Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

clickys

καταλαβαίνεις ότι η είδηση ότι ένας Έλληνας παίκτης κέρδισε 118.000 δολάρια (μέσα στις 5-6 καλύτερες επιδόσεις Έλληνα σε Live event) και 3 Έλληνες ήταν στο τελικό τραπέζι, είναι επιβεβλημένο να δημοσιευθεί από το Pokerland.

Promotion του Μέριτ δεν κάνουμε, αν πρόσεξες δεν δημοσιεύσαμε ΠΟΤΕ είδηση ότι το Merit θα διοργανώσει τουρνουά. Αυτό θα ήταν promotion, δεν το κάναμε όμως και δεν θα το κάνουμε.

Η επιτυχία όμως είναι μεγάλη και πρέπει να δημοσιευθεί.

Δημοσίευση

baskont έγραψε:

clickys

καταλαβαίνεις ότι η είδηση ότι ένας Έλληνας παίκτης κέρδισε 118.000 δολάρια (μέσα στις 5-6 καλύτερες επιδόσεις Έλληνα σε Live event) και 3 Έλληνες ήταν στο τελικό τραπέζι, είναι επιβεβλημένο να δημοσιευθεί από το Pokerland.

Promotion του Μέριτ δεν κάνουμε, αν πρόσεξες δεν δημοσιεύσαμε ΠΟΤΕ είδηση ότι το Merit θα διοργανώσει τουρνουά. Αυτό θα ήταν promotion, δεν το κάναμε όμως και δεν θα το κάνουμε.

Η επιτυχία όμως είναι μεγάλη και πρέπει να δημοσιευθεί.

den antilego basili, bravo gia tin megali epitixia ton pedion . Alla den ksero me enoxli mono kai mono pou anaferete to onoma tou kazino tous , mpori na kano lathos to ksero. Anw pali bravo gia tin megali epitixia

Δημοσίευση

Με ενοχλεί κι εμένα το ίδιο. Μια ολοκληρωμένη είδηση όμως πρέπει να απαντά στα "Τι, ποιος, που, πότε".

Το δίλημμα είναι λοιπόν "τη γράφουμε" ή "δεν τη γράφουμε". Από τη στιγμή που πρόκειται για μεγάλη επιτυχία Ελλήνων παικτών και συμφωνούμε όλοι ότι τη δημοσιεύουμε, πρέπει να τα γράψουμε όλα.

Δημοσίευση

O Πούτιν την τελευταία φορά που ήλθε στην Ελλάδα ειχε ευχηθεί οι 2 ΧΩΡΕΣ να λύσουν τα προβλήματα τους. Δεν εννοούσε τις Ελλάδα Τουρκία!

Το χρηματιστήριο ξανα-κατέρρευσε σήμερα. Στο ορατό μέλλον η χειρότερη περίπτωση ειναι η στάση πληρωμών και η καλύτερη ειναι η αναδιαπραγμάτευση του χρέους!

Αυτά ειναι πιο σοκαριστικά.

Δημοσίευση

Τον τελευταίο καιρό, πράγματι δεν μπορώ να χάσω τουρνουά (lol). Παρ’ όλ’ αυτά παραμένω αμετανόητος παίκτης cash, που μια στο τόσο ρίχνω και καμιά +EV μπιλιά σε κάποιο live tour με μεγάλο value. Τέτοιο ήταν και το τελευταίο τουρνουά που έπαιξα στα κατεχόμενα. Ήταν το πιο εύκολο field που έχω συναντήσει στην βραχύβια καριέρα μου, και όπως είναι ευνόητο, θα πηγαίνω ανελλιπώς από εδώ και πέρα, όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ή εξαγριώνει κάποιους. Οι υστερικές κραυγές με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως το hold’em παίζεται με δυο φύλλα στο χέρι και πέντε κάτω, σκοπός μου ήταν να παίζω όπου έχω μεγαλύτερο κέρδος. Αυτός είναι ο λόγος που παίζω καθημερινά στο PROFIT, και ο λόγος που πήγα στα κατεχόμενα ή κάποια άλλη στιγμή θα παίξω στην Ουγκάντα. Είναι δικαίωμα οποιουδήποτε να παίζει με επαγγελματίες στο full tilt ή την Κοπεγχαγή, εγώ θα παίζω στο Profit και τα κατεχόμενα όπου το edge μου είναι μεγαλύτερο. Ευχαριστώ όσους έγραψαν κάτι για μένα και ελπίζω να τα πούμε στο GSOP σε λίγες ημέρες.

Δημοσίευση

File Ainia ipa oti den 8a 3anasxoli8o me afto to 8ema paramono apantontas se sena.

An to simperasma apo ola afta pou ipa ine "ysterikes kravges"

tote lipame.

I apofasi sou na pas sta katehomena parolo pou me lipi den asxoloume.

ORGANOMENA SINOLA K OMADES OMOS INE NTROPI K ESXOS NA TAXIDEVOUN EKI.

(elpizo afti i ntropiasmeni eteria na sas pire meso ton dikon mas aerodromion k oxi apo to paranomo aerodromio tis tymvou epidi fantazome 8a itan pio f8ina.)

ps. Kai ama lew organomena den enow na organo8oume pws 8a pame tina paroume mazi mas .....tyropites , anapsiktika kai na klisoume domatia 3-4 atoma klp opos enoise kapios sick.

. (re ti apantisi mou edose sto proigoumeno thread). :P

Tespa ta leme apano Ainia.

Δημοσίευση

EISTE ADIANTROPOI NA DEIXNETE TO DIAVATHRIO SAS SE MIA KATEPIFASH XWRA THN OPOIA ANAGNWRIZEI MONO H TOYRKIA GIA NA PAIKSETE POKER. AISXOS...KATI TO OPOIO PREPEI OLI ESEIS POY PHGATE STA KATEXOMENA EINAI OTI EKEI AKRIVWS POY VRISKETAI TO MERIT TON IOULIO TOY 1974 H THALASSA EIXE GINEI OLOKOKKINH APO TO AIMA TWN ELLHNOKYPRIWN POY EPESAN HRWIKA MAXOMENOI.

P.S. SICK SICK DIAVASE KAI KANENA VIVLIO ISTORIAS GIATI EXEIS MAVRA MESANYXTA...