Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΑ?

bosio

Recommended Posts

takisnik έγραψε:

twra h dikh mou gnwmh einai pws epraxes swsta kanontas fold...egw omws 8a ekana call:)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απίστευτος Τάκης. ¨ημουν βέβαιος για την απάντηση. Κaταρχην ο Τάκης θα ειχε κάνει raise 5-8 ΒΒ pre flop.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

theomas έγραψε:

Προσωπικά, απότ ο χτύπημά του, τον έχω για: :As :Ah , :Kh :Ks , :Qs :Qc (με όποιο χρώμα προτιμάτε).

Δεν είναι παρα πολλοί αυτοί που παίζουν slow τέτοια χέρια και ιδίως απο αυτή την θέση. 1.000.000% εαν ειχε τέτοιο χέρι θα ειχε κάνει εστω και μικρό raise.

Antonis έγραψε:

theomas έγραψε:

Προσωπικά, απότ ο χτύπημά του, τον έχω για: :As :Ah , :Kh :Ks , :Qs :Qc (με όποιο χρώμα προτιμάτε).

Δεν είναι παρα πολλοί αυτοί που παίζουν slow τέτοια χέρια και ιδίως απο αυτή την θέση. 1.000.000% εαν ειχε τέτοιο χέρι θα ειχε κάνει εστω και μικρό raise.[/quote:ewsmmp3y]

1.000.000%???

Ποτέ & για τίποτα να μην είσαι τόσο σίγουρος...

Για πλάκα, μπορώ να σου αναλύσω 10 λόγους, που έκανε ο "ψάρακας" τέτοια κίνηση.

Εγώ επιμένω στην άποψή μου...

Και όπως είπα, ποτέ δεν θα μάθουμε τι θα γινόταν...

ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί στην πορεία βγαίνουν πολλές & διάφορες γνώμες "μαντεψιάς"...

Το πόκερ φίλε Θέμη, είναι παιχνίδι μαντεψιάς και όχι τζόγου...

Ο τζόγος (δηλ. η συλλογή μαρκών), έρχεται μετά την καλή "μαντεψιά".

:evil: :evil: :evil:

theomas

theomas έγραψε:

Το πόκερ φίλε Θέμη, είναι παιχνίδι μαντεψιάς και όχι τζόγου...

Ο τζόγος (δηλ. η συλλογή μαρκών), έρχεται μετά την καλή "μαντεψιά".

theomas

Ας μην επανερχομαστε παλι στα ιδια...απο τη στιγμη που πας all-in εχοντας πχ flush draw τζογαρεις. Η συλλογη μαρκων δεν ειναι τζογος, ειναι η επιβεβαιωση μιας καλης μαντεψιας. Με λιγα λογια ,και τα 2 ειναι στοιχεια του παιχνιδιου.

Πάντως δεν νο΄μίζω οτι έχει να κάνει με φόβο του bosio, αλλα το οτι τον προβληματίζε το μικρό kicker που κρατούσε. Ουτως ή άλλως παίζοντας με τέτοιους παίκτες ξέρει ή φαντάζεται οτι θα του δοθούν καλύτερες ευκαιρίες. Το οτι ήταν το πρώτο χερι παιζει επίσης σπουδαίο ρόλο. Πάντως ο΄τύπος είναι πραγματικό λαχείο. Οπως επίσης και οσοι διαβάζουν τον αντίπαλο για overpair στο χέρι. Θυμάσαι τι σου είπα bosio? Πολύ καλό ποστ. Οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ εαν σωστό το fold σου. Απλά σου θυμίζω ενα αντίστοιχο fold του Νεγρεάνου με :Jc :3c στο χέρι και ο αντίπαλος :Ks :Jh και στο φλοπ :Jc :Jd. Πιστεύω 100% οτι ο τύπος ειχε σίγουρα 2. όπως εξακολουθώ και πιστεύω οτι επαιξε 100% λάθος. next time bosio.

olga έγραψε:

oti kai na leme o kafenas fa exei dikio.....mono edw de simfonw-

Προσωπικά, απότ ο χτύπημά του, τον έχω για: AA, KK,QQ(με όποιο χρώμα προτιμάτε).

se eyxaristw ....exw kairo na dw ena toso kalo paradeigma(edw).

nomizw oti o kafenas kati phre apo edw.

moy arese poly ayto poy eipe o goingup....

Το λάθος fold είναι πολύ πιο ακριβό (γενικά) από το λάθος call γιατί αντιπροσωπεύει μεγαλύτερη χασούρα. Το fold εδώ (αν είναι λάθος) σου κοστίζει 25$ + 3$ που είναι το pot ήδη. Το call (αν είναι λάθος) σου κοστίζει 23$.

poly aplo kai sosto.

Γιατί ρε Ολγάκι δεν συμφωνείς?

Αποκλείεται αυτό που λέω?

Αν ΔΕΝ αποκλείεται -κατ' αρχήν- ΔΕΝ πρέπει και εμείς να το αποκλείσουμε...1

2. Αν είχε ΑΑ π.χ. και απλά ήθελε να "δεί" το flop?

Να μη δει δηλ. να σκάνε 2 QQ ή 2 ΚΚ?

3. Αν όντως, κατάλαβε ότι το turn & το river ΜΠΟΡΕΙ να του δημιουργήσουν πρόβλημα?

4. Αν -απλά- είναι κακός παίκτης?

5. Αν ακόμα πιό απλά, αυτό που έκανε στον bosio, το είχε κάνει άλλες 20 φορές την τελευταία ώρα?

Θες κι' άλλα παραδείγματα?

Σεβαστή η κάθε γνώμη & άποψη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά σε παιχνίδι όπως το πόκερ και, ακόμα ειδικότερα, όταν ΔΕΝ έχεις "δει" όλα τα community cards, άρα να ξέρεις πιο φύλλο είναι το NUTS!

theomas

theomas έγραψε:

1.000.000%???

Αντε πες μας να μάθουμε και πως σκέφτονται οι ψάρακες. Θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας.

Πρόσεξε μόνο τι λες.

Antonis έγραψε:

Πάντως δεν νο΄μίζω οτι έχει να κάνει με φόβο του bosio, αλλα το οτι τον προβληματίζε το μικρό kicker που κρατούσε. Ουτως ή άλλως παίζοντας με τέτοιους παίκτες ξέρει ή φαντάζεται οτι θα του δοθούν καλύτερες ευκαιρίες. Το οτι ήταν το πρώτο χερι παιζει επίσης σπουδαίο ρόλο. Πάντως ο΄τύπος είναι πραγματικό λαχείο. Οπως επίσης και οσοι διαβάζουν τον αντίπαλο για overpair στο χέρι. Θυμάσαι τι σου είπα bosio? Πολύ καλό ποστ. Οσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ εαν σωστό το fold σου. Απλά σου θυμίζω ενα αντίστοιχο fold του Νεγρεάνου με :Jc :3c στο χέρι και ο αντίπαλος :Ks :Jh και στο φλοπ :Jc :Jd. Πιστεύω 100% οτι ο τύπος ειχε σίγουρα 2. όπως εξακολουθώ και πιστεύω οτι επαιξε 100% λάθος. next time bosio.

100%, 1.000%, 1.000.000%, 1.000.000.000 !!!!!

Φιλικά Αντώνη, με αυτά τα ποσοστά στη γνώμη σου, ΔΕΝ πας π-ο-υ-θ-ε-ν-ά!

Ακόμα και ο "μέγας" Johny Chan, είπε:

"always leave your opponent...outs"

theomas

theomas έγραψε:

Γιατί ρε Ολγάκι δεν συμφωνείς?

Αποκλείεται αυτό που λέω?

Αν ΔΕΝ αποκλείεται -κατ' αρχήν- ΔΕΝ πρέπει και εμείς να το αποκλείσουμε...1

2. Αν είχε ΑΑ π.χ. και απλά ήθελε να "δεί" το flop?

Να μη δει δηλ. να σκάνε 2 QQ ή 2 ΚΚ?

3. Αν όντως, κατάλαβε ότι το turn & το river ΜΠΟΡΕΙ να του δημιουργήσουν πρόβλημα?

4. Αν -απλά- είναι κακός παίκτης?

5. Αν ακόμα πιό απλά, αυτό που έκανε στον bosio, το είχε κάνει άλλες 20 φορές την τελευταία ώρα?

Θες κι' άλλα παραδείγματα?

Σεβαστή η κάθε γνώμη & άποψη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, ειδικά σε παιχνίδι όπως το πόκερ και, ακόμα ειδικότερα, όταν ΔΕΝ έχεις "δει" όλα τα community cards, άρα να ξέρεις πιο φύλλο είναι το NUTS!

theomas

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

sorry theomas Καιρό ειχα να γελάσω ετσι.

στο ποκερ εκτός απο bet to call & το fold υπάρχει και raise (ασε το reraise -ειναι για μεγαλύτερα παιδια-). Και είναι τόσο μα τόσο σημαντικό. Εαν αφήνεις να βλέπουν το flop 5 παίκτες με AA KK QQ στο χέρι δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ μα ποτέ με τέτοια φύλλα. Ετσι σκέφτονται οι ψάρακες?????? Καλή σκεψη δεν λέω μόνο........ μακρυά απο μένα.

Antonis έγραψε:

theomas έγραψε:
1.000.000%???

Αντε πες μας να μάθουμε και πως σκέφτονται οι ψάρακες. Θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι μας.

Πρόσεξε μόνο τι λες.[/quote:3fljzumj]

Λέω 5, πιο κάτω, στο σποτ της Όλγας.

theomas

Antonis έγραψε:

στο ποκερ εκτός απο bet to call & το fold υπάρχει και raise (ασε το reraise -ειναι για μεγαλύτερα παιδια-). Και είναι τόσο μα τόσο σημαντικό. Εαν αφήνεις να βλέπουν το flop 5 παίκτες με AA KK QQ στο χέρι δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ μα ποτέ με τέτοια φύλλα. Ετσι σκέφτονται οι ψάρακες?????? Καλή σκεψη δεν λέω μόνο........ μακρυά απο μένα.

Mα νομίζω, ότι σε ένα πράγμα έχουμε συμφωνήσει ΟΛΟΙ!

Οτι ο τύπος είναι...λαχείο!

;) ;) ;)

theomas

Antonis έγραψε:

theomas έγραψε:
1.000.000%???

Πρόσεξε μόνο τι λες.[/quote:bi4iw8q5]

Ξέρεις κάτι?

Ότι και να πω, δεν θα συμφωνήσουμε εμείς οι 2...

Το γιατί? Είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα για κουβέντα...

Άλλωστε, δεν με ενδιαφέρει και τόσο...

Όσο για το "πρόσεξε μόνο τι λες"...

no comment...

theomas

Antonis έγραψε:

Καλό είναι να γελάς...

Το γέλιο δίνει ζωή...

theomas

Αντιθέτως!!!!!!! οπως δεν κατάλαβες συμφωνούμε απόλυτα.

Επειδή κάποιες φορες ο γραπτός λόγος δημιουργει παρεξηγήσεις........ Ηθελα να πω΄πρόσεξε τι λες γιατί εκτίθεσαι.

και εξηγούμαι...... δες τι γράφεις και αναλογίσου. Πως έπαιξες το Α-6? Πως έπαιξες τους ΑΑ?????.

Κοίτα τώρα τα ποστ σου και δες τι γράφεις για τον ευατό σου.

Εγώ νομίζω οτι στα ποστ μου στα ειχα πει πιο ευγενικά και καλοπροαίρετα.

Φίλε μου προσωπικά νομίζω πως έκανες λάθος.

Ο τύπος προφανώς και δεν είναι εύκολο να πούμε τι είχε,όμως 2 μάλλον δεν είχε.Αν είχε δύσκολα θα έπαιζε ρέστα.Εγώ λοιπόν νομίζω οτι πήγαινε για χρώμα ή είχε το 9 με άσσο ή μεγαλύτερο ζευγάρι.Πιστεύω λοιπόν οτι εκείνη την ώρα είσαι καλύτερος.Εγώ θα έπαιζα όμως προσοχή!!!Άλλο 25$ και άλλο ....225$!Αν το ποσό ξέφευγε σε τέτοια επίπεδα τότε ίσως σκεφτόμουν αλλιώς.

Antonis έγραψε:

Αντιθέτως!!!!!!! οπως δεν κατάλαβες συμφωνούμε απόλυτα.

Επειδή κάποιες φορες ο γραπτός λόγος δημιουργει παρεξηγήσεις........ Ηθελα να πω΄πρόσεξε τι λες γιατί εκτίθεσαι.

και εξηγούμαι...... δες τι γράφεις και αναλογίσου. Πως έπαιξες το Α-6? Πως έπαιξες τους ΑΑ?????.

Κοίτα τώρα τα ποστ σου και δες τι γράφεις για τον ευατό σου.

Εγώ νομίζω οτι στα ποστ μου στα ειχα πει πιο ευγενικά και καλοπροαίρετα.

A! κατάλαβα που το πας...

Δεν βάζεις μυαλό με τίποτα...

Ακόμα εκεί είσαι???

Και επειδή λοιπόν ΔΕΝ μου πέρασαν 2 φύλλα...πάει να πεί ότι είμαι "ψάρακας", σαν τον αντίπαλο του bosio?

Οκ. Εσύ, λοιπόν, πόσα μου πήρες στο ASOP, από έναν "ψάρακα" σαν κι' εμένα?

Να σου πω εγώ: ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί άραγε?

Μήπως γιατί δεν έτυχε?

Μα ένας "ψάρακας", είναι ΠΑΝΤΑ ψάρακας, δεν περιμένεις την δόση που θα πιάσεις ΤΟ χαρτί, για να τον πετάξεις έξω?

Και έστω, ότι έπαιξα λάθος τα 2 αυτά χέρια...

Έστω, ακόμα, ότι είμαι και ψάρακας, με λέπια από δω... μέχρι το Αίγιο...

Έστω ότι ΔΕΝ ξέρω να μοιράζω (το είπες κι' αυτό...για τον dealer που σου "χάλασε" τους 2 άσσους)...

Έστω, έστω, έστω...

Πέραν από αυτή τη 1 και μόνη φορά που βρεθήκαμε στο ASOP, έχεις ξαναπαίξει μαζί μου?

Έχεις βγάλει ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗ συμπεράσματα για μένα?

Αν ΝΑΙ, σε ζηλεύω... είσαι SUPER READER...μπράβο σου...

Αν, πάλι, όχι...Τότε λες πολλά και ενοχλητικά.

Σου είπα και χτες, δεν θέλω ανούσιες συζητήσεις γύρω από ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ θέματα.

Προχωράμε, μαθαίνουμε απο τα λάθη μας, ακούμε τη γνώμη των άλλων.

Με κάποιους συμφωνούμε, με άλλους όχι...

Τί να γίνει...

Να παραδεχτώ ότι έχεις δίκιο?

Γιατί?

Βρέθηκες εσυ, στη συγκεκριμένη θέση που είμουν εγώ?

Όχι. Πως λοιπόν, ζητάς από τον άλλον να "ακούσει" και να "εφαρμόσει" στο εξής, την άποψή σου?

Την σέβομαι, αλλά δεν την ασπάζομαι.

Να με λες ψάρακα, ή να κακοδαιμονίζεις την ώρα, που έκανα τον dealer ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά, -χωρίς κανένα άλλο λάθος μετά-, νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός και βγάζεις κακίες ανεξήγητες...

Λυπάμαι, γιατί μου φάνηκες ισορροπημένο άτομο...

theomas

Αγαπητέ Στέλιο.

Σε ειπα εγω ψάρακα?

Ειπα εγω το όνομα του dealer?

Επειδή ομως κουράστηκa με τα ποστ ειπα να παιξω λίγο ποκερ. Κai τι μου τυχαίνει?

Μια παρτίδα ακριβώς ιδια ή σχεδόν ιδια με του bosio να το turn να και το river.

Texas Hold'em $0.25-$0.25 NL (Real Money), #637,785,616

Table Stockton, 26 Jul 2007 12:57 PM ET

Seat 1: Twinbro ($10.50 in chips)

Seat 2: Antonis2005 ($22 in chips)

Seat 3: oeeyenethhb ($44.70 in chips)

Seat 4: SHAFT01 ($25.15 in chips)

Seat 5: The Binner ($25.55 in chips)

Seat 6: torsten1310 ($24.50 in chips)

Seat 7: HairyMike ($31.25 in chips)

Seat 8: jaaamz ($18 in chips)

Seat 9: pokerhontaas ($13.10 in chips)

Seat 10: harrik ($12.75 in chips)

ANTES/BLINDS

Twinbro posts blind ($0.15), Antonis2005 posts blind ($0.25).

PRE-FLOP

oeeyenethhb folds, SHAFT01 calls $0.25, The Binner calls $0.25, torsten1310 folds, HairyMike folds, jaaamz folds, pokerhontaas calls $0.25, harrik folds, Twinbro calls $0.10, Antonis2005 checks.

FLOP [board cards 3H,8D,3D ] :3h :8d :3d

Twinbro bets $0.25, Antonis2005 calls $0.25, SHAFT01 bets $0.50, The Binner folds, pokerhontaas calls $0.50, Twinbro folds, Antonis2005 calls $0.25.

TURN [board cards 3H,8D,3D,8H ] :8h

Antonis2005 checks, SHAFT01 bets $0.50, pokerhontaas folds, Antonis2005 calls $0.50.

RIVER [board cards 3H,8D,3D,8H,4H ] :4h

Antonis2005 checks, SHAFT01 bets $1, Antonis2005 bets $20.75 and is all-in, SHAFT01 calls $19.75.

SHOWDOWN

Antonis2005 shows [ 8S,10D ]:8s :Td

SHAFT01 shows [ 3S,AS ] :As :3s

Antonis2005 wins $44.

ΜΙΚΕΚΚ έγραψε:

Φίλε μου προσωπικά νομίζω πως έκανες λάθος.

Ο τύπος προφανώς και δεν είναι εύκολο να πούμε τι είχε,όμως 2 μάλλον δεν είχε.Αν είχε δύσκολα θα έπαιζε ρέστα.Εγώ λοιπόν νομίζω οτι πήγαινε για χρώμα ή είχε το 9 με άσσο ή μεγαλύτερο ζευγάρι.Πιστεύω λοιπόν οτι εκείνη την ώρα είσαι καλύτερος.Εγώ θα έπαιζα όμως προσοχή!!!Άλλο 25$ και άλλο ....225$!Αν το ποσό ξέφευγε σε τέτοια επίπεδα τότε ίσως σκεφτόμουν αλλιώς.

ΜΙΚΕΚΚ, παρότι, εγώ είμαι αυτός, που είπα στην αρχή ότι το ύψος του στοιχήματος, βοηθούσε ουσιαστικά τον bosio, μιας και με τα 23,5$ ξεμπέρδευε...παρόλα αυτά, θα διαφωνήσω μαζί σου, όχι για το ΠΙΘΑΝΟ ύψος του στοιχήματος, αλλά για τον τρόπο που πρέπει να το υπολογίζουμε.

Θα γίνω πιο σαφής:

Τα 23,5 είναι ένα μικρο-μέτριο ποσό, γενικώς...

Τα 223,5 είναι ΕΠΙΣΗΣ ένα μικρο-μέτριο ποσό, όταν έχεις ένα ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ bankroll (2.500-3.000).

To αν, ο "τύπος" είχε άλλα $$$ και πόσα ακόμα, θα ήταν ένα πολύ σοβαρό ζήτημα για συζήτηση...

Το σίγουρο είναι ότι, είτε 23,5, είτε 223,5, είτε 2223,5...το θέμα "μυρίζει" λαβράκι...

Μετά απο χτύπημα 1,5$, όταν κάνεις all-in 40$, δείχνεις "νευρικότητα" και πας για κλέψιμο των blinds.

Προσωπικά, θα με φόβιζε, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, αν έκανε ένα απλό...call...

Υπάρχουν, ένα σωρό τέτοιοι παίκτες, που σε οδηγούν σιγά-σιγά στο river...με όλη τη σημασία της λέξης.

Στατιστικά, το all-in, είτε σε cash games, είτε σε ΜΤΤ, υποδηλώνει ΑΑ, ΚΚ άντε και QQ.-

Ακόμα και αν αυτό γίνει στο flop.

Η ουσία είναι, πως ένας slow παίκτης, είναι πολύ πιό επικίνδυνος, γιατί ΑΚΡΙΒΩΣ, δεν σε βάζει σε σκέψη...

Ακολουθεί μέχρι τέλος και ενίοτε κάνει check-call ακόμα και με κίνδυνο ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!

Αν κάνεις το λάθος και του κάνεις raise στο river, τότε θα δείς το μεγαλοπρεπές του all-in και κλάφτα...

Παίκτες που ακολουθούν άλλη πεπατημένη, όπως ο αντίπαλος του bosio, είναι "εύκολα" read και -προφανώς- βιάζονται για να φτιάξουν ένα καλό stack και να σταθούν στο τραπέζι.

Είναι άλλο να παίζεις για 20$ και άλλο για 200$, αλλά αν νοιώθεις δυνατός, θα κερδίσεις και περισσότερα...

theomas

Antonis έγραψε:

Αγαπητέ Στέλιο.

Σε ειπα εγω ψάρακα?

Ειπα εγω το όνομα του dealer?

Επειδή ομως κουράστηκa με τα ποστ ειπα να παιξω λίγο ποκερ. Κai τι μου τυχαίνει?

Μια παρτίδα ακριβώς ιδια ή σχεδόν ιδια με του bosio να το turn να και το river.

Texas Hold'em $0.25-$0.25 NL (Real Money), #637,785,616

Table Stockton, 26 Jul 2007 12:57 PM ET

Seat 1: Twinbro ($10.50 in chips)

Seat 2: Antonis2005 ($22 in chips)

Seat 3: oeeyenethhb ($44.70 in chips)

Seat 4: SHAFT01 ($25.15 in chips)

Seat 5: The Binner ($25.55 in chips)

Seat 6: torsten1310 ($24.50 in chips)

Seat 7: HairyMike ($31.25 in chips)

Seat 8: jaaamz ($18 in chips)

Seat 9: pokerhontaas ($13.10 in chips)

Seat 10: harrik ($12.75 in chips)

ANTES/BLINDS

Twinbro posts blind ($0.15), Antonis2005 posts blind ($0.25).

PRE-FLOP

oeeyenethhb folds, SHAFT01 calls $0.25, The Binner calls $0.25, torsten1310 folds, HairyMike folds, jaaamz folds, pokerhontaas calls $0.25, harrik folds, Twinbro calls $0.10, Antonis2005 checks.

FLOP [board cards 3H,8D,3D ] :3h :8d :3d

Twinbro bets $0.25, Antonis2005 calls $0.25, SHAFT01 bets $0.50, The Binner folds, pokerhontaas calls $0.50, Twinbro folds, Antonis2005 calls $0.25.

TURN [board cards 3H,8D,3D,8H ] :8h

Antonis2005 checks, SHAFT01 bets $0.50, pokerhontaas folds, Antonis2005 calls $0.50.

RIVER [board cards 3H,8D,3D,8H,4H ] :4h

Antonis2005 checks, SHAFT01 bets $1, Antonis2005 bets $20.75 and is all-in, SHAFT01 calls $19.75.

SHOWDOWN

Antonis2005 shows [ 8S,10D ]:8s :Td

SHAFT01 shows [ 3S,AS ] :As :3s

Antonis2005 wins $44.

Σε καλή μεριά...

Μόλις τώρα, ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ έγραφα σαν απάντηση στον ΜΙΚΕΚΚ...lol

theomas

bosio έγραψε:

Themis απο οτι καταλαβαίνω συμφωνούμε σχεδόν όλοι οτι είναι θέμα έμπνευσης για το τι κρατάει ο αντίπαλος απλά με το fold χάνω 2$ περίπου ενώ με ένα λάθος call χάνω 25$.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΝ GOINGUP KAI TON THEOMA

FILOI MOY TO CALL POY STOIXIZE 23-24$ DEN THA TO PLIRWNATE ESEIS ALLA O BOSIO AN EXANE.

KALA EINAI TA EV FILE GOINGUP ALLA AN DEN EPALHTHEYTHOYN TI GINETAI? XANEI PERIPOY 1 HMEROMISTHIO ANEIDIKEYTOY ERGATH O BOSIO EPEIDH OI OIWNOI EINAI THETIKOI?

bosio έγραψε:

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) Hand History Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver Cards)

UTG ($24.55)

UTG+1 ($9.75)

MP1 ($20.85)

MP2 ($5.20)

BOSIO ($25)

CO ($39.75)

Button ($62.60)

SB ($17.95)

BB ($12.60)

Preflop: BOSIO is MP3 with 4d.gif, 2s.gif.

UTG calls $0.25, 3 folds, BOSIO checks, CO calls $0.25, 1 fold, SB completes, BB checks.

Flop: ($1.25) 2d.gif, 9c.gif, 2c.gif(5 players)

SB checks, BB bets $0.75, UTG folds, BOSIO raises to $1.5, CO raises to $39.5 (All-In), SB folds, BB folds, BOSIO folds.

Final Pot: $-33

Πρώτο χέρι με το που κάθησα στο τραπέζι. Δεν έχω καμία εικόνα για κανέναν αντίπαλο. Εκανα σωστα κατα τη γνώμη σας?

Dyskolo na to paikseis xwris reads kai akoma pio dyskolo to ekanes esy me to mikro raise. De theorw megalo lathos to fold sou.

Proswpika kanw call toso grhgora pou mporei na strampoylhksw kai to daxtylo mou :)

O,ti kai na exei to exei paiksei san donkey ki ena donkey exei megalo range edw.

Fobomaste mono 99 (3 dynatoi syndyasmoi) kai A2s (2 syndyasmoi) ante epeidh to theorume donkey bazw kai A2o (6). Apo thn allh mporei na exei 2 spathia, A9, 9x, kapoio pocket pair h kai tipota mia kai to raise mas fainetai adynamo kai enas donk den exei proseksei oti kaname post BB (ara mporei na exoume otidhpote) kai ara tha nomizei oti einai apithano na'xoume 2ari

Kai ayto bebaia frenei thn parathrhsh. Giati kaneis post to BB (kinhsh -EV) kai den perimeneis na erthei h seira sou?

Xairomai pou katebhkes levels kai paizeis twra me gero bankroll.

Osoi pistevoun oti tha kanane call gia $30 alla oxi gia $300 klp tha prepei na mathoun basikh diaxeirhsh bankroll prin falhrhsoun (bazw kai mena mesa hehehe)

genok έγραψε:

bosio έγραψε:
Themis απο οτι καταλαβαίνω συμφωνούμε σχεδόν όλοι οτι είναι θέμα έμπνευσης για το τι κρατάει ο αντίπαλος απλά με το fold χάνω 2$ περίπου ενώ με ένα λάθος call χάνω 25$.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΝ GOINGUP KAI TON THEOMA

FILOI MOY TO CALL POY STOIXIZE 23-24$ DEN THA TO PLIRWNATE ESEIS ALLA O BOSIO AN EXANE.

KALA EINAI TA EV FILE GOINGUP ALLA AN DEN EPALHTHEYTHOYN TI GINETAI? XANEI PERIPOY 1 HMEROMISTHIO ANEIDIKEYTOY ERGATH O BOSIO EPEIDH OI OIWNOI EINAI THETIKOI?[/quote:1hjtnt77]

Για εξάσκηση, υπάρχουν και τα "play money" games.

Τι είπες τώρα ρε genok?

Ποιό βασικό του ανειδίκευτου...

Εδώ χάνουμε για πλάκα, το μηνιάτικο του ειδικευμένου...:(

Και στην τελική, χρήματα θα βάλεις, χρήματα θα πάρεις...

Αλλιώς... βλέπεις τη "Μαρία την Άσχημη"...

theomas

[

Για εξάσκηση, υπάρχουν και τα "play money" games.

Τι είπες τώρα ρε genok?

Ποιό βασικό του ανειδίκευτου...

Εδώ χάνουμε για πλάκα, το μηνιάτικο του ειδικευμένου...:(

einai thema tsepis file theona.

allos ta exei gia petama kai allos tremei h psixi toy na paiksei 5$