και να με γύριζε all-in πάλι call θα έκανα.Den stamathses to poker akoma?? EGKLHMA KAI TIMWRIA!!H XEIROTERH APANTHSH SE FORUM EVER!!''στο river θα πόνταρα εγώ πρώτος για να τον αποτρέψω να με μπλοφάρει πως τάχα έχει το 8. Έδειξες αδυναμία με το check σου στο river''Vgazei kaneis nohma ti 8elei na pei o poihths??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 O DASKALOS έγραψε:Den stamathses to poker akoma?? EGKLHMA KAI TIMWRIA!!H XEIROTERH APANTHSH SE FORUM EVER!!''στο river θα πόνταρα εγώ πρώτος για να τον αποτρέψω να με μπλοφάρει πως τάχα έχει το 8. Έδειξες αδυναμία με το check σου στο river''Vgazei kaneis nohma ti 8elei na pei o poihths???Daskale βλέπω πως τα ελαττώματά σου αυξάνονται. Εκτός από ανόητος είσαι και εμπαθής. Μου τη φύλαγες που σου είπα να μη γράφεις βλακείες στο άλλο ποστ και είπες από μέσα σου "να η ευκαιρία μου να τον εκδικηθώ!"Όσο για το "σταμάτα το πόκερ" που το χεις κάνει καραμέλα, εκτός του ότι δεν είναι αστείο γενικά γιατί έχει ακουστεί πολύ, απλά θα σου πω πως είμαι αρκετά κερδοφόρος παίκτης και το σπουδαιότερο για μένα ότι το κέρδος μου αυξάνεται με το χρόνο, με πολύ μικρά swings.Αντίθετα εσένα από τη γενικότερη συμπεριφορά σου και από την υπεροψία που δείχνεις σε θέματα που δεν κατέχεις, μάλλον για χαμένο σε κόβω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 apla 3anadiavase 3ana thn apanthsh sou kai 8a katalaveis kai esy oti oute kai o kavafhs den 8a mporouse na vgalei nohma..1. tou les na mhn kanei check sto river2 tou les oti edei3e adynamia gia to check STO RIVER (ME SET!!)3. oti den eprepe na to kanei giati o allos 8a kanei represent to 8ari kai 8a kanei blofa (makari na kanei)4 kai to KORYFAIIO eipes oti an ekane all in o antipalos sto bet mas 8a tou 8a ekanes to call!!5. ara oti kai na ginotan 8a ekanes callpou einai dhladh h diafora tou check sto river or tou bet protos sto river?? P.S 8a perimenw na dw ti 8a poun kai oi alloi sto forum giauth thn apanthsh pou edwses..Sto lew me sigouria omws, einai to apolyto to favori giaTHN XEIROTERH APANTHSH SE FORUM OLWN TWN EPOXWN!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 chill out guys..Δασκαλε τωρα που ηρεμησε ο Αντωνης θα παρεις εσυ την θεση του?Δεν θα το αντεξουμε αυτο.. :) just kidding Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 foustouki se parakalw diavase thn arxikh tou apanthsh.comments Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 ''Θα το έπαιζα πάνω-κάτω όπως και εσύ, με τη διαφορά ότι στο river θα πόνταρα εγώ πρώτος για να τον αποτρέψω να με μπλοφάρει πως τάχα έχει το 8. Έδειξες αδυναμία με το check σου στο river. Πάντως και να με γύριζε all-in πάλι call θα έκανα.''source:LEARN FROM THE PROS (BY POCKET ACES SUITED)! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 FLOP Γιατι δεν κανεις bet?Ειναι πολυ πιθανο ο αντιπαλος να το παρει σαν ενα κλασικο cbet και να προσπαθησει τιποτα περιεργο.Επισης προσωπικη μου αποψη το slowplay εχει πεθανει,θελεις να φουσκωσεις το ποτ και οχι να ελπιζεις να πιασει μια επαφη ο αντιπαλος στο turn και να πληρωθεις ενα μικρο bet.TURNΑποφασισες καλως η κακως να κανεις check-raise.Το raise σου ομως ειναι πολυ μικρο,σχεδον minbet δινοντας του odds να κυνηγησει οποιοδηποτε draw μπορει να εχει.So πιο μεγαλο raise και για protection και για value και για να φουσκωσει το ποτ εννοειται.RIVERΟπως επαιξες το χερι στο river κανεις η bet-fold η check-call in the dark.Με τον τροπο που επαιξες δεν ξερεις τι μπορει να εχει ο αντιπαλος.Μπορει να εχει missed fd μπορει και την κεντα.Συνοπτικα δεν μαρεσε ο τροπος που επαιξες το χερι.Σε παρομοιες καταστασεις κανω πανω κατω bet/bet/bet 80% και 20% bet/check-raise/shove. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Θα έκανα bet στο river για value. Ο αντίπαλος θα μπορούσε να έχει κάλλιστα ΑΤ, διάφορα ζευγάρια ή μικρότερο set, με τα οποία θα συμφωνούσε και έτσι θα αύξανα το κέρδος μου.Επιπλέον με bet στο river δείχνω ότι έχω κάτι, οπότε τον αποτρέπω από το να με μπλοφάρει. ΔΕΝ θέλω να με πάει all-in στο river όταν χάνω από ένα μόνο οκτάρι κι ας είναι τελικά μπλόφα. Αν όμως το κάνει παρόλη την προσπάθειά μου να τον αποτρέψω, θα έκανα πάλι call. Δεν θα μπορούσα να πετάξω ένα τόσο καλό φύλλο, για ένα pot size bet στο river.Εσύ πως θα το έπαιζες; Θα έκανες μήπως fold στο all-in ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αν πονταρεις στο river και σε παει all in ειναι μαλλον fold εκτος αν εχετε history τετοιο ωστε να ειναι ικανος για τετοια μπλοφα.Απλα ο τροπος που επαιξες το hand δεν σ εδωσε πληροφοριες για το τι περιπου εχει ο αντιπαλος.Τον αφηνεις να κανει bet στο φλοπ και μετα κανει call στο minraise στο turn.Μπορει να εχει οτιδηποτε.Ειναι nuts ειτε να σε νομιζε αδυναμο και να επαιξε μεγαλη μπλοφα.Οσο για το river που ρωτησες σου ειπα οτι υπαρχουν 2 λυσεις.1)Πονταρεις και κανεις πασο σε all in.2)Κανεις check και τυφλο call σε πιθανο bet του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 pocketaces suited,an fovasai to 8ari tote check call sto river.an oxi, kaneis 1os bet kai an kanei all in apofasise kai pra3e..alla h prwth sou apanthsh 8a meinei sthn istoria.foustouki 8es na peis katalaves ti h8ele na pei ή να pra3ei sthn prwth tou apanthsh?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 foustouki κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες είναι λάθος να ποντάρεις στο river και σε reraise to all-in να κάνεις fold. Το ελάχιστο που μπορείς να ποντάρεις για να μη φανείς τελείως αδύναμος είναι ας πούμε 4$. Αυτό δημιουργεί ένα pot των 26$ περίπου και η διαφορά που πρέπει να συμφωνήσεις από το reraise του αντιπάλου θα είναι άλλα 14$ (έχει υπόλοιπο stack 18$). Αυτό σημαίνει χοντρικά πως αν δίνεις στον εαυτό σου έστω και 35% πιθανότητα να είσαι μπροστά, πάλι συμφαίρει το call. Δεν νομίζω πως θεωρείς πιθανότερο από 65% να έχει ο αντίπαλός σου το 8, δηλαδή το μοναδικό φύλλο που χάνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Διαφωνω.1)Γιατι εχεις κολλησει με το 8αρι?Το KQ ας πουμε δεν το εχεις δει?Ειναι πολυ πιθανο να το εχει ο αντιπαλος.2)Αν πονταρεις στο river και σ κανει all in εχει 99% την κεντα.Αυτο που λες με το 35% και 65% ειναι λαθος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Oποτε για να κλεισω σ ειπα ποιο θεωρω σωστο τροπο παιχνιδιου και γιατι βγαζω τον δικο σου λαθος.Οσο για το river που μας "καιει" τοτε κανει η bet-fold η check-call any amount. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 file pocket aces suited to 8ari einai to mono xarti sthn trapoula pou xaneis? arxises me ta pososta twra??sto eipa kai sto 3analew.den yparxei allh lysh, einai h monh epilogh, dwse ena telos s' auto to martyrio pou pername sto forum, STAMATA PRIN AN EINAI ARGA! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Έχεις δίκιο για το KQ. Έχεις επίσης δίκιο για το 35% - 65% ότι είναι λάθος. Με έναν πιο προσεκτικό υπολογισμό τα έβγαλα να σου αρκεί μια πιθανότητα 27% να μην έχει κέντα για να συμφέρει το call, δηλαδή ακόμα καλύτερα για σένα (πάντα με 4$ bet στο river).Αυτό που λες πως αν σε πάει all-in για άλλα 14$ μόνο σημαίνει πως κατά 99% έχει κέντα είναι νομίζω πάρα πολύ επιφυλακτική εκτίμηση. Δεν ξέρω πως παίζεις γενικά κι αν είσαι τόσο βράχος, αλλά από τη δική μου εμπειρία, που είμαι αρκετά πιο loose από εσένα, σε τέτοιες κινήσεις των αντιπάλων έχω βγει σίγουρα κερδισμένος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 pocket_aces_suited έγραψε:Έχεις δίκιο για το KQ. Έχεις επίσης δίκιο για το 35% - 65% ότι είναι λάθος. Με έναν πιο προσεκτικό υπολογισμό τα έβγαλα να σου αρκεί μια πιθανότητα 27% να μην έχει κέντα για να συμφέρει το call, δηλαδή ακόμα καλύτερα για σένα (πάντα με 4$ bet στο river).Αυτό που λες πως αν σε πάει all-in για άλλα 14$ μόνο σημαίνει πως κατά 99% έχει κέντα είναι νομίζω πάρα πολύ επιφυλακτική εκτίμηση. Δεν ξέρω πως παίζεις γενικά κι αν είσαι τόσο βράχος, αλλά από τη δική μου εμπειρία, που είμαι αρκετά πιο loose από εσένα, σε τέτοιες κινήσεις των αντιπάλων έχω βγει σίγουρα κερδισμένος.do u know me? lol Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εισαι πιο loose απο μενα η οτι ειμαι βραχος????Δηλαδη πες μου αν πονταρεις εσυ στο river με τι μπορει να σ κανει all in ο αντιπαλος????Με 2pair/set θα κανει απλα call.Αρα μενει μονο η μπλοφα..Που εκει θα δεις σπανια μπλοφα.Αυτα με τα νουμερα αστα δεν ειναι ετσι.Εκτος αν πιστευεις στην πραξη οτι μετα απο river bet σου στα γυρναει all in 1/3 με μπλοφα..Κατι που αποκλειεται..Υ.Γ Οταν ποσταρεις ενα χερι το κανεις για να ακουσεις γνωμες και πρεπει να ευχεσαι να βγεις λαθος γιατι αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να βελτιωθεις και οχι να το ποσταρεις για να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου επιμενοντας οτι εχεις δικιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Α και επειδη εχεις υπογραμμισμενο το "για αλλα 14$ μονο", 14$=56bb δεν ειναι και τοσο λιγα τελικα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
O DASKALOS Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Opws oloi antilhf8hkate 3eka8ara o pocket aces suited einai ena poly spanio eidos poker pro (pros afanismo fysika)...to giati??epeidh apla einai enas LOOSE paikths me MIKRA swings kai kerdoforos!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket_aces_suited Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 foustouki έγραψε:Α και επειδη εχεις υπογραμμισμενο το "για αλλα 14$ μονο", 14$=56bb δεν ειναι και τοσο λιγα τελικα..Εδώ διαπράτεις το λάθος να συγκρίνεις το bet των 14$ με το ΒΒ και όχι με το pot όπως είναι το σωστό. Αυτό σαν έμπειρος παίκτης που νομίζω πως είσαι έπρεπε να το ξέρεις.Υ.Γ Οταν ποσταρεις ενα χερι το κανεις για να ακουσεις γνωμες και πρεπει να ευχεσαι να βγεις λαθος γιατι αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να βελτιωθεις και οχι να το ποσταρεις για να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου επιμενοντας οτι εχεις δικιο.Συμφωνώ πολύ με αυτό που λες και μακάρι να με πείσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ότι κάνω λάθος ή να μου επισημάνεις κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Το έκανες αυτό με το KQ και σου είπα αμέσως πως έχεις δίκιο. Αναγνώρισέ μου όμως το δικαίωμα να συνεχίσω να υποστηρίζω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό όχι για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου αλλά για να βγει κάτι μέσα από τη συζήτηση. Αυτό άλλωστε δεν κάνεις κι εσύ; Δεν δευτερολογείς και τριτολογείς για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου;Αυτα με τα νουμερα αστα δεν ειναι ετσι.Παρόλο που έχω σπουδάσει το θέμα των πιθανοτήτων αφήνω πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να έχω κάνει λάθος. Μπορείς να αντιτάξεις τους δικούς σου υπολογισμούς; Θέλεις μήπως να σου γράψω πως κατέληξα σε αυτά τα ποσοστά;Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εισαι πιο loose απο μενα η οτι ειμαι βραχος????Μόνο από το γεγονός ότι θα έκανες fold στο τέλος θεωρώντας πως χάνεις κατά 99%. Μπορεί να κάνω και λάθος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 pocket_aces_suited έγραψε:foustouki έγραψε:Α και επειδη εχεις υπογραμμισμενο το "για αλλα 14$ μονο", 14$=56bb δεν ειναι και τοσο λιγα τελικα..Εδώ διαπράτεις το λάθος να συγκρίνεις το bet των 14$ με το ΒΒ και όχι με το pot όπως είναι το σωστό. Αυτό σαν έμπειρος παίκτης που νομίζω πως είσαι έπρεπε να το ξέρεις.Αν πιστευω οτι +95% των περιπτωσεων χανω δεν βαζω ουτε $ παραπανω ποσο μαλλον παραπανω απο μια καβα κανοντας call τυφλα.Υ.Γ Οταν ποσταρεις ενα χερι το κανεις για να ακουσεις γνωμες και πρεπει να ευχεσαι να βγεις λαθος γιατι αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να βελτιωθεις και οχι να το ποσταρεις για να υπερασπιστεις το παιχνιδι σου επιμενοντας οτι εχεις δικιο.Συμφωνώ πολύ με αυτό που λες και μακάρι να με πείσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος ότι κάνω λάθος ή να μου επισημάνεις κάτι που δεν έχω σκεφτεί. Το έκανες αυτό με το KQ και σου είπα αμέσως πως έχεις δίκιο. Αναγνώρισέ μου όμως το δικαίωμα να συνεχίσω να υποστηρίζω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό όχι για να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου αλλά για να βγει κάτι μέσα από τη συζήτηση. Αυτό άλλωστε δεν κάνεις κι εσύ; Δεν δευτερολογείς και τριτολογείς για να υποστηρίξεις τις απόψεις σου;Αυτα με τα νουμερα αστα δεν ειναι ετσι.Παρόλο που έχω σπουδάσει το θέμα των πιθανοτήτων αφήνω πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να έχω κάνει λάθος. Μπορείς να αντιτάξεις τους δικούς σου υπολογισμούς; Θέλεις μήπως να σου γράψω πως κατέληξα σε αυτά τα ποσοστά;Ναι θελω να μαθω αν σ ειναι ευκολο.Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εισαι πιο loose απο μενα η οτι ειμαι βραχος????Μόνο από το γεγονός ότι θα έκανες fold στο τέλος θεωρώντας πως χάνεις κατά 99%. Μπορεί να κάνω και λάθος.Ειπα οτι αν πονταρω στο river και μου κανει all in ο αντιπαλος τοτε 95+% χανω αν οχι 99%.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θα εφτανα με αυτο τον τροπο στο river οποτε δεν θα ειχα δυσκολη αποφαση.[/quote:1qhu0qj0] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ayuken Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 c/r flop 3-3.5 φορες το cbet του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Koskosmo to pokerland έχει μετατροπέα για hand histories. Είναι πολύ πιο έυκολο για όποιον διαβάζει το post. Έτσι όπως είναι πρέπει να προσθέτουμε μόνοι μας τα ποσά σε κάθε street για να δούμε πόσο είναι το Pot. Εφόσον ζητάμε από κάποιους να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να μας βοηθήσουν καλό είναι να τους διευκολύνουμε λίγο. Αυτό είναι μια γενική παρατήρηση καθώς βλέπω ελληνικά στο δικό σου hh και υποθέτω υπάρχει πρόβλημαΕγω θα έκανα 3βετ τους JJ preflop for value και γιατί παίζονται πιο εύκολα έτσι. Εφόσον λες ότι κάνει tight range raise preflop και είναι και mp, μπορεί και να έκανα και call αλλά έτσι πάω ουσιαστικά για setminng. Θα κάνω call αν πέσουν overcards στο flop αλλά αν ποντάρει και turn είναι fold. Όπως παίχτηκε και με αυτό το φλοπ κάνω πάντα c/r. Πόνταρε 1.25 οπότε θα το έκανα 4$. Εφόσον παίζει fd υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπούμε allin αν έχει QQ, KK AA ή αν έχει ο ίδιος fd. Αν δεν υπήρχε το fd μπορεί και να έκανα απλό call αλλά το JT πάλι με φοβίζει. Δεν θέλω να δω Α Κ ή Q στο τurn. Στο turn το c/r σου είναι πολύ μικρό όπως είπε και ο foustouki. Θα το έκανα ~12$.Στο river τωρα….δεν ξέρω. Ίσως ένα μικρό blocking bet και fold ή c/f αναλόγως το μέγεθος του βετ του. PS ban daskalos for trolling please Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου, 2010 PokerStars Παιχνίδι #39574882893: Hold'em Χωρίς Όριο ($0.10/$0.25 USD) - 2010/02/11 14:53:19 EET [2010/02/11 7:53:19 ET]Τραπέζι 'Ingeborg III' 6-max Θέση #1 είναι το buttonΘέση 1: sggirb ($23.40 σε μάρκες) Θέση 2: revengecy ($7.80 σε μάρκες) Θέση 3: koskosmo ($57.60 σε μάρκες) Θέση 4: dalexeus ($27.25 σε μάρκες) Θέση 5: tsangu ($27.45 σε μάρκες) Θέση 6: mikke ball ($29.10 σε μάρκες) revengecy: βάζει το small blind $0.10koskosmo: βάζει το big blind $0.25*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***Μοίρασε στο koskosmo [Js Jh]dalexeus: πάει πάσο tsangu: κάνει ρελάνς $0.75 to $1mikke ball: πάει πάσο sggirb: πάει πάσο revengecy: πάει πάσο koskosmo: calls $0.75*** FLOP *** [2s Jd Td]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $1.25koskosmo: calls $1.25*** TURN *** [2s Jd Td] [7h]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $3koskosmo: κάνει ρελάνς $4 to $7tsangu: calls $4*** RIVER *** [2s Jd Td 7h] [9h]koskosmo: πάει ντούκου tsangu: ποντάρει $18.20 και είναι all-inkoskosmo είπε, "fucin river"koskosmo: πάει πάσο Το uncalled ποντάρισμα ($18.20) επιστράφηκε στον tsangutsangu είπε, "i was ahead all the way"tsangu μάζεψε $17.70 από pottsangu: δε δείχνει το χέρι του *** ΣΥΝΟΨΗ ***Συνολικό pot $18.60 | Rake $0.90 Ταμπλό [2s Jd Td 7h 9h]Θέση 1: sggirb (button) πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)Θέση 2: revengecy (small blind) πήγε πάσο πριν FlopΘέση 3: koskosmo (big blind) πήγε πάσο στο RiverΘέση 4: dalexeus πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)Θέση 5: tsangu απεκόμισε ($17.70)Θέση 6: mikke ball πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)Εδω ειναι ολοκληρο το χερι. Καταρχην θελω να πω οτι ανεβασα ενα χερι για συζητηση και κοντεψατε να τσακωθειτε.Σκοπος του forum,θελω να πιστευω,ειναι να ανταλλαζουμε αποψεις ετσι ωστε μεσα απο αυτες να βελτιωνομαστε ως παιχτες και να βλεπουμε πως σκεφτεται ο καθενας την εκαστοτε παρτιδα.ΔΕν ειναι ωραιο να τσακωνεστε!Στο παιχνιδι μας τωρα.Βρισκομαι στο ΒΒ με J J και μετα το raise του αντιπαλου αποφασιζω να κανω απλο call μιας και ολοι οι αλλοι πηγαν πασο και βρισκομαι εκτος θεσης.Το flop ανοιγει ιδανικα για μενα.Κανω check και μετα το πονταρισμα του αντιπαλου αποφασισα να κανω απλο call κατι σαν slowplay. Το αποφευγω πολλες φορες αλλα θα ηθελα φιλε foustouki να μου πεις γιατι λες πως εχει πεθανει! Στο turn σκεφτομαι πλεον το check raise και οχι να πονταρω απο μπροστα.Το κανω αυτο γιατι πιστευω μου δινει περισσοτερες πληροφοριες για το χερι του.Στο re raise ειμαι αναμεσα στα 7 με 9 δολ.Ξερω οτι θα πεταξει ολα τα αδυναμα φυλλα του και θα κανει call τα draws και ισως καποιο overpair.Ηταν οντως λιγο μικρο το reraise αλλα του ζηταω να βαλει 4 για pot των 17.70 ενω εχει γυρω στο 20%.(εκτος και αν εχει Κd-Qd)Εκανε γρηγορο call και πιστεψα πως ειναι σε καποιο draw.To river ισως ηταν το χειροτερο φυλλο για μενα.Σκεφτηκα πως αν πονταρω απο μπροστα call δεν προκειται να παρω απο τιποτα εκτος απο K Q η' καποιο 8.Αν και το K Q φοβομουν πλεον μονο.Ετσι εκανα check και ο αντιπαλος με εβαλε all in. Σκεφτηκα οτι δυσκολα θα μπλοφαρε σε αυτο το σημειο.Βεβαια με το ckeck θα πιστεψε οτι εδειξα φοβο.Ζητησα χρονο και επειδη ηταν πολυ δυσκολη η αποφαση μου το εριξα στα μαθηματικα.Επρεπε να βαλω 18.60 για 36.30 και επρεπε να κερδιζω 1 στις 3.Αυτο που κερδιζω ειναι μια μπλοφα τυπου Ad-Kd η' κατι τετοιο.Πιστεψα οτι με οτιδηποτε αλλο δεν θα με εβαζε all in.Ετσι πηγα πασο το πανεμορφο set! Μετα μου ειπε οτι ειχε 10-10 χωρις βεβαια να μου δειξει το φυλλο του.Δεν τον πιστεψα ομως γιατι λογικα θα με εβαζε all in στο turn.Και το ερωτημα ειναι"ειναι +Ev το πασο η' οχι??" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts