Themis Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Για οσους ενδιαφερόντουσαν/ενδιαφέρονται ακόμη για το blog που είχα ξεκινησει σχετικα με το Omaha Hi/Low , να τους πω οτι πλεον το μετέφερα από την αρχική του τοποθεσία εδώ, στα blogs των μελών του Pokerland.Μου φανηκε πιο σωστό, αφού απευθύνεται σε έλληνες και φαντάζομαι οτι εδώ θα είχε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και κατά προέκταση θα εξυπηρετούσε καλύτερα το σκοπό του.Οποιαδήποτε σχόλια ευπρόσδεκτα!Θεμης Παράθεση
moderator Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Θέμη έπραξες πολύ σωστά! Από ότι βλέπω έχεις γράψει μερικά εξαιρετικά άρθρα για αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη παραλλαγή του πόκερ.Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, μπράβο!Είναι βέβαιο ότι αρκετοί απο τους φίλους εδώ, οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους να ξεκινήσουν ή να δοκιμάσουν κάτι πέρα από το Τέξας Χόλντεμ, θα βοηθηθούν αρκετά από τις δικές σου εμπειρίες.Εγώ έπαιξα μερικές φορές Omaha Hi/Lo όμως χωρίς επιτυχία και δεν σου κρύβω ότι μπερδεύτηκα κιόλας... θα παρακολουθώ λοιπόν τακτικά το blog σου, γιατί εξηγείς μερικά βασικά πράγματα και με μάλιστα με κατανοητό τρόπο.ΥΓ. Κάτι καθαρά τεχνικό:στο πεδίο Permanent Link, μην βάζεις μία απλή παύλα, αλλά την ονομασία του άρθρου στα λατινικά. Για παράδειγμα:ahrista-fylla-sto Omaha-SplitΜε τον τρόπο αυτό το URL θα είναι πιο ...human-read. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2007 Λεω κ εγω , τι ειναι αυτο το permanent link...Thanks! Παράθεση
Recommended Posts