Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θελω να ρωτησω κυριως τους εμπειρους παικτες που εχουν κερδισει επαθλα σε tournaments.

Eπειδη και εγω ειμαι tournament παικτης αλλα αρχαριος,θελω να ρωτησω ποσα χρηματα ειχατε ξοδεψει για να συμμετεχετε σε τουρνουα μεχρι να κερδισετε ενα μεγαλο ποσο??

Ξερω οτι ειναι σχετικο και οτι μπορει να υπαρχουν παικτες που με 100 ευρω ξεκινημα ετυχε και κερδισανε σε ενα τουρνουα,αλλα με ενδιαφερει η μεση κατασταση.Αν πχ καποιος ειναι καλος παικτης ποσα τουρνουα πρεπει να παιξει(αρα και χρηματα να διαθεσει) ωστε να κανει ενα γερο cash out και να χτισει bankroll?

Δημοσίευση

O arithmos orizetai apo ta posa xreiazontai ston kathena gia na mborei ( skills - paideia ) na to parei ekeino to tour pou les. Epomenws, afotou meletiseis kai pekseis poly, tha erthei kai to cashout. Afti einai i pio "sigouri" poreia. Twra, an milame gia lotto, kai deposit 40 dolls kai win p.x sto 3,30 R, kai 11k sti tsepi tote milame apla gia pato megalo ,pou den antiproswpevei profanws afto pou thelw na sou dwsw na katalaveis

Δημοσίευση

Υπαρχει ομως καποιο οριο χ που μπορει να πει καποιος οτι αν πχ αυτος ειναι καλος παικτης μετα απο χ αριθμο τουρνουα , θα επρεπε να εχει χτυπησει ενα καλο επαθλο?

Αν ειναι πχ καποιος καλος μετα απο 500 τουρνουα(εντελως τυχαιος αριθμος) θα πρεπει κατι να εχει πετυχει?

Δημοσίευση

mathew ace έγραψε:

1000+ tours

Ευχαριστω φιλε.

Αρα αν υποθεσουμε οτι παιζει το μικροτερο δυνατο buy in δηλ $2 θα του εχουνε φυγει 2000

Και αν κερδισει το price δηλ κανα 2000 με βαση αυτο το buy in, θα ερθει στα λεφτα του στην τελικη

Δημοσίευση

panokate έγραψε:

mathew ace έγραψε:
1000+ tours

Ευχαριστω φιλε.

Αρα αν υποθεσουμε οτι παιζει το μικροτερο δυνατο buy in δηλ $2 θα του εχουνε φυγει 2000

Και αν κερδισει το price δηλ κανα 2000 με βαση αυτο το buy in, θα ερθει στα λεφτα του στην τελικη[/quote:207awy1u]

εγω απο τι διαβαζω σε φορουμ most people einai BREAK EVEN στην καλυτερη

Δημοσίευση

εχετε σιγουρα τσαντισει αρκετο κοσμο με αυτα που γραφετε :)

ο giorgo εχει γινει αναλυτικος σε αυτα τα θεματα σε παρα πολλα ποστ ,

αλλα δυστηχως κανεις δεν ακουει.

Δεν υπαρχει estimated roi σε μικρα δειγματα , και ολα αυτα που σηζηταμε ειναι αποκλειστικα

για winning players.

Δημοσίευση

Το οτι ρωτανε δεν ειναι λογος να τσαντιζετε κανεις...

Φιλος στα 2000$ που υπολογιζεις, υποτειθεται οτι θα εχεις κανει και cashout καλα,στα 1000 τουρνουα...

Στα 600 που εχω παιξει από την αρχη του ετους υπολογιζω 1 στα 100 μεγαλο cash out...ανάλογα τωρα με την τύχη διαμορφωνετε το BR...

Δημοσίευση

panokate έγραψε:

mathew ace έγραψε:
1000+ tours

Ευχαριστω φιλε.

Και αν κερδισει το price δηλ κανα 2000 με βαση αυτο το buy in, θα ερθει στα λεφτα του στην τελικη[/quote:2inyj2su]

nai alla se afta ta 1000 tours tha exeis mpei sta lefta sto 15%. ara den tha eisai break even. eksartatai vevaia kai to field. oso mikrotero toso kalytera gia mena

Δημοσίευση

Κατεμε, επειδη το field των παιχτων στα χρηματα αυτα ειναι τραγικό, αν διαβάσει καποιος, παιζει σωστο ποκερ, δεν χανει την ψυχραιμία του, και ακολουθει ενα BR management σαν αυτο που προτεινει ο giorgio, δεν υπάρχει περιπτωση να μην βγαλει κέρδος...το πόσο κέρδος δυστυχώς εξαρταται από την τυχη...

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

Κατεμε, επειδη το skill(?) των παιχτων στα χρηματα αυτα ειναι τραγικό, αν διαβάσει καποιος, παιζει σωστο ποκερ, δεν χανει την ψυχραιμία του, και ακολουθει ενα BR management σαν αυτο που προτεινει ο giorgio, δεν υπάρχει περιπτωση να μην βγαλει κέρδος...το πόσο κέρδος δεν εξαρταται από την τυχη...

dandan το εχω σκεφτει αλλα δε νομιζω.. loukas is so special !!!

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

kasspav έγραψε:
Κατεμε, επειδη το skill(?) των παιχτων στα χρηματα αυτα ειναι τραγικό, αν διαβάσει καποιος, παιζει σωστο ποκερ, δεν χανει την ψυχραιμία του, και ακολουθει ενα BR management σαν αυτο που προτεινει ο giorgio, δεν υπάρχει περιπτωση να μην βγαλει κέρδος...το πόσο κέρδος δεν εξαρταται από την τυχη...

dandan το εχω σκεφτει αλλα δε νομιζω.. loukas is so special !!![/quote:3n065fic]

Ωστε δεν εξαρταται? Οκ...τοτε ικανοτητα ειναι ο ΑΚ ο δικος μου να πέφτει σε ΑQ και οι ΚΚ οι δικοι σου να πεφτουν σε ΑΑ στο τελικο τραπέζι...οταν λέω τυχη αυτο εννοω...οσο καλος παιχτης και αν εισαι χρειαζεσαι και τα καταλληλα κολπα να σου κάτσουν με τα ανάλογα στακς...

Δημοσίευση

kasspav έγραψε:

HULK έγραψε:
kasspav έγραψε:

dandan το εχω σκεφτει αλλα δε νομιζω.. loukas is so special !!![/quote:1tyqonxm]

Ωστε δεν εξαρταται? Οκ...τοτε ικανοτητα ειναι ο ΑΚ ο δικος μου να πέφτει σε ΑQ και οι ΚΚ οι δικοι σου να πεφτουν σε ΑΑ στο τελικο τραπέζι...οταν λέω τυχη αυτο εννοω...οσο καλος παιχτης και αν εισαι χρειαζεσαι και τα καταλληλα κολπα να σου κάτσουν με τα ανάλογα στακς...[/quote:1tyqonxm]

Συμφωνω φιλε