teskuano Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Καταλαβαίνω τον Nicesir.O καθένας προσπαθεί με τις δυνατότητες του να επιβιώσει. Καλό value to toyr δεν το χάνουμε, έτσι σκέφτονται οι pros. Χρειάζονται όμως να κάνεις και θυσίες,και να μην θέλεις να βάλεις μπόι εκεί που υπάρχει έντονος συναισθηματικός πόνος- και αυτό είναι φυσικά μία εντελώς προσωπική θέαση . Δεν έχει να κάνει με ηθική αλλά με το ποιός είμαι. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
batman Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 nicecallsir έγραψε:Νιώθω ιδιαίτερα απογοητευμένος από τα υπόλοιπα ακροδεξιά μέλη του φόρουμ. Εδώ πάνω από δέκαπέντε Έλληνες σπονσοράρουν τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα της Τουρκίας και εσείς το αφήνετε να περνάει έτσι? Μην πω και για τους δεκάδες Κυπρίους που συνάντησα εδώ, λογικά είναι τσάτσοι και ρουφιάνοι του ψευδοκράτους. Οι Τούρκοι υποσχέθηκαν βέβαια, πως το τανκ που θα αγοράσουν από τα λεφτά μας, θα βαφτεί πορτοκαλί και θα έχει το σήμα του Profit στον πυργίσκο. Από ότι έμαθα πάντως από όσους ήταν εδώ, ήταν μακράν το πιο value tour που έχουν παίξει από όλες τις πλευρές. Από παίκτες, το 60% ήταν Τούρκοι και οι υπόλοιποι ήταν Ισραηλίτες, Κύπριοι, Άραβες, κάποιοι Ρώσοι (συνοδευόμενοι από κάποια σπάνιας συλλεκτικής αξίας κομμάτια) και κάποιοι Έλληνες (ασυνόδευτοι πήγαν και κατά 99%, έτσι θα γυρίσουν). Εγώ πάντως τέλος του μήνα πάλι εδώ θα είμαι με όλη την ομάδα και περισσότερους λογικά Έλληνες μιας και το buy in θα είναι μικρότερο.eisai tromera simpathis anthropos..alla eisai lathos...dn ginetai na apokaleis kapoion akrodeksio epeidi den simfwnei me tin simetoxi Ellinwn k Kipriwn stin sigekrimenh perioxi...me auti ti logiki an se sponsorarei mia etairia apo ta skopia kai sou zitisei na agwnisteis se ena tournoua forontas kapelaki pou tha anagrafetai i leksi "Macedonia" tha eisai akrodeksios an arnitheis? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Δηλαδη με την ιδια λογικη ντροπη σε ολους τους Ελληνες που πηγαν στο san remo στην Ιταλια??Δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια μην τα μπερδευεται. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lDOLLS Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2010 Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Kapoios pou zei ap'to poker den exei thn polyteleia na pei oxi logw politikwn apopsewn. Einai aparadekto na brisketai sto edwlio epeidh prospathei na eksasfalisei ta pros to zhn.Politika omws eimai ki egw antithetos opws exw pei kai gia ta Skopia alla poly perissotero otan afora mia elhnofwnh perioxh paranoma katexomenh apo tous TourkousEimai o prwtos pou exw pei as blepoume prwta ta xalia mas emeis oi Ellhnes alla auto einai kati pou de mporoume na to afhsoume etsi. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
teskuano Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Xαίρομαι που υπάρχουν άτομα όπως ο foustouki kai idoolls που είναι υπεράνω πολέμων. Ξεχνουν όμως ότι με Ιταλία και Γερμανία τα πράγματα έχουν λυθεί εδώ και 65 χρόνια, ενώ με την Τουρκία στην Κύπρο υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΊΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. κΑΙ HOLDEM ΔΕΝ εχει να κάνει με πολιτική αλλά με κάτι που μόνο οι Κύπριοι ξέρουν.Λυπάμαι που γελοιοπείται το όλο θέμα με Ιταλίες και Γερμανίες. Ας το λυσουν το πρόβλημα οι Τούρκοι όπως πρέπει και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να παίξω εκέι ή στην Τουρκία.Τέλος , Ας χαλαρώσουμε λιγάκι. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Δηλαδη με την ιδια λογικη ντροπη σε ολους τους Ελληνες που πηγαν στο san remo στην Ιταλια??Δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια μην τα μπερδευεται.+1auto lew k egw.. diladi na min pigainoume italia gia poker gt oi italoi to 40 ston polemo skotosane ellines mazi me tous germanous.Ara oute kai germania..Episis na min pigainoume oute sta skopia g to GSOP giati kai oi skopianoi lene oti h makedonia dn einai elliniki opote tous plirwnoume k autous.. k.o.k. ...paidia den einai auti h logikiden prospathw na anairesw oute na allaksw tin istoria alla auto den exei kamia simasia me to oti kapoioi pigan na paiksoun poker sta katexomena Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SickSick Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 nicecallsir έγραψε:Οι Τούρκοι υποσχέθηκαν βέβαια, πως το τανκ που θα αγοράσουν από τα λεφτά μας, θα βαφτεί πορτοκαλί και θα έχει το σήμα του Profit στον πυργίσκο.. :laugh: :laugh: LOLLLKai kala kanei o nikos pou postarei edw me to prosopiko tou account kai oxi tis profit. To idio tha prepei na kanei opiosdipote thelei na ekfrasei prosopikes politikes apopseis..Apo ekei kai pera i plevra tis miteras mou einai prosfiges oloi apo agio ambrosio, kai genika entelos asxeto apo auto den paw tous tourkous katholou san koultoura (os gnoston AbdullahOchalan ktl),alla eimai pliros enantia ston e3trimismo kai sto tyflo misos. Ola auta proerxontai apo ena omadiko egoismo emeis enanti ekeinous pou einai paralogos, kai katastreptikos gia OLOUS. O kathenas apofasizei apo monos tou an exei provlima i oxi na pigenei na pezei tournoua opoudipote, alla an den simfonei i apopsi mas me kapiou allou DEN einai swsto na ton krazoume, kai akomi xeirotera persi, na prospathoun kapioi na valoun tis photografies oson pigan sto WPT stin efimerides gia na xasoun tin douleia tous osoi epe3an. NTROPI tetios ekviasmos! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 teskuano έγραψε: Ξεχνουν όμως ότι με Ιταλία και Γερμανία τα πράγματα έχουν λυθεί εδώ και 65 χρόνια, ενώ με την Τουρκία στην Κύπρο υπάρχει ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΊΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ποιος σου ειπε οτι έχουν λυθεί? Η κατάσταση κ ο εξευτελισμός που βιώνουμε απο την Γερμανία ΣΗΜΕΡΑ ειναι οχι μόνο μαρτυρική αλλα τραγική. Γενιά των 400 ευρώ ... πλέον ενω η δική μου δεν ξέρει εαν θα πάρει καν συνταξη. Για την νέα δεν τίθεται θέμα. Πρέπει πρώτα να επιβιώσει. :woohoo: Υπάρχουν πόλεμοι με οπλα, βιομηχανικοί, ηλεκτρονικοί, οικονομικοί κ.λ.π.ΤΟ θέμα της Κύπρου το βιωσε η γενιά μου κ ειναι δύσκολο να ξεχάσει Ομως, μην μπλέκουμε την πολιτική με το πόκερ. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lDOLLS Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Να σου πω την αλήθεια φίλε μου ‘teskuano ‘ όταν πήγα στην Κύπρο τρελάθηκα με την κατάσταση που επικρατεί κ την διχοτόμηση του νησιού. Ήμουν οργισμένος που άκουγα τούρκους στρατιώτες στα δέκα μέτρα κ μου έλεγαν τα πράγματα που συμβαίνουν. Όπως κ με την τα Σκόπια κα8ε φορά που πάω βρίζω …..αλλά πάω γιατί αυτό κάνουμε και θέλουμε να βγάζουμε χρήματα από αυτό. Στην χώρα τους δεν αφήνω ποτέ ούτε ένα ευρώ κ αντιθέτως προσπαθώ να πάρω όσο περισσότερα μπορώ κάθε φορά. (άσχετο το ότι πάμε-γυρναμε κάθε φορά κ γινόμαστε αιμοδότες λολ). Κατά τα αλλά καταλαβαίνω ότι είναι ευαίσθητο θέμα κ δικαιολογώ κάθε Έλληνα που δεν θέλει να ακούει για κατεχόμενα. Απλά ήθελα να χαλαρώσω το κλίμα… Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
teskuano Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Kλείνω , συμφωνώντας με τον sick ότι είναι θέμα του καθενός προσωπικά εάν έχει πρόβλημα να παίξει εκεί ή όχι. Με τα Σκόπια πάντως δεν είναι καθόλου το ιδιο. Αυτό είναι πολιτικό πρόβλημα, ενώ με την Κύπρο είναι κάτι πολύ βαθύτερο που αγγίζει τις ζωές μας και δεν μπορεί να συγκριθεί με τον οικονομικό ευξετελισμό αλλά με τον εξευτελισμό σαν ανθρώπινο ον, που δυστηχώς γίνεται μία μάσκα όταν παίζουμε πόκερ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν που παίζει εκεί . Είπα απλώς την γνώμη μου και να με συγχωρέσουν όσοι παρεξηγήθηκαν.Καλη επιτυχία στο πόκερ idools , Xάρηκα που τα κατάφερες στην Ιταλία. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Zulugr Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Οπως και να χει το θεμα ειναι λεπτο.Ουτε να διαφημιζουμε τετοιους προορισμους ειναι καλο αλλα ουτε και να κατακρεουργουμε οσους πανε.Παντως ο "ωχαδερφισμος" που μας διεπει σαν Ελληνες μας εχει καταντησει να δινουμε λιγο λιγο εδαφη,ονοματα,δικαιωματα,ζωες και το μελλον μας σ οσους θελουν ενα κοματι απ αυτο που λεγεται (λεγοταν) Ελληνικος πολιτισμος.Μας αξιζουμε Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Δηλαδη με την ιδια λογικη ντροπη σε ολους τους Ελληνες που πηγαν στο san remo στην Ιταλια??Δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια μην τα μπερδευεται.Με τους Ιταλούς πολεμήσαμε , σκοτώσαμε αρκετούς δε τα βγάλανε πέρα μαζί μας έφεραν τους φίλους τους τους Γερμανούς και μας σκοτώσανε περισσότερους αλλά το θέμα έχει λήξει ! έφυγαν καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι από τα διεθνή δικαστήρια ,καταδικάστηκαν από την ιστορία ,μας πλήρωσαν και αποζημιώσεις και τώρα μας δίνουν και δάνεια .Στην Κύπρο μας όμως το θέμα δεν έχει λήξει !Στην μισή Κύπρο υπάρχουν δυνάμεις κατοχής ! Η Λευκωσία παραμένει εν έτη 2010 η μοναδική διχοτομημένη πρωτεύουσα στο κόσμο και όταν λέω διχοτομημένη εννοώ πως εκεί που περπατάς στον δρόμο ξαφνικά ορθώνετε μπροστά σου ένα τείχος (όπως υπήρχε πριν πολλά χρόνια στο Βερολίνο) αλλά εκεί το γκρέμισαν το τείχος μάλλον επειδή η διχοτόμηση εκεί ήταν κατά βάση πολιτική ή επειδή άκουγαν pink floyd δεν ξέρω .Στην Αμμόχωστο έχω συναντήσει άνθρωπο περίπου 60άρη να μου δείχνει με δάκρυα στα μάτια το εγκαταλελειμμένο σπίτι του από την άλλη μεριά του συρματοπλέγματος στο οποίο δε μπορούσε τότε να πάει και το οποίο με την βία του το πήραν.Η κατεχόμενη Κύπρος είναι ένα παράνομο "κράτος" και αυτό ευτυχώς πιστεύουν και όλοι οι διεθνής οργανισμοί .Εγώ και επαναλαμβάνω εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ να παίξω εκεί και αυτό γιατί δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου .Η ηθική του καθενός έχει διαφορετικά όρια και για αυτό σε αυτόν τον κόσμο έχουμε και τους νόμους .Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως όσους έχουν διαφορετικά ηθικά όρια από εμένα πρέπει να τους βρίσω δεν μου δίνει κανένας αυτό το δικαίωμα (δεν μου το επιτρέπει η ηθική μου βλέπετε)όπως φυσικά και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να με χαρακτηρίσουν ακροδεξιό ή οτιδήποτε άλλο .Κατά την άποψη μου σε αυτό τον κόσμο που ζούμε έχουμε κρίση αξιών υπάρχει ένας Θεός και μία κυβέρνηση ! Ο θεός είναι το χρήμα και η κυβέρνηση είναι το προσωπικό μας συμφέρον .Αν αυτοί αισθάνονται καλά πηγαίνοντας στα κατεχόμενα εμένα δεν μου πέφτει λόγος .Εκεί που μου πέφτει λόγος όμως είναι πως αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους ήθελα ποτέ για φίλους μου για κάποιους λόγους που περιγράφω παραπάνω .Θα μου πείτε τώρα στα @@ τους τι μας λες τώρα ,θα σας απαντήσω στα @@ μου και μένα .Για πολλοστή φορά κατάλαβα πως είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει διαφωνία σε ορθολογιστικά και πολιτισμένα επίπεδα Είναι δύσκολες τελικά οι διαφωνίες Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε Φασίστας είναι αυτός που προσπαθεί να επιβάλει την άποψη του . Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Na xereste pou pezete sta katexomena kai sto merti , bravo . Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 nicecallsir έγραψε:Νιώθω ιδιαίτερα απογοητευμένος από τα υπόλοιπα ακροδεξιά μέλη του φόρουμ. Εδώ πάνω από δέκαπέντε Έλληνες σπονσοράρουν τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα της Τουρκίας και εσείς το αφήνετε να περνάει έτσι? Μην πω και για τους δεκάδες Κυπρίους που συνάντησα εδώ, λογικά είναι τσάτσοι και ρουφιάνοι του ψευδοκράτους. Οι Τούρκοι υποσχέθηκαν βέβαια, πως το τανκ που θα αγοράσουν από τα λεφτά μας, θα βαφτεί πορτοκαλί και θα έχει το σήμα του Profit στον πυργίσκο. Από ότι έμαθα πάντως από όσους ήταν εδώ, ήταν μακράν το πιο value tour που έχουν παίξει από όλες τις πλευρές. Από παίκτες, το 60% ήταν Τούρκοι και οι υπόλοιποι ήταν Ισραηλίτες, Κύπριοι, Άραβες, κάποιοι Ρώσοι (συνοδευόμενοι από κάποια σπάνιας συλλεκτικής αξίας κομμάτια) και κάποιοι Έλληνες (ασυνόδευτοι πήγαν και κατά 99%, έτσι θα γυρίσουν). Εγώ πάντως τέλος του μήνα πάλι εδώ θα είμαι με όλη την ομάδα και περισσότερους λογικά Έλληνες μιας και το buy in θα είναι μικρότερο.Den ise astios filarako katalaves , pou tha pis kai akrodeksia meli , esi to mono pou kitas ine tin parti sou kai pos na plasaris tin profit kai pano apo ola i tsepoula sou filaraki. Giauto ante oust apo edo kai aisxos se autous pou pezoune sta katexomena me ta "aderfia" sas tous tourkous pou opote mporesan ediksan ti simeni tourkos. Perasa kai ego apo merit , min mou pis oti den menete oloi dorean ekei e ? min mou pis pali oti den ine ola pliromena apo ta skilia an ferete kai allous elinokiprious ... Me kathe 5 ellinokiprious pernis kai bonus filarako ? e ? Ti na milao tora me enan opou kitazi to simferon tou kai tin tsepi tou kai pos na plasari tin profit eleos ... ante gia filarako kai aisxos se osous pezoune sta katexomena . Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rounderGR Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 "Η μνησικακία είναι ίδιον των αδυνάτων."-Νίτσε Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 looser έγραψε:foustouki έγραψε:Δηλαδη με την ιδια λογικη ντροπη σε ολους τους Ελληνες που πηγαν στο san remo στην Ιταλια??Δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια μην τα μπερδευεται.Με τους Ιταλούς πολεμήσαμε , σκοτώσαμε αρκετούς δε τα βγάλανε πέρα μαζί μας έφεραν τους φίλους τους τους Γερμανούς και μας σκοτώσανε περισσότερους αλλά το θέμα έχει λήξει ! έφυγαν καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι από τα διεθνή δικαστήρια ,καταδικάστηκαν από την ιστορία ,μας πλήρωσαν και αποζημιώσεις και τώρα μας δίνουν και δάνεια . .[/quote:cwcw1n3p]OMG :woohoo: Ουτε η Μερκελ δεν τα λέει αυτά. Η καλύτερη κατάκτηση ειναι οταν σε πιάνει πραγματικά στον ύπνο. Δεν ειναι κ προδότες επειδή [πήγαν να παίξουν πόκερ στα κατεχόμενα. Τους προδότες που πούλησαν (μεταφορικά κ κυριολεκτικά) τις πατρίδες μας αναζητήστε τους σε άλλα πρόσωπα του παρελθόντος και του παρόντος κ οχι σε παίκτες πόκερ. Το πόκερ ενώνει δεν διχάζει. PEACE !!! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Προσωπική μου άποψη είναι να αποφεύγουμε αυτους τους προορισμους όσο γίνεται διοτι είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι λόγω του rake που παιρνουν κάθε φορά και τα οποία σαφώς αξιοποιούνται εκεί... Για τα Σκόπια δε, τα παίρνουμε (όσοι τα παίρνουμε) από συμπατριώτες μας...ΥΓ1 Σύντομα βέβαια δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουμε πλέον εκει ΥΓ2 Πριν κρίνουμε τα παιδιά, οι αναμάρτητοι πρώτοι τον λίθο βαλέτω...ΥΓ3 Πάρτε τους και τα βρακιά αφού πήγατε.(Δεν σας θεωρώ φυσικα λιγότερο πατριώτες από όλους τους υπόλοιπους) Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Wraios antoni...++ Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 As min to ksexname den perasane polla xronia .KSIPNATE Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 clickys έγραψε: As min to ksexname den perasane polla xronia .KSIPNATETo poker den enoni tipota den mas ennoni me ta skilia . DEN KSEXNO TIPOTA DEN KSEXNIETE Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Thanatos sto Tourko. Thanatos. Oi pektes poker den ftaine se tipota omws.THANATOS STO TOURKO. THANATOS. Kai min dianoithei kapoios na pei otidipote se afto pou eipa. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Antonis έγραψε:looser έγραψε:foustouki έγραψε:Δηλαδη με την ιδια λογικη ντροπη σε ολους τους Ελληνες που πηγαν στο san remo στην Ιταλια??Δεν ειναι ετσι τα πραγματα παιδια μην τα μπερδευεται.Με τους Ιταλούς πολεμήσαμε , σκοτώσαμε αρκετούς δε τα βγάλανε πέρα μαζί μας έφεραν τους φίλους τους τους Γερμανούς και μας σκοτώσανε περισσότερους αλλά το θέμα έχει λήξει ! έφυγαν καταδικάστηκαν οι υπαίτιοι από τα διεθνή δικαστήρια ,καταδικάστηκαν από την ιστορία ,μας πλήρωσαν και αποζημιώσεις και τώρα μας δίνουν και δάνεια . .[/quote:3sv0wh2q]OMG :woohoo: Ουτε η Μερκελ δεν τα λέει αυτά. Η καλύτερη κατάκτηση ειναι οταν σε πιάνει πραγματικά στον ύπνο. Δεν ειναι κ προδότες επειδή [πήγαν να παίξουν πόκερ στα κατεχόμενα. Τους προδότες που πούλησαν (μεταφορικά κ κυριολεκτικά) τις πατρίδες μας αναζητήστε τους σε άλλα πρόσωπα του παρελθόντος και του παρόντος κ οχι σε παίκτες πόκερ. Το πόκερ ενώνει δεν διχάζει. PEACE !!![/quote:3sv0wh2q]+1000ανοίξτε* τους δέκτες σας και "θαυμάστε" τους... τους τρώμε στην μάπα κάθε μέρα...*πρωτιμήστε να βγείτε στους δρόμους... ο καναπές και το τηλεκοντρόλ δεν άλλαξαν ποτέ ΤΙΠΟΤΑ ! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kosturos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε σε αυτό το φόρουμ με την πολιτική... Συν τοις άλλοις δεν φταίνε τα παιδιά για την κατάσταση που επικρατεί στα κατεχόμενα αλλά οι πολιτικοί μας που ανοίξανε τα οδοφράγματα και αναστήσανε τους Τούρκους από την άλλη μεριά. Στην τελική ο καθένας κρίνει με τη λογική του και τα δικά του κριτήρια και πράττει ανάλογα.Εγώ στο αρχικό post μου ρωτούσα αν είναi στην Κερύνεια για να πάω να παρακολουθήσω το τελικό τραπέζι... LOLAnyway κάποιος που ξέρει (πχ Nicecallsir) ας μας ανακοινώσει τι κάνανε τα παιδιά στο τελικό τραπέζι...PS Relax guys Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
batman Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2010 kosturos έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε σε αυτό το φόρουμ με την πολιτική... Συν τοις άλλοις δεν φταίνε τα παιδιά για την κατάσταση που επικρατεί στα κατεχόμενα αλλά οι πολιτικοί μας που ανοίξανε τα οδοφράγματα και αναστήσανε τους Τούρκους από την άλλη μεριά. Στην τελική ο καθένας κρίνει με τη λογική του και τα δικά του κριτήρια και πράττει ανάλογα.Εγώ στο αρχικό post μου ρωτούσα αν είναi στην Κερύνεια για να πάω να παρακολουθήσω το τελικό τραπέζι... LOLAnyway κάποιος που ξέρει (πχ Nicecallsir) ας μας ανακοινώσει τι κάνανε τα παιδιά στο τελικό τραπέζι...PS Relax guyseisai poli swstos fileegw eimai entelws apolitic, alla vriksw apolita logiko kapoios na exei enstaseis kai ipervoliko kapoios na xaraktirizei akrodeksio auton pou exei enstaseis..einai poli euaisthito to thema..exw episkefthei tin kipro ametrites fores..eimoun kai monimos katoikos tin periodo 99/2000 logo epagelmatikwn ipoxreosewn tou patera mou...pigaina sxolio kai apo to parathiro fenontoustan oi simaies apo ton pentadaktilo kai me epiane i kardia mou..fantazomai autous tous prosfiges ti tha aisthanontai otan antikrizoun ton pentadaktilo... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts