Xristos1 Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Mοδα?Τι μοδα?Αυτα ειναι για τους γελοιους.Οταν κανεις κατι που σου αρεσει πραγματικα γινεται τροπος ζωης για μια ζωη.Επισης.Ολα τα ποστς περι κοινωνιας κλπ ειναι εντελως αστοχα!Δεν κανουμε πολιτικη εδω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xalkidas Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 dandan.de έγραψε:Giati tosi kontra anamesa se amateurs kai poker pros? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 azamat έγραψε:Κάτι που λίγοι εχουν αντιληφθει, ειναι οτι ο ρυθμος κερδοφοριας ενός παικτη ειναι δυσκολο να παραμεινει σε υψηλα επιπεδα, προιόντος του χρόνου. Ειναι καθαρα καπιταλιστικη η εξηγηση! Συμφωνα με τα οικονομικα εγχειριδια η κερδοφορια οποιασδηποτε κερδοφορου επιχειρησης, σε βαθος χρόνου τεινει στο 0, γιατι αντιδρουν με κάθε δυνατό τρόπο οι ανταγωνιστες στο αρχικο πλεονεκτημα (καινοτομια, τεραστια κεφάλαια κλπ)!Min 3exnas omws azamat oti auti i oikonomiki theoria pou les milaei gia sinthikes 'perfect competition', pou omws den uparxoun so poker, kai oute mboroun na upar3oun (mexri na lithei to poker san tin ntama). O logos einai oti to 'proion' pou poulaei pes o ivey den tha einai pote to idio me to proion pou poulaei enas mesos antagonistis, uparxei competitive advantage. Gia auto ton logo i kerdoforia den tha ftasei pote na einai konta sto 0 (an thes kai deutero logo- human stupidity is endless), an kai opws lene oloi oi pextes uparxei mia tasi ta teleutaia xronia na meionete. Pistevw se liga xronia tha statheropoithei auto kai tha eimaste diaxronika (gia oso kairo einai dimofiles ston kosmo to poker) sto idio simeio. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Απριλίου, 2010 ἀχρεῖον εἶναι τόν µηδέν τῶνδε, µετέχοντα (τῶν πολιτικῶν) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 SickSick, ειναι σαφες οτι ανταγωνιστης της coca cola δεν ειναι η π.χ. "arpa cola" αλλα η pepsi cola, ισως η red bull και αναλογες εταιρειες κολοσσοι που δραστηροποιουνται στον συγκεκριμμενο κλάδο. Ειναι προφανες οτι χρειαζεται διαρκης προσπαθεια για να διατηρηθει η κερδοφορια. Oι συγκεκριμενοι ανταγωνιστες δεν κοιμουνται αλλα μάχονται και αυτοι.Τα πραγματα στο poker ειναι πολύ χειροτερα! Το poker ειναι ως γνωστον zero sum game. Aντιθετα η αγορα π.χ. προιοντων βιολογικης διατροφης μπορει να εχει θετικους ρυθμους αναπτυξης μεχρι να ωριμάσει. Επισης, το ρόλο του "πελατη" τον παιζουν οι μετριοι παίκτες!!!Ως εκ τουτου, ο 2ος λόγος που αναφερεις (human stupidity is endless) ειναι στην ουσία πιο σημαντικος, απο οποια πλευρα κι αν το δει καποιος, για τη μακροβιότητα και την κερδοφορια των επιτυχημενων ή pro ή οπως θελουν να αυτοαποκαλουνται.Γι'αυτο ειναι πολυ πετυχημενη (κατα τη γνωμη μου) η παρομοιωση των pro με τα καζινο ή ισως και τους book στο στοιχημα. Ειναι μια επιπροσθετη και οχι σταθερη ΝΕΑ ΓΚΑΝΙΟΤΑ για τους moron.Ειναι δυσκολο ομως να εμφανιζονται διαρκως Guy Laliberte στην κορυφαια κατηγορια. Ειναι δυσκολο πλεον να ειναι καποιος εντελως αδαης και να χανει διαρκως χωρις να σταματησει ή να προσπαθησει σκληρα να βελτιωθει. Πλέον μπορει εύκολα να το κανει!!Θα ηθελα να συνυπογραψω και τις "ανησυχιες" (χωρις τις ειρωνειες) του patsanga. Oπως το πυραμιδικο συστημα του Ελληνικου Χρηματιστηριου τότε, ετσι και το poker σημερα, ταιριαζουν στην απολυτως κατανοητη ανθρωπινη επιθυμια για ευκολο και γρηγορο πλουτισμο. Καποιοι ομως που το παιζουν καρχαριες τώρα, τότε μάλλον νόμιζαν οτι ήταν φαλαινες ορκες. Όλο το παιχνιδι ειναι να προηγεισαι της εποχης και να συνεχιζεται απροσκοπτα η ροη χρηματων απο τους μετριους προς τους καλους. Αρκει φυσικα να μην εμπλακει καποιος σε χοντρές τζογαδορικες καταστασεις και γινει το "double or nothing". To γοητευτικο σε μια τετοια περιπτωση ειναι οτι συνήθως και ο 2πλασιαζων και ο χρεοκωπων θα ειναι παικτες πολυ ανωτεροι του μ.ο. Πάντα θα υπαρχει και ροή χρηματων απο πολυ καλους σε πολυ καλους! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 patsanga έγραψε:Αυτή η συζήτηση μου θυμίζει μια παρόμοια πριν δέκα περίπου χρόνια.Βέβαια το πεδίο δεν ήταν το πόκερ (αλήθεια που είσασταν όλοι εσεις οι proς πριν 10 χρόνια ? στο blackjack ? στην μπιρίμπα ? ή μήπως παίζατε τον παππά στην Ομόνοια ?) αλλά στο Χρηματιστήριο λίγο πριν τη μεγάλη καταστροφή.Και τότε βγαίναν διάφοροι και έλεγαν για τα εύκολα κέρδη απο τις μετοχές για τεχνική ανάλυση , inside information , candlesticks, το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι.Μετά ήρθε το στοίχημα και τώρα τελευταία το πόκερ, μεθαύριο θα είναι κάτι άλλο που θα τραβήξει τη μάζα ,το ενδιαφέρον , τα ψάρια και το χρήμα.Σοφό θα ήταν να περιμένουμε 3-4 χρόνια ακόμα για να δούμε την εξέλιξη του πόκερ όταν θα αρχίσει να αδειάζει η λίμνη απο τα μικρά ψαράκια και θα έχουν μείνει μόνοι τους οι καρχαρίες.... iparxoun atoma pou kerdizoun akoma kai sto xrimatistirio kai sto stoixima kai sto blackjack.poli ligotera vevaia en sxesi me alles epoxes...otan les moda ti ennoeis ??oti de paizei o mpakalis kai o manavis tis geitonias xrimatistirio opos palia???episis sto stoixima de nomizo na exoun meiothei para poli oi tziroi apo otan itan moda kai perase opos les(as me diorthosei kapoios an kano lathos den eimai sigouros)i sigkrisi sou tou poker me to xrimatistirio einai teleios akiri.exeis dei kana pro edo mesa na milaei gia eukolo kerdos kai na protrepei to kosmo na peksei poker ???prosopika osoi me rotane eiprattoun ena megaloprepestato OXI.akoma kai atoma pou ta theoro sto mathimatiko psixologiko kommati para poli eksipna...opote auta pou les den exoun noima..episis ti noima exei i erotisi sou pou imastan prin 10 xronia???i perissoteroi mallon se kapoio thranio gimnasiou.....les na perimenoume 3-4 xronia....ti akrivos ennoeis??iparxoun tora kapoioi pou paizoun kai kerdizoun sovara posa mina me to mina...profanos den exei kanenas autapates oti tha to kanei gia 20 xronia akoma...an diskolepsei toso se 4 xronia tha strafei sto epomeno pou opos les tha traviksei ti maza kai to xrima .an einai fidaki ok ti na kanoume tha ginoume kaloi ekei.... to provlima sou kai sena kai olon ton ipoloipon sinomosiologon katastrofologon den einai ti tha simvei se 3-4 xronia .einai oti de mporouses na kerdiseis oute to xrimatistirio oute to stoixima oute to poker.an eisai magkas kerdizeis 300 k sta 4 auta xronia kai meta vlepeis...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 crf88 έγραψε:iparxoun atoma pou kerdizoun akoma kai sto xrimatistirio Oh nai kai polla malista eidika xarh se kati koroida pou daneizontai me panakriba epitokia. Enas oloklhros laos plhrwnei ta kerdh twn koutofragkwn ependytwn.As einai parhgoria sthn kyra Koula pou de mporese na parei katsiki fetos oti ta lefta pou ths krathsan ap'to dwro tou Pasxa tha boithisoun kapoio foukara ths Goldman Sachs na parei to teleytio modelo ths Ferrari.Toulaxisto paramenoume kaloi sa laos sto na kanoume ton eksypno Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cheeky Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 In this big game that we play, life, its not what you hope for, its not what you deserve, its what you take. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αν κάποιος πλησιάζει προς το 30ο έτος ηλικίας κάνει ένα επάγγελμα εδώ και 3 ή 4 χρόνια και δεν βλέπει τον εαυτό του να κάνει αυτό το επάγγελμα για την υπόλοιπη ζωή του, τότε υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, πρέπει τάχιστα να ανακαλύψει πως θα τη βγάλει μετά τα 40 και, 10+ κάτι χρόνια που του μένουν δε φτάνουν ούτε για φτύσιμο.Π.Χ. Είμαι 40 με καριέρα για την υπόλοιπη ζωή μου, και δεν βλέπω το επάγγελμα μου στο μέλλον να είναι το Poker, ασχολούμαι όμως με το Poker τα τελευταία 3 χρόνια και καταφέρνω μέσα στο μήνα ρισκάροντας το 10% του εισοδήματος μου να το αυξήσω κατά 30%, κανένα πρόβλημα, πρέπει για 3 μήνες συνεχώς να χάσω όλο το ποσό που ρισκάρω για να είμαι χαμένος κατά 10% του εισοδήματος αυτών των 3 μηνών, δύσκολο να συμβεί ακόμα και μόνο τουρνουά που παίζω, αλλά και όλο το χρόνο να συμβεί έχω μειώσει το ετήσιο εισόδημα μου κατά 10%, δεν θα με ακουμπήσει καν αυτή η απώλεια.Θα πιάσω ποτέ τη super καλή; πιθανότατα όχι μια και δεν είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω τόσο, θα βρεθώ ποτέ σε δύσκολη κατάσταση; αποκλείεται.Πως ακριβώς μπορεί κάποιος να θεωρεί το τζόγο το μόνο του εισόδημα μου διαφεύγει πλήρως, και δεν μιλάω από την ηθική πλευρά που η γνώμη μου είναι πλέον γνωστή, ρωτάω από την λειτουργική του πλευρά, προσωπικά θα μου ήταν αδύνατον να περάσω ένα μήνα μην ξέροντας ακριβώς πόσα χρήματα θα μπουν στη τσέπη μου, και ας είναι το ποσό αυτό 0 δε με νοιάζει θα ήξερα πως πρέπει να ενεργήσω, αλλά από το μπορεί να είναι -2000 μέχρι +2000 μου φαίνεται παρανοικό.Τώρα να είναι κάποιος διατεθειμένος να το δεχτεί, υποθέτοντας πάντα ότι ο επαγγελματίας τζογαδόρος παίζει με το 10% του ποσού που διαθέτει, οκ διαφέρει πολύ από αυτό που κανω εγώ ως κόστος αλλά όχι ως εισόδημα, (υποθετικά μιλάω για ένα εισόδημα 2000€ που χρειάζεται κάποιος το μήνα,)εκτός βέβαια από το ότι κάθε μήνα που χάνει μειώνεται το ποσό που διατίθεται να παίξει και αναλογικά το προσδοκώμενο του εισόδημα, ενώ στη δική μου περίπτωση παραμένει ίδιο.Οπότε κάποιος για να μπορεί να δεχτεί να πέσει 2000 σε ένα μήνα πρέπει να έχει 20000 στη τράπεζα αφού έχει εκπληρώσει όλες του τις μηνιαίες υποχρεώσεις, και αν χάσει τότε για τον επόμενο μήνα θα έχει 18000 μείον τις υποχρεώσεις του να πούμε 16000; οπότε δεν μπορεί να πέσει κάτω από 1600 χασούρα που σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύει σε 1600 εισόδημα, και να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση σε όλη του τη ζωή.Για να μη μιλήσουμε για την πλήρη αδυναμία του να επενδύσει χρήματα να λάβει δάνεια να ασφαλίσει την υγεία του, την σύνταξη του, και το μόνιμο άγχος ενός πόθεν έσχες πάνω από το κεφάλι του.Όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται ψιλά γράμματα για κάποιον μεταξύ 20 και 25 ετών αλλά αν δεν έχει φροντίσει για τα παραπάνω με σπουδές και προ-υπηρεσία σε κάποια εργασία πριν πιάσει τα 30 όταν θα τα χρειαστεί θα είναι τραγικά δύσκολο να τα αποκτήσει.Να δουλεύεις για 750€ όταν είσαι 20 είναι σκληρό αλλά αποδεκτό, να παρακαλάς να βρεις μια δουλειά για 750€ όταν είσαι 30 είναι ότι χειρότερο και αν μέχρι στα 40 απλά ευχαριστείς τον θεό ή όποιον άλλον θεωρείς ευεργέτη για μια δουλειά των 750€ τότε τι να πω.Εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι και μου διαφεύγει το μεγάλο μυστικό, και τονίζω πάλι για να μη παρεξηγούμε δεν μιλάω από ηθικής πλευράς, ρωτάω για να μάθω, καθαρά από περιέργεια, από λειτουργικής πλευράς, πως το σκέφτονται τα νέα παιδιά και πως ενδεχομένως το έχουν εφαρμόσει οι μεγαλύτεροι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Απλα οι εξυπνοι θα εχουν φροντισει να αποταμιευσουν και να επενδυσουν τα χρηματα που εχουν κερδισει και θα ειναι μια χαρα. Οι υπολοιποι που νομιζουν οτι θα ζουν απο το ποκερ μια ζωη παιζοντας στα 40 τους 20 τραπεζια οπως τωρα εναντια σε τοσα νεα μυαλα και δεν θα εχουν μεινει πισω στο παιχνιδι απλα θα τα βρουν πολυ σκουρα και θα παρακαλανε για μια δουλεια με το βασικο μισθο. Ειναι λογικο οταν εισαι σε μια τετοια ηλικια να μη μπορεις να προσαρμοστεις στα νεα δεδομενα. Η πλειοψηφια τουλαχιστον ετσι θα ειναι, πειτε μου πχ εναν old school pro που κερδιζει σημερα στο ιντερνετ.. κανενας και οποιος παει να παιξει υπαρχει μια waiting list 25 ατομων. κανω λαθος?Κακα τα ψεμματα το βλεπεις και τωρα ποσοι old schoo pros γινονται busto και εγκαταλειπουν μενοντας φτωχοι.. Οι εξυπνοι τοτε επενδυσαν και σημερα παιζουν απλα για την πλακα τους, οσοι νομιζαν οτι μπορουν να παιζουν μια ζωη και να εχουν edge τωρα εχουν γινει ο περιγελος των νεων παιχτων. Ετσι θα γινει και με τους σημερινους που ειναι μεταξυ 25-30 σε 5,6 χρονια κατα την αποψη μου. Για αυτο εσεις που κερδιζετε αφηστε τις ειρωνεις και τα κυρηγματα οτι βγαζετε περιουσιες και επενδυστε σκεφτομενοι οτι το μελον δε θα ειναι παντα ετσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Darraess έγραψε:, 1)Πως ακριβώς μπορεί κάποιος να θεωρεί το τζόγο το μόνο του εισόδημα tου διαφεύγει πλήρως, και δεν μιλάω από την ηθική πλευρά που η γνώμη μου είναι πλέον γνωστή, ρωτάω από την λειτουργική του πλευρά, 2)Για να μη μιλήσουμε για την πλήρη αδυναμία του να επενδύσει χρήματα να λάβει δάνεια να ασφαλίσει την υγεία του, την σύνταξη του, και το μόνιμο άγχος ενός πόθεν έσχες πάνω από το κεφάλι του.3)Όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται ψιλά γράμματα για κάποιον μεταξύ 20 και 25 ετών αλλά αν δεν έχει φροντίσει για τα παραπάνω με σπουδές και προ-υπηρεσία σε κάποια εργασία πριν πιάσει τα 30 όταν θα τα χρειαστεί θα είναι τραγικά δύσκολο να τα αποκτήσει.4)Να δουλεύεις για 750€ όταν είσαι 20 είναι σκληρό αλλά αποδεκτό, να παρακαλάς να βρεις μια δουλειά για 750€ όταν είσαι 30 είναι ότι χειρότερο και αν μέχρι στα 40 απλά ευχαριστείς τον θεό ή όποιον άλλον θεωρείς ευεργέτη για μια δουλειά των 750€ τότε τι να πω.5)πως το σκέφτονται τα νέα παιδιά και πως ενδεχομένως το έχουν εφαρμόσει οι μεγαλύτεροι.1) vgale merik lefta apo to poker pou dn einai tzogos.zhse mono me auta k tha vreis tin apantisi.2)poio pothen esxes k poio agxos??? gia agores mexri 12k dn sou zitaei kaneis tpt.apo kei k meta tha forologitheis me 15% gia agores mexri 20k k apo kei k meta me 20%.epishs gia agora katoikiasmexri 120 tetragonika epishs dn sou zhtaei kanenas tpt. 3)tpt sti zoi dn einai tragika duskolo.ean theliseis na petyxeis kati to petyxaineis.4)apo ti mia les na douleuoume k oxi na paizoume poker k apo tin alli oti dn leei na douleueis sta 30 sou gia 750 eurw. apofasise poio einai to kalutero...5) ola auta pou grafw einai apo paidi 23 xronwn teleutaio etos se sxoli dioikisis epixeirhsewn me strwmeni douleia apo pisw logw "mpampa". alla epeidh sti zwh m dn thelw na eimai to paidi tou "mpampa" ,m aresei na psaxnomai k na vriskw dika m pragmata gia na kanw ti DIKH mou zwi. oxi ti zwh pou tha mou epivalei i koinwnia kai i genikh apopsi pou epikratei stous "pollous" oti gia na zhseis kala prepei na spoudaseis,na psaxneis na vreis douleia,k afou ti vreis,na sou epivalei to "afentiko" pote tha pareis adeia gia na pas 7 meres to xrono gia na "ksekourasteis". kalws i kakws to poker einai ena apo ta pragmata pou mporeis na kaneis ti zwh sou yperoxi me tis duskolies pou sigoura exoune oles oi epiloges pou tha kaneis oson afora to mellon sou.kalo pasxa. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Darraess Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Συμπεραίνω λοιπόν ότι το μεγάλο μυστικό που μου διαφεύγει είναι ότι το Poker δεν είναι τζόγος.Το μόνο που μπορώ να πω μετά από αυτήν την απάντηση, και να ελπίζω μια στο εκατομμύριο ότι η συμβουλή μου πράγματι θα πιάσει τόπο, είναι να δείξεις στο πατέρα σου τις απορίες μου και στη συνέχεια με περηφάνια την απάντηση σου, αν φυσικά έχεις το θάρρος της γνώμης σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Τι μας ειπες δηλαδη οτι εισαι το παιδι του μπαμπα με λεφτα και στρωμενη δουλεια που την εχει δει poker pro για να κανει την επανασταση του στην κοινωνια και στο συστημα.. Να δουμε αν θα ελεγες τα ιδια αν επρεπε να πληρωσεις τους λογαριασμους σου απο αυτο που κανεις, τωρα και ενα downswing να εχεις δεν τρεχει και τιποτα θα πληρωσει ο μπαμπας και ολα οκ, αν εισουν μονος με οικογενεια και υποχρεωσεις δε θα το σκεφτοσουν ετσι θα ηθελες κατι σταθερο για αυτο λεμε οτι το ποκερ ειναι καλο μεχρι μια ηλικια και παντα να εχεις εναλλακτικες και να εχεις επενδυσει.Επισης λιγοι ειναι αυτοι που βγαζουν πραγματικα πολλα λεφτα και μπορουν να ζησουν απο αυτο ανετα χωρις να φοβουνται το μελον.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 polla sugxarhthria pou apo olo mou to post to mono pou kratises einai oti to poker dn einai tzogos.sou zhthse kaneis na me sumvoulepseis???eimai 23 xronwn k apofasizw monos mou gia to ti tha kanw kai ennoeite oti eimai perhfanos gia tin apanthsh mou giati einai melethmenh k oxi ston aera. kai gia na sou fygei to agxos gia mena i gia ton patera mou teleiwnw ti sxoli auto to eksamhno me 2 mathimata left k an thelisw kapote to xrhsimopoiw to ptyxeio.alla prosekse kati.epeidh to thelw egw,oxi epeidh tha m to epivalei kapoios allos.kai stin teliki pou zeis??? les ta paidia na mhn exoun to tharrostis gnwmis apenanti stous goneis tous sto 2010?? dn eimaste sto 70 oute sto 80. epeidh eisai eristikos k me ekneurizeis gt egw prospathw na voithisw k sy na anoikseis kontres auto einai to teleutaio m post pou apantw se kati diko sou.kala na pernas. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Darraess έγραψε:Συμπεραίνω λοιπόν ότι το μεγάλο μυστικό που μου διαφεύγει είναι ότι το Poker δεν είναι τζόγος. for you its gamble ,for me its my life.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 iJustRiveredYou έγραψε:. Να δουμε αν θα ελεγες τα ιδια αν επρεπε να πληρωσεις τους λογαριασμους σου απο αυτο που κανεις, τωρα και ενα downswing να εχεις δεν τρεχει και τιποτα..plhrwnw monos mou oti eksoda exw k ena downswing dn prokeite na me kanei na mn exw lefta.alla pou na to ksereis an se ena mtt vazeis to 10% tou bankroll sou... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 LUADARKO έγραψε:iJustRiveredYou έγραψε:. Να δουμε αν θα ελεγες τα ιδια αν επρεπε να πληρωσεις τους λογαριασμους σου απο αυτο που κανεις, τωρα και ενα downswing να εχεις δεν τρεχει και τιποτα..plhrwnw monos mou oti eksoda exw k ena downswing dn prokeite na me kanei na mn exw lefta.alla pou na to ksereis an se ena mtt vazeis to 10% tou bankroll sou...[/quote:1mb9rpb2]Τωρα που εισαι μονος σου ναι δε θελεις και πολλα, αν ειχες οικογενεια και υποχρεωσεις μιλαω και οχι τον μπαμπα απο πισω θα σκεφτοσουν ετσι?? Αν βγαζεις τοσα πολλα και δεν σε εππηρεαζουν variance και downswings ουτε θα σε εππηρεασουν μελοντικα παω πασο i fold.... Αυτο με το ΜΤΤ δεν το καταλαβα? Ποιος το κανει αυτο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 oxi esy pantws.dn exei sxesi an exeis kapoion apo pisw.an ithela tin eukoli zwh tha ekana auto pou lene oi polloi.ta post tou nicecallsir ta lene ola oson afora ti zwi twn pollwn.dn exw na prosthesw tpt allo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qcu3L7qp ... re=relatedgia na to elafrunoume k ligo.to tragoudi auto ta leei ola :D an mporei kapoios na to postarei apeutheias edw tha einai kalutera gt dn kserw pos to vazeis apeutheias to video sto forum Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
NeoEllinas Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2010 Gia opoion edw mesa pisteuei oti to poker einai tzogos.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Eγώ παντως θα ακούσω προσεκτικοτερα απο ολους τον πιο κερδοφορο Ελληνα παικτη, τον Ανεστη Μετσα, για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η τύχη στο poker. Eναλλακτικα θα ρωταγα και τον Joe Cada αν τον βοηθησε καθολου η τυχη να κερδισει το τελευταιο ΜΕ στο WSOP ενώ ειχε μεινει με < 4 big blinds. H υποκρισία ειναι ίδιον της φυλής. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Xristos1 Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Ρωτα καλυτερα τπν Durrr που απο το 2008 και μονο απο online poker εχει βγαλει 7 εκατομμυρια δολαρια.Αν υπολογισουμε και απο 'high stakes poker' φτανει τα 10+ περιπου. Και μιλαμε για cash games ετσι...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2010 Στην αρχη νομιζα οτι παρακολουθουσα εκπομπη της Στεφανιδου για τις κοινωνικες ανισοτητες, το θεμα ομως σοβαρεψε στη συνεχια οταν αρχισαν να καταθετουν τις αποψεις τους ατομα που νομιζουν οτι το ποκερ ειναι τζογος! Αθανατα ελληνικα φορουμς.Το χω ξανα πει, βαλτε φορο στη βλακεια να γινουμε το πιο πλουσιο κρατος του κοσμου... :laugh: ΥΓ. Απαντησαν παιδια σε αυτο το θρεντ που καλο για ολους μας θα ηταν να ποσταρουν περισσοτερο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 NeoEllinas έγραψε:Gia opoion edw mesa pisteuei oti to poker einai tzogos..Euge NeoEllina. Mono o Ari Gold sozei to thread plewn.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
azamat Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2010 @Xristos1: Ως γνωστον Ο durrrr εχει παρει τα περισσοτερα απο τα κερδη του "κλεβοντας" τον Guy Laliberte. Εγω παντως τον θεωρω ιδιοφυια, στα cash games τουλαχιστον, εστω και αν τον διεσυρε hu o isildur1.@Gamer004: Προφανως το poker ειναι παιχνιδι πολλαπλων δεξιοτητων με ενσωματωμενα στοιχεια τζογου. Οποιος δεν το αντιλαμβανεται αυτο εχει προβλημα. Αν θες να μιλησουμε επι προσωπικου, εγω ειμαι αρκετα καλος ωστε να ειμαι κερδισμενος στα φτηνιαρικα sng και να εχω προκριθει 3-4 φορες στη Γευγελη και στη Βιεννη, οπου θα ειμαι και αυτον τον Απριλιο. Μιλησε μας για σενα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts