EPIKOUROS Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο κ πολύ ενδαφέρουσες όλες οι απόψεις που διάβασα ως τώρα κ θα συμφωνώ με τις περισσότερες.Καταρχήν πιστεύω οτί ή σχέση επαγγέλματος-κοινωνικής προσφοράς είναι πολύ υποκειμενική όπως κ η προσωπική ηθική του καθενός οπότε αναγκαστικά το κρίνεις σε σχέση με αυτό που είναι για σένα ηθικό-σωστο άρα δεν οδηγούμαστε σε συμπέρασμα που θα συμφωνήσουμε όλοι.Από εκεί κ πέρα θεωρώ οτί το πόκερ σαν επάγγελμα δεν προσφέρει κάτι "ουσιαστικό" στην κοινωνία(με την έννοια οτι κ να μην υπήρχε δεν θα είχε καμία επίπτωση στο κοινωνικό σύνολο).Τώρα από εκεί κ πέρα θεωρώ οτί πρώτα κάποιος πρέπει να έχει ή να ρίξει το βάρος για να πάρει το πτυχίο του ή να έχει τη δουλειά του κ.τ.λ. κ μετά το πόκερ για να έχει παραπάνω επιλογές,να ξερει ότι κ να γίνει, οτί έχει κάτι στα χέρια του.Δεύτερον κ το ίδιο σημαντικό από τις επιλογές είναι οτί κανένας μας δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι τα επόμενα χρόνια.Είδη το επίπεδο ανεβαίνει συνέχεια κ έχω την εντύπωση πως τα επόμενα χρόνια θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο(καλύτεροι παίκτες,software,βιβλιογραφία κτλ)Τρίτον νομίζω(για να μην πώ είμαι 100% σίγουρος)οτί όποιος έχει π.χ. ένα πτυχίο στα οικονομικά ή όπου αλλού κ μπορεί κ είναι επαγγελματίας στο πόκερ,να κερδίζει κάμποσες χιλιάδες $ το χρόνο κ να έχει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να είναι κάποιος επιτυχημένος επαγγελματιας παίκτης(εργατικότητα,μεθοδικότητα,αυτοπειθαρχία,σοβαρότητα,λογική,μαθηματική αντίληψη,γρήγορη κ ορθή λήψη αποφάσεων κτλ) νομίζω οτί μπορεί να διαπρέψει στον επαγγελματικό στίβο κ ειδικά στον χώρο των επιχ/σεων κ στον οικονομικό κλάδο.Μου κάνει εντύπωση κάποιος να επιλέγει τον δρόμο του πόκερ εφόσον έχει τα παραπάνω αλλά ίσως είναι θέμα χρημάτων ή επιλογής του καθενός.Ερασιτεχνικά ή μέχρι ημιεπαγγελματικά το λατρεύεις το πόκερ από εκεί κ πέρα αρχίζουν τα δύσκολα κ βλέπεις ακόμη κ φτασμένους επαγγελματίες να τα παρατάνε για δίαφορους λόγους.Αυτά τα ολίγα γιατί είδη είναι μεγάλο το ποστ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Δυστυχώς όταν σε γενικές γραμμές βλέπω πολλούς ανθρώπους να συμφωνούν έχω την τάση να πηγαίνω απέναντι και να κάνω το συνήγορο διαβόλου.Υπάρχουν Γιατροί που σώζουν ζωές ,υπάρχουν γιατροί που δουλεύουν από τις 8 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα την άλλη μέρα γιατί απλά έχουν εφημερία (ναι έτσι είναι οι εφημερίες στην Ελλάδα) Και φανταστείτε πως πολλές φορές κάποιοι κάνουν δύο εφημερίες στο καπάκι!Και ενώ μπορεί να είναι άυπνος 26 ώρες σερί εμένα και εσάς και όλους μας κοιτάνε να σώσουν την ζωή από το τροχαίο .Σίγουρα υπάρχει και ο γιατρός που έκανε σε ασθενή εγχείρηση καρδιάς αξίας 10000€ ενώ σε ένα μήνα θα πέθαινε από καρκίνο (όταν τον άνοιξε το είδε) και δεν είπε τίποτα ! τι τον ένοιαζε άλλωστε?Υπάρχουν και Γιατροί που δουλεύουν για ένα πιάτο φαί στην κυριολεξία και έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε συστήματα τα οποία δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν συστήματα υγείας (γιατροί χωρίς σύνορα)Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν και για άλλους δέκα κηφήνες που δεν πατάνε στα γραφεία τους και δεν μιλάνε γιατί σκέφτονται το παιδί τους που σπουδάζει ή τόσα άλλα πράγματα που μπορεί να έχει στο μυαλό του ένας άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις.Για τους δικηγόρους ούτε εγώ έχω καλή γνώμη αλλά ποιος τους τροφοδοτεί με δουλειά ? Μήπως όλοι εμείς όπου η δίψα μας για χρήμα που σε συνδυασμό με την μεγαλομανία μας κάνει να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλο? Η κοινωνία μας δυστυχώς έχει θεοποιήσει το χρήμα ,έκλεψες 20€ είσαι μαλάκας έκλεψες 20εκ € είσαι μόρτης ! Αν δεν σε έπιασαν κιόλας είσαι ο πρώτος μάγκας .Εξαγόρασες ανθρώπους ,δικαστικούς , αστυνομικούς ,συνειδήσεις αλλά είσαι "καθαρός" και πλούσιος αν και έμπορος ναρκωτικών ?Οκ no problem η σάπια κοινωνία μας θα το δεχτεί και αυτό .Είσαι trader (συγνώμη giorgio και σε εκτιμώ όπως και τον antoni) αλλά εσύ giorgio ξέρεις καλύτερα από εμένα πως τα ομόλογα και τα παράγωγα επηρεάζουν την ζωή μας .Που μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να ανακαλύψαμε τα spreads πρόσφατα (οι κοινοί θνητοί),αλλά σκεφτείτε πως επηρεάζει την ζωή ολόκληρων χωρών η διαπραγμάτευση παραγώγων πετρελαίου ,πως επηρεάζει την ζωή η διαπραγμάτευση του καφέ (όταν σε μία χώρα είναι το βασικό εξαγώγιμο προϊόν)ή πως επηρεάζει την ζωή ή την μη ζωή μιας τρίτης χώρας η διαπραγμάτευση των σιτηρών και του ρυζιού όταν η αύξηση 20% της τιμής τους απλά σημαίνει ότι δεν θα φάνε όλοι ! Για έναν trader δεν υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τα νούμερα αλλά μόνο νούμερα μιας και στην άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποδώσει . Αλλά αν είσαι trader επειδή κάνεις μία δουλειά που οι πολλοί δεν πολύ καταλαβαίνουν αλλά ξέρουν όμως πως είναι προσοδοφόρα έχει την κοινωνική αποδοχή . Ζούμε σε μία παγκόσμια φούσκα μη συνείδησης και σε μία παγκόσμια φούσκα ενός συστήματος παραγωγής πλούτου που δεν το ενδιαφέρει εισβάρος ποιου παράγει πλούτο .Όλοι φαντάζομαι ξέρετε τι είναι το ΑΕΠ (ακαθάριστο εθνικό προϊόν )if you don't know just google it (σε απλά Ελληνικά).Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα πως ο ετήσιος τζίρος της αγοράς παραγώγων ισούτε με δέκα φορές το παγκόσμιο ΑΕΠ ! Όσοι καταλαβαίνετε τι λέω απλά σκεφτείτε το .http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... 88797&pg=1Βρίσκεστε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο που έχει δύο κουμπιά ένα κίτρινο και ένα κόκκινο.Πατώντας το κίτρινο κουμπί παίρνετε 10εκ € μένετε ελεύθερος αλλά σκοτώνετε ο κολλητός σας ! Πατώντας το κόκκινο κουμπί παίρνετε 10εκ € μένετε ελεύθεροι αλλά σκοτώνονται δέκα χιλιάδες μανδαρίνοι που ζουν στα βάθη της Ασίας! Ποιο διαλέγετε ? Δεν σας το λέω για να απαντήσετε αλλά για να σκεφτείτε τις απαντήσεις σας ή αν θέλετε τις απαντήσεις των πολλών . Δυστυχώς ζούμε σε έναν κόσμο όπου το νόμιμο είναι και ηθικό και το παράνομο ακόμα είναι και ηθικό αρκεί να μην σε πιάσουν !Πόσες ιστορίες ανθρώπων που έγιναν πλούσιοι από το πόκερ έχουμε ακούσει ! Πόσες ιστορίες ανθρώπων που καταστράφηκαν από αυτό έχουμε ακούσει ? Γιατί μήπως δεν υπάρχουν ? Το να είσαι επαγγελματίας του ποκερ είναι ένα δύσκολο επάγγελμα που απαιτεί πολλές ικανότητες αυτό είναι σίγουρο αλλά και πως δεν προσφέρει τίποτα και αυτό σίγουρο είναι .Και επειδή ξέρω πως πολλοί θα με ειρωνευτούν ..θα σας πω πως όχι δεν είμαι η μαμά Τερέζα και εγώ μέρος του συστήματος είμαι και εγώ πλούτο προσπαθώ να παραγάγω και το ποκερ είναι και σε εμένα μέρος της καθημερινότητας μου πλέον .Η σκέψη βασίζεται σε εικόνες (είτε πραγματικές είτε φανταστικές) .Κάποιος σκέφτεται 24/7 το ποκερ και κάποιος σκέφτεται και το ποκερ και τον κόσμο ολόκληρο .Ποιος από τους δύο σκέφτεται ?Μόλις τον έναν τον βγάλεις έξω από τα τραπέζια θα πρέπει να ξαναμάθει να σκέφτεται ! Ο άλλος no problem !Επαναλαμβάνω και εγώ μέρος του συστήματος είμαι αλλά απαγορεύω στον εαυτό μου να σταματήσει να σκέφτεται (είτε για το πόκερ , είτε για την δουλειά , είτε για την Μαρία ,το τρίτο δυστυχώς είναι πάνω από τις δυνάμεις μου )Σκέφτομαι άρα υπάρχω . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Ωραίο άρθρο looser. Δυο παρατηρήσεις μόνο. Πρώτον, οι traders σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν καθορίζουν την τάση των τιμών οι οποίες προσδιορίζονται από άλλους δομικούς παράγοντες. Μπορεί να δημιουργούν ή να απορροφούν διακύμανση αλλά ως εκεί. Δεύτερον όσον αφορά τον τζίρο των παραγώγων σε σχέση με το ΑΕΠ, το δημοσίευμα και ο παραλληλισμός είναι τουλάχιστον λαικίστικα. Είναι σα να μετράς τον τζίρο στο πόκερ προσθέτοντας κάθε ποτ που παίζεται. Αλήθεια, τι ποσοστό του ΑΕΠ να είναι αυτό; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 giorgio δεν διαφωνώ αλλά το μυστήριο είναι πως αυτός ο τζίρος των παραγώγων (όποιος και να είναι)δεν προσμετράτε στα ΑΕΠ αυτό δεν είναι περίεργο? Πως ο τζίρος μίας αγοράς εξαιρείτε ? Επίσης αυτό το φούσκωμα που περιγράφεις με τα ποτ στο πόκερ δυστυχώς είναι πραγματικότητα και στα δάνεια που δίνουν οι τράπεζες και σε όλες τις αγορές .Πώς το ένα οι τράπεζες το δανείζουν 5 φορές τουλάχιστον ,μην αναφέρω το παράδειγμα με το ίδιο χαρτονόμισμα πως μπορούν να πληρωθούν 20 συναλλαγές στην ίδια μέρα και να παράξει 1000 ευρώ.Και στο κάτω κάτω δεν είναι ανάγκη να προσθέσουν όλα τα "γυρίσματα" αλλά τις αποδόσεις στην λήξη τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 looser έγραψε:giorgio δεν διαφωνώ αλλά το μυστήριο είναι πως αυτός ο τζίρος των παραγώγων (όποιος και να είναι)δεν προσμετράτε στα ΑΕΠ αυτό δεν είναι περίεργο? Πως ο τζίρος μίας αγοράς εξαιρείτε ? Επίσης αυτό το φούσκωμα που περιγράφεις με τα ποτ στο πόκερ δυστυχώς είναι πραγματικότητα και στα δάνεια που δίνουν οι τράπεζες και σε όλες τις αγορές .Πώς το ένα οι τράπεζες το δανείζουν 5 φορές τουλάχιστον ,μην αναφέρω το παράδειγμα με το ίδιο χαρτονόμισμα πως μπορούν να πληρωθούν 20 συναλλαγές στην ίδια μέρα και να παράξει 1000 ευρώ.Και στο κάτω κάτω δεν είναι ανάγκη να προσθέσουν όλα τα "γυρίσματα" αλλά τις αποδόσεις στην λήξη τους.Τα παράγωγα όπως και το πόκερ είναι zero sum games. Δεν παράγεται δηλαδή κάτι για να το προσθέσουν στο εθνικό προιόν. Απλά, έχουμε μεταφορά πλούτου. Το μόνο προιόν που παράγεται είναι τα commissions και το rake τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2010 ok προφανώς το γνωρίζεις το θέμα καλύτερα ...οπότε I FOLD :laugh: αυτά που λέει ο Mark Mobius: περί νέας κρίσης ενόψει πως τα σχολιάζεις Υ.Γ προφανώς άσχετο με το threat και ζητάω συγνώμη αλλά τώρα που βρήκαμε παπά...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 EPIKOUROS έγραψε:...Μου κάνει εντύπωση κάποιος να επιλέγει τον δρόμο του πόκερ εφόσον έχει τα παραπάνω αλλά ίσως είναι θέμα χρημάτων ή επιλογής του καθενός....Prin merika xronia sthn epoxh tou party poker eixe ennoia na to kaneis. Shmera de nomizw kaneis na parathsei to MIT gia na ginei poker pro.An vevaia eisai sto diko mas ΕΜΠ τότε σίγουρα παραμένει (προς το παρόν) ως επιλογή. Ισχύει η σχέση:Αβέβαιο μέλλον Ελληνικής οικονομίας > αβέβαιο μέλλον του πόκερ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα λογομαχίας η υποστήριξης απόψεων μια και το θέμα περιβάλλεται κυρίως από έννοιες ηθικής, σωστού/λάθους, χρήσιμου ή μη, όλα αυτά και πρωτίστως το θέμα ηθικής είναι έννοιες φιλοσοφικές και προσωπικής αναζήτησης.Θα καταθέσω τη γνώμη μου λοιπόν, το poker όπως εμφανίζεται σήμερα ευρέως, έχει δυο κύριες πλευρές, την αθλητική, εκφραζόμενη μέσω των τουρνουά και την επαγγελματική εκφραζόμενη μέσω του τζόγου.Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αθλητική πλευρά μια και θεωρώ δεδομένο ότι όποιος πληρώσει μια συμμετοχή σε ένα τουρνουά το κάνει εν πλήρη αποδοχής του κόστους και χωρίς ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες τουτέστιν θεωρώ ότι κάποιος έχει ήδη αποδεχθεί το κόστος τς εμπειρίας και όχι τη πιθανότητα κέρδους, και όπως κάθε άλλη ενασχόληση τέτοιου χαρακτήρα έχει πολύ υψηλή αξία προς φιλανθρωπικούς σκοπούς.Την επαγγελματική πλευρά δεν την θεωρώ ηθική, η προοπτική του να ζήσω μια ζωή μεταξύ του δεν έχω μια ή έχω πολλά περισσότερα από ότι χρειάζομαι αλλά ανά πάσα στιγμή δεν έχω μια πάλι είναι από μόνη της εξαιρετικά απωθητική και όταν μπαίνει και μια οικογένεια στις υποχρεώσεις σου τότε σίγουρα πλέον τίθεται, κατά τη γνώμη μου πάντα ζήτημα ηθικής, σωστού λάθους χρήσιμου ή μη.Το να περάσω επίσης τη ζωή μου συναναστρεφόμενος ανθρώπους που μόνο στόχο έχουν να κλέψουν τα λεφτά μου και φυσικά το ίδιο περιμένουν αυτοί από μένα και να τους αποκαλώ και συναδέλφους/φίλους μου είναι όχι μόνο άκρως απωθητικό αλλά και ακραία ανήθικο.Από την άλλη το poker έχει τεράστια αξία ως εκπαιδευτικό εργαλείο, δεν υπάρχει τομέας στην ζωή μας που αυτά που διδάσκει να μην έχουν καθημερινή εφαρμογή, παραθέτω ένα άρθρο που εξηγεί πλήρως τι εννοώ.http://www.twoplustwo.com/magazine/issu ... or-you.phpΠως όμως θα εισπράξει κάποιος ότι χρήσιμο έχει το poker και την ίδια ώρα να αποβάλει την απάνθρωπη συμπεριφορά, την πλεονεξία, την έλλειψη σεβασμού στο χρήμα και την ιδέα απόκτησης του χωρίς κόπο και παιδεία;Δίκοπο μαχαίρι κατά τη γνώμη μου, και οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για την ψυχοσύνθεση νέων ανθρώπων μάλλον μεγάλοι.Προσωπικά ξόδεψα αρκετό χρόνο σε σπουδές έχω μια εξαιρετικά καλή δουλειά και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ καθόλου με τον τζόγο σε επαγγελματικό επίπεδο, θα το θεωρούσα υποβιβασμό και ας κατάφερνα τελικά να κερδίζω πολλά περισσότερα από ότι τώρα.Και παρόλο που ο στόχος μου είναι μόνο τα τουρνουά ήδη έχω κάνει μια ηθικά γκρίζα ενέργεια, έχοντας ξετινάξει περί τα 80 ευρώ σε πολλά χέρια πολύ χαμηλών stake 0,01/0,02 έως 0,5/1 σε διάφορα site προκειμένου να καταστρέψω τα στατιστικά μου με απαράδεκτο παίξιμο, ώστε να δίνω λάθος πληροφορίες σε όσους το ψάχνουν.Χρήμα, τύχη, παραπλάνηση, ψέμα και άλλα εξίσου...αμφισβητούμενης ηθικής στοιχεία, δεν συνιστούν καλή συνταγή για θετικό κάρμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Paradexomai ton ithiko ksepesmo mou omologwntas oti diabasa olo auto to post - pragmatika den exw tipota kalytero na kanwAlla aksize to telosDarraess έγραψε:Και παρόλο που ο στόχος μου είναι μόνο τα τουρνουά ήδη έχω κάνει μια ηθικά γκρίζα ενέργεια, έχοντας ξετινάξει περί τα 80 ευρώ σε πολλά χέρια πολύ χαμηλών stake 0,01/0,02 έως 0,5/1 σε διάφορα site προκειμένου να καταστρέψω τα στατιστικά μου με απαράδεκτο παίξιμο, ώστε να δίνω λάθος πληροφορίες σε όσους το ψάχνουν. 10' Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Darraess έγραψε:Την επαγγελματική πλευρά δεν την θεωρώ ηθική, η προοπτική του να ζήσω μια ζωή μεταξύ του δεν έχω μια ή έχω πολλά περισσότερα από ότι χρειάζομαι αλλά ανά πάσα στιγμή δεν έχω μια πάλι είναι από μόνη της εξαιρετικά απωθητική και όταν μπαίνει και μια οικογένεια στις υποχρεώσεις σου τότε σίγουρα πλέον τίθεται, κατά τη γνώμη μου πάντα ζήτημα ηθικής, σωστού λάθους χρήσιμου ή μη.Nomizw exeis katalavei lathos tin ennoia tou "epaggelmatismou" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nicecallsir Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Πολύ ωραία όσα γράφετε, και εξόχως συγκινητικά (ειδικά με εκείνο το ποστ για τους λιμενεργάτες, ράγισε η καρδιά μου). Και εγώ, επειδή σαν χαρακτήρας δεν είμαι οτι ανώτερο έπλασε η οικουμένη, αν τυχόν δεν κέρδιζα στο πόκερ, και δεν μπορούσα να βγάλω πραγματικά λεφτά στο cash, παρόμοιες θεωρείες θα ανέπτυσσα, σαν όλους τους άλλους επίσης αδικήμενους, από τους διαιτητές, τους καθηγητές, την τύχη, τους πολιτικούς κ.λ.π. Στο χωριό μου, που δεν ξέρουν τι είναι το vpip, λένε πως όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Το να είναι επάγγελμα το πόκερ όπως έγραψα και παραπάνω θέλει πολλές ικανότητες πειθαρχία ταλέντο κλπ.Δεν νομίζω όμως πως μπορεί να διαφωνήσει κάποιος πως είναι ένα επάγγελμα που πέραν του κέρδους στον επαγγελματία δεν προσφέρει τίποτα άλλο σε κανέναν ούτε πρακτικά ούτε καν φιλολογικά .Και εγώ θα σας πω πως ούτε οι πολιτικοί πρακτικά δεν προσφέρουν τίποτα αλλά θα έπρεπε να διοικούν αυτό το κράτος Ποδοσφαιριστές -->επαγγελματίες αθλητές ψυχαγωγίαΤραγουδιστές --->ψυχαγωγίαΤαχιτζής--->μεταφοράΔημοσιογράφος ---> ΕνημέρωσηΕπαγγελματίας παίκτης του πόκερ----? ???????Εννοώ πως όλοι προσφέρουν κάποια υπηρεσία ή κάποιο αγαθό ενώ ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ προσφέρει στον εαυτό του εγωισμό χρήμα και στον διπλανό του ειρωνεία (αν κρίνω και από μερικά ποστ επαγγελματιών) ή από συμπεριφορές επαγγελματιών στα τραπέζια . Μπράβο σε όσους ζουν από αυτό και ειλικρινά εύχομαι να γίνεται όλοι πλούσιοι και διάσημοι Και μακάρι να γίνω και εγώ πλούσιος και διάσημος από το πόκερ για να μπορώ να λέω από θέση ισχύος τα ίδια πράγματα .Και ειλικρινά είμαι περίεργος αν γίνω εκατομμυριούχος από το πόκερ τι προσφορά θα μπορέσω να ανακαλύψω σε αυτό το επάγγελμα αφού απλά δεν υπάρχει . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 "I Apologize to my children....for when i have failed as a parent"Έτσι ξεκινάει το βιβλίο του "Ace on the River" ο Barry Greenstein ένας από τους πιο πετυχημένους cash players και εξαιρετικός φιλάνθρωπος, που προφανώς βρήκε αυτή τη διέξοδο για να νοιώθει χρήσιμος, ένα βιβλίο που θεωρώ εξηγεί πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας τζογαδόρος και το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Το θέμα δεν είναι πως έχω καταλάβει εγώ τον επαγγελματισμό ούτε και αν συμφωνούμε ή όχι, απλά καταθέτω τη γνώμη μου την οποία δεν διαμόρφωσα τυχαία, χωρίς έρευνα και εμπειρία, έχω λόγο για το τι πιστεύω και προφανώς αν δεν συμφωνούμε είναι σεβαστό αλλά η γνώμη μου δεν προβλέπω να αλλάζει εύκολα.Όσον αφορά τα περί αδικημένων και για τα κρεμαστάρια, απαξιώ, δεν είναι θέμα αν είμαι αδικημένος η όχι το θέμα είναι ότι δεν επιθυμώ να κερδίζω τα προς το ζην εις βάρος συνανθρώπων μου, τώρα αν αυτή μου η επιθυμία συνάδει με την τυχόν ανικανότητα μου τότε ακόμα καλύτερα, και σε αυτήν την περίπτωση όπως τόσες άλλες στη ζωή μου ήμουν τυχερός.Αλλά όπως είπα στην αρχή αυτά είναι ζητήματα προσωπικής αναζήτησης του καθενός, η γνώμη μου καθώς και η γνώμη όλων, όσο διαφορετική και αν είναι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης αλλά απλά αποδοχής.Αντιλαμβάνομαι όμως γιατί μπορεί η γνώμη μου να μην είναι αρεστή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 looser έγραψε:Το να είναι επάγγελμα το πόκερ όπως έγραψα και παραπάνω θέλει πολλές ικανότητες πειθαρχία ταλέντο κλπ.Δεν νομίζω όμως πως μπορεί να διαφωνήσει κάποιος πως είναι ένα επάγγελμα που πέραν του κέρδους στον επαγγελματία δεν προσφέρει τίποτα άλλο σε κανέναν ούτε πρακτικά ούτε καν φιλολογικά .Και εγώ θα σας πω πως ούτε οι πολιτικοί πρακτικά δεν προσφέρουν τίποτα αλλά θα έπρεπε να διοικούν αυτό το κράτος Ποδοσφαιριστές -->επαγγελματίες αθλητές ψυχαγωγίαΤραγουδιστές --->ψυχαγωγίαΤαχιτζής--->μεταφοράΔημοσιογράφος ---> ΕνημέρωσηΕπαγγελματίας παίκτης του πόκερ----? ???????Εννοώ πως όλοι προσφέρουν κάποια υπηρεσία ή κάποιο αγαθό ενώ ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ προσφέρει στον εαυτό του εγωισμό χρήμα και στον διπλανό του ειρωνεία (αν κρίνω και από μερικά ποστ επαγγελματιών) ή από συμπεριφορές επαγγελματιών στα τραπέζια . Μπράβο σε όσους ζουν από αυτό και ειλικρινά εύχομαι να γίνεται όλοι πλούσιοι και διάσημοι Και μακάρι να γίνω και εγώ πλούσιος και διάσημος από το πόκερ για να μπορώ να λέω από θέση ισχύος τα ίδια πράγματα .Και ειλικρινά είμαι περίεργος αν γίνω εκατομμυριούχος από το πόκερ τι προσφορά θα μπορέσω να ανακαλύψω σε αυτό το επάγγελμα αφού απλά δεν υπάρχει .αναφερεις 5 επαγγελματα τα οποια κατα τη γνωμη μου τα κανει καποιος ΜΟΝΟ για τα λεφτα.και για κανενα αλλο λογο.Ακου εκει τραγουδιστες...ε οχι και πιο productive η Σασα Μπαστα απο τον Hlio Καματακη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Gsbets Υπάρχει μήπως κάποιος που δουλεύει για την ψυχή της μάνας του? Για τα λεφτά δουλεύουμε όλοι το ΜΟΝΟ που γράφεις κράτα το για το εαυτό σου μην μιλάς για τους άλλους μην είσαι απόλυτος .Είναι εύκολο τα τα ισοπεδώνουμε όλα Αν εσύ δεν ακούς μουσική και δεν καταλαβαίνεις τι προσφέρουν οι τραγουδιστές ok no problemΌσο προσφέρουν σε εμένα οι green day άλλο τόσο μάλλον προσφέρει η sasa basta στον θείο μου που την ακούει, ούτε εγώ θα άκουγα ποτέ sasa basta ούτε μάλλον ο θείος μου green day .Επειδή εμένα δεν μ'αρέσει η sasa basta (ακουστικά γιατί οπτικά είναι χάρμα)και δεν δίνω ούτε 1€ για να την ακούσω δεν έχω δικαίωμα μάλλον να πω πως όλοι οι τραγουδιστές είναι χάλια ή όσοι πάνε στα μπουζούκια είναι ηλίθιοι ή όλοι τραγουδάνε μόνο για τα λεφτά .Οι καθολικοί αφορισμοί είναι πολλοί εύκολοι .Και εγώ δεν μίλησα για productive αλλά για offer αν το θες στα αγγλικά .Τέλος το ότι λέω πως το επάγγελμα του ποκερ δεν προσφέρει τίποτα δεν σημαίνει αυτομάτως καμία μομφή προς αυτούς που το κάνουν μην λέμε (μάλλον γράφουμε) άλλα και άλλα καταλαβαίνουμε .Και αν κάποιος από την παρατήρηση μου πως το επάγγελμα του πόκερ δεν προσφέρει τίποτα σε κανέναν (πέραν χρήματα στον επαγγελματία)αισθάνεται προσβεβλημένος του εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για να πληρώσει και τον ψυχίατρο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Μπαίνοντας στη συζήτηση από το 'παράθυρο', θα παραθέσω απόσπασμα από άρθρο του Αλέξη 'goingup' Αθανασιάδη στο union:...Το θέμα ήταν η περιγραφή της ζωής ενός επαγγελματία. Της πραγματικής όμως, όχι αυτής με τα φώτα, τα μεγάλα κέρδη , των πετυχημένων showdown, του απεριόριστου ελεύθερου χρόνου, της δόξας και της μεγάλης ζωής. «Δε βλέπεις και τις δύο όψεις του νομίσματος. Θέλει πολύ δύναμη να συνηθίσεις να ζεις με το variance» μου έλεγε. «Θέλει συνεχή εγρήγορση και βελτίωση. Δεν επιτρέπεται να μείνεις πίσω ούτε στιγμή. Πρέπει να κυριαρχείς συνεχώς στον εαυτό σου και στις παρορμήσεις του. Ακόμα κι αν νικήσεις το παιχνίδι, ακόμα δεν έχεις τελειώσει. Πρέπει να το διαλύσεις για να μπορέσεις να συντηρηθείς και όλο αυτό πρέπει να το κάνεις χωρίς να δώσεις στόχο και χωρίς να χάσεις πελάτες. Αλλά μέχρι εδώ, αυτά που σου είπα, παρ’ όλο που είναι ικανά να αποτρέψουν το σύνολο σχεδόν των παικτών που δεν έχουν εμπειρία στο τι θα πει επαγγελματίας παίκτης πόκερ, δεν είναι τίποτα μπροστά στο τεράστιο τέρας, που είναι έτοιμο να σε καταπιεί κάθε στιγμή»«Ποιο είναι αυτό το τέρας», ρώτησα αφελώς (θα έπρεπε να είχα καταλάβει)Ο επαγγελματίας πήρε μια ρουφηξιά από το πούρο του και φύσηξε μακρια τον καπνό σαν να ήθελε κάτι να ξορκίσει. Μετά από αυτή την ιεροτελεστία με κοίταξε όσο πιο ειλικρινά μπορεί να κοιτάξει ένας παίκτης του πόκερ έναν άλλον: «Η έλλειψη αυτοεπιβεβαίωσης. Δεν έχεις ιδέα πόσο μάταιο είναι να αισθάνεσαι ότι η προσφορά σου στον κόσμο μέσα από την επαγγελματική σου ζωή, είναι μηδενική. Ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να πετύχεις στην επαγγελματική σου καριέρα, αρχίζει και τελειώνει μέσα σε 3 – 4 λεπτά σε ένα μικρό τραπέζι περιτριγυρισμένο από τζογαδόρους»Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό. Όμως μου ήταν σαφές ότι είχε άδικο. Από την άλλη, αυτός είχε εμπειρία, εγώ είχα άποψη. Και, χάρη στον Κλιντ, όλοι ξέρουμε σαν τι μοιάζουν οι απόψεις…! Δεν κρατήθηκα όμως, χαρακτηριστικό παράδειγμα ερασιτέχνη παίκτη που παθιάζεται με το starting hand του.«Δεν είναι έτσι!» κάνω, σαν ένα preflop raise.«Εσείς οι επαγγελματίες δίνετε κάτι πίσω. Όλοι εμείς οι ερασιτέχνες που ασχολούμαστε με το πόκερ, το κάνουμε γιατί θέλουμε να ξεδώσουμε. Άλλος παίρνει στο πράσινο τραπέζι τα ρίσκα που δε παίρνει στη ζωή του (μια που εκεί θα ήταν πραγματικά ακριβά). Άλλος τονώνει την αυτοπεποίθησή του βλέποντας μόνο τις επιτυχημένες μπλόφες του. Άλλος ζει για λίγο το όνειρο του εύκολου κέρδους, ενώ άλλος ξορκίζει την ανεπάρκειά του μέσα από την ατυχία του που εύκολα την προσωποποιεί πάνω στο τραπέζι. Για να μη μιλήσουμε γι’ αυτούς που απλά θέλουν να νοιώσουν την αδρεναλίνη να κυκλοφορεί στο αίμα τους και δεν έχουν κάποια άλλη δυνατότητα».Χρησιμοποίησε το poker face του για να με κοιτάξει. Αδύνατον να καταλάβω τι σκεφτόταν για όλα αυτά. Συνέχισα με continuation bet: «Όλοι εσείς οι επαγγελματίες, χρησιμοποιείτε το μυαλό σας την ώρα που εμείς ικανοποιούμε το θυμικό μας. Η ανταλλαγή είναι τίμια. Αν δεν υπήρχατε στα τραπέζια, εμείς δε θα μπορούσαμε να αγοράσουμε συναισθήματα. Και αφού τα αγοράζουμε, κάπως πρέπει να τα πληρώσουμε. Αυτή είναι η αμοιβή σας»Το CBet μου ήταν τεράστιο. Και νομίζω πως κέρδισα την παρτίδα, όταν άκουσα:«Με αυτά που μου είπες πράγματι έδωσες ένα νόημα, ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Είμαστε λοιπόν ψυχαγωγοί, κατά πως τα λες. Να θυμηθώ να σε χρεώσω κάτι παραπάνω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε αντίπαλοι στο τραπέζι.»... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Παραδέχομαι τον ξεπεσμό μου διαβάζοντας ολο το κείμενο του Darraess. Μ. Παρασκευή δεν είχα κατι καλύτερο να κάνω. Εκτός ίσως απο το να πάω εκλησία αλλα φοβάμαι μην πεσει κανας πολυέλαιος στο κεφάλι μου. Εχω μείνει άφωνος!!!! Μόνο μία ερώτηση.Darraess έγραψε:Το να περάσω επίσης τη ζωή μου συναναστρεφόμενος ανθρώπους που μόνο στόχο έχουν να κλέψουν τα λεφτά μου και φυσικά το ίδιο περιμένουν αυτοί από μένα και να τους αποκαλώ και συναδέλφους/φίλους μου είναι όχι μόνο άκρως απωθητικό αλλά και ακραία ανήθικο.Πού ζείς? Εκτός κ εαν δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην καλή κοινωνία που ζούμε. Θύμα!!!!@ όλους. Όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα. ΤΙ χρήσιμο έχει το επάγγελμα του κλέφτη? θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος.Καταρχήν λόγω αυτών υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί αλλα επειδή δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί κλέφτες βαράνε κ κανα συνταξιούχο ή φοιτητή να περνά ή ώρα. Μετα υπάρχουν κλειδαράδες, βιομηχανία ασφαλείας, security κ.λ.π. Εαν αύριο λέγαμε οτι δεν υπήρχε κανείς κλέφτης στον κόσμο τι θα έκαναν όλοι αυτοί?ΤΟ ιδιο ακριβώς συμβαίνει κ με το πόκερ. Εαν λέγαμε οτι απο αυριο δεν θα παίζει κανείς πόκερ πόσοι άνθρωποι που δουλεύουν στην βιομηχανία του πόκερ θα έμεναν στον δρόμο?Το ιδιο άχρηστο είναι κ το ποδόσφαιρο αλλα δίνει δουλειά κ διασκέδαση σε πολλούς κ.λ.π.Ετσι λοιπόν όλα τα επαγγέλματα είναι χρήσιμα, οπως κ καμιά δουλειά δεν ειναι ντροπή.Το ψυχολογικό πρόβλημα που υπάρχει είναι το εξής. Ο χαρτοπαίκτης αντιμετωπίζεται απο την κοινωνία επικριτικά, υποτιμιτικά ενω ο μιζαδόρος πολιτικός, ο κλέφτης κ εκμεταλλευτής βιομήχανος κ.λ.π με θαυμασμό κ σεβασμό.Ε ξέρετε κάτι στην τελική? Ο πολύς κόσμος είναι ηλίθιος κ εμείς μπορούμε άνετα να τον γράψουμε στα @ρχιδι@ μας!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Xristos1 Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Πραγματικα απιστευτα πραγματα γραφτηκαν σε αυτο το θεμα.Η υποταγη στο συστημα ειναι ολοφανερη.Ολοι εχουν γινει ανθρωπακια που δεν σκεφτονται!Ωραια λοιπον.Θελετε να ειστε δουλοι,να δουλευτε 10 ωρες τη μερα για καποιον αλλο και να παιρνετε ενα μισθο της πεινας και να ζειτε μεσα στη μιζερια?Θελετε να πινετε το καφεδακι σας οπως λετε μεσα στην ανασφαλεια των 700-1000-1500 και αν.......ευρω?Θελετε να ζησετε μεσα στη φτωχεια?10 χρονια στο πανεπιστημιο γιατι?Για να μαθεις αυτα που θελουν να σε μαθουν,να παρεις ενα κωλοχαρτο και να παιρνεις 1000 ευρω το μηνα και αν........?Ουτε τα λεφτα που ξοδεψες για ολη αυτη την ιστορια δε θα παρεις πισω.....ουτε με 10 χρονια δουλειας.+10 χρονια απο τη ζωη σου χαμεναΚατσε εσυ φιλε μου με 700 ευρω το μηνα στη δουλεια......και βλεπε τον durrrr να καθεται στην καρεκλα του να διασκεδαζει και απο μια παρτιδα να βγαζει οσα βε βγαζουν τα απλα ανθρωπακια σε μια ζωη!Τι μπορει να προσφερει ενας παιχτης ποκερ?Αν θελει να προσφερει μπορει να κανει φιλανθρωπιες που θα βοηθησουν χιλιαδες κοσμο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Απλα πιστευω οτι αυτοι που μπορουν να ζησουν πραγματικα μια καλυτερη ζωη απο το grinding ειναι ελαχιστοι οσοι πιστευουν το αντιθετο η το εχουν καταφερει πραγματικα και ειναι στο 5% η ειναι σε μονιμο "run hot" mode και εχουν αυταπατες οτι θα ειναι ετσι μια ζωη.. Οταν γινουν crash and burn απο το variance αλλαζουν αποψη.Εμενα βασικα η νοοτροπια μου για το ποκερ ειναι πολυ διαφορετικη απο τους περισσοτερους, δε με ευχαριστει να εχω ενα σταθερο winrate παιζοντας TAG(δε λεω οτι αν μπορουσα ευκολα δε θα το εκανα ουτε οτι μπορω αλλα δεν το κανω..), χαιρομαι πολυ περισσοτερο να κανω outplay καποιον με Α high call η μια καλη μπλοφα η απλα να παιζω πολυ καλυτερα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα. Δε μου κανει να παιζω φυσιολογικα και βαρετα ωρες για λιγα $$$ ειναι απλα το στυλ μου διασκεδαζω να μαθαινω συνεχεια και να κανω fancy play, βεβαια οταν δεν πιανει η οταν εχω κανει καλο read αλλα ειμαι ατυχος και γινομαι stacked απο suckout σιχαινομαι το ποκερ πραγματικα. Για μενα χωρις να εχω την εμπειρια πιστευω διασκεδαστε το μαθαινοντας και κατι ταυτοχρονα και ξεχαστε το grinding αν δεν ειστε απολυτα σιγουροι οτι εχετε ολα τα προσοντα για να πετυχετε μακροχρονια.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:Εμενα βασικα η νοοτροπια μου για το ποκερ ειναι πολυ διαφορετικη απο τους περισσοτερους, δε με ευχαριστει να εχω ενα σταθερο winrate παιζοντας TAG(δε λεω οτι αν μπορουσα ευκολα δε θα το εκανα ουτε οτι μπορω αλλα δεν το κανω..), χαιρομαι πολυ περισσοτερο να κανω outplay καποιον με Α high call η μια καλη μπλοφα η απλα να παιζω πολυ καλυτερα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα. Δε μου κανει να παιζω φυσιολογικα και βαρετα ωρες για λιγα $$$ ειναι απλα το στυλ μου διασκεδαζω να μαθαινω συνεχεια και να κανω fancy play, βεβαια οταν δεν πιανει η οταν εχω κανει καλο read αλλα ειμαι ατυχος και γινομαι stacked απο suckout σιχαινομαι το ποκερ πραγματικα. H χαρά του grider. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί σαν κ εσένα σήμερα. Κρίμα. keep it. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Etsi .H Ellada tou bolematos.Theloume kai na bgazoume 6psifia noumera kathe xrono kai na mas ypologizoun stin koinwnia kai na prosferoume koinoniko ergo kai na min xreiazete na pername polles wres douleuontas kai na min thysiasoume tipota apo tis xares tis zwhs kai na min yparxoun swings kai na min yparxei variance kai na min xreiazete na kaneis improve...Krima pou den stelnoun ta lefta stin trapeza kathe mina na teleiwname, na glytwname kai to rake Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 looser έγραψε: Υπάρχει μήπως κάποιος που δουλεύει για την ψυχή της μάνας του?Οι καθολικοί αφορισμοί είναι πολλοί εύκολοι .Τέλος το ότι λέω πως το επάγγελμα του ποκερ δεν προσφέρει τίποτα δεν σημαίνει αυτομάτως καμία μομφή προς αυτούς που το κάνουν μην λέμε (μάλλον γράφουμε) άλλα και άλλα καταλαβαίνουμε .Κι όμως είναι απίστευτο οι μεν που μάλλον βγάζουν λεφτά να βγαίνουν και να ισοπεδώνουν όλα τα επαγγέλματα , κάποιος να μιλάει για "ανθρωπάκια" και τόσα άλλα ...Και οι δε που δεν βγάζουν λεφτά να βρίσκουν "πατήματα" και να λένε και αυτοί τα δικά τους .Μην κοιτάτε τα πράγματα από εκεί που στέκεστε ! Αν σας πει κάποιος να κοιτάξετε την γη μην κοιτάτε τα πόδια σας !Πάρτε ένα διαστημόπλοιο και πετάξτε για να δείτε την γη ΣΦΑΙΡΙΚΑ και επειδή μάλλον δεν έχετε καλό θα είναι να χρησιμοποιήστε την ΦΑΝΤΑΣΙΑ σας .Η συγκεκριμένη κουβέντα θα έπρεπε να είναι μία ορθολογιστική διαμάχη(rational conflict ) και έχει τελματώσει σε μία συναισθηματική διαμάχη (imotional confict) και υποτίθεται ότι τουλάχιστον οι επαγγελματίες παίκτες του πόκερ θα μπορούσαν αυτό να το ελέγχουν .Πραγματικά απίστευτη εξέλιξη .+1 safesteps για το ποστ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ayuken Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Darraess έγραψε:Το να περάσω επίσης τη ζωή μου συναναστρεφόμενος ανθρώπους που μόνο στόχο έχουν να κλέψουν τα λεφτά μου και φυσικά το ίδιο περιμένουν αυτοί από μένα και να τους αποκαλώ και συναδέλφους/φίλους μου είναι όχι μόνο άκρως απωθητικό αλλά και ακραία ανήθικο.ε οχι και να κλεψουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:iJustRiveredYou έγραψε:Εμενα βασικα η νοοτροπια μου για το ποκερ ειναι πολυ διαφορετικη απο τους περισσοτερους, δε με ευχαριστει να εχω ενα σταθερο winrate παιζοντας TAG(δε λεω οτι αν μπορουσα ευκολα δε θα το εκανα ουτε οτι μπορω αλλα δεν το κανω..), χαιρομαι πολυ περισσοτερο να κανω outplay καποιον με Α high call η μια καλη μπλοφα η απλα να παιζω πολυ καλυτερα ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα. Δε μου κανει να παιζω φυσιολογικα και βαρετα ωρες για λιγα $$$ ειναι απλα το στυλ μου διασκεδαζω να μαθαινω συνεχεια και να κανω fancy play, βεβαια οταν δεν πιανει η οταν εχω κανει καλο read αλλα ειμαι ατυχος και γινομαι stacked απο suckout σιχαινομαι το ποκερ πραγματικα. H χαρά του grider. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί σαν κ εσένα σήμερα. Κρίμα. keep it.[/quote:3lzwvqhp]Thank you και gl.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2010 Lol otan diabazw ayta ta posts de mporw na mh ksexasw thn ataka pou eipe kapoios ksenos ston foustouki:No wonder Greece is broke Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts