Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Micros @ Stars 0.1-0.25$

djalexlee

Recommended Posts

Αυτό το thread το ανοίγω για το 0.1-0.25$

Ασχολούμε καιρό με micros και την λογική που χρειάζεται για να τα κερδίσεις σταθερά. Ξεκίνησα απο το 0.01-0,02$ και ανέβηκα σταθερά. έχω παίξει περίπου 100000 χέρια στα υπόλοιπα micros.Είναι η δεύτερη φορά που δοκιμάζω να παίξω στο 25nl και για την ώρα το επίπεδο μου τρέχει πολύ καλά με 29bb/100 και περίπου 150$ κέρδος, βέβαια έχω παίξει μόνο 2170 χέρια και το δείγμα είναι μικρό. Αυτό τον μήνα κατάφερα να γίνω και Golden Vip Status στο στάρς και αυτό συνεπάγεται δωράκια που κρατάνε το bankroll υγειές και σε ανοδική τροχία :)

Για ότι απορίες έχεται για το 25nl θα χαρώ να απαντήσω

00vapromoonlymainstream.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε 25000 χερια σαυτο το όριο και ειμαι κερδισμένος περιπου 500$...δυο φορες προσπάθησα να ανέβω στο 0,50 και τις δύο απέτυχα παταγωδως...για 6 max πάντα...

Εχω αφήσει το cash μεχρι να φτιαχτει ενα video με το ΗΗ μου από το συνδρομητικό που ανηκω για να μου πουν τα leaks μου...ελπίζω να βελτιωθώ και να ανέβω ξανά...

Με τα νεα τραπεζια της pokerstars ποια buy in διαλεγετε και γιατι?? djalexee?? Αν και ειναι πολυ λιγα τα χερια τρεχεις πολυ καλα! Για βαλε απο καθε θεση χωριστα να δουμε απο που ερχονται τα λεφτα.

@ kasspav

respect για την δύναμη του να αντικρίσεις και να ανοίξεις τις αδυναμίες και το παιχνίδι σου σε άλλους, ξέρω πόσο δύσκολο είναι.

@ koskosmo

Αρχικά ψάχνω κάπια συγκεκριμένα άτομα και κάθομαι όπου και να κάθονται αρκεί να παίζουν σε λογικά επίπεδα, μετά κάθομαι κυρίως σε deepstack τραπέζια με 50-100 bb. Θα ποστάρω και για τις θέσεις αλλά θα ήθελα να βάλω λίγα ακόμα χέρια για να είναι πιο αξιόπιστο, γενικά όμως το ψωμί και το τυρί είναι το button και η cutoff

@tsakou

Παίζω πραγματικά όσο περισσότερο μπορώ στις ελεύθερες ώρες μου, κατα μέσω όρο παίζω 4 ώρες καθε μέρα περίπου 3000 χέρια αλλά υπάρχουν και μέρες που μπορεί να παίξω μέχρι κατάρευσης μέχρι και 12 ώρες σερί (κολύριο, redbull, ζελεδάκια απαραίτητα), ασχολήθηκα με sng σε άλλο site και απλά κάηκα και δεν μπορούσα να παίξω άλλο... έτρεχα με 8% roi 24tabling περίπου 5$ buy in 3500$ κέρδος, sto stars το bankroll το ξεκίνησα με 10$ απο το 0.01-0.02$ σε τρείς μήνες περίπου χωρίς να έχω τελιοποιήσει το παιχνίδι μου με bonuses είμαι στα 600$

Update 0.1-0.25$

Τα πράγματα κυλάνε πολύ καλύτερα απο όσο περίμενα. Συνεχίζω να βρίσκω χαλαρά τραπέζια και αντιπάλους να είναι διαθεσιμοι να κάνουν stack off με ένα ζεύγος. 4500 χέρια 22bb/100 290$ κέρδος και 50$ πίσω στο ev. Κατι που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το non showdown winnings έχει ανοδική τάση ενώ στα προηγούμενα micros ήταν flat, τπτ ιδέες πάνω σε αυτό? Περρισότερο folding equity ίσως?

00vapromoonlymainstreame.jpg