gsbets Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 ενα ακομη ενδιαφερον fact :Να μπεις στο pokerland , και στα πρωτα 5 recent thread να υπαρχει ενα με ενδιαφερον thread -- 4%.wiki Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 mpizinakos έγραψε:sostos o holdem.ksexasa ton arithmiti! an kai se afti tin periptosi exoume mia ntama gnosti opote 3/48 * 2/47 * 1/46Swsta theoroume oti gnwrizoume oti aytos exei AQ ki emeis AAAlloiws de tha bazame kai 48Profanws de tha prepe na kanw lathos diorhwseis alla exei ekselixtei pleon se astheneia Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 dimitriszam έγραψε:Συγνωμη που το ποσταρα απλα ψιλοτρελαθικα γι'αυτο και το εκανα.Βοηθησε με γιατι δεν μπορω να βρω τo hand history.Εχω ψαξει ολο το pokerstars file αλλα δεν το βρισκω.Άσε το βρήκα εγώ!!!! Εχει κ τις αντιδράσεις σου prefol κ μόλις είδες το flop :laugh: http://www.youtube.com/watch?v=XDcBSBlz ... re=related Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 bits10 έγραψε:alla pleeeeease mi postareis bad beats.Να το εξαντλήσω? :laugh: Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 gsbets έγραψε:ενα ακομη ενδιαφερον fact :Να μπεις στο pokerland , και στα πρωτα 5 recent thread να υπαρχει ενα με ενδιαφερον thread -- 4%.wikiακομα πιο ενδιαφερον βεβαια ειναι να μας πεις γιατι εγραψες αυτο? Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:bits10 έγραψε:alla pleeeeease mi postareis bad beats.Να το εξαντλήσω? :laugh:[/quote:3aqkdkfn]Μπορει να μου πει καποιος ποιο ειναι το προγραμμα που τρεχει κατω απο το τραπεζι????? Παράθεση
dimitriszam Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2010 Antonis έγραψε:dimitriszam έγραψε:Συγνωμη που το ποσταρα απλα ψιλοτρελαθικα γι'αυτο και το εκανα.Βοηθησε με γιατι δεν μπορω να βρω τo hand history.Εχω ψαξει ολο το pokerstars file αλλα δεν το βρισκω.Άσε το βρήκα εγώ!!!! Εχει κ τις αντιδράσεις σου prefol κ μόλις είδες το flop :laugh: http://www.youtube.com/watch?v=XDcBSBlz ... re=related[/quote:19axxj8p]NAI RE FILARAKO ...MPRABO...!!!AKRIVOS ETSI!!!!!!!!!!! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 25 Απριλίου, 2010 dimitriszam έγραψε:NAI RE FILARAKO ...MPRABO...!!!AKRIVOS ETSI!!!!!!!!!!!χαχαχαχα δεν αντέχω άλλο. Εχει πολύ γέλιο αυτό το video :laugh: Οσο για το πρόγραμμα μην ασχολείσαι ειναι στα απαγορευμένα.ΤΟ έβαλα για να δεις οτι υπάρχουν κ χειρότερα πχ στην πάσα με τους ΑΑ κ call sto allin με 5-6 κ το flop έχει 10-3-3 :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts