Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΛΑΘΟΣ DEALER

Recommended Posts

Στα δύο ASOP που εχω λάβει μέρος εχω δεχτεί τα πιο ασχημα bad beat του τουρνουά και ποτέ μου δεν ειπα κάτι. ΓΕνικά δεν είμαι γκρινιάρης αν και η τύχη (κατα γενική ομολογία) μου εχει γυρίσει την πλάτη αρκετές φορές. Ακομη μια ατυχία ηταν το εξής. Και το θετω για να μάθω τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις και οχι για να γκρινιάξω.

Μοιράζει ο dealer τα χαρτιά παίρνω ΑΑ και χωρίς να προλάβει να μιλήσει κανείς ανοίγει και το flop!!!!!!

Χωρίς πάλι να προλάβει να πει κανεις τίποτα και να αναρωτηθεί τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, βουτάει τα χαρτιά των άλλων παικτών και ξανα ανακατευει την τράπουλα. Ενταξει παιδιά λεω εγώ αλλα να προσέχουμε στο μοι΄ρασμα γιατί εγω τώρα είχα τους Άσσους και τους δείχνω. Ο Στεφανος ειπε οτι σε μια παρόμοια περίπτωση (1 φύλλου) απλα ο dealer εκαψε το χα΄ρτί. Πάντως νομίζω οτι σε καμμιά περίπτωση δεν ξαναμοιράζονται φύλλα στους παίκτες. Μάλλον θα επρεπε να ανακατευτεί η τράπουλα να μιλήσουμε και να ξανανοίξει το flop.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση?

Υ.Γ. Κάποιοι ισως γνωρίζεται τι είχε συμβεί με ανάλογο λάθος dealer σε τουρνουά δημιουργώντας bad beat στους ΚΚ vs 10-10 οταν στο αρχικό μοιρασμα ειχε μοιράσει τα άλλα δυο 10ρια και εν συνεχεία(με το ανακάτεμα) τα εβγαλε στο board!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Antonis έγραψε:

Στα δύο ASOP που εχω λάβει μέρος εχω δεχτεί τα πιο ασχημα bad beat του τουρνουά και ποτέ μου δεν ειπα κάτι. ΓΕνικά δεν είμαι γκρινιάρης αν και η τύχη (κατα γενική ομολογία) μου εχει γυρίσει την πλάτη αρκετές φορές. Ακομη μια ατυχία ηταν το εξής. Και το θετω για να μάθω τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις και οχι για να γκρινιάξω.

Μοιράζει ο dealer τα χαρτιά παίρνω ΑΑ και χωρίς να προλάβει να μιλήσει κανείς ανοίγει και το flop!!!!!!

Χωρίς πάλι να προλάβει να πει κανεις τίποτα και να αναρωτηθεί τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, βουτάει τα χαρτιά των άλλων παικτών και ξανα ανακατευει την τράπουλα. Ενταξει παιδιά λεω εγώ αλλα να προσέχουμε στο μοι΄ρασμα γιατί εγω τώρα είχα τους Άσσους και τους δείχνω. Ο Στεφανος ειπε οτι σε μια παρόμοια περίπτωση (1 φύλλου) απλα ο dealer εκαψε το χα΄ρτί. Πάντως νομίζω οτι σε καμμιά περίπτωση δεν ξαναμοιράζονται φύλλα στους παίκτες. Μάλλον θα επρεπε να ανακατευτεί η τράπουλα να μιλήσουμε και να ξανανοίξει το flop.

Ξέρει κανείς τι γίνεται σε μια τέτοια περίπτωση?

Υ.Γ. Κάποιοι ισως γνωρίζεται τι είχε συμβεί με ανάλογο λάθος dealer σε τουρνουά δημιουργώντας bad beat στους ΚΚ vs 10-10 οταν στο αρχικό μοιρασμα ειχε μοιράσει τα άλλα δυο 10ρια και εν συνεχεία(με το ανακάτεμα) τα εβγαλε στο board!!!!!!!!

moy etyxe emena se toyrnoya eixa aa mexri to flop htan swsta ola sto turn evgale a kai den prolave na milisei kaneis sto river k kai kapoios ekane bet eixe full toy k egw full a den prolava na pw all-in h call kai arpakse ta xartia kai ekane neo moirasma ekatsa sit out kai diemartirithika sto chat moy eipan exete dikio alla den ginetai tipote fantasoy hmastan 11 plirwne 18 alla ta lefta htan sthn dekada milame o prwtos epairne 1000$ toys eipa oti thelw na kleisw ton logariasmo moy kai tha to kanw kai thema sto forum.

telika edothi entoli meta apo 10 lepta na stamatisei to toyrnoya kai na epanalifthei apo to simeio poy egine to lathos thn epomeni den thewl na pw to site gia eynoitoys logoys

re genok σοβαρολογείς εγινε τέτοιο πράγμα σε online τουρνουά? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.!!!!!!!!!!!

Εγω πίστευα οτι στο online τέτοια ανθρώπινα λάθη αποφεύγονται.

Τέλως πάντων εγω μιλάω για live.

Ξε΄ρει κανείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις?