koskosmo Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Για ολους μας υπαρχουν στιγμες οπου τα πραγματα δεν πηγαινουν καθολου καλα και χανουμε παρτιδες με πολυ ασχημους τροπους.Για παραδειγμα ενω παιζεις sit n go 6 max σε 5 τραπεζια σε διαρκεια λιγοτερη των 10 λεπτων αποκλειεσαι στα 4 απο αυτα στο bubble παιζωντας ρεστα pre flop με πολυ καλυτερο φυλλο απο του αντιπαλου. Πως γινεται να παραμεινεις ψυχραιμος και να μην επηρεαστει το παιχνιδι σου στα υπολοιπα τραπεζια που θα ανοιξεις?? Πως θα κρατηθεις να μην λογοφερεις στο chat ειδικα οταν ο αντιπαλος παρολο που φανηκε τυχερος ειναι εριστικος απεναντι σου?? Πως θα μιλησεις ψυχραιμα στο τηλεφωνο που σε παιρνει η αγαπημενη σου χωρις να μιλας νευριασμενος?? Αληθεια ποσο την νοιαζει αυτη η' ποσο θα σε καταλαβει οτι εχεις δεχτει απανωτα bad beat?? Εχετε βρει καποιον τροπο ωστε να παραμενετε ψυχραμοι?? Ακουει καποιος μουσικη παραλληλα ωστε να χαλαρωνει η' σου αποσπαει την προσοχη? Αν διαπιστωσεις μετα απο καποιες χιλιαδες παιχνιδια οτι αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι και μπορεις να εισαι κερδοφορος αντιμετωπιζοντας τα swings δεν τσαντιζεσαι τοσο?? Ποια ειναι η γνωμη σας?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 koskosmo έγραψε:Για ολους μας υπαρχουν στιγμες οπου τα πραγματα δεν πηγαινουν καθολου καλα και χανουμε παρτιδες με πολυ ασχημους τροπους.Για παραδειγμα ενω παιζεις sit n go 6 max σε 5 τραπεζια σε διαρκεια λιγοτερη των 10 λεπτων αποκλειεσαι στα 4 απο αυτα στο bubble παιζωντας ρεστα pre flop με πολυ καλυτερο φυλλο απο του αντιπαλου. Πως γινεται να παραμεινεις ψυχραιμος και να μην επηρεαστει το παιχνιδι σου στα υπολοιπα τραπεζια που θα ανοιξεις?? Πως θα κρατηθεις να μην λογοφερεις στο chat ειδικα οταν ο αντιπαλος παρολο που φανηκε τυχερος ειναι εριστικος απεναντι σου?? Πως θα μιλησεις ψυχραιμα στο τηλεφωνο που σε παιρνει η αγαπημενη σου χωρις να μιλας νευριασμενος?? Αληθεια ποσο την νοιαζει αυτη η' ποσο θα σε καταλαβει οτι εχεις δεχτει απανωτα bad beat?? Εχετε βρει καποιον τροπο ωστε να παραμενετε ψυχραμοι?? Ακουει καποιος μουσικη παραλληλα ωστε να χαλαρωνει η' σου αποσπαει την προσοχη? Αν διαπιστωσεις μετα απο καποιες χιλιαδες παιχνιδια οτι αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι και μπορεις να εισαι κερδοφορος αντιμετωπιζοντας τα swings δεν τσαντιζεσαι τοσο?? Ποια ειναι η γνωμη σας??Ola auta pou aneferes yphrxan kai yparxoyn san endexomena na symvoun otan paizeis poker (EITE ONLINE EITE OFFLINE).Tropous pws na xalarwneis mono esy ksereis pistevw kalytera apton ka8ena pws 8a to katafereis giati mono esu ksereis toso kala ton eayto sou.Egw 8a sou pw ena dyo pragmata pou genika emena me voh8hsan na eimai pio hremos aneksarthta apto apotelesma.Genikotera h antidrash den einai panta analogh tou bad beat alla analogh ths proswpikothtas toy ka8enos.Einai sigouro oti kapoioi an8rwpoi den mporoyn na dextoyn eykola ta bad beats se online game..Egw px! Paizw online MONO gia xavale, pote den to pairnw toso sovara pou isws 8a eprepe alla auto me exei glytwsei apo apanwta xtyphmata tou kefaliou mou sto toixo! (sto prwto xtyphma 8a katalaveis!)H ypomonh mou live einai 100% megalyterh apoti online kai eimai 200% pio sygkentrwmenos live eite paizw cash eite tours. Den kserw giati mou vgainei etsi. Apla isws etsi eimai.Etsi omws exw kataferei egw na thn palepsw kai na mhn nevriazw genikotera me otidhpote stravo symvei se online game.To kanw mono gia na perasei eyxarista (an katsei) h wra mou kai telos.Apo kei kai meta h dikia mou tapeinh apopsh einai na anarwth8eis an mporeis na ftaseis pote sto epipedo hremias kai aytoelegxou pou xreiazetai gia na paizeis hrema kai swsta kai online kai offline.Opou deis oti den mporeis, h to pairneis pio xalara h to stamatas.Den einai kati kako na to stamathseis an deis oti den to mporeis.Isa isa, paradexesai to pws eisai san an8rwpos kai isws kapoia stigmh katafereis siga siga ayto na to allakseis.Ayta apo mena. Elpizw na voh8hsa estw kai ligo.ps: Oson afora ta nevra pou sou menoun meta kai mporei na mhn ta katalavei h kopela sou h kapoios allos kontinos sou an8rwpos skepsou to endexomeno na hsoun esu sthn dikia ths 8esh kai an 8a mporouses na deikseis thn idia katanohsh.En oligois oti apaiteis apton allo prepei prwta esu na eisai ikanos na to kaneis.GL my friend. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Againstodds Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Βασικα θα συμφωνησω με αυτα που ειπε ο Duke, και επισης θελω να προσθεσω οτι ειναι λογικο να τιλταρεις ειδικα αν εχεις αρχισει προσφατα να παιζεις. Μερικες συμβουλες που εχω διαβασει απο εδω και απο εκει, οι οποιες πραγματικα με βοηθησαν ειναι:1. Να παιζεις παντα ξεκουραστος, γενικα σε καλη φυσικη κατασταση αλλα και ψυχολογικη. Π.χ. μην τσακωθεις με την κοπελια σου και κατσεις μετα να κανεις session!! Oσο πιο ξεκουραστος, φρεσκος εισαι, τοσο πιο δυσκολα θα καταφερεις να φτασεις σε tilt.2. Oσον αφορα το chat, εγω προσωπικα το εχω κλειστο, δεν μπαινω καν στην διαδικασια να το κοιταξω και δεν βρισκω και λογο να συγκρουστω λεκτικα με τον οποιοδηποτε αντιπαλο.3. Βρες τα σημαδια κοπωσεως/tilt σου. Δηλαδη, οταν τιλταρεις, ποια ειναι τα πρωτα σημαδια ? Συνηθως οι περισσοτεροι αρχιζουν και βριζουν, γκρινιαζουν, εσυ βρες τα δικα σου σημαδια. Οταν λοιπον θα βλεπεις αυτα τα σημαδια κατα την διαρκεια των session σου, θα τα κανεις διαλειμμα.Πιστευω οτι αυτα τα απλα 3 βηματα μπορουν να σε σωσουν απο πολλα tilt session, αρκει να τα τηρησεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Ena bad beat antimetwpizetai panda me aidia, kai opws eipe o duke eksartatai apo to eidos tou bad beat , ton xaraktira tou atomou, kai profanws se poso simantiko simeio tou tournoua itan klp.I moni simbouli mou emena einai na min prospatheis na vreis lysi na to antimetwpiseis giati poly apla den antimetwpizetai.Mono meiwnetai .Meiwnontai ta ksespamata, kai meiwnetai o xronos pou epanerxesai psixologika sto kata fysin.H aganaktisi den tha fygei pote.Egw kapote eftasa sto amin.Eniwtha, prin 2 xronia oti oi etaireies me kinigun.Twra otan kapoios mou to leei afto tou kanw kazoura, ton koroidevw...Patience, and all will come in good time.Synexise na vazeis ta lefta sou me to kalytero fillo, kai den tha xaseis, trust me Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Να συμπληρωσω οτι σαν χομπυ το εχω κι εγω το ποκερ.Εχω δουλεια και παιζω στον ελευθερο χρονο,οποτε δεν τρελενομαι και τοσο πολυ.Απλα θελω να μαθω πως μπορω να το κανω πιο ευχαριστω.Φιλε duke μου αρεσουν αυτα που γραφεις ομως δεν καταλαβαινω γιατι το online δεν το αντιμετωπιζεις το ιδιο σοβαρα.Σιγουρα λογω του μεγαλου αριθμου χεριων ανα ωρα θα δεις πιο τακτικα ''περιεργα'' πραγματα απ'οτι live ομως μακροπροθεσμα δεν επαναλαμβανονται οι πιθανοτητες?? Εχω μηδαμινη εμπειρια σε live poker ομως νομιζω πως ισχυει αυτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Και εγω για πλακα παιζω αλλα τιλταρω σαν μαιμου οταν παιζω ενα session και δεν λειτουργει τιποτα ειναι απιστευτο να παιζεις με aggro players και εναντιον σου να εχουν παντα nuts, εκει πραγματικα δε μπορεις να κανεις κατι οτι move και να δοκιμασω αποτυγχανει και αρχιζουν να μου κανουν 4bet light σε καθε 3bet μου, 3bet σε καθε steal etc. Και επιτελους πιανω ενα monster KK..!! Εδω ειμαστε λεω για ξανακανε το 4bet σου τωρα, το ξανακανει τελικα, shove εγω... Εχει ΑΑ... :woohoo: :woohoo: Εκει εχω καταλαβει οτι τιλταρα το καταλαβε ολο το τραπεζι ειμαι και γκαντεμης και δεν υπαρχει επιστροφη.. Το χειροτερο συναισθημα ειναι να ξερεις οτι μπορεις να τους κανεις μεγαλα value bet απλα να εχεις ενα top pair, και τιποτα συνεχιζεις να αστοχεις σε καθε flop καθε μπλοφα σου να μην πιανει etc.. Συνηθως το αντιμετωπιζω ετσι...Ειναι ο τομεας που θελω τη μεγαλυτερη βελτιωση νομιζω.. Το θεμα με ολους ειναι οτι οταν χανουν δεν μπορουν να τα παρατησουν. Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι μολις χασω ενα μεγαλο pot απο ατυχια η δω οτι δεν "τραβαει" το τραπεζι πρεπει να σταματησω να παιζω για κανα τεταρτο και να επανερχομαι σε αλλα τραπεζια πιο ηρεμος, αν μπορεις να το ελεγξεις αυτο θα γινεις σιγουρα πολυ καλυτερος και σταθεροτερος παιχτης.. Εγω ακομα προσπαθω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2010 koskosmo έγραψε:Να συμπληρωσω οτι σαν χομπυ το εχω κι εγω το ποκερ.Εχω δουλεια και παιζω στον ελευθερο χρονο,οποτε δεν τρελενομαι και τοσο πολυ.Απλα θελω να μαθω πως μπορω να το κανω πιο ευχαριστω.Φιλε duke μου αρεσουν αυτα που γραφεις ομως δεν καταλαβαινω γιατι το online δεν το αντιμετωπιζεις το ιδιο σοβαρα.Σιγουρα λογω του μεγαλου αριθμου χεριων ανα ωρα θα δεις πιο τακτικα ''περιεργα'' πραγματα απ'οτι live ομως μακροπροθεσμα δεν επαναλαμβανονται οι πιθανοτητες?? Εχω μηδαμινη εμπειρια σε live poker ομως νομιζω πως ισχυει αυτο.Οταν λεω οτι δεν το αντιμετωπιζω το ιδιο σοβαρα δεν εννοω οτι ειμαι πιο ελαστικος στο παιχνιδι μου και κανω donkies.Εννοω οτι δεν το παιρνω τοσο βαρια οτι και να γινει.Γιατι απλα δοκιμασα παρα πολλες φορες στη ζωη μου να κανω μια νεα αρχη στο online game και ειδα οτι δεν εχω κερδος και μου κανει κακο το ολο concept. Ενω offline οταν παιζω cash πχ η τα regular tournaments του Απολλονια εχω το profit που με ικανοποιει και συνεχιζω.PS: Ακομα και live αν παιζω σε ενα tour και χασω με οτι ναναι τροπο και τιλταρω δεν καθομαι να παιξω cash οσο νωρις και αν ειναι.Απλα φευγω.Αυτο μου εγινε μαθημα μετα απο 1.5 χρονο που επαιζα. Και σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rounderGR Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 άκου http://www.youtube.com/watch?v=RW2heKjzjIA παίζοντας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Όσο χειρότερο είναι παίξιμο του αντιπάλου που μας προκάλεσε το bad beat τόσο περισσότερη φόρτιση συμβαίνει, πρέπει να βρεις τι είναι αυτό που σε αποφορτίζει στο ποιο σύντομο διάστημα.http://ps3. ign.com/dor/objects/898635/super-stardust-hd/videos/superstardust_gp_071107.htmlΑπό όταν ανακάλυψα ότι με το Stardust αποφορτίζω τελικά και το χειρότερο bad-beat, κάθε φορά που πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται το bad beat αντί του χεριού που παίζω, ξεκινάω ένα παιχνίδι και χαλαρώνω.Περιττό να πω ότι από όταν ανακάλυψα ότι με βοηθάει ανέβασα το high score μου από 13m στα 65m μέσα σε 1 μήνα.Φοβάμαι ότι έχω αναπτύξει ένα είδος εξάρτησης μια και όποτε σκέφτομαι να λάβω μέρος σε κάποιο live τουρνουά αναρωτιέμαι αν έχουν PS3 στο καζίνο ή θα πρέπει να φέρω το δικό μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
errrrr Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Yparxei kai h votanologia! An 3eris oti tiltareis eukola kai oti den 8a to apofygeis se ena tournoua, yparxoun merikoi tropoi na to elen3eis fytika. 1) to tsai tou vounou den exei kafeinh kai dra ws angxolytiko2) dyo stagones ladi eykalyptou se 1 potiri nero einai ena poly ypio hremistikokai3) valeriana. poly apotelesmatiko. yparxei se ka8e farmakeio se xapia h stagones. hremei kai xarizei diavgeia. Prosoxh omws, an sndiastei me alcohol prokalei ypnilia.Prws 8eou den lew na "ntoparesai" ka8e fora pou paizeis alla se kapoio shmantiko session pou paizontai pola kalo einai na diathreis thn diavgeia sou. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts