moderator Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Ολοκλήρωση του 8ου level με το average στις 36.000 και πρώτο διάλειμμα της ημέρας. 67 παίκτες συνεχίζουν από σύνολο 161 συμμετοχών. Ανάμεσά τους είμαστε 4 Έλληνες:Τσίντζος - 25.000Βλάσσης - 24.000Μαγουλάς - 20.000Νάστος - 14.500Δυστυχώς ο Γιάννης Μπουζαλάς - που τον βλέπετε στην φωτογραφία να μιλάει με τον Χρήστο Βλάσση - αποκλείστηκε καθώς είχε μείνει shortstack, πούσαρε με Α-10 κι έπεσε σε ντάμες.Συνεχίζουμε με τα blinds 300/600, ante 75. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Δυστυχώς οι Χρήστος Βλάσης και Άγγελος Νάστος αποκλείστηκαν. Συνεχίζουμε εγώ με μόλις 18.000 μάρκες και ο Γιάννης Τσίντζος (φωτό) επίσης qualifier του PartyPoker, λίγο πιο κάτω από το average με 47.000.Στο τουρνουά βρίσκονται 43 παίκτες, ενώ πληρώνονται οι πρώτοι 18. Σήμερα το παιχνίδι θα συνεχιστεί μέχρι να καθοριστούν τα 2 τελευταία τραπέζια, δηλαδή οι θέσεις που θα πληρωθούν.Η τράπουλα δεν φαίνεται να έκανε το χατίρι στους Έλληνες απόψε.... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2010 "Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί..." που λέει και το τραγούδι. Εγώ με 40.000 μάρκες και ο Γιάννης Τσίντζος με 25.000 συνεχίζουμε τις προσπάθειες με κύριο στόχο να μπούμε στα χρήματα.Αυτό βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς το average είναι στις 75.000 μάρκες κι απομενουν ακόμη στο τουρνουά 32 παίκτες. Θυμίζω ότι πληρώνονται οι 18.Σε κάθε περίτπωση ζούμε μία πολύ σπουδαία εμπειρία ενός πολύ σημαντικου live τουρνουά. Για παράδειγμα στο τραπέζι μου και 2 θέσεις αριστερά κάθεται ο Κάρλος Μόρτενσεν που φτιάχνει συνεχώς περίτεχνα πυργάκια με τις μάρκες μου κι απέναντι μου ένας ακόμη WPT winner ο επαγγελματίας της Team Pokerstars, Thomas Bichon.Είναι σπουδαίο να τους βλέπεις πως μας πιέζουν με τα μεγάλα τους στακ και πως παίζουν στο φλοπ και μετά.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος λοιπόν και χωρίς άγχος θα βάλουμε τα δυνατά μας κι ελπίζω ένας από τους δυο μας τουλάχιστον να τα καταφέρει. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 poliscas έγραψε:"Κι είμαστε ακόμη ζωντανοί..." που λέει και το τραγούδι. Εγώ με 40.000 μάρκες και ο Γιάννης Τσίντζος με 25.000 συνεχίζουμε τις προσπάθειες με κύριο στόχο να μπούμε στα χρήματα.Η μασέρ είναι εκεί ή έχει μπει είδη στα χρήματα? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Τελείωσε και το 14ο level. 27 παίκτες συνεχίζουν σε 3 τραπέζια. Μόλις μείνουν 2 το τουρνουά θα διακοπεί και οι παίκτες που θα έχουν περάσει θα πληρωθούν. Ειδάλλως η ημέρα θα λήξει μετά από την ολοκλήρωση και των 2 επόμενων levels.Το average είναι στις 90.000 κι εγώ με τον Τσίντζο έχουμε από 35 και 37 χιλ. αντίστοιχα. Όπως καταλαβαίνετε παλεύουμε για να κρατηθούμε... :cheer: :cheer: Το εντυπωσιακό με τη δική μου περίπτωση είναι ότι τις 2 αυτές μέρες το μεγαλύτερο ζευγάρι που έχω πιάσει είναι 10-ρια (από Βαλέδες μέχρι Άσους τίποτε). Επίσης δεν έχω ρίξει κανένα suckout (πράγμα πολύ παράξενο). Το καλό είναι ότι όσες φορές ποντάρισα ρέστα είτε με είδαν με χειρότερο φύλλο είτε πηγαν πάσο, άρα από αυτή την άποψη είμαι τυχερός που δεν έπεσα σε κανένα monster..Συνεχίζουμε λοιπόν ελπίζοντας για το καλύτερο. Στο ερχόμενο level ίσως σπάσει το bubble.... Good luck λοιπόν!Στην φωτό ο Μόρτενσεν φτιάχνει πυργάκια! Αυτό κι αν είναι αδικία, άλλοι να μην έχουνε τσιπάκια κι άλλοι να τα στοιβάζουνε.... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fake21 Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 πως πατε βρε παιδια? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Τα καταφέραμε, μπήκαμε στα λεφτά! Στο bubble αποκλείστηκε ο πολύς Κάρλος Μόρτενσεν!Το τουρνουά διακόπτεται για σήμερα κι εγώ μαζί με τον Γιάννη Τσίντζο - και οι δύο κερδίσαμε το τίκετ μέσω της προσφοράς του PartyPoker για τα μέλη του pokerland - θα επιστρέψουμε αύριο να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο, και γιατί όχι μία θέση στο τελικό τραπέζι.Έχοντας εξασφαλίσει χρηματικό έπαθλο 3.600 ευρώ (παραθέτω παρακάτω τον πίνακα των πληρωμών), η αυριανή μέρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το δικό μου στακ είναι στις 52.000 ενώ του Γιάννη στις 21.400. Με average στις 130.000 για μία ακόμη μέρα θα ξεκινήσουμε shortstack, όμως έτσι ακριβώς συνεχίζουμε από την Day 1...Τώρα είμαι αρκετά κουρασμένος για να γράψω κάτι περισσότερο. Αργότερα ίσως μπω online να ποστάρω μερικές παρτίδες...Χαιρετίσματα από το Βουκουρέστι.Πίνακας Πληρωμών WPT Βουκουρέστι1ος 125.7502ος 93.4003ος 59.7504ος 36.6005ος 30.5506ος 23.1507ος 17.1008ος 11.2509ος 8.10010ος 6.75011ος 5.85012ος 5.40013ος 4.95014ος 4.50015ος 4.50016ος 4.05017ος 4.05018ος 3.600 Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Sigxaritiria paidia, keep fighting kai twra pou espase to bubble min afinete na sas piezoun ta megala stacks. Epithetika preflop kai girepste me to stack sas eukeries opou sas kanei raise active pextis i kapios apo late position kai kante resteal me otidipote playable (auto perissotero gia sena polisca, den 3erw posa einai ta blinds alla mellon tha thelei prota epigontos double up o giannis). Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 kali tixi pedia,oti kalitero. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SOUSAM Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 kali tyxi paidia!! gera me tsampouka!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
luckys Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!GL Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vamvoux Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Μπράβο άξιοι ... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 ante kai sto finalmpravo paidia Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lionblue Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Καλή επιτυχία,μακάρι να καταφέρετε κα οι 2 κάτι μεγάλο στο final table!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Καλημέρα σας από το Βουκουρέστι. Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές όλων. Όπως βλέπετε στον πίνακα με τα chipcounts οι δύο Έλληνες είμαστε στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, οπότε η αποστολή μας και σήμερα θα είναι δύσκολη, με κύριο στόχο ένα γρήγορο double up.Με blinds 2.000/4000, ante 400 εύχομαι το timing που θα σπρώξουμε το στακ μας να είναι το σωστό.Σπεύδω να πάρω τη θέση μου στο τραπέζι! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Τελικά το timing που επέλεξα δεν ήταν το σωστό.. Έχουν περάσει δύο γύροι χωρίς να πιάσω φύλλο και το στακ μου έχει πέσει στις 38.000. Πάσο όλο το τραπέζι κι εγώ από cut off με 4-ρια ποντάρω all-in... πέφτω πάνω στους Ρηγάδες του blig blind !! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Ο Γιάννης μόλις κέρδισε έναν διπλασιασμό. Μπήκε με 7-9 και ο Ρουμάνος από τα blinds τον είδε με 10-5 καθώ τα chips ήταν πολύ λίγα. Ένα 5 στο turn έδωσε το ποτ στον Έλληνα παίκτη. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει με 40.000 μάρκες και χρειάζεται να πετύχει ένα double up ακόμη μία φορά. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Ακόμη ένας διπλασιασμός για τον Τσίντζο! Ένας Ρουμάνος από UTG ποντάρει ρέστα και ο Γιάννης από το small blind βλέπει το στοίχημα με 9-ρια.Ο Ρουμάνος κρατούσε Α-10 και το board δεν τον βοήθησε. Με αυτό το κερδισμένο ποτ ο Γιάννης ανεβαίνει στις 60.000 και πλέον βλέπει τη συνέχεια με πιο μεγάλη αισιοδοξία. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Παίκτης από το button κάνει raise 11.000 μάρκες, και ο Γιάννης από sb ανακοινώνει all-in. Σκέφτεται πολύ ώρα και το big blind, όμως τελικά πάνε πάσο και οι δύο.Ο Γιάννης ανοίγει Α-10 και με αυτό το κερδισμένο ποτ ανεβαίνει στις 80.000. Εν τω μεταξύ με ακόμη 3 αποκλεισμούς να έχουν σημειωθεί το τελευταίο δεκάλεπτο, συνεχίζουν 14 παίκτες. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 O Γιάννης Τσίντζος είναι hot σήμερα! Shortstack από αρχική θέση κανει raise και ο Γιάννης από μεσαία θέση ανακοινωνει all-in.Όλο το τραπεζι πάσο, και οι δύο παίκτες ανοίγουν τα φύλλα τους. Α-6 ο αρχικός raiser και 10-ρια ο Γιάννης !! Το board δεν ανοίγει άσο και ο Γιάννης σχεδόν διπλασιάζει το στακ του ενώ παράλληλα αποκλείει ακόμη έναν αντίπαλο!Αυτή τη στιγμή έχει 150.000 μάρκες κι έχει εξασφαλισει χρηματικό έπαθλο 4,950 ευρώ. Ασφαλώς με τη φόρα που έχει πάρει τώρα πάμε για τελικό τραπέζι!!Έλα Γιάννη συνέχισε έτσι! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 poliscas έγραψε:O Γιάννης Τσίντζος είναι hot σήμερα! Shortstack από αρχική θέση κανει raise και ο Γιάννης από μεσαία θέση ανακοινωνει all-in.Όλο το τραπεζι πάσο, και οι δύο παίκτες ανοίγουν τα φύλλα τους. Α-6 ο αρχικός raiser και 10-ρια ο Γιάννης !! Το board δεν ανοίγει άσο και ο Γιάννης σχεδόν διπλασιάζει το στακ του ενώ παράλληλα αποκλείει ακόμη έναν αντίπαλο!Αυτή τη στιγμή έχει 150.000 μάρκες κι έχει εξασφαλισει χρηματικό έπαθλο 4,950 ευρώ. Ασφαλώς με τη φόρα που έχει πάρει τώρα πάμε για τελικό τραπέζι!!Έλα Γιάννη συνέχισε έτσι!πάμε γερά και για την πρωτιά!!!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Βγάλαμε και μία φωτογραφία του Γιάννη με chips μπροστά του!! Επιτέλους, τόσες μέρες ήταν συνεχώς το shortstack του τραπεζιού.Με τον αποκλεισμό του επαγγελματία του PokerStars, Τομάς Μπισόν πριν λίγα λεπτά, έχουν απομείνει μόλις 11 παίκτες και ο Γιάννης Τσίντζος είναι μία ανάσα πριν το τελικό τραπέζι του WPT στο πρώτο του live τουρνουά!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Six-handed πλέον το τραπέζι του Γιάννη και τα μεγάλα στακς επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. ΑΚριβώς απέναντι από τον Τσίντζο είναι ο Γάλλο pro Γκιγιάμ Ντακόρτ που είναι αυτή τη στιγμή και chip leader του τουρνουά με + 600k και πιέζει αφόρητα τους αντιπάλους.Ο Γιάννης έκανε δύο φορές raise , αλλά και τις 2 αναγκάστηκε να πετάξει τα φύλλα του ερχόμενος αντιμέτωπος με all-in αποφάσεις.Το στακ του έχει πέσει στις 80.000. Τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές αποκλείστηκε ακόμη ένας παίκτης και συνεπώς μας χωρίζει μόλις ένας αποκλεισμός από το τελικό τραπέζι!!Ελπίζουμε ο Γιάννης να τα καταφέρει! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Δυστυχώς ο Γιάννης Τσίντζος είναι ο bubble-boy του τελικού τραπεζιού. Από τη θέση του ντήλερ ο Γκιγιάμ Ντακόρτ κάνει raise 20.000 μάρκες και ο Γίαννης που είχε απομείνει με 58.000 ανακοινώνει all-in.5-ρια ο Γιάννης, A-J o Γάλλος. Το φλοπ ανοίγει με άσο όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαρτίου, 2010 1οη θέση για τον Γιάννη Τσίντζο με χρηματικό έπαθλο € 6.750, και 18η θέση για μένα με έπαθλο € 3.600. Νομίζω ότι ο χορηγός μας το Party Poker πρέπει να είναι αρκετά ευχαριστημένο με την εκπροσώπηση που είχαμε για το ελληνικό πόκερ εδώ στο Βουκουρέστι.Ο Γιάννης κι εγώ είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την επίδοσή μας. "Ούτε καν πίστευα ότι θα φτάσω μέχρι εδώ", μου είπε. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι είχε κλείσει αεροπορικό εισιτήριο επιστροφής για αύριο ενώ το τελικό τραπέζι είναι την Παρασκευή. Οπότε σε περίπτωση που περνούσε σήμερα θα έπρεπε να το ακυρώσει ή να αλλάξει την ημερομηνία...Η εμπειρία του WPT ήταν εξαιρετική, όπως και η φιλοξενία των διοργανωτών. Σας χαιρετώ από το Βουκουρέστι, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο , όπου θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του Βασίλη Πετράτου (λανθασμένα τον αναφέραμε Πετράκο τόσες μέρες), στο side event των 500 ευρώ. Είναι μία ανάσα από τα χρηματικά έπαθλα κι ελπίζουμε να τα καταφέρει κι αυτός Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts