p4rasite Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Εχω δύο θέματα - ερωτήματα να θέσω στην κοινότητα.1)Καταρχήν έχω κάνει μια κατάθεση με Visa Electron στην pokerstars (παιζω καιρο σε poker.gr kai fulltilt) και απ' ότι έχω καταλάβει μάλλον δεν μπορώ να κάνω ανάληψη με την ίδια κάρτα?? Ξέρει κανείς αν ισχύει? Και εάν ναι, τι σημαίνει (?) ότι δέχονται την κάρτα μου για να μου τα πάρουν και όχι για να μου δώσουν πίσω τα δικά μου λεφτά???2)Τι γίνεται με τα λεφτά μας στα διάφορα sites? Κινδυνεύουν και πρέπει να κάνουμε αναλήψεις μέχρι το καλοκαίρι που περνάει ο νόμος απαγόρευσης στις Η.Π.Α. (εαν ναι μέχρι πότε θα είναι ασφαλή)?? Επίσης και στη χώρα μας αλλάζουν πολλά πράγματα, θα ελέγχονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί για το εισόδημα αλλά τι ισχύει αν βρεθούν συναλλάγες με poker sites ή sites στοιχήματος που απαγορεύονατι απ' όσο ξέρω. (Κυρίως θα με ενδιέφερε μια απάντηση απο κάποιον που γνωρίζει και το έχει ψάξει τι θα γίνει με fulltilt και pokerstars, κι αν κινδυνεύουν τα χρήματα μας) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Μπορεις να κανεις αναληψη κανονικα απο την καρτα που εκανες καταθεση αρκει να εχουν περασει 48ωρες 99%..Το υπολοιπο 1% ειναι να χρειαζονται 24 ωρες αλλα τωρα σκαλωσα για το πιο ισχυει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
p4rasite Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Πρέπει να τα κάνω μετατροπή σε ευρώ ή όπως στην tilt απλα ανάληψη σε $$ ?Κανείς δεν έχει ιδέα αν θα προκύψει πρόβλημα με τα λεφτά μας στα αμερικάνικα sites???Για μένα πάντως τα 2-3 χιλιάρικα που έχω απο δω κι από κει δεν τα θεωρώ και λίγα και με απασχολεί το θέμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Λοιπον φιλε:Α. Στη Stars για να κανεις αναληψη θα πρεπει να παρελθει διαστημα 48 ωρων απο την τελευταια σου καταθεση. Και μπορεις κανονικα να το κανεις σε καρτα απο την οποια εχεις ηδη πραγματοποιησει εστω μια συναλλαγη. Σε $$ κι οχι σε ευρω, αρα εσυ θα πρεπει βαση της ισοτιμιας να υπολογισεις ποσα $$ πρεπει να αφαιρεσεις απο το λογαριασμο σου για να αντιστοιχουν στα ευρω που θες για την τσεπη σου.Β. Απο Tilt δεν υπαρχει περιορισμος. Αναληψη επισης σε $$$. Ομως δε μπορεις να κανεις 2η και 3η αναληψη το ιδιο 24ωρο.Γ. Στην Poker.gr κανεις τα $$$ που εχεις μετατροπη σε ευρω και ακολουθως πραγματοποιεις αναληψη για το ποσο που επιθυμεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Exei metatropi se Euro to stars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mayrogata Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Μαίου, 2010 alienhack έγραψε:Exei metatropi se Euro to stars.Για να παιξεις ναι, οχι για να κανεις αναληψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 gia proti analipsi guys isxiei i apostoli taftotitas??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panokate Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 john4kos8 έγραψε:gia proti analipsi guys isxiei i apostoli taftotitas???pokerstars εμενα δεν μου ζητησανε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts