Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το πιο οδυνηρό bad beat που έχω φάει...ειχα καμιά 80 τουρ να κάνω deep run, και τα 10Κ$ της πρώτης θέσης ειχα αρχισει να τα βλέπω ζεστά...άλλωστε το επίπεδό μου το αισθανόμουν κλάσης ανώτερο από τους περισσότερους...με το στακ που θα ειχα θα το ειχα γυρίσει ανάποδα το τραπέζι...$@%$@%$@%$@

Δημοσίευση

PokerStars No-Limit Hold'em, 3.3 Tournament, 8000/16000 Blinds 1600 Ante (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 (t1006085)

MP2 (t420073)

CO (t524333)

Button (t1053469)

Hero (SB) (t602692)

BB (t675144)

UTG (t855704)

UTG+1 (t714854)

Hero's M: 16.38

Preflop: Hero is SB with Adiamond.gif, Aclub.gif

2 folds, MP1 bets t48000, 3 folds, Hero raises to t601092 (All-In), BB raises to t673544 (All-In), 1 fold

Flop: (t1262984) 9diamond.gif, 2spade.gif, Kheart.gif(2 players, 2 all-in)

Turn: (t1262984) 7club.gif(2 players, 2 all-in)

River: (t1262984) Qspade.gif(2 players, 2 all-in)

Total pot: t1262984

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Το πιο οδυνηρό bad beat που έχω φάει...ειχα καμιά 80 τουρ να κάνω deep run, και τα 10Κ$ της πρώτης θέσης ειχα αρχισει να τα βλέπω ζεστά...άλλωστε το επίπεδό μου το αισθανόμουν κλάσης ανώτερο από τους περισσότερους...με το στακ που θα ειχα θα το ειχα γυρίσει ανάποδα το τραπέζι...$@%$@%$@%$@

kanontas 40 bb shoves me aa tha xes girisei to table anapoda???

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

kasspav έγραψε:

kanontas 40 bb shoves me aa tha xes girisei anapoda???[/quote:5t1faz0g]

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις?

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

nevermind...

Χωρις να ξέρεις το history μεταξύ εμένα και του raiser δεν μπορεις να κρινεις το shove...να χα QQ θα ήταν ευνοιτο το λάθος, αλλά με ΑΑ που ξέρω οτι θα΄χα 80-20 ό,τι και να γίνει, η απόφασή μου για μεγιστοποίηση του value είναι καθαρά το feeling εκεινης της στιγμής που φυσικά εσυ δεν ειναι δυνατον να το εχεις...

Δημοσίευση

koskosmo έγραψε:

crf γιατι δεν του εξηγεις το σκεπτικο σου?

Θα σου πω εγώ το σκεπτικό του....

Επειδή δεν έπαιξα το φλοπ σε εκεινη την παρτίδα, θεωρει υπερβολικό αυτο που ειπα οτι θα γυριζα το τραπεζι ανάποδα...δεν πειράζει όμως, ο καθενας μπορει να εχει ό,τι άποψη θελει, στο τέλος κανουμε ταμειο....

Δημοσίευση

e ti zhtaei twra o crf to 3,3 einai xereis posoi kanoun ekei call me oti nanai?alla oti einai lathos to allin ekei akoma kai an tou exeis kanei 3 bet alles 10 fores einai nomizw.pantws egw to gurisa to trpaezi anapoda giait vghka 14 prin liges meres sto idio otan ekana raise utg me AK KAI ekane call to bb me A7.flop A79.E,STO FLOP mphkan ola mesa.ma call me A7 PRE FLOP?ligo sevasmos de vlaptei!!!

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

kasspav έγραψε:

kanontas 40 bb shoves me aa tha xes girisei to table anapoda???[/quote:2tera7k0]

crf me shove omws kanei teleia underrep to fyllo sou sti prokeimeni periptwsi.mporei na ton travixeis mesa me polla pp ta opoia tha se valoun se eukola se AK eidika se 3r level pou kollane ta myala tous kai lene exei AK ton paizw.

sa geniko line an ennoeis oti to allin den einai poker obv sumfwnw alla to sygkekrimeno xeri emena m aresei etsi!

Δημοσίευση

koskosmo έγραψε:

de me endiaferei idiatera na eksigiso tipota pia stous perissoterous sinomilites sto pokerland eidika meta apo tetoies apantiseis..

gia osous theloun omos na provlimatistoun pera apo aerologies tou stil dinamiki tou table ,3r ktl ktl(kai ego auta epaiza ena xrono prin..) .posa filla sto range tou antipalou se all in mas kanoun call eno se endexomeno reraise kanoun fold??posa kanoun call sto reraise kai xanoume action an to flop de einai eunoiko gia to antipalo..kai posa filla kanoun fold se all in alla se diko mas 3 bet kanoun call kai me opoiadipote epafi sto flop tha mpoun all in??

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

koskosmo έγραψε:

de me endiaferei idiatera na eksigiso tipota pia stous perissoterous sinomilites sto pokerland eidika meta apo tetoies apantiseis..

gia osous theloun omos na provlimatistoun pera apo aerologies tou stil dinamiki tou table ,3r ktl ktl(kai ego auta epaiza ena xrono prin..) .posa filla sto range tou antipalou se all in mas kanoun call eno se endexomeno reraise kanoun fold??posa kanoun call sto reraise kai xanoume action an to flop de einai eunoiko gia to antipalo..kai posa filla kanoun fold se all in alla se diko mas 3 bet kanoun call kai me opoiadipote epafi sto flop tha mpoun all in??[/quote:2dwdjg78]

+1 Ακριβως αυτο.

Με το all in σου ευχεσαι να εχει οντως μεγαλο φυλλο για να σ κανει call και εισαι πολυ τυχερος που το εχει.

Αν κανει 3bet τοτε αν εχει μεγαλο φυλλο ετσι και αλλιως θα μπουνε τα λεφτα ομως τον κανεις να πεταξει φυλλα τα οποια θα σε οληρωσουν στο φλοπ.

Δεν μαρεσει καθολου το παιξιμο σου στην συγκεκριμενη παρτιδα.

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Ερωτηση...

Με 40ββ που εχω, εστω οτι κανω 3Β περιπου 3 φορες το raise του, επενδυοντας 9 ββ...μενω με 31ββ στο φλοπ...υπάρχει πάσο σε shove του αντιπάλου?

γιατι να υπαρχει πασο?πολυ δυσκολο.ομως μπορει να δεις shove απο aq,ak ktl φυλλα τα οποια δεν θα εκαναν call στο all in.ομως συμφωνω μαζι σου σε κατι,αν πραγματι εχεις read που να δικαιλογει το shove τοτε δεν ειναι τοσο κακο οσο φαινεται.και στην συγκεκριμενη περιπτωση το read ειναι να ξερεις πως ο συγκεκριμενος παιχτης μπορει να κανει call σε allin κυριως το ak αλλα και και το tt,99 .αυτα προφανως δεν θα τα επαιζε στο flop αν δεν χτυπουσε κατι καλο.χωρις καποιο ισχυρο read ομως οι ασσοι χανουν πολυ απ τη αξια τους κατα την γνωμη μου.

Δημοσίευση

Εννοεις να κανει απο μπροστα shove ο αντιπαλος?Κατι τετοιο βασικα αποκλειεται..

Και εννοειται εξαρταται το φλοπ.Αλλοι σε 223 rainbow και αλλο σε 789χρωμα χωρις τον Α χρωμα...

Αν φοβασαι να παιξεις τους ΑΑ με 40bb postflop τοτε ναι καλυτερα κανε all in να τελιωνεις..