SickSick Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2010 noble έγραψε:re paidia giati na asxoloumaste twra me to ti kanoun autoi (h o ka8enas) me ta lefta tous.Oi ivey,durr,antonious klp.. se mena einai protipa gia to pws paizoun poker kai oxi gia to an einai xortofagoi h ti odigoun h pos xtenizontai..+1, Pantos egw giauto den ithela na apantisw se auta pou eipes duke, kati tetoia perimena na akolouthisoun. Les oti eisai prothimos na to sizitiseis ktl alla mou fenete emena oti se auta pou les exei mono sinesthima kai leipei i logiki, pou simenei oti kapio nevro sou exei ktipisei i istoria kai ginese sinesthimatikos kai gia kapio logo auto to elefri thema peri side bet to sigkrineis me oikogenies na trone kai kapion pou vgazei 800euro ktl. E opotan ti na sizitame. As poume les oti mboreis na sxoliaseis me ton tropo pou esi thes (pote den eipa oti den mboreis), kai parallila des pws antidras se mena kai tous allous pou sxoliasame ti diki mas apopsi pou den simfonaei me tin diki sou.Anw np kai emena mou ktipaei nevro na vlepw asxetous pektes kai pektries na ginonte diasimoi xwris na 3eroun poker kai ginomai upervolikos.Kai opws eipa, to peri margaritaria to eipa gia autous pou nomizoun oti noiazei ton ivey an exei theamatikotia to hsp kai tha katsei na kanei theatra gia na ton sizitane. Twra an itane o hellmuth pou ta elege tote alli istoria.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαρτίου, 2010 SickSick έγραψε:Pantos egw giauto den ithela na apantisw se auta pou eipes duke, kati tetoia perimena na akolouthisoun. Les oti eisai prothimos na to sizitiseis ktl alla mou fenete emena oti se auta pou les exei mono sinesthima kai leipei i logiki, pou simenei oti kapio nevro sou exei ktipisei i istoria kai ginese sinesthimatikos kai gia kapio logo auto to elefri thema peri side bet to sigkrineis me oikogenies na trone kai kapion pou vgazei 800euro ktl. E opotan ti na sizitame. As poume les oti mboreis na sxoliaseis me ton tropo pou esi thes (pote den eipa oti den mboreis), kai parallila des pws antidras se mena kai tous allous pou sxoliasame ti diki mas apopsi pou den simfonaei me tin diki sou.Anw np kai emena mou ktipaei nevro na vlepw asxetous pektes kai pektries na ginonte diasimoi xwris na 3eroun poker kai ginomai upervolikos.Kai opws eipa, to peri margaritaria to eipa gia autous pou nomizoun oti noiazei ton ivey an exei theamatikotia to hsp kai tha katsei na kanei theatra gia na ton sizitane. Twra an itane o hellmuth pou ta elege tote alli istoria..File mou mesa sayta pou eipa yparxei h dikia mou logikh pou apla esy thn vlepeis kai thn metafrazeis san synais8hma.Pistepse me den einai etsi.Apla gia mena einai paralogo kai pio polu upervoliko olo auto to side bet.Kai sou ekshgw thn logikh th dikia mou.Den sou anaferw oikogeneies kai tous aplous mis8ous ypallhlwn 8elwntas na dramatikopoihsw thn kouventa.Ta anaferw 8elwntas na sou deiksw 100% pws skeftomai egw kai gia poious logous 8ewrw aparadekto auto to side bet kai genikotera opoiodhpote eidos petamatos toso megalwn xrhmatikwn poswn.Den diafwnw oti einai elafry 8ema! Apla sizitame edw. Oute to exw parei patriotika kai prospa8w na sou allaksw gnwmh!Apla nai men einai elafry san 8ema genikotera alla einai de la8os gia mena na petiountai tetoia iligiodh posa GIA PLAKA!Ola ayta pou anefera htan mono gia na ekshghsw ti epikratei ston pragmatiko kosmo kai pws kalytera 8a htan na mhn tous vlepoume autous tous typous san "fragata alania" (opws polloi pitsirikades tous vlepoun) alla san stignous tzogadorous pou to mono pou kanoun einai na skorpane xrhmata pantou (asxeta an einai kaloi sto poker), pragma pou ligo orimos na einai kapoios dyskola 8a tou fanei swsto.Anyway as lhksoume th shzhthsh edw kai ola kala!GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts