Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PROFIT POKER TEAM

Recommended Posts

Kirie Leantzi, mono sizitisi den kaneis edw pera. Mono vrizeis kai prosvalleis.

Kai ti nomizeis, oti emeis edw pera eimaste eutixismenoi gia ta gegonota tou 74?

Kai pantos an den to 3ereis oti egklimata exoun ginei polla kai apo tous dikous mas pou simperiferthikan palia san 'skilia' opws sou arese na les, stous Tourko-Kiprious. Oi opioi polloi apo autous einai kaloi anthropoi kai den efte3an se tipota, malista tous exei g..sei to kathestos tis tourkias oso kai emas.

Mia simvouli kai an theleis akouse tin, ama zeis tin zwi sou me tetio misos mesa sou tote to mono pou kaneis einai to skorpas kai to travas piso se sena.

Oi polemoi ginonte epeidi uparxei kai o antistixos tourkos 'Gunner_tk" pou leei ta idia kai sto telos tin plironoume oloi.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 116
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ti exis grapsi edw re an8rope ? oti 8elis lalis?

Prospa8is na mou kamis ma8ima gia to kypriako k tourkokiprious kai ma8imata istorias? prospa8is na mou kamis ma8imata i8ous?

An pinis se katalamveno.

Sick ase den exis ypo8esi to sizitame ektos forum.

pragmatika exw tiltarei me oles tis ahdies pou grafontai se afto to thread. exete mperdepsei thn vourtsa me thn ...... apo pou kai ws pou mpleketai to poker me thn politikh? kapoios na apanthsei. varate tous epaggelmaties paixtes tou profit club gt tolmhsan na paroun ta lefta twn antipalwn tous sta katexomena. dld eleos. an htan etsi kaneis ellhnas den tha eprepe na paizei poker pouthena.

SickSick έγραψε:

Kirie Leantzi, mono sizitisi den kaneis edw pera. Mono vrizeis kai prosvalleis.

Mia simvouli kai an theleis akouse tin, ama zeis tin zwi sou me tetio misos mesa sou tote to mono pou kaneis einai to skorpas kai to travas piso se sena.

Oi polemoi ginonte epeidi uparxei kai o antistixos tourkos 'Gunner_tk" pou leei ta idia kai sto telos tin plironoume oloi.

+1000000000000000000000

1.Προς συμμετεχοντες -> Συγχαρητηρια σε οσους μπηκαν στα λεφτα και ειδικα στον κυριο Αινεια που ειχα ξαναπει οτι ειναι φοβερος στο GSOP final που ειχαμε παιξει...

2.Προς Ελληνες -> Χαλαρωστε λιγο ολοι με τα κρατη και τα εθνικα ιδεωδη !! ..αυτα σας ταιζουν και αποχαυνονεστε, στο τελος θα σας μεινουν τα ονοματα και η εθνικη υπερηφανεια και μονο οταν δε θα χετε να φατε θα καταλαβετε οτι η ελλαδα ηταν Ελλαδαρα καποιες χιλιαδες χρονια πριν αλλα τωρα ειναι ελλαδιτσα γιατι η πλειοψηφεια κατηντισε ενα ματσο αμορφωτους κατσικοκλεφτες που κοιτανε μονο τη παρτη τους και το βραχυπροθεσμο συμφερον.. Οπως πολλοι προανεφεραν εχουμε αυτο που μας αξιζει !!

Μας κοροιδευουν ενα ματσο κουτοπονηροι γιατι εμεις κοιταμε πως θα πουνε τη καθε περιοχη κι οχι να μορφωθουνε τα παιδια εκει για να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους..

Μ ολες αυτες τις αηδιες και τους αορατους εχθρους σπαταλανε τεραστια κονδηλια στην αμυνα παρα στα σχολια και τα νοσοκομεια !!!

Απλα ξυπνηστε, νευριαστε με ουσιαστικα πραγματα και ψαχτειτε !!!!!

3.Προς κυπριους -> Για τη Κυπρο δεν εχω τελεια εικονα και δεν εχω ζησει εκει , αλλα με αντιπροσωπευουν σε μεγαλο βαθμο αυτα που λεει ο sicksick(εκτος απο το ποκερ τρεφω και γενικοτερα μεγαλο σεβασμο πλεον !!) ειδικα στο τελευταιο του ποστ..

Οσο η βια αναπαραγεται κανεις δεν εχει να κερδισει.

Οσο για τα αφοριστικα συνθηματα που ακουστηκαν δε τιμουν καθολου αυτος που τα εξεφρασαν, (αν και τους κατανοω γιατι οι ψυχες τους ειναι δηλητηριασμενες μα πρεπει να ξερουν πως προφανως ειναι λαθος) θα επρεπε να εχουν ηδη επεμβει οι mods..

Αλλωστε καθενας μπορει να παει οπου θελει και επισης να ενημερωνει για τη πορεια του, αν αυτη ειναι επιλογη τους γιατι να μη τη στηριξουν..

p.s. Τα μυαλα ειναι σαν τα αεροστατα δουλευουν καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα !!! ;)

Κατά τις 05.30 κοίταξα όλο το thread. Από εδώ μπορείς να καταλάβεις απόλυτα το λόγο, που οτι έχει καταφέρει αυτός ο τόπος, σχεδόν ποτέ δεν το έχει κάνει ομαδικά. Τα ιστορικά παραδείγματα για αυτό είναι άπειρα. Δυστυχώς το ομαδικά θα περιελάμβανε τον Clicky, to Charlie, τον Κώστα (Πρέκα) και τα άλλα παιδιά.

Μιλούσα προηγουμένως με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, όπως και με κάποιους καταπληκτικούς Κυπραίους παίκτες, που οι charlie_τσολιάδες τους έχουν κάνει να μην μπορούν να πουν ελεύθερα την άποψή τους. Ο λόγος? Φοβούνται. Γιατί οι αμόρφωτοι και ανιστόρητοι γκρίζοι χασάπηδες, που είδατε στο βίντεο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ, απλά έτυχε να είναι Τούρκοι. Υπάρχουν και ανάμεσά μας, απλά είναι λίγο πιο βολεμένοι εξίσου όμως αγράμματοι και φανατισμένοι. Απλά έχουν περισσότερα να χάσουν (εννοώ λεφτά και υλικά αγαθά σαν αυτά, για τα οποία εγώ και οι άλλοι 15 που ήρθαμε εδώ, θα σκοτώναμε τη μάνα μας….) αν κάνουν κάτι παρόμοιο. Φροντίζουν ωστόσο, το μίσος και τη δυστυχία τους, να το βγάζουν σε κάθε φόρουμ ή μικρόφωνο που βρίσκουν μπροστά τους.

Πόσο άσχημα νιώθω που μαζί μου συμφωνεί ο SickSick, o ale1010, o safesteps, o Leonidas_, kai o manos.gr . Kαι πόσο μειονεκτικά που διαφωνούν διάνοιες όπως ο Clickys, o Charlies_Gunner, o Πλεύρης και ο Πρέκας.

nicecallsir έγραψε:

Από εδώ μπορείς να καταλάβεις απόλυτα το λόγο, που οτι έχει καταφέρει αυτός ο τόπος, σχεδόν ποτέ δεν το έχει κάνει ομαδικά. Τα ιστορικά παραδείγματα για αυτό είναι άπειρα. Δυστυχώς το ομαδικά θα περιελάμβανε τον Clicky, to Charlie, τον Κώστα (Πρέκα) και τα άλλα παιδιά.

EPIC FAIL !!!

Ακριβως το αντιθετο.Το οτι ζουμε τοσο ελευθεροι και μπορουμε να παιζουμε ποκερ σε οποιο σημειο του πλανητη θελουμε,το οφειλουμε σε ομαδικες θυσιες και αγωνες των προγονων μας .Σε καθε τετοιο αγωνα ομως παντα υπηρχε καποιος να υποθαλψει το εθνικο καλο για προσωπικους σκοπους (βλ. Θερμοπυλες,Σουλι,Μικρα Ασια,Κυπριακο κ.λ.π.)

Αν καποτε εδινες τι αιμα σου και αναφωνουσες "ζητω η πατρις" εισουν ηρωας,πατριωτης.Τωρα εισαι ακροδεξιος και φασιστας.Τι εχει αλαξει ?

Πρεπει να γινει κατανοητο οτι εμεις που ζουμε στον Εβρο,στα ακριτικα νησια,στην Κυπρο, ερχομαστε αντιμετωποι στην καθημερινοτητα μας με τους "φιλους" γειτονες και τις πρακτικες τους.Για καθε βημα που κανουμε πισω,αυτοι κανουν ενα μπροστα.Αν το προβλημα ερθει στην πορτα σας θα ειναι αργα.

Γι αυτο ειμαστε πιο ευαισθητοι σε εθνικα θεματα.

Δικαιολογω απολυτα τον sick sick,για την πιο ψυχραιμη αντιμετωπιση,λογο του οτι ζει στο εξωτερικο.Και καπως ετσι ειναι και το σωστο.Ψυχραιμα και με ευαισθησια,χωρις τυμπανοκρουσιες και ειρωνιες.

IDIOTropos έγραψε:

Θα συμφωνούσα με τους φίλους μας από την Κύπρο που κράζουν τους Έλληνες που πάνε και παίζουν πόκερ (και μπλακ τσακ παλιότερα) στα Κατεχόμενα, αν, αν και μόνο αν δείχναν την ίδια ευαισθησία και ευθιξία με την περίπτωση των Σκοπίων-ΨευτόΜακεδόνων. Δεν μπορεί οι φίλοι μας από την Κύπρο να έχουν επιλεκτική δεοντολογία σε τέτοια θέματα. Δεν μπορεί οι φίλοι μας από την Κύπρο (Paphos Maniacs Club) να πάνε και να ενισχύουν οικονομικά και να παίζουν πόκερ σε μια χώρα που στηρίζετε οικονομικά και πολιτικά και στρατιωτικά από την Τουρκία και σε μεγάλα Τουρκικά και Αμερικανικά συμφέροντα και διεκδικήσεις της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης (Σύντομα μάλιστα θα έχουμε Τούρκικο καζίνο στα ΕλληνοΣκοπιανά σύνορα). Γιατί, έτσι όπως διαμαρτύρονται στους Έλληνες οι Paphos Maniacs Club γιατί πάνε στην Κερύνεια, έτσι θα μπορούσαν να διαμαρτυρηθούν στους Κύπριους, οι Kilkis Maniacs Club :laugh: !!! γιατί πάνε στους ΨευτόΜακεδόνες. Ας σταματήσουν πρώτα να πηγαίνουν οι Κύπριοι και να ενισχύουν οικονομικά τους ΨευτοΜακεδόνες που διεκδικούν την Θεσσαλονίκη, και μετά να απαιτήσουν και από τους Έλληνες να μην πηγαίνουν στα Κατεχόμενα. Έτσι θα είχε και μία λογική το επιχείρημά τους. ;)

tora plaka mas kanis e? Pioi fili mas apo tin kipro re ? opios kai an pai ite skopia ite katexomena ellinokiprios i ellinas ine lathos , alla kai pali gia ta skopia den ine to idio me ta katexomena .. kai na sou po filaraki gia mena den iparxi diafora kiprios kai ellinas , i kipros itan kai tha ine elliniki giauto den ine thema kiprios kai ellinas edw .

Την ειρωνεία πολλοί την αγάπησαν τον είρωνα κανείς.

Σε γενικές γραμμές το όλο thread με στεναχώρησε αρκετά.Δε θέλω να τοποθετηθώ υπέρ ή κατά γιατί πολύ απλά δεν είμαι σίγουρος ποια θα ήταν η επιλογή μου εάν ερχόταν η ώρα να παίξω πόκερ στα κατεχόμενα.

Βλέποντας κανείς τα post του charlie καταλαβαίνει πόσο πληγωμένος είναι με την κατάσταση που ο ίδιος ζει καθημερινά στην Κύπρο και αυτό δεν μπορεί να του το στερήσει κανείς.Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι δεν είναι 20 χρονών και έχει σαφώς περισσότερς εμπειρίες και ενδεχομένως μνήμες από το κυπριακό τότε η γνώμη του για εμένα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι χάνει το δίκιο του με τον έντονο τρόπο που εκφράζεται.Σε κανέναν πολιτισμένο λαό απόψεις που εκφράζονται με τόσο πάθος και μίσος,δεν μπορούν να βρούν σύμφωνους άλλους ανθρώπους.Θα ήθελα βέβαια να μου εξηγήσει τι εννοεί στο post του παρακάτω.Η μάλλον να μου απαντήσει ποιοι δημιούργησαν το κυπριακό για να μαθαίνουμε και λίγο ιστορία.

Charlie:

Min mou sigkrinete Italies germanies kai skopia me to Kypriako.

To kypriako to zoume oloi.Min arxiso na leo gia to pioi to dimiourgiasan.Giarti kyrioi afto ine to politiko meros tis olis tragodias k den anaferome se afto

p.s. Τα συγχαρητήρια μου στον Γιάννη Μπουζαλά για την καλή εμφάνιση στο τουρνουά που όποιος τον γνωρίσει θα καταλάβει καλά ότι οι κωδικές ηθικής που έχει είναι χιλιόμετρα μακριά από ένα value τουρνουά στα κατεχόμενα.

Kalokairi tou 1983 o filos Giorgos (ntrepome pou 3exasa to epi8eto tou) ypiretouse se ena akritiko filakio stin prasini grammi.

O Giorgos meta apo ena xrono sto filakio kai meso ton palion stratioton gnorise kapio tourkokiprio stratioti apo to apenanti filakio.Oi 2 stratiotes eginan poli kali filoi.antalassan tsigara fagito ......pezan skaki ,pote sto elliniko filakio k pote krifa sto tourkiko.Ta filakia blepete itan poli apomakrismena.Ena proino omos kai meta apo efodo enos "skiliou" tourkou a3iomatikou o Giorgos exmalotizete. O a3iomatikos anagkazi ton filo tou Giorgou tourkokiprio stratioti na ton dolofonisi en psixro pirovolontas to e3 epafis. ki aftos to kani giati fovatre gia tin idia tou ti zwi.

Tespa ine kati pragmata filoi pou opos ipe o filos Zulugr prepi na ta zisete gia na katalavete. Kai aste ton Kyrio Profit na leei ta dika.Pou gia ekinon ine ola rodina kai pws apla etihe na ine tourkoi.

timoros ofto pou 8elis na sou e3igiso ine to politiko komati k den 8a to kano edw. 8a exoume wra na ta poume kata tin diarkia tou GSOP ,an ise eki.

Telos 8elo na ypen8imiso pws den exo kati prosopiko me tous Ainia k Mano pou exo gnorisi prosopika .Den exo episis tipota enantion twn Filwn Leonida kai Nikou anti8etos trefo megali ektimisi pros ta atoma tous kai pros to pexnidi tous ....ine apla pektoures.

Fisika den 8a ixa kati me to filaraki mou Gianni.

8elo na me singxoresete an sas efera se diskoli 8esi .

I8ela na FONA3O pws imaste enantiown afton to kinisewn gia tous logous pou anafera pio pano . episis 8elo na pw pws atomika pigenoune polli ellines i kyprioi sta katexomena kai den asxoloumaste me afto giati apla ine stin krisi tou ka8e enos.

TO NA PIGENOUME KIRIE nicecallsir OMADIKA KAI ORGANOMENA INE KATADIKASTEO .

ps . To 8ema afto gia to Pafos maniacs club exi li3i. To 8ema omos tis Profit tora arxizi , Kalimera Kyrioi

Νομίζω ότι οι φίλοι Κύπριοι έχουν δίκιο να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν στρέφουν τα βέλη τους προς την πολιτική ηγεσία τους που δεν επιτρέπει τη λειτουργία καζίνο στο έδαφος της ελεύθερης Κύπρου. Να θυμίσω απλώς ότι όταν γινόταν συζήτηση στην Ελλάδα πριν καμιά δεκαετία για την χορήγηση αδειών λειτουργίας καζίνο, ένα από τα βασικά επιχειρήματα ήταν ότι υπήρχε μεγάλη εκροή συναλλάγματος από τη χώρα και μάλιστα προς το κράτος της FYROM με το οποίο τότε το λεγόμενο "μακεδονικό" ήταν σε έξαρση. Πόσο μάλλον που στην Κύπρο υπάρχουν δέκα φορές σοβαρότεροι λόγοι για την αδειοδότηση καζίνο.Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω..

Οσο εντονος και αν ειναι ο τονος του charlie (που μονο απο αυτο χανει) τον καταλαβαινω 100%.

Μια ωρα μοναχα να κατσεις να μιλησεις με εναν Κυπριο που η οικογενεια του εχει ζησει τον ξεριζωμο θα ανατριχιασεις μονο απο το βλεμα που θα εχει οταν στα λεει.Δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Μονο αυτο.

Προφανως οποιος ΔΕΝ εχει ζησει κατι τετοιο η δεν τον ενδιαφερει να μαθει η δεν του εχουν πει δεν μπορει να καταλαβει.

Για οσους δεν καταλαβατε ο charlie δεν επιτιθεται προσωπικα στον Γ.Μπουζαλα πχ για την συμμετοχη του στο τουρνουα(ασχετα αν εκφραζει την αντιρηση του) αλλα στην διαφημιση του event απο καποιους η την οργανωμενη συμμετοχη Ελληνικης ομαδας.

Τα ειπε πολυ εντονα και αυτο ηταν λογικο να ενοχλησε αλλα ειναι η δικες του και πολλων αλλων ανθρωπων αληθειες.

Οπως και να εχει εγω σαν Δημητρης κατανοω απολυτα και τον Charlie και οποιον το βλεπει τελειως αδιαφορα και ενοχλειτε που γινεται τοσο εντονη συζητηση στο forum.

Κανεις δεν εχει αδικο.

ps: Συγχαρητηρια στα παιδια για την διακριση τους σε ενα ακομα τουρνουα!

ps2: Για οσους ειπατε για Ιταλια Γερμανια (ειρωνικα) και τα συγκρινατε με το Κυπριακο δεν εχω λογια.

timoros έγραψε:

Την ειρωνεία πολλοί την αγάπησαν τον είρωνα κανείς.

.

Βλέποντας κανείς τα post του charlie καταλαβαίνει πόσο πληγωμένος είναι με την κατάσταση που ο ίδιος ζει καθημερινά στην Κύπρο και αυτό δεν μπορεί να του το στερήσει κανείς.Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι δεν είναι 20 χρονών και έχει σαφώς περισσότερς εμπειρίες και ενδεχομένως μνήμες από το κυπριακό τότε η γνώμη του για εμένα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι χάνει το δίκιο του με τον έντονο τρόπο που εκφράζεται.Σε κανέναν πολιτισμένο λαό απόψεις που εκφράζονται με τόσο πάθος και μίσος,δεν μπορούν να βρούν σύμφωνους άλλους ανθρώπους..

Εν ολιγοις ξανα +1 στον timoro.

D.uK.e έγραψε:

Οσο εντονος και αν ειναι ο τονος του charlie (που μονο απο αυτο χανει) τον καταλαβαινω 100%.

Μια ωρα μοναχα να κατσεις να μιλησεις με εναν Κυπριο που η οικογενεια του εχει ζησει τον ξεριζωμο θα ανατριχιασεις μονο απο το βλεμα που θα εχει οταν στα λεει.Δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Μονο αυτο.

Προφανως οποιος ΔΕΝ εχει ζησει κατι τετοιο η δεν τον ενδιαφερει να μαθει η δεν του εχουν πει δεν μπορει να καταλαβει.

Για οσους δεν καταλαβατε ο charlie δεν επιτιθεται προσωπικα στον Γ.Μπουζαλα πχ για την συμμετοχη του στο τουρνουα(ασχετα αν εκφραζει την αντιρηση του) αλλα στην διαφημιση του event απο καποιους η την οργανωμενη συμμετοχη Ελληνικης ομαδας.

Τα ειπε πολυ εντονα και αυτο ηταν λογικο να ενοχλησε αλλα ειναι η δικες του και πολλων αλλων ανθρωπων αληθειες.

Οπως και να εχει εγω σαν Δημητρης κατανοω απολυτα και τον Charlie και οποιον το βλεπει τελειως αδιαφορα και ενοχλειτε που γινεται τοσο εντονη συζητηση στο forum.

Κανεις δεν εχει αδικο.

ps: Συγχαρητηρια στα παιδια για την διακριση τους σε ενα ακομα τουρνουα!

ps2: Για οσους ειπατε για Ιταλια Γερμανια (ειρωνικα) και τα συγκρινατε με το Κυπριακο δεν εχω λογια.

+++++

Μην μπερδευετε την πολιτικη με το ποκερ. Ε Λ Ε Ο Σ.

Οι πολεμοι δε γινονται επειδη ξυπνησε μια μερα ο χρηστος κι ο μοχαμετ κι αποφασισαν να σκοτωθουν. Ειναι οι πολιτικες ηγεσιες και τα οικονομικα συμφεροντα που προκαλουν πολεμους.

Ο βιοαπλαιστης τουρκος με τον μεροκαματιαρη ελληνα δε διαφερει σε τιποτα απολυτως. Δεν υπαρχουν σκυλια. Υπαρχουν Ανθρωποι.

Στον πολεμο βιαζουν/σκοτωνουν και οι μεν και οι δε.

Το ακρατο μισος δε βοηθαει κανεναν.

christos21 έγραψε:

Μην μπερδευετε την πολιτικη με το ποκερ. Ε Λ Ε Ο Σ.

Οι πολεμοι δε γινονται επειδη ξυπνησε μια μερα ο χρηστος κι ο μοχαμετ κι αποφασισαν να σκοτωθουν. Ειναι οι πολιτικες ηγεσιες και τα οικονομικα συμφεροντα που προκαλουν πολεμους.

Ο βιοαπλαιστης τουρκος με τον μεροκαματιαρη ελληνα δε διαφερει σε τιποτα απολυτως. Δεν υπαρχουν σκυλια. Υπαρχουν Ανθρωποι.

Στον πολεμο βιαζουν/σκοτωνουν και οι μεν και οι δε.

Το ακρατο μισος δε βοηθαει κανεναν.

ase mas re kai esi , pou mas gamane kathe mera sto aigeo , pou prokaloune stin prasini grammi , oses fores tous dothike i efkeria ediksan ti simeni tourkos moggolos.

Παρακολουθώ το thread από την πρώτη στιγμή που ανοίχτηκε και ακόμη δεν είμαι σίγουρος για το πως και τι πρέπει να απαντήσω σε όσα ειπώθηκαν...

Δεν σκοπεύω να δικαιολογήσω εδώ την επιλογή μου να βρεθώ στα κατεχόμενα για να συμμετέχω σε τουρνουά πόκερ. Επίσης, δεν είναι χώρος πολιτικών τοποθετήσεων ή αντιπαραθέσεων, οπότε και δεν θα επεκταθώ σε αυτές. Ωστόσο, για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερη πολιτική και ιστορική αναζήτηση/περιπλάνηση θα πω αυτό με το οποίο ο Αντώνης Αγκαστινιώτης προλογίζει το δεύτερο μέρος του ντοκυμαντέρ του 'Φωνή Αίματος':

"...αν η αλήθεια είναι απαίτηση στη ζωή σου θα πρέπει να σκαρφαλώσεις το τείχος της προπαγάνδας και να οργώσεις τη γη με τα χέρια σου... γιατί κάπου εκεί βρίσκονται θαμένες οι περισσότερες αλήθειες."

και ας δουν αυτά:

http://video.google.com/videoplay?docid ... +of+blood#

http://video.google.com/videoplay?docid ... =el&emb=1#

safesteps έγραψε:

Παρακολουθώ το thread από την πρώτη στιγμή που ανοίχτηκε και ακόμη δεν είμαι σίγουρος για το πως και τι πρέπει να απαντήσω σε όσα ειπώθηκαν...

Δεν σκοπεύω να δικαιολογήσω εδώ την επιλογή μου να βρεθώ στα κατεχόμενα για να συμμετέχω σε τουρνουά πόκερ. Επίσης, δεν είναι χώρος πολιτικών τοποθετήσεων ή αντιπαραθέσεων, οπότε και δεν θα επεκταθώ σε αυτές. Ωστόσο, για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερη πολιτική και ιστορική αναζήτηση/περιπλάνηση θα πω αυτό με το οποίο ο Αντώνης Αγκαστινιώτης προλογίζει το δεύτερο μέρος του ντοκυμαντέρ του 'Φωνή Αίματος':

"...αν η αλήθεια είναι απαίτηση στη ζωή σου θα πρέπει να σκαρφαλώσεις το τείχος της προπαγάνδας και να οργώσεις τη γη με τα χέρια σου... γιατί κάπου εκεί βρίσκονται θαμένες οι περισσότερες αλήθειες."

και ας δουν αυτά:

Νικο φιλε μου,

Δεν θα σε κατηγορουσα ποτε ουτε εγω ουτε οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος αν πηγαινες οπως και εκανες, να παιξεις σε οποιοδηποτε μερος.

Ασχετα αν εγω η καποιος αλλος δεν πηγαιναμε επειδη δεν θα το θελαμε και βρισκαμε λαθος το να πας εσυ η ο οποιοσδηποτε γνωστος μας.

Επιλογη σου ομως και ως εκει. Μπορει καποιος απλα να εκφρασει την δυσαρεσκεια του.Παντα με σωστο και κοσμιο τροπο εννοειται.

Επισης ομως κανεις απο οσα posts διαβασα δεν κατηγορησε προσωπικα τον Νικο η τον Χ Νικο.

Ο charlie και καποιοι αλλοι απλα εξεφρασαν την δυσαρεσκεια τους πανω σε κατι "οργανωμενο" και ως εκει.

Θελω να σου πω ομως σαν Δημητρης με απολυτο σεβασμο στο προσωπο σου πως και αυτα τα video που ανεβασες για να δουμε ειναι το ιδιο προπαγανδιστικα με ολα τα αλλα που υπαρχουν στο διαδικτυο imo.

Αν εβρισκες τον αντιστοιχο τουρκο Αγκαστινιοτη και το εβαζες απο κατω θα το δεχομουν.Θα εβλεπα οτι υπαρχουν ανθρωποι και απτις 2 πλευρες που παραδεχονται λαθη τους και βγαζουν στη φορα "βρωμιες" της χωρας τους.

Μονο του ομως και να με συγχωρεις αλλα δεν μου λεει τιποτα απολυτως!

Εγω οταν μαθαινα ιστορια στο σχολειο εμαθα πως η Κυπρος ηταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ελληνικη μεχρι εκεινη την μαυρη μερα..

Τελος θελω αν βρεις την ευκαιρια να μεταφερεις τα συγχαρητηρια μου στα παιδια για τις τεραστιες επιτυχιες τους και να σου πω και προσωπικα παρα πολλα μπραβο για το cash στο EPT!

ps: Πρεπει να κλεισει το συγκεκριμενο thread imo.

Aplos mia deukrinisi ston zulugr, mexri prin ligous mines zousa kipro, exw zisei pano apo tin misi mou zwi kai opws eipa oli i plevra tis miteras mou einai prosfiges opotan i psixremia mou den exei kamia sxesi me to oti zw e3wteriko twra.

Auta kai as min 3ananoigete kathe fora auto to thema oti pei kapios kati gia katexomena, epeidi mono pare3igiseis kanoun. Clickys as poume min kaneis post se katheeee thread pou leei kati, den epitixaneis tipota, dimiourgeis axriastes kontres. Apla pe3e opou theleis poker, kai parakalate na min sas katevoun OPE esas opws mas exoun katevei apeires fores otan prospathousame na kanoume tournoua stin leukosia kai mas pezan tous magkes kai tous uperaspistes tou dikaiou nomou.

D.uK.e έγραψε:

Τελος θελω αν βρεις την ευκαιρια να μεταφερεις τα συγχαρητηρια μου στα παιδια για τις τεραστιες επιτυχιες τους και να σου πω και προσωπικα παρα πολλα μπραβο για το cash στο EPT!

Σε ευχαριστώ και θα μεταφέρω τα συγχαρητήριά σου.

D.uK.e έγραψε:

Θελω να σου πω ομως σαν Δημητρης με απολυτο σεβασμο στο προσωπο σου πως και αυτα τα video που ανεβασες για να δουμε ειναι το ιδιο προπαγανδιστικα με ολα τα αλλα που υπαρχουν στο διαδικτυο imo.

Αν εβρισκες τον αντιστοιχο τουρκο Αγκαστινιοτη και το εβαζες απο κατω θα το δεχομουν.Θα εβλεπα οτι υπαρχουν ανθρωποι και απτις 2 πλευρες που παραδεχονται λαθη τους και βγαζουν στη φορα "βρωμιες" της χωρας τους.

Μονο του ομως και να με συγχωρεις αλλα δεν μου λεει τιποτα απολυτως!

Εγω οταν μαθαινα ιστορια στο σχολειο εμαθα πως η Κυπρος ηταν ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ελληνικη μεχρι εκεινη την μαυρη μερα..

Θεωρούσα δεδομένες τις βαρβαρότητες της άλλης πλευράς γι αυτό και δεν μπήκα σ' αυτή τη διαδικασία. Αλλά μιας και το θίγεις:

http://www.todayszaman.com/tz-web/colum ... -turk.html

http://www.macedoniaontheweb.com/forum/ ... 289-9.html

http://news.pseka.net/index.php?id=2834&module=article

http://news.pseka.net/index.php?module=article&id=2151

αν επίσης googlιάσεις τα ονόματα των Kutlu Adali, Sener Levent, της εφημερίδας Afrika (πρώην Avrupa), των πολιτικών Alpay Durduran και Izzet Iztzan θα δεις ότι και από την άλλη πλευρά υπάρχουν Αγκαστινιώτες...

Μετά από τόσα ποστ φαίνεται ότι δεν έγινε κατανοητή η ουσία του θέματος. Γιαυτό θα δώσω ένα παράδειγμα.

Η Θράκη κατέχεται από τους Τούρκους με τρόπο παρόμοιο με αυτό που έγινε στην Κύπρο. Τουρνουά στην Κομοτηνή διοργανώνεται 2.500 ευρώ με όλους τους άσχετους τουρκαλάδες. Δεν θα ασχοληθώ εγώ με κάθε ΄Ελληνα ατομικά που πάει εκέι να παίξει . Αυτός ο παίκτης είτε θα είναι αναίσθητος και χωρίς σεβασμό για όσα έγιναν ή θα υπερισχύσει σε αυτόν η δίψα για το κέρδος έναντι του συναισθηματικού του κέντρου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του.

Εάν το διαφημίζουν όμως και σαν ομάδα ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ

ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Αυτό είναι πράγματι ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ

safesteps έγραψε:

και ας δουν αυτά:

To πρώτο video ξεκινάει και με μια φράση που λέει πας μη Έλλην Βάρβαρος .Αυτή η παρεξηγημένη φράση χρησιμοποιούνταν για να καταδείξει την ανωτερότητα των ανθρώπων που έχουν λάβει Ελληνική παιδεία (μαθηματικά,φιλοσοφία,τέχνες) έναντι των υπολοίπων που αγνοούσαν την ύπαρξη αυτών των επιστημών! Και όχι κάποια ανωτερότητα λόγο καταγωγής όπως αντιλαμβάνονται αυτοί που δεν γνωρίζουν .

Το θέμα τυχαίνει λόγο οικογενειακής ιστορίας να το γνωρίζω καλά στην αρχή του βίντεο τα αλεξίπτωτα που βλέπετε είναι η κατάληψη του αεροδρομίου στην Λευκωσία από τις τουρκικές δυνάμεις .Ότι εικόνα έχουμε από εκείνο τον πόλεμο σώζετε από διαφόρων εθνικοτήτων δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονταν στο Ελληνικό τμήμα (γιατί δεν βρίσκονταν δημοσιογράφοι και από την άλλη μεριά βρείτε το μόνοι σας)

Όποιος νομίζει ότι το βόρειο νησί καταλήφθηκε από μία επίθεση θα σας πω πως είχαμε τρεις διαφορετικές καταπαύσεις πηρός τις οποίες και συνεχώς οι Τούρκοι παραβίαζαν και καταλάμβαναν και ένα ακόμα κομμάτι με πιο τραγική περίπτωση το δάκρυ στον χάρτη (όσοι δεν ξέρετε ψάξτε να βρείτε).

Σε όλο το βίντεο ακούω υποθέσεις όπως νομίζω βιάστηκαν ή μάλλον εδώ υπάρχει ομαδικός τάφος κλπ ο τάφος στην Μάραθο είναι γεγονός και τον βρήκαν γιατί η πλευρά μας είναι ανοιχτή σε έρευνες των διεθνών οργανισμών .Αυτοί είναι? Δεν είναι λίγο μυστήριο να έχει βρεθεί ομαδικός τάφος στα εδάφη μας ενώ στα δικά τους ποτέ τίποτα ?Ποιος τους οδήγησε άραγε εκεί?Αυτός δε που μιλάει και λέει πως ήταν κρυμμένοι κλπ αν τον είχα απέναντι μου σε τραπέζι του ποκερ να έχει κάνει all-in θα έκανα ένα εύκολο call μιας και κάνει όλα τα δυνατά tells του ψεύτη και επειδή σε αυτή την συνέντευξη δεν έχει λόγο να μπλοφάρει.....

Το σίγουρο όμως είναι ένα αυτοί που πάρθηκαν αιχμάλωτοι από τους Έλληνες τους είδατε στο βίντεο να δίνουν συνεντεύξεις και αυτοί που σκοτώθηκαν είναι στους τάφους τους ,ενώ αυτοί που πάρθηκαν αιχμάλωτοι από τους Τούρκους είναι ΑΓΝΩΟΥΜΕΝΟΙ Οι τούρκική πλευρά θέλει να πιστέψουμε πως μάλλον εξαϋλώθηκαν ή αναλήφθηκαν στους ουρανούς . Όταν μιλάμε για τους 1532 (πλέον)αγνοούμενους με ονοματεπώνυμα οι Τούρκοι απαντάνε πως έχουν και αυτοί αγνοούμενους χωρίς να λένε όμως πόσους και ποίους

Δεν είχα την τύχη να ξαναδώ πιο προπαγανδιστικό βίντεο

Safesteps το να μην γνωρίζεις την ιστορία δεν είναι κακό το να την ημί γνωρίζεις ή ακόμα χειρότερα να διαλέγεις την πλευρά την οποία θα δικαιολογούσε τις πράξεις σου είναι όμως κακό(προσωπική μου φυσικά γνώμη) .Θα σε δικαιολογούσα αν έλεγες εμένα δεν με νοιάζει τι είχε γίνει τότε ή εγώ κοιτάω το συμφέρον και την προβολή της ομάδος μου και ποιος την γαμάει την ιστορία και πολλά άλλα αλήθεια θα τα δικαιολογούσα αλλά όχι αυτό.

Σε αυτό αλλά και σε κανένα άλλο φόρουμ δεν έχω βρίσει ποτέ !

Safesteps ή είσαι απλά ένας αδαής εγωιστής ευκολόπιστος και επικίνδυνος

ή είσαι απλά ένας ηλίθιος εγωιστής και επικίνδυνος

looser έγραψε:

Safesteps το να μην γνωρίζεις την ιστορία δεν είναι κακό το να την ημί γνωρίζεις ή ακόμα χειρότερα να διαλέγεις την πλευρά την οποία θα δικαιολογούσε τις πράξεις σου είναι όμως κακό(προσωπική μου φυσικά γνώμη) .Θα σε δικαιολογούσα αν έλεγες εμένα δεν με νοιάζει τι είχε γίνει τότε ή εγώ κοιτάω το συμφέρον και την προβολή της ομάδος μου και ποιος την γαμάει την ιστορία και πολλά άλλα αλήθεια θα τα δικαιολογούσα αλλά όχι αυτό.

Γιατί συγχέεις την επιλογή μου να επισκεφτώ τα κατεχόμενα με την παραπομπή στα videos; Και από πού και ως πού η παραπομπή αυτή δικαιολογεί τις πράξεις μου; Δεν επέλεξα κανένα στρατόπεδο, ούτε έκανα πολιτική τοποθέτηση. Όσο για το αν είμαι ανιστόρητος ή όχι φαίνεται από την αδυναμία μου να παραθέσω πηγές...

looser έγραψε:

Safesteps ή είσαι απλά ένας αδαής εγωιστής ευκολόπιστος και επικίνδυνος

ή είσαι απλά ένας ηλίθιος εγωιστής και επικίνδυνος

απλώς no comments...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...