Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

grek tournoua

Recommended Posts

file mou poliscas apo oti blepo stin bathmologia den mporo na bro to onoma mou pouthena .exo bgi 2os 6os 14os alla den blepo pouthena to onoma mou giati.kai apo tin allin otan pezoume oikogeniko poker dithen yparxi yparxoun pexktes pou brizoun spitia manes kai alla.me ayto to thema pou mporoume na to poume .eyxariso

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον αναφέρεσαι στην Βαθμολογία του HellenicPoker για το Β Γύρο, των προκριματικών για το Greek Poker Tour, που βρίσκεται στην αρχική σελίδα (δεν είναι η βαθμολογία του GOPC!)

Έχω λάβει μέρος σε δύο αγώνες και δεν σε είδα να παίζεις.. Ποιο ψευδώνυμο χρησιμοποιείς;

Πάντως αποκλείετται να έγινε λαθος σε 3 αγώνες !!! Αν ήταν μόνο ένα αποτέλεσμα, θα μπορούσε να γίνει κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, αλλά σε τρία το βλέπω λιγάκι χλωμό...

Βασικά ξέρεις ότι ο πρώτος γύρος τελείωσε έτσι δεν είναι; Αυτή η βαθμολογία ξεκίνησε να μετράει από 22 Ιουλίου και ύστερα...

Όσο για την 14η θέση, αυτή δεν παιρνει βαθμό ! Μόνο οι πρώτες 6 θέσεις παίρνουν βαθμό...Μήπως μπερδεύεσαι με το GOPC;

Όσον αφορά το ζήτημα με τις βρισιές αυτό πρέπει να το καταγγείλεις στην αίθουσα.

Στείλε ένα mail με την ώρα που έπαιζες, και το όνομα του αντιπάλου για να εξετάσουν τα logs του chat.. Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις το πολύ-πολύ να του κόψουνε το chat για κανένα μήνα. Καμία αίθουσα δε θέλει να χάσει πελάτη, απλά θα του κάνουν παρατήρηση κι όπως σου είπα βαριά-βαριά να του αφαιρέσουν για ένα διάστημα το δικαίωμα να συζητάει..

Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις μερικούς να ξεπέφτουν τόσο. Αν σου ξανασυμβει κάτι τέτοιο, πήγαινε στα settings και απενεργοποίησε το chat για να μην βλέπεις τίποτε από ότι αηδιαστικό ξεστομίζει κάποιος ηλίθιος...

Μaclaren, μαλλον αναφερεσαι στον πινακα του Hellenic Poker... Υπαρχουν και καποιοι παικτες που δεν φαινονται σε αυτο τον πινακα επειδη ειναι πιο κατω - ειδες τον αντιστοιχο πινακα στη σελιδα http://www.hellenicpoker.com/EL/nea/vat ... _tour.html ?

Aν δεν εισαι ουτε εκει, τοτε να στειλεις σε αυτους ενα email και να τους πεις τι προβλημα υπαρχει..

Οσο για αυτους που βριζουν μανες και σπιτια και εμενα με τσατιζουν υπερβολικα, και μαλιστα ενας με εβρισε στο προτελευταιο τουρνουα μονο και μονο επειδη εκανα raise οποτε ημουν dealer και του επαιρνα τα blinds. Δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ignore chat στον συγκεκριμενο, εκτος και αν θες να το προχωρησεις παραπανω και στειλεις στην Hellenic Poker email και τους πεις και αυτο το προβλημα...

EDIT: Σταυρο αφου απαντησα, ειδα οτι ειχες στειλει κ συ απαντηση...

poliscas έγραψε:

Πάντως είναι θλιβερό να βλέπεις μερικούς να ξεπέφτουν τόσο. Αν σου ξανασυμβει κάτι τέτοιο, πήγαινε στα settings και απενεργοποίησε το chat για να μην βλέπεις τίποτε από ότι αηδιαστικό ξεστομίζει κάποιος ηλίθιος...

δυστυχως φιλε πολισκας υπαρχουν αρκετα αληταρια στα ελληνικα ροομς.

μου εχουν βρισει και εμενα την μητερα μου γνωριζοντας την κατασταση της και μαλιστα με τα χυδαιοτερα λογια.

οσον αφορα τον μακλαρεν πληροφορηθικα οτι στο τουρνουα του αστερια τον εβριζαν ολοι με τα χειροτερα λογια επειδη ειχε αναγγειλει τον θανατο μου σε σχετικο ποστ.

θελω να πληροφορησω αυτους τους αλητες οτι ο μακλαρεν ειναι περαν απο οικογενειαρχης και ενας ανθρωπος χτυπιμενος αλυπητα απο την μοιρα και ομως επιβιωσε δεν τον πηρε απο κατω.

επι πλεον εχει φοβερα προβληματα αυτον τον καιρο πραγμα που για αυτα τα ανθρωποειδη δεν εχει καμια σημασια το μονο που τους ευχαριστει ειναι να βριζουν

εαν ηταν face to face θα τον βριζαν και αυτον και εμενα και τον θεμη και αλλους?

ειναι δειλοι γιατι εκμεταλευονται την ασυλια του ιντερνετ.

οσον αφορα τις βρισιες προς το προσωπο μου και την μητερα μου αντδρω περνωντας τους γενεες δεκατεσσερις.

εκανα παραπονο σε καποιο ροομ και μου ειπανε λυπουμαστε παρα πολυ.

genok έγραψε:

οσον αφορα τον μακλαρεν πληροφορηθικα οτι στο τουρνουα του αστερια τον εβριζαν ολοι με τα χειροτερα λογια επειδη ειχε αναγγειλει τον θανατο μου σε σχετικο ποστ.

πότε εγινε αυτό ρε genok??????????

Τι και αναστήθηκες????????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Παντως εαν συνέβη αυτό (αναγγελία θανάτου) το βρίσκω μακάβριο αστείο.

Ευτυχώς που δεν παίζω σε Ελληνικά τουρνουά και γενικά σε τουρνουά. Εμένα προσωπικά δεν με εχει βρίσει κανένας ουτε εχει υποπέσει στην αντιληψή μου κάτι τέτοιο εκτός απο το τουρνουά του pokerstars που ηταν ενας που ειχε Nickname "xynw" και εριχνε κανα μπινελίκι που και που. Τι να του πεις :laugh: :laugh: :laugh:

μονο απο το nick καταλαβαίνεις το επίπεδο οπότε δεν ασχολείσαι.

Antonis έγραψε:

genok έγραψε:

πότε εγινε αυτό ρε genok??????????

Τι και αναστήθηκες????????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Παντως εαν συνέβη αυτό (αναγγελία θανάτου) το βρίσκω μακάβριο αστείο.[/quote:y11hjxhq]

den htan asteio h anaggelia egine alla den htan lathos toy maclaren kapoios sympoliths moy diedwse se ena pokeroom thn plhroforia oti egkateleipsa ton mataio toyto kosmo epeidh ta thlefwna moy htan kleista kinita stathera mesenger ola gia 2-3 meres.

oso gia ayton ton kopano sto pokerstars to eida an kai hmoyn se diaforetiko trapezi eixa kai to diko soy trapezi kai evlepa tis hlithiotites aytoy vlaka alla eixate oloi megalh ypomoni me ayton egw egrapsa sto chat kati se ayton alla den moy epetraph na to deiksw den mporoysa na kanw chat se allo table.

fantasoy na pernage aytos o hlithios!!!!!!!!!

Antonis έγραψε:

Ευτυχώς που δεν παίζω σε Ελληνικά τουρνουά και γενικά σε τουρνουά. Εμένα προσωπικά δεν με εχει βρίσει κανένας ουτε εχει υποπέσει στην αντιληψή μου κάτι τέτοιο εκτός απο το τουρνουά του pokerstars που ηταν ενας που ειχε Nickname "xynw" και εριχνε κανα μπινελίκι που και που. Τι να του πεις :laugh: :laugh: :laugh:

μονο απο το nick καταλαβαίνεις το επίπεδο οπότε δεν ασχολείσαι.

oyte egw paizw se ellhnika toyrnoya alla ama exeis fpp den mporeis na mhn paikseis se toyrnoya pane xamena alliws. ekei metexoyn kai ksenoi alla kai polloi ellines poy ama toys pareis ena kalo kolpo kai toys meiwseis arketa to stack toys tote theos na se fylaei apo thn vwmoloxia toys.

genok έγραψε:

oso gia ayton ton kopano sto pokerstars to eida an kai hmoyn se diaforetiko trapezi eixa kai to diko soy trapezi kai evlepa tis hlithiotites aytoy vlaka alla eixate oloi megalh ypomoni me ayton egw egrapsa sto chat kati se ayton alla den moy epetraph na to deiksw den mporoysa na kanw chat se allo table.

fantasoy na pernage aytos o hlithios!!!!!!!!!

Δεν απαντώ ποτέ σε τετοιου είδους σχόλια γιατί το μόνο που μπορεί να συμβεί ειναι να εκνευριστώ και να ερθω σε κατασταση tilt πράγμα που δεν θέλω.

Παρεμπιπτόντως και εφόσουν παρακολουθούσες το τραπέζι μας και ως παίκτης τουρνουά έκανα καλά οταν εχοντας απομείνει με 1700-1900 chips που έκανα all-in το 9-9 που κρατούσα απέναντι στο Α-Κ του ilias?

Είχαμε απομείνει 18 παίκτες και εαν έπαιρνα αυτό το κόλπο θα εμπαινα σίγουρα στην 9άδα πράγμα που κατάφερε ο φίλος ilias (καλός παίκτης, το σκέφτηκε το call, αλλα ειχει ηδη ποντάρει 600 και σίγουρα δεν μπορούσε να κάνει πίσω) εχοντας και αυτός περίπου τα ιδια chips (2.000). Ενας Κ που έπεσε στο flop ήταν καταδικαστικός για μένα.