Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

PROFIT POKER TEAM

Recommended Posts

Niko file asto....min mplekis ta pragmata ...tora afto pou kanis ine politiki.

isos na epireastikes ligoapo to ta3idi sou.

Kanis den ipe pws i meria mas itan agia k den ekane la8i MIN prospa8isis meso afton to clib na mou peis pws to provlima ine meta3i ton dyo kinotion.Oloi ektos tis tourkias lene pws ine 8ema isvolis k katoxis.

MIN TO 3EXNATE KIRIOI.

Elpizo na min sas ekane k plisi egkefalou afti i eteria pou ntrepome pleon na leo to onoma tis.

Asto kalitera mexri eki. to epixirima sou ine atyxes.

Egine oti egine k emis edw kato imaste enantion,

Kyrie sicksick mia erotisi pros ese k se olous tous ypolipous.

Prota apola 8elo na 3eka8ariso pos exo arketous filous apo oli tin elef8eri kypro pou pernane sta katexomena gia ka8e logis diaskedasi 3eroun pws ime enantion alla ews eki.

Gia pes mou file sicksick ise yper tou na pigenoume omadika k organomena ??

I erotisi ine pros olous .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 116
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

CharliesGunner έγραψε:

MIN prospa8isis meso afton to clib na mou peis pws to provlima ine meta3i ton dyo kinotion.Oloi ektos tis tourkias lene pws ine 8ema isvolis k katoxis.

Ίσα ίσα Χρήστο μου, αυτό προσπαθώ να καταδείξω: ότι οι δύο κοινότητες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και ότι οι ηγεσίες και τα πολιτικά παιχνίδια είναι υπεύθυνα για την εισβολή και την κατοχή...

safesteps έγραψε:

CharliesGunner έγραψε:
MIN prospa8isis meso afton to clib na mou peis pws to provlima ine meta3i ton dyo kinotion.Oloi ektos tis tourkias lene pws ine 8ema isvolis k katoxis.

Ίσα ίσα Χρήστο μου, αυτό προσπαθώ να καταδείξω: ότι οι δύο κοινότητες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και ότι οι ηγεσίες και τα πολιτικά παιχνίδια είναι υπεύθυνα για την εισβολή και την κατοχή...[/quote:30l76bna]

NIKO file edw SIMFONOUME!!!!!

looser έγραψε:

Η οργανωμένη μετάβαση δίνει "νομιμότητα" στο κράτος κατοχής

Όταν έκανα τις παραθέσεις στα videos δεν έψαχνα για αναλγητικά συνείδησης που θα μου επέτρεπαν να κοιμάμαι πιο ήσυχος επειδή επισκέφτηκα τα κατεχόμενα... Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν σκοπεύω να δικαιολογήσω την επιλογή μου και ότι δεν θέλω να κάνω πολιτική συζήτηση σε αυτό το χώρο γιατί δεν είναι ο κατάλληλος. Σημείωσα δε, ότι βάζω τις παραθέσεις για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο.

Επίσης, πίστεψέ με, αν υπήρχε έστω και 0,01%, αυτή η οργανωμένη μετάβασή μας στα κατεχόμενα, να υποδηλώνει αποδοχή του ψευδοκράτους, δεν θα λάμβανε χώρα σε καμία περίπτωση. Το τουρνουά δεν διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ψευδοκράτους, ούτε εκπροσωπείτο από την αυτοαποκαλούμενη 'Τουρκική Δημοκρατία της Βορείας Κύπρου'. Καμιά νομιμοποίηση και καμιά αποδοχή δεν προκύπτει από την οργανωμένη ή μη επίσκεψή μας εκεί...

Pws na pigenoume, atomika kai anorganota? Egw mono me parea paw na pe3w poker live kai genika organonw kai pou tha meinw kai pws tha paw.

To oti exei onoma i omada tous kai den einai p.x. o Trigiorgis kai o Kouzapas einai epeidi auta ta paidia einai meros tou site.

To 3ereis oti i Full Tilt einai pou organonei auta ta tournoua kai oxi to Merit? Opotan tha mboikotaroume tin Full Tilt twra epeidi sto mialo sou voithaei ton tourkiko strato? This is about poker man, nomizeis tha poun sta Hnomena Ethni oti twra exei nomimopoithei to kratos ekei epeidi episkeftike i omada Profit Poker Team?

Diavase to proto arhtro pou ekane post o safesteps pio pano na katalaveis pos leitourgei o kiklos tis vias stin kipro pou xwris na to theleis ise meros tou. Elpizw na se provlimatisei ligo parolo pou den tha paradextis pote kati tetio.

teskuano έγραψε:

Μετά από τόσα ποστ φαίνεται ότι δεν έγινε κατανοητή η ουσία του θέματος. Γιαυτό θα δώσω ένα παράδειγμα.

Η Θράκη κατέχεται από τους Τούρκους με τρόπο παρόμοιο με αυτό που έγινε στην Κύπρο. Τουρνουά στην Κομοτηνή διοργανώνεται 2.500 ευρώ με όλους τους άσχετους τουρκαλάδες. Δεν θα ασχοληθώ εγώ με κάθε ΄Ελληνα ατομικά που πάει εκέι να παίξει . Αυτός ο παίκτης είτε θα είναι αναίσθητος και χωρίς σεβασμό για όσα έγιναν ή θα υπερισχύσει σε αυτόν η δίψα για το κέρδος έναντι του συναισθηματικού του κέντρου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του.

Εάν το διαφημίζουν όμως και σαν ομάδα ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ

ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Αυτό είναι πράγματι ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ

Καταλαβαίνω τήν σκέψη σου..., δέν καταλαβαίνω όμως το γιατί να μήν πάνε οργανωμένα σαν ομάδα Ελληνο/Κυπρίων???

Δλδ καί οι υπόλοιποι που πηγαίνουν να αγωνησθούν (μπάσκετ,ποδοσφαιρο και άλλα αθλήματα) θα πρέπει να ντρέπονται?

Ύπηρξα αθλητής σε επίπεδο εθνικής ομάδας, και έχω παίξει σε τουρνουά στην Τουρκία..., έχω φάει και φτυσίδι και κέρμα Τούρκικο, το ποιό σημαντικό όμως ήταν η νίκη! Αυτο που οι μόγγολοι δε μπορούν να καταφέρουν..., αυτο σηζητάμε εδώ νομίζω μία μεγάλη Ελληνο/Κυπριακή επιτυχία μέσα στο ίδιο το Ψευδοκράτος..., θα στηρίξω τον κάθε ένα που θα πάει να παίξει, είτε χάσει είτε κερδίσει, οπου και να παίξει!

P.S. το σηναισθηματικό κέντρο του καθενός το αφήνω για την δική του κρίση...

safesteps έγραψε:

looser έγραψε:
Η οργανωμένη μετάβαση δίνει "νομιμότητα" στο κράτος κατοχής

Όταν έκανα τις παραθέσεις στα videos δεν έψαχνα για αναλγητικά συνείδησης που θα μου επέτρεπαν να κοιμάμαι πιο ήσυχος επειδή επισκέφτηκα τα κατεχόμενα... Είπα χαρακτηριστικά ότι δεν σκοπεύω να δικαιολογήσω την επιλογή μου και ότι δεν θέλω να κάνω πολιτική συζήτηση σε αυτό το χώρο γιατί δεν είναι ο κατάλληλος. Σημείωσα δε, ότι βάζω τις παραθέσεις για όποιον ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο.

Επίσης, πίστεψέ με, αν υπήρχε έστω και 0,01%, αυτή η οργανωμένη μετάβασή μας στα κατεχόμενα, να υποδηλώνει αποδοχή του ψευδοκράτους, δεν θα λάμβανε χώρα σε καμία περίπτωση. Το τουρνουά δεν διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του ψευδοκράτους, ούτε εκπροσωπείτο από την αυτοαποκαλούμενη 'Τουρκική Δημοκρατία της Βορείας Κύπρου'. Καμιά νομιμοποίηση και καμιά αποδοχή δεν προκύπτει από την οργανωμένη ή μη επίσκεψή μας εκεί...[/quote:2awgsig8]

Δε μιλούσα σε εσένα αλλά στον τσαρλι που ρώτησε

Το πρώτο βίντεο που πόσταρες (δεν χάνω άλλο χρόνο να δω το άλλο)είναι 100% προπαγάνδα αυτό το βλέπεις ?

teskuano έγραψε:

Μετά από τόσα ποστ φαίνεται ότι δεν έγινε κατανοητή η ουσία του θέματος. Γιαυτό θα δώσω ένα παράδειγμα.

Η Θράκη κατέχεται από τους Τούρκους με τρόπο παρόμοιο με αυτό που έγινε στην Κύπρο. Τουρνουά στην Κομοτηνή διοργανώνεται 2.500 ευρώ με όλους τους άσχετους τουρκαλάδες. Δεν θα ασχοληθώ εγώ με κάθε ΄Ελληνα ατομικά που πάει εκέι να παίξει . Αυτός ο παίκτης είτε θα είναι αναίσθητος και χωρίς σεβασμό για όσα έγιναν ή θα υπερισχύσει σε αυτόν η δίψα για το κέρδος έναντι του συναισθηματικού του κέντρου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί του.

Εάν το διαφημίζουν όμως και σαν ομάδα ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ

ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Αυτό είναι πράγματι ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ

Η Κομοτηνή δηλαδή είναι υπό κατοχή?

Τι πίνεις παλικάρι μου και δεν μας δίνεις .

Καμία Θράκη δεν κατέχεται από Τούρκους ! Υπάρχει Ελληνική Θράκη και τουρκική Θράκη τα μοιράσαμε τα χωράφια μας εκεί και βάλαμε και τον Έβρο ποταμό στην μέση.Στην Ελληνική Θράκη ζούνε και τουρκόφωνοι ή μουσουλμάνοι ή όπως αλλιώς θες πες τους άνθρωποι .Στην Ελλάδα ξέρεις μπορούν να ζήσουν και άλλες εθνότητες .Τόπος υπό κατοχή σημαίνει πως ήρθαν κατακτητές με όπλα και τον πήραν με την βία .

vostok

Πες μας ότι πήγες να παίξεις με την Εθνική ομάδα στα κατεχόμενα να τρελαθούμε

looser έγραψε:

Το πρώτο βίντεο που πόσταρες (δεν χάνω άλλο χρόνο να δω το άλλο)είναι 100% προπαγάνδα αυτό το βλέπεις ?

Θα σου απαντήσω πολύ ευχαρίστως και θα συνεχίσω τη συζήτηση, κατ' ιδίαν ή δημόσια, αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά, αλλά όχι άλλο από εδώ, ήδη έχουμε κάνει κατάχρηση μεγάλη και έχω ήδη αρχίσει να ξεπερνώ τα όρια που έθεσα στο πρώτο μου post για μη πολιτική συζήτηση από αυτό το forum...

SickSick έγραψε:

Pws na pigenoume, atomika kai anorganota? Egw mono me parea paw na pe3w poker live kai genika organonw kai pou tha meinw kai pws tha paw.

To oti exei onoma i omada tous kai den einai p.x. o Trigiorgis kai o Kouzapas einai epeidi auta ta paidia einai meros tou site.

To 3ereis oti i Full Tilt einai pou organonei auta ta tournoua kai oxi to Merit? Opotan tha mboikotaroume tin Full Tilt twra epeidi sto mialo sou voithaei ton tourkiko strato? This is about poker man, nomizeis tha poun sta Hnomena Ethni oti twra exei nomimopoithei to kratos ekei epeidi episkeftike i omada Profit Poker Team?

Diavase to proto arhtro pou ekane post o safesteps pio pano na katalaveis pos leitourgei o kiklos tis vias stin kipro pou xwris na to theleis ise meros tou. Elpizw na se provlimatisei ligo parolo pou den tha paradextis pote kati tetio.

Sicksick kapou prin apo polla post egrapsa pws den exis ypo8esi.

Telika file kateli3a pws imoun sostos.

DEN EXIS YPO8ESI ...oute na sizitisis den 3eris

tespa den asxoloume allo.

Tin gnomi mou tin 3erete elpizo na provlimatisa merikous .

over and out

safesteps έγραψε:

looser έγραψε:

Θα σου απαντήσω πολύ ευχαρίστως και θα συνεχίσω τη συζήτηση, κατ' ιδίαν ή δημόσια, αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά, αλλά όχι άλλο από εδώ, ήδη έχουμε κάνει κατάχρηση μεγάλη και έχω ήδη αρχίσει να ξεπερνώ τα όρια που έθεσα στο πρώτο μου post για μη πολιτική συζήτηση από αυτό το forum...[/quote:370ti8e3]

Συμφωνώ ότι το ζήτημα το έχουμε παρά τραβήξει αλλά επειδή το βίντεο δεν μου το έστειλες προσωπικά αλλά το πόσταρες εδώ δημόσια δεν θέλω προσωπική απάντηση θέλω δημόσια .Πιστεύεις λοιπόν ότι είναι προπαγανδιστικό ή όχι?

Και σου απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα να κάνω δημόσια συζήτηση αλλά όχι άλλο από εδώ. Διάλεξε ένα άλλο forum συναφούς περιεχομένου ή κάποιο μέρος συνάντησης να σου απαντήσω και να συζητήσω. Το ΣΚ που έρχεται θα είμαι Σκόπια. Αν είσαι εκεί πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε όσο θέλεις.

safesteps έγραψε:

Και σου απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα να κάνω δημόσια συζήτηση αλλά όχι άλλο από εδώ. Διάλεξε ένα άλλο forum συναφούς περιεχομένου ή κάποιο μέρος συνάντησης να σου απαντήσω και να συζητήσω. Το ΣΚ που έρχεται θα είμαι Σκόπια. Αν είσαι εκεί πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε όσο θέλεις.

no comment

Δυστηχώς πρέπει να απαντήσω πάλι. Φίλε looser. Δεν είναι υπό κατοχή η Θράκη. ΄Εδωσα ένα παράδειγμα εάν γινόταν πόλεμος με τους Τούρκους και περνούσε στην κατοχή τους η Θράκη με τον απαίσχυντο τρόπο που έγινε και με την Κύπρο. Λίγο μυαλό θέλει. Και δεν μιλάω ότι είναι απαράδεκτο να διαφημίζουμε με περηφάνεια ότι πάμε σαν ομάδα και κερδίζουμε στην Τουρκία, αλλά στο ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ. Αυτη η διαφήμιση κάνει έγκυρο το σκηνικό στο Ψευδοκράτος. Τέλος Τέλος Τέλος Τέλος Τέλος.

CharliesGunner έγραψε:

Sicksick kapou prin apo polla post egrapsa pws den exis ypo8esi.

Telika file kateli3a pws imoun sostos.

DEN EXIS YPO8ESI ...oute na sizitisis den 3eris

tespa den asxoloume allo.

Tin gnomi mou tin 3erete elpizo na provlimatisa merikous .

over and out

Emena me exeis provlimatisei poly pantos. Profanos omws gia allous logous apoti ennoeis.

Stous mods: Parakalw epivalte mia ta3i, den zitw na ginei kati san 2+2 opou dinoun ta ban san tis karameles, alla prepei na uparxoun kapoia oreia sta forum gia na min dimiourgounte etsi atmosferes apo atoma pou den exoun katholou epipedo kai prosvalloun averta. Sas parakalw na kanete ban gia kapio diastima ton Gunner apo ta forums sas, oi logoi einai profanes se olous nomizw.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...