Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

online poker kai...dial up

Recommended Posts

tolpkr έγραψε:

εχει δοκιμασει κανεις αυτον τον "θανατηφορο" συνδυασμο?

αναρρωτιεμαι αν ειναι εφικτο να παιξει κανεις με τετοια συνδεση...

Φίλε μου οταν ποντάρεις σε ενα χερι 20 ή 30$ δεν ρισκάρεις με την σύνδεση. Πληρώνεις 18€ τον μήνα και εχεις ADSL.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε συ Αντωνη αν ειχα dial up θα ρωταγα για το πως ειναι?

ρωταω για τις "διακοπες" οπου θα βρεθω για αρκετο καιρο (υπερβολικο για αποτοξινωση:blush: ) με τετοια συνδεση...

αν εχει καποιος εμπειρια θα εκτιμουσα μια απαντηση

Ενα ςφίλος απο την Ξάνθη που παίζαμε μαζί και ειχε νομίζω ISDN μου παραπονιόταν συνέχεια για "κολήματα". Οπότε με dial-up............. χέστα.

Antonis έγραψε:

Φίλε μου οταν ποντάρεις σε ενα χερι 20 ή 30$ δεν ρισκάρεις με την σύνδεση. Πληρώνεις 18€ τον μήνα και εχεις ADSL.

les kai emeis poy exoyme ADSL den exoyme aposyndeseis

Εγώ πάντως με dial up που είχα παλαιότερα, δεν αντιμετώπιζα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αντιθέτως, με 3G κάρτα τώρα τελευταία στο εξοχικό μου, είχα μεγαλύτερα προβλήματα.

Οταν ειχα dial up, το πιο εκνευριστικο ηταν οτι οταν καποιος επαιρνε τηλεφωνο στο σπιτι και ηταν ιδιαιτερα "επιμονος", η γραμμη επεφτε. Οταν λοιπον επαιζα "συνηθισμενες" ωρες, π.χ. το απογευμα, ανα μιση ωρα η γραμμη επεφτε...

Πολυ εκνευριστικο...ειδικα αν εχετε μεινει 21 ατομα στο τουρνουα και πληρωνονται οι 20 :angry: :angry: :angry:

Eixa paiksei me dial-up xwris problhma se xristougenniatikes diakopes prin 2 xronia. Alla epaiza arga th nyxta.

An den paizeis se kapoio site me baria grafika mallon de tha xeis kanena problima

Ki an xaseis kai kana pot, skepsou posa tha xaseis an den paikseis katholou...

Epishs mia aposyndesh mporei na einai ki eyprosdekth. Px exeis balei ena swro lefta sto pot me AA, alla sou xei meinei ena megalo stack, peftei to trito spathi sto river ki o donkey antipalos paei all-in.

holdemgr έγραψε:

Epishs mia aposyndesh mporei na einai ki eyprosdekth. Px exeis balei ena swro lefta sto pot me AA, alla sou xei meinei ena megalo stack, peftei to trito spathi sto river ki o donkey antipalos paei all-in.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Holdem σε κέφια.

Από την άλλη μπορεί και καταστροφική. :) Σκέψου να έχεις nuts φύλλο και ο donkey αντίπαλος να παέι all-in και εσύ να μην μπορεις να πατήσεις call. :woohoo: :woohoo:

Antonis έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Holdem σε κέφια.

Από την άλλη μπορεί και καταστροφική. :) Σκέψου να έχεις nuts φύλλο και ο donkey αντίπαλος να παέι all-in και εσύ να μην μπορεις να πατήσεις call. :woohoo: :woohoo:

Dystyxws ki auto mou synebh. Ena brady, megalh kataigida eksw. Exw kanei top set me QQ kai kanw bet se Q62 rainbow flop. O antipalos paei all-in me terastia stacks kai oi dyo. Egw gelaw apo mesa mou. Bazw to mouse sto call. Kai tote akougetai to mpam kai skoteiniazoun ta panta.

Poly -EV autoi oi keraynoi...