fun3s Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 oxi den ekana la8os...AQs Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 nomizw oti pleon mporw na apantisw kai mi thewritika.molis teleisa to 8rebuy stous 10 kanw 3bet apo bb sto button raise kai mou kane shove 5 fores to 3 bet mou kai 1/2 tou stack mou.pira time ekana call kai bustara to aj tou...den einai akrivws to idio alla einai very very close... Παράθεση
labKK Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 foustouki έγραψε:Δηλαδη ρε παιδια ο αντιπαλος εκει τι θα κανει με Ax,ΚQ κλπ σε αυτην την φαση του τουρνουα?Πασο?All in θα παιξει.Μπορει να θελει να μπει final table αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα κανει fold ολα αυτα τα φυλλα.Στανταρ raise και σχεδον auto call στο shove του.Για μένα είναι θέμα stacks.Αν ο αντίπαλος είχε τις μισες μάρκες σίγουρα είναι auto call.Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ρισκάρω τον αποκλεισμό.Πάω πάσο και συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο μέχρι να βρω αντίσταση.Κάνω λίγο υπομονή μέχρι να ενωθεί το τραπέζι σε 9 και να παίξω με ένα υγειές stack στο final table.To ότι οι winners αντιπαλοί μου είδαν ότι πήγα πάσο όταν κάποιος με έβαλε all-in θα το χρησιμοποιήσω στη συνέχεια...Αυτό το γράφω για να μην βιαστεί κάποιος να πει ότι δεν θα έχουν πια respect τα raise μας.Και ναι η αλήθεια είναι ότι μπορεί να δεις πολλά φύλλα που κερδίζεις οπως λες και συμφωνείς με τον crf888 αλλά η άποψη μου είναι ότι κατα 70% παίζεις coin.Αυτό βέβαια είναι απλά η δική μου προσέγγιση στο χερι.Ισως φταίει ότι νιώθω πολύ άτυχος στα κρίσιμα σημεία που αναγκαστικά θα παίξεις coin flip για να κερδίσεις το τουρνουά. Αν βέβαια δεν είμαι έμπειρος παίκτης και δεν ξέρω πολλά από final table,σίγουρα ένα πιθανό coin flip, pre flop είναι κάτι που θα κυνηγήσω οπότε θα έκανα call. Παράθεση
griffith Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2010 Kai egw pisteuw oti eisai brosta apo to range tou,isos exeis koda sto 60% opote einai sigoura call efoson ekanes raise. Apla an pisteueis oti eisai poly kalyteros apo tous allous paiktes exei nohma kai to limp-raise AI. Exw thn edyposh oti kai se auta ta stakes oi perisoteroi paiktes raisaroun sxedon mhxanika to limp apo to sb,borei na kanw kai la8os Παράθεση
Recommended Posts