Nickakis! Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το πόκερ αναγνωρίζεται και επίσημα ως πνευματικό άθλημα ! **Ημέρα ορόσημο για το πόκερ... Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα... Παράθεση
CrazyHorse Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Ίσως έχει πλησιάσει αρκετά η ώρα για να δημιουργηθεί και μια ελληνική ομοσπονδία που θα είναι μέλος της IFP.. Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Afierwmeno se olous aytous poy epeidi to poker paizetai me xartia exoun tin pseydaisthisi oti to Texas einai paixnidi tyxis!!! Παράθεση
afterimage Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2010 DEALER_TOMMY έγραψε:Afierwmeno se olous aytous poy epeidi to poker paizetai me xartia exoun tin pseydaisthisi oti to Texas einai paixnidi tyxis!!!ty Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 «Πνευματικό άθλημα»Έκτακτο!Όπως λέγαμε κάποτε «Αλβανός τουρίστας» και σε λίγο «Έλληνας» Παράθεση
azamat Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Πνευματικό άθλημα που παίζεται με χαρτιά και λεφτά! Και οπου μπορεί ο καθένας να ελπίζει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι παραπάνω από τις εντυπώσεις. Ενώ στο σκάκι πρέπει να αναλάβεις το υπερβολικό ρίσκο να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά, με αμφίβολα αποτελέσματα. Αnand και Τopalov δεν υπάρχουν πολλοί. Άσε που και τα 2,000,000 του ματς των διεκδικητών τα εγγυήθηκε η κυβέρνηση της Βουλγαρίας. Μάλλον έχουν λιγότερα οικονομικά προβλήματα από εμάς! Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 azamat έγραψε:Πνευματικό άθλημα που παίζεται με χαρτιά και λεφτά! mou thumizeis tin giagia m re file.ax paidaki m me xartia emplekses??? kako pragma ta xartia. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Bridge,chess.draughts,GoΑυτά είναι τα "αθλήματα" της IMSA Το bridge και το σκάκι είναι αναγνωρισμένα από την ΔΟΕ ως ΑΘΛΗΜΑΤΑ ! Τα άλλα δύο όμως όχι...Και εμένα η μαμά μου με αναγνωρίζει ως τον πιο όμορφο και τον πιο έξυπνο οπότε μάλλον θα είμαι λέω και εγώ επειδή έτσι με βολεύει .Δυστυχώς αυτή η αναγνώριση από την IMSA δεν έχει καμία νομική και πρακτική υπόσταση πουθενά μην ενθουσιάζεστε είστε μεγάλα παιδιά .Για τα "αθλήματα" και τα ΑΘΛΗΜΑΤΑ πριν από κάνα μήνα είχα γράψει στο blog Μου εδώ στο pokerland .(Κάνετε κλικ πάνω στο προφίλ μου και πάτε στο Blog) Παράθεση
Recommended Posts