Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φυσικά όλοι μας έχουμε να πούμε για ένα bad beat που μας συνέβει κάπου κάπως κάποτε και δεν είναι κάτι παράξενο αλλά αυτό πυ μου συνέβη χθές βράδυ ενιώσα την ανάγκη να το μοιραστώ με κάποιον.

Είμαι σε (very)Low Limit τραπέζι 5 ατόμων και σε θέση under the gun παίρνω :7h :7s .Αποφασίζω να κάνω απλό call και όχι raise,call και ο επόμενος(ο οποίος είναι short-stacked) και τα blinds.

Οπότε είμαστε 4 στο flop το οποίο ανοίγει :4c :4h :7c.

το ιδανικό flop για τα 7αρια μου!

Το small blind κάνει το ελάχιστο δυνατό bet,το big blind τα βλέπει κι εγώ γιατί δε θέλω να χάσω τους πελάτες κάνω μετα από λίγο ελάχιστο raise.Τα βλέπει ο επόμενος από μένα και το small blind ενώ το big blind πάει πάσο!!

Turn :4c :4h :7c :5d .Κάνουμε όλοι check,δεν πόνταρα να μην διώξω κανένα και να τους δώσω τη δυνατότητα να κάνει κάποιος χρώμα, κέντα ή να ζευγαρώσει καποιο overcard και να πληρωθώ καλά.Το river ανοίγει :4d .

Κάνει ένα μικρό bet το small blind, δυνατό raise εγώ με την ελπίδα να έχει κάποιος 5αρι overpair ή τουλάχιστον Ασσο και να νομίζει ότι μπλοφάρω.Τότε αυτός που κάθεται μετά από μενα πάει all in και για κάποιο λόγο εμένα αυτό με ανησυχεί.Πάσο το small blind και γω υποψιάζομαι το ανυποψίαστο, ότι στο river έσκασε το 1 και μοναδικό φύλλο στην τράπουλα που μπορούσε να με κερδίσει μετά το flop,αλλά εννοείται πως τα βλέπω και ο τύπος ανοίγει :Qd :4s !!!

Θέλω να πιστεύω πώς δεν έκανα λάθος που δεν πόνταρα γερά πριν το river αφού οι πιθανότητες μετα το flop να έρθει το τελευταίο 4αρι ήταν μόνο 4% και ακόμα και αν πήγαινα all in ο τύπος με το τεσσάρι θα τα βλέπε!

Αυτό που όμως με έκανε να κάνω αυτό το post,είναι ότι συνειδητοποίησα πώς έκανα ένα σημαντικό βήμα μπροστά, καθώς αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν κανά δυο μήνες, απ τον εκνευρισμό μου θα πεταγόμουν στο ταβάνι και θα κατέληγα να χάνω πολύ περισσοτερα απ ότι έχασα σ αυτό το κόλπο.Αντιθέτως κράτησα την ψυχραιμία μου και τελικά η χθεσινή βραδια ήταν επικερδής:)