Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

3)An ta epiane ola ayta kai den htan platinum star ti 8a eleges ??

Kοιτα σε οποιον και απο τους παικτες του συγκεκριμενου sit n go και να τυχαινανε τετοια φυλλα,θα σκεφτομουνα το ιδιο και θα κοιταζα το hand history,γιατι ητανε too much και εγω προσωπικα πρωτη φορα το εβλεπα σε τετοιο βαθμο.

Απλα το ποσταρα εδω γιατι θυμηθηκα οτι υπηρχε θεμα για τα ''καμαρια της pokerstars'' και επειδη ο παικτης ητανε platinum ηθελα να προσθεσω την εμπειρια μου

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

Εγώ platinum είμαι και δεν έχω παίξει ποτέ τουρνουά πάνω απο 11$.Λες άμα μπω να αρχίσει να μου τα δίνει και εμένα???

Οχι ακομα.

Παιξε κανα χοντρο ποσο σε cash games ,χαστο με suck out κατα προτιμηση και μετα δοκιμασε.. :)

Ακομα το λογισμικο δε σου χρωσταει φυλλα ;)

Δημοσίευση

panokate έγραψε:

Οχι ακομα.

Παιξε κανα χοντρο ποσο σε cash games ,χαστο με suck out κατα προτιμηση και μετα δοκιμασε.. :)

To έχω κάνει κι αυτό το βήμα,ανέβηκα και σε stakes αλλά δεν πλήρωσε.Λες να αρχίσω τα τουρνουά μήπως δώσει εκεί κανά Jackpot?Τόσα κέρματα έχω ρίξει στο μηχάνημα.

Δημοσίευση

alienhack έγραψε:

panokate έγραψε:
Οχι ακομα.

To έχω κάνει κι αυτό το βήμα,ανέβηκα και σε stakes αλλά δεν πλήρωσε.Λες να αρχίσω τα τουρνουά μήπως δώσει εκεί κανά Jackpot?Τόσα κέρματα έχω ρίξει στο μηχάνημα.[/quote:1twzi8yf]

To κόλπο είναι το εξής.Μου το είπε ένας pro.

Βάζεις ενα φίλο σου να παίξει από το pc σου αλλά με το λογαριασμό του( τα λεφτά του δηλαδή θα παίξει).Μόλις του τα φάει το μηχάνημα, αυτό τώρα πια είναι φουλαρισμένο οπότε πρέπει να δώσει κάποια πίσω επειδή έτσι είναι ρυθμισμένο.Μόλις φύγει ο φίλος σου από το σπίτι ,μπαίνεις εσυ γρήγορα στο καπάκι με το λογαριασμό σου και

μαζεύεις το παραδάκι με ότι φύλλο θες.Σίγουρο κολπο λέμε. ;):blink:

Δημοσίευση

Κάποτε τα πίστευα αυτά κι γω, άλλα με τον καιρό κατάλαβα ότι είναι παπαρολογίες! Απλά η γνώμη μου είναι οτι αν η pokerstars, σας φένετε έτσι όπως λέτε δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε καλύτερη,μην μπείτε καν στο κόπο να ψαχτεί τε.

Δεν είμαι ντελάλης της εταιρίας αλλά νομίζω ότι κάνει κατανομή δικαιοσύνης,(σε περίπτωση που ελέγχετε το λογισμικό της έτσι?Αν ελέγχετε επαναλαμβάνω)

Αλλά ας μην πάμε μακριά,αν ρίξετε μια ματιά στα live updates tou GSOP#11 θα δείτε τρελές παρτίδες,ε δεν πιστεύω και εκεί να υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί :laugh: :laugh:

Απλά θυμόμαστε τις ήττες μόνο και όταν ευνοούμαστε το περνάμε στο ντούκου!Έτσι θα είναι πάντα και παντού!! B)