theomas Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2007 Με την ευκαιρία του χθεσινού final table του wsop, θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου σχετικά με 2 θέματα και, παράλληλα να ζητήσω και από σας, την τοποθέτησή σας.1-"Πώς προετοιμάζονται οι Έλληνες για το WSOP-Europe?"και2-"Ποιό -κατά τη γνώμη σας- είναι το καλύτερο poker: Το Αμερικάνικο ή το Ευρωπαϊκό?"Η δική μου τοποθέτηση για το πρώτο:"Μαύρ 'ειν' η νύχτα στα βουνά"..........και για το 2ο:Σαφέστατα πιο πολύπλοκο, όμορφο και απρόβλεπτο είναι το Ευρωπαϊκό (και σαν Ευρωπαίος, χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό).Και όχι μόνο, αλλά βλέπω, ότι τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης και από τους Αμερικάνους!Φυσικά, δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας, αλλά -να, έτσι- για το πρεστίζ, που λένε, θεωρώ ότι στη Μ. Βρετανία θα δούμε ΚΑΙ "ΓΑΜΩ" ΤΑ FINAL TABLE!!!Άν τώρα, το συνδυάσουμε και με τα υψηλότατα χρηματικά έπαθλα -καθώς και τις λίγες συμμετοχές-...τότε αξίζει κανείς -αν δεν καταφέρει να λάβει μέρος- τουλάχιστον να πάει να το παρακολουθήσει από κοντά.Η 6η Σεπτεμβρίου είναι...αύριο, το πήρατε πρέφα?theomas"το poker, είναι τρόπος ζωής,Ας ζήσουμε, λοιπόν, στους ρυθμούς του" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
genok Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2007 theomas έγραψε:Με την ευκαιρία του χθεσινού final table του wsop, θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου σχετικά με 2 θέματα και, παράλληλα να ζητήσω και από σας, την τοποθέτησή σας.1-"Πώς προετοιμάζονται οι Έλληνες για το WSOP-Europe?"και2-"Ποιό -κατά τη γνώμη σας- είναι το καλύτερο poker: Το Αμερικάνικο ή το Ευρωπαϊκό?"Η δική μου τοποθέτηση για το πρώτο:"Μαύρ 'ειν' η νύχτα στα βουνά"..........και για το 2ο:Σαφέστατα πιο πολύπλοκο, όμορφο και απρόβλεπτο είναι το Ευρωπαϊκό (και σαν Ευρωπαίος, χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό).Και όχι μόνο, αλλά βλέπω, ότι τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης και από τους Αμερικάνους!Φυσικά, δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας, αλλά -να, έτσι- για το πρεστίζ, που λένε, θεωρώ ότι στη Μ. Βρετανία θα δούμε ΚΑΙ "ΓΑΜΩ" ΤΑ FINAL TABLE!!!Άν τώρα, το συνδυάσουμε και με τα υψηλότατα χρηματικά έπαθλα -καθώς και τις λίγες συμμετοχές-...τότε αξίζει κανείς -αν δεν καταφέρει να λάβει μέρος- τουλάχιστον να πάει να το παρακολουθήσει από κοντά.Η 6η Σεπτεμβρίου είναι...αύριο, το πήρατε πρέφα?theomas"το poker, είναι τρόπος ζωής,Ας ζήσουμε, λοιπόν, στους ρυθμούς του"pantws egw perasa ston teliko mesw pokerroom Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts