Antonis Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2007 Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Οι άνθρωποι επικράτησαν στον αγώνα πόκερ ενάντια στο σούπερ-ρομπότ PolarisΤελικά αυτό που ελπίζαμε και πιστεύαμε ολοι έγινε. Οι άνθρωπο επικράτησαν εστω και παρα πολύ δύσκολα εναντια στις μηχανές. Ομως οπως διαπιστώονυμε δεν ηταν καθο΄λου μα καθόλου "αδύναμοι" αντίπαλοι. Επίσης η δομή του τουρνουά και οπως παιχτηκαν τα χέρια εμένα με βάζει σε σκέψεις.Μηπως τα χαρτιά μοιράστηκαν ετσι οχι για να εξαληφθεί ο παράγοντας τύχη αλλα για να αναλυθούν αργότερα και να βελτιώσουν τα οποια λάθη των μηχανημάτων και για να προσθέσουν τα στοιχεία των δύο ανθρώπων παικτών? Λεω μήπως?Αν και εγώ ειμαι βεβαιος για την απάντηση.Αυτό σημαίνει οτι την επόμενη φορά που θα ακούσουμε για μια τέτοια μάχη (σύντομα) να ειστε βέβαιοι οτι το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε ειναι ισοπαλία ΄'η εστω αξιοπρεπή ήττα.Αυτο πρακτικά θα σημαίνει...... το τέλος του online limit ποκερ. ΕΥτυχώς που δεν παίζω............... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts