Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

55r/stars interesting hand vs imdanuts b4 bubble

Recommended Posts

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

@aekara .as paroume to xeri apo ti pleura tou imdanuts.kanei 5 bet exontas valei ta 23 apo ta 56 effective preflop se unknown paikti.de kanei pote fold se all in tou antipalou einai pleon committed.theorei oti kai o antipalos to katalavainei auto opote otan exei monster tha mpei all in.etsi otan o antipalos kanei stop and go representarei akrivos auto pu exei.total air.episis opos ksanaeipa kai eipan kai alloi einai commited sto flop akoma kai pair na exei o bits..

+1

proswpika kalufthika apo tis analyseis sas.ty

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

crf88 έγραψε:
.to click raise ekei einai kata 90% monster me auta ta stacks kai episis exei valei 23 k apo ta 58 k tou preflop de kanei pote fold se shove...i apofasi sou einai paneukoli fold.

gi auto ekneurizomai gianni....giati den exeis diavasei ti grafo kai mou grafeis do you know the man?kai episis kai ego kai o ilias exoume peksei 7000 mtt peripou kai ta perisstera high stakss as ta poume de nomizo oti theloume simvoules sto an kseroume kapoion..

[/quote:6ixkeqgq]

Den eixa skopo na dosw symvoules se kanenan se kamia periptosh. Apla etyxe na ton petyxw 4-5 fores thn teleytaia vdomada se late stages kai nomizw oti exw kalh eikona tou pws pezei. Kai o ilias egrapse oti prospa8ei na kanei represent kalytero fulo apo to AQ me to click raise enw egw pisteuw oti to kanei kata kapoio tropo slowplay,auto sxoliasa

Δημοσίευση

bits10 έγραψε:

crf88 έγραψε:

@aekara .as paroume to xeri apo ti pleura tou imdanuts.kanei 5 bet exontas valei ta 23 apo ta 56 effective preflop se unknown paikti.de kanei pote fold se all in tou antipalou einai pleon committed.theorei oti kai o antipalos to katalavainei auto opote otan exei monster tha mpei all in.etsi otan o antipalos kanei stop and go representarei akrivos auto pu exei.total air.episis opos ksanaeipa kai eipan kai alloi einai commited sto flop akoma kai pair na exei o bits..

+1

proswpika kalufthika apo tis analyseis sas.ty

crf88 μετα το 5bet ειναι ολα οπως τα λες.δεν υπαρχει πασο!απλα πριν κανει το 5bet εχω περιεργεια πως ερμηνευσε το 4bet του bits10.εμενα παντως μου φαινεται πολυ εξω απ τα στανταρ παιχνιδι και απ τις 2 πλευρες αλλα περισσοτερο του αντιπαλου!

Δημοσίευση

griffith έγραψε:

crf88 έγραψε:
crf88 έγραψε:
.to click raise ekei einai kata 90% monster me auta ta stacks kai episis exei valei 23 k apo ta 58 k tou preflop de kanei pote fold se shove...i apofasi sou einai paneukoli fold.

gi auto ekneurizomai gianni....giati den exeis diavasei ti grafo kai mou grafeis do you know the man?kai episis kai ego kai o ilias exoume peksei 7000 mtt peripou kai ta perisstera high stakss as ta poume de nomizo oti theloume simvoules sto an kseroume kapoion..

[/quote:24cqm0x5]

Den eixa skopo na dosw symvoules se kanenan se kamia periptosh. Apla etyxe na ton petyxw 4-5 fores thn teleytaia vdomada se late stages kai nomizw oti exw kalh eikona tou pws pezei. Kai o ilias egrapse oti prospa8ei na kanei represent kalytero fulo apo to AQ me to click raise enw egw pisteuw oti to kanei kata kapoio tropo slowplay,auto sxoliasa[/quote:24cqm0x5]

opos kai na xei ego de milisa gia to an kanei trap i oxi..eipa oti kata 90% exei monster(stin ousia pisteuo oti einai 100% alla de thelo na me apolitos pote)..tora an sto mialo tou to aq to to theorei monster se auto to spot...auto de mporo na to ksero akrivos..pantos an eixa na dialekso apo tis dio apopseis pisteuo pio poli oti kanei overrepresent to xeri tou diladi pisteuei oti me auto to raise isos kanei to bits na petaksei kapoio 88 i 99 para oti prospathei na parei action (trap pou les) me to aq tou...

an valoume ena range sto opoio o bits kanei all in kai o i ma da nuts kanei call to opio perilamvanei ola ta mosnters merika pairs aqo aqs kai kqs kq(afou auto itan to actual hand ) exo mia entiposi oti o imadanuts kerdizei megalitero ev an o bits foldarei para an mpei all in...diladi gia na kanei trap ekei o i da nuts tha prepei na pisteuei oti o bits tha kanei 6 bet bluff me apeira filla kai eidika me arketa pou einai dominated apo to aq.kati tetoio de simvainei sto real world..alla epeidi ontos sta high stakes mtt ginontai diafora tetoia perierga kai de ksero kata poso exei sto nou to o imdanuts oti to fold tou bits meta to 4 bet exei megalitero ev gi auton para to induce 6 bet me aqo sou dino ena mikro dikio...argotera tha prospathiso na dokimaso kapoia ranges kai na kano kapoies prakseis an exo oreksi...

Δημοσίευση

An o bits eixe 99,1010,JJ poios o logos na kanei mikro 4bet adi gia shove me 56k stacks kai 13k hdh sto pot? Einai hands pou exoun decent equity kai einai poly api8ano kapoios na ta kanei 4bet/fold. Epishs an h8ele na kanei overepresent giati na mhn valei liga akoma oste na mhn yparxei ypopsia gia fe? (O bits nomize lan8asmena men oti eixe sto actual hand)

Δημοσίευση

isws eixe sto myalo tou fold se 6bet alla me to line pou en telei pira na min epeisa.

gia mena to pio pithano omws einai to exis.oti m exei valei ontws se ena range typou 99/tt/jj/ak kai paei na me kanei na to petaxw gia na mi xreiastei na paixoume gnwrizontas omws oti paizei se periptwsi shove.gi ayto kai to grigoro call otan shovara.einai sigouro oti thewrouse eayton committed.

Δημοσίευση

griffith έγραψε:

An o bits eixe 99,1010,JJ poios o logos na kanei mikro 4bet adi gia shove me 56k stacks kai 13k hdh sto pot? Einai hands pou exoun decent equity kai einai poly api8ano kapoios na ta kanei 4bet/fold. Epishs an h8ele na kanei overepresent giati na mhn valei liga akoma oste na mhn yparxei ypopsia gia fe? (O bits nomize lan8asmena men oti eixe sto actual hand)

gia na kanoume rep AA/KK??

Δημοσίευση

griffith stin ousia diafonoume mono sto eksis....ego nomizo oti o i am da nuts otan kanei click 5 bet sta 24 nomizei oti o antipalos tou katalavainei oti den exei fe... esi ipostirizeis oti theorei oti exei fe o antipalos tou gia shove opote kanei trap me aq... (btw o bits kai arketoi stis apantiseis tous theroun oti eixan fe me 6 bet ekei alla xoris pareksigisi de tous theoro endeiktiko deigma giati de plisiazoun se kritiria ton average 50 r paikti tis stars.to sigkekrimeno tournoua to theoro poli diskolo gemato kalous regs kai to paizo spania.,)

nomizo oti exo dikio alla den eimai apolita sigouros gia to pos skeftete o kathenas..

Δημοσίευση

loipon ekana kapoies prakseis kai to apotelesma einai eksairetika endiaferon....

eimaste sto xeri sti thesi tou i m da nuts kai exei ginei to 4 bet apo ton bits.to pot einai 25425 kai to stack mas 58000-6600 pou itan to 3 bet mas ara 51600.an foldarei o bits to stack mas ginete 77.025

esto tora oti theloume na ton kanoume induce na kanei 6 bet bluff.to pot an ginei to all in tha einai 56000+56000+sb+antes+arxiko raise=115.725

gia na mas simferei to induce 6 bet apo to fold tou bits prepei na isxiei i sinthiki 115.725 epi x >77.025 opou x i pithanotita nikis mas . gia na einai breakeven i sinthiki prepei na exoume x=66.5% ara gia na kanoume induce prepei na exoume pano apo 66.5% sto teliko pot .i plaka einai oti to aq against random hand(100 tis ekato tou range tou diladi).

tora an o i ma da nuts prospathise na kanei induce mallon den exei kamia epafi me ta poker maths...einai megalo lathos..

to ak against random hand einai 65.5% peripou.an postareis to idio xeri sto 2+2 sto simeio pou o bits exei kanei 4 bet nomizo tha iparksoun merikoi pou tha apantisoun 5 bet small to induce !!ki omos akoma kai an sproxnei 100% o antipalos einai arnitikon prosdokion stoixima

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

loipon ekana kapoies prakseis kai to apotelesma einai eksairetika endiaferon....

eimaste sto xeri sti thesi tou i m da nuts kai exei ginei to 4 bet apo ton bits.to pot einai 25425 kai to stack mas 58000-6600 pou itan to 3 bet mas ara 51600.an foldarei o bits to stack mas ginete 77.025

esto tora oti theloume na ton kanoume induce na kanei 6 bet bluff.to pot an ginei to all in tha einai 56000+56000+sb+antes+arxiko raise=115.725

gia na mas simferei to induce 6 bet apo to fold tou bits prepei na isxiei i sinthiki 115.725 epi x >77.025 opou x i pithanotita nikis mas . gia na einai breakeven i sinthiki prepei na exoume x=66.5% ara gia na kanoume induce prepei na exoume pano apo 66.5% sto teliko pot

Den einai swstos autos o typos. Prepei anti gia 77025 na baleis 56000-6600 pou einai to poso pou prepei na riskarei se AI

Pantws diabazontas ksana to post de nomizw oti kanei induce (de sou fainetai paralogo apenanti se unknown?) alla maaallon sxediazei na kanei fold se shove (?) theorwntas oti o BB exei panta AK/QQ+ Twra bebaia theorhtika kai pali den yparxei fold me ta odds pou pairnei alla isws ekane kapoio lathaki thn wra pou pathse to click-it-back - who knows

Kai bebaia den apokleietai na htan kai misclick. Epomenws eite htan misclick eite ekane lathos stous ypologismous otan pathse to "koumpi" ena einai to gegonos kai stis 2 autes periptwseis: oti den kanei pote fold se shove

Anyway to symperasma tou thread einai oti to flat call preflop einai h xeiroterh epilogh.

Kati pou oloi hdh kserame xwris maths ki eksiswseis: To aggressive poker einai panta to kalytero!! (j/k)

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

crf88 έγραψε:

gia na mas simferei to induce 6 bet apo to fold tou bits prepei na isxiei i sinthiki 115.725 epi x >77.025 opou x i pithanotita nikis mas . gia na einai breakeven i sinthiki prepei na exoume x=66.5% ara gia na kanoume induce prepei na exoume pano apo 66.5% sto teliko pot

Den einai swstos autos o typos. Prepei anti gia 77025 na baleis 56000-6600 pou einai to poso pou prepei na riskarei se AI

Pantws diabazontas ksana to post de nomizw oti kanei induce (de sou fainetai paralogo apenanti se unknown?) alla maaallon sxediazei na kanei fold se shove (?) theorwntas oti o BB exei panta AK/QQ+ Twra bebaia theorhtika kai pali den yparxei fold me ta odds pou pairnei alla isws ekane kapoio lathaki thn wra pou pathse to click-it-back - who knows

Kai bebaia den apokleietai na htan kai misclick. Epomenws eite htan misclick eite ekane lathos stous ypologismous otan pathse to "koumpi" ena einai to gegonos kai stis 2 autes periptwseis: oti den kanei pote fold se shove

Anyway to symperasma tou thread einai oti to flat call preflop einai h xeiroterh epilogh.

Kati pou oloi hdh kserame xwris maths ki eksiswseis: To aggressive poker einai panta to kalytero!! (j/k)[/quote:zs1gzx1y]

holdem gr de sikgrino an to 5 bet einai profitable i oxi(isos to kano pio meta..)..auto pou sigkrino einai i diafonia mas me to griffith..an esto paroume tin ipothesi oti kseroume to range tou einai poli weak overall kai an kanoume all in tha foldarei 100% o bits(patatravigmeni ipothesi alla mono etsi mporoume na sigkrinoume ti sikgekrimeni diafonia..).to stack mas tote ginete 77025

etsi tha protimousame na mas kanei bluff me filla pou to aq exei perissotero apo 66.5% pithanotita nikis...an diladi o bits exei anoiksei ta filla tou kai exei 910 off protimoume na foldarei epeidi exoume 63.3% para na mas kanei 6 bet all in epeidi ta dead money apo raise reraise kai 4 bet einai para polla..auto katariptei to epeixirima tou griffith oti o imdanuts trapare...

Δημοσίευση

χωρις να εχω διαβασει τπτ απο τα παραπανω..

θα εκανα 4bet σε reg μονο σε 2 περιπτωσεις.

1) με any2 , και easy fold σε 5bet χωρις τυψεις και δακρυα.

2)με real hand το οποιο θα κανω σιγουρα shove σε 5bet , περνοντας και αρκετο time για θεατρο.

Το να κανεις 4bet , πιστευοντας οτι ο reg κανει 4bet light any2 οποτε θα παει πασο , χωρις να ξερεις τι θα κανεις εσυ μετα ειναι λαθος.

Εκει ηταν το προβλημα , πιστευες οτι ο αντιπαλος θα κανei snap fold , λογο image και τελικα εκανε min raise.

το kqo θα το εβαζα στο air range μου , οποτε θα εκανα fold.

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Dhl tha ekanes 4bet me 73o ki oxi me KQo?

To KQ einai anwtero gia para pollous logous

Profanws den exei diafora an kanei 5 bet h fold alla:

Exeis POLY kalytero equity post flop an kanei call

Exeis blockers ki ara meiwnetai arketa to value range tou kai loipa

θα κανω με kqo αλλα θα το βαλω στο air range , οποτε θα κανω snap fold.

σιγουρα πρεπει να εχουμε showdown equity mε το hand που θα παιξουμε για να

μπορουμε να παιξουμε post flop.