Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Σπάνια μονομαχία στο Hellenic Poker

Recommended Posts

Αυτό το θέμα αναφέρεται στο κείμενο: Σπάνια μονομαχία στο Hellenic Poker

Αν δεν απατώμαι ο vergitsis έλειπε σε διακοπές και δεν είχε μπορέσει να λάβει μέρος στους πρώτους αγώνες του Β Γύρου...

Μπράβο Άκη, η 2η θέση είναι πολύ σημαντική και πιθανόν να σε οδηγήσει δωρέαν στο GPT (αν δεν έρθει ο LIMA_FC).

Πάντως σκέφτομαι σοβαρά να σε αποκλείσουμε στο μέλλον από αυτές τις διοργανώσεις. Μία το AISOPOS 1, μία τώρα αυτά τα προκριματικά.... δεν μας αφήνεις και πολλά περιθώρια! :laugh: :laugh: :laugh:

Πάντα επιτυχίες Άκη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι αληθεια οτι οσον αφορα την 2η θεση,ειναι αρκετα πιθανο να με στειλει στο GPT καθως ο LIMA_FC απο οτι μου ειπε ειναι δυσκολο να παρει μερος.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! ;)

vergitsis έγραψε:

Ειναι αληθεια οτι οσον αφορα την 2η θεση,ειναι αρκετα πιθανο να με στειλει στο GPT καθως ο LIMA_FC απο οτι μου ειπε ειναι δυσκολο να παρει μερος.

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! ;)

φιλε ακη μην τα ξανασμπρωξεις ποτε με ΑΚ εμενα αυτο το παλιοφυλλο μου στοιχησε τον αποκλεισμο απο 12 φαιναλ τειμπλς.

προ ημερων σε τουρνουα 2500 λιρων αγγλιας στην εξπεκτ απεκλειστηκα απο 66(ομοιοπαθεις).

του ειπα φιλε εισαι ενα μεγαλο φις μου λεει γιατι αφου κερδισα του λεω οτι ενας καλος παικτης δεν κανει κωλλ με 66 διακινδυνευοντας το φαιναλ τειμπλ ηταν 3ος με 45000 εγω ειχα 18000 και BB .

η απαντησι του και ενας καλος παικτης ποτε δεν λεει ολ-ιν πριν δει το φλοπ!!!!!!!

apo oti exo dei esis lete gia monomaxia sto elliniko poker exthes .alla pouthena den anaferete oti o kapios limafc se tessera freroll ppu exoume pexsi arxise na brizi gam... to spiti sou spiro oi mana sou kai katatyxi egine kai exthes kai den eixa katholou orexsi na synexiso na paixso.kai den eftane ayto eitane kai enas akoma kyprios allos pou arxise na leei ela na se skiso kia gia xsyla kai kati alla.se ola exo martires pou eidan kai tous ta elegan .melles mr.n .edo nomizo einai oikogeniao opos to lete alla den nomizo na pezoume poker kai na mas brizoun na ste kala pantos pou kanate kai kati gia ayto to thema .