Confucius Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα.Μερικοί θα πούνε οχ αυτά τα έχουμε ακούσει χιλλιάδες φορές.Το ξέρω και εγώ τα έχω διαβάσει και τα έχω ακούσει άλλες τόσες φορές.Συγνώμη προκαταβολικά όποιον κουράσω διαβάζοντας αυτό το θέμα.Όλα άρχισαν εδώ και πάνω από 2 μήνες.Μέχρι και αρχές Μαρτίου όλα πήγαιναν καλά, έκανα και το τελευταίο cash out από poker.gr.Από εκεί και πέρα γύρισε ο κόσμος ανάποδα μέχρι τότε περίπου 23-25% itm και μετά έκανα να μπώ και εγώ δε ξέρω πόσο.Σε ένα συγκεκριμένο τουρνουά μάλιστα είχα εκείνη τη περίοδο για 2 εβδομάδες 90% στα λεφτά τα είχα πάρει όλα πρώτες δεύτερες τρίτες θέσεις.Για 3 μήνες τώρα δεν έχω μπεί καν στα έπαθλα.(Δε μπορεί να έχει αλλάξει τόσο πολύ το παιχνίδι μου)Δεν υπάρχει αρχίζω να τρελαίνομαι βγαίνω στο τσατ και κάνω σα τρελός αυτά που κοροϊδευα.Τί να πω άλλο δε ξέρω έχω τρελαθεί όσες φορές έχω βάλει τα λεφτά μέσα στο τερν με 80-20 υπέρ μου τα χάνω όλα στο ρίβερ.Μου κάνει all in με 57 call εγώ με ΑΑ φλοπ 776Τρέλα ΚΚ εγώ χάνω από το τίποταΑΑ vs KK πάλι στο κουβά εγώ.Όλα τα coinflip τα χάνω έχω το pair εγώ θα βγάλει το over, έχω το ΑΚ δε θα μου βγάλει τίποτα, ΑΚ vs AJ ξανά κουβά εγώ.Έχω περάσει πολλές φορές στο παρελθόν τέτοιες περιόδους αλλά κρατούσαν 1, 2 άντε 3 εβδομάδες.Συγνώμη που κούρασα απλά ήθελα να πω λίγο το πόνο μου να βγει από μέσα μου.Το μόνο παρήγορο είναι ότι ακόμα η οθόνη μου είναι άθικτη!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 1 λεξη..Διακυμανση..Η θα την αποδεχτεις η αρχισε το cash που ειναι μικροτερη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Δεν ξερω αν ειναι μικροτερη στο cash παντως νομιζω οτι κοστιζει πολυ περισσοτερο. Δηλαδη στο tour πες οτι παιζεις 4 tours των 10$ ολη μερα(δεν ξερω φανταζομαι οτι ο μεσος παιχτης δεν παιζει παραπανω μιας και κρατανε πολυ, κανω λαθος??) ωραια δεν μπαινεις ITM σε κανενα το πολυ πολυ να χασεις 40$. Στο cash αν παιζεις 4/6 tables και run bad μπορει να χασεις 6,7 bi πολυ ευκολοτερα σε αντιστοιχες ωρες παιχνιδιου. Επισης το tilt κοστιζει πολυ περισσοτερο στα cash μιας και κανεις reload ξανα και ξανα ενω στο tour ok αποκλειστικες ειναι ευκολοτερο να το κλεισεις και να προσπαθησεις αυριο ξανα..ΥΓ: Δεν ξερω απο tour οποτε μπορει να λεω βλακειες εντελως, don't flame.. ΥΓ2: Στειλε mail να σου βγαλουν το doomswitch.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Φίλε μου άλλο διακύμανση άλλο το να χάνεις από τα πάντα ενώ στη χειρότερη τον περιπτώσεων μπαίνεις σε coin flip.Τη διακύμανση την έχω περάσει άπειρες φορές αυτό είναι το κάτι άλλο.Τέλος πάντων ότι και να πούμε πάνω σε αυτό το θέμα ξέρω εκ τον πρωτέρο ότι είναι άδικος κόπος.Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 1 θα σ πω..13ΑΑ σπασμενοι σερι στο cash 2/4 shortstack πριν κανενα χρονο νομιζω.Oι 11 all in pre και οι 2 στο flop oπου ο αντιπαλος επιανε 2 pairs or runner runner straights.Εκεινο ηταν το "καλυτερο" διδακτικο session μου.Καλυτερο απο την πλευρα οτι κατανοησα την δυναμη των μαθηματικων και την εκταση του bankroll που πρεπει να εχει καποιος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Confucius έγραψε:Φίλε μου άλλο διακύμανση άλλο το να χάνεις από τα πάντα ενώ στη χειρότερη τον περιπτώσεων μπαίνεις σε coin flip.Τη διακύμανση την έχω περάσει άπειρες φορές αυτό είναι το κάτι άλλο.Τέλος πάντων ότι και να πούμε πάνω σε αυτό το θέμα ξέρω εκ τον πρωτέρο ότι είναι άδικος κόπος.Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σου.Διαφωνω αυτο ακριβως δεν ειναι η διακυμανση? Περιοδος που ολα τα hands σου πανε στραβα και εισαι συνεχομενα ατυχος.. Αν μπορουσαμε να παιζουμε χωρις να μας εππηρεαζει καθολου τιποτα θα ειμασταν ολοι πολυ καλυτεροι παιχτες αυτο ειναι σιγουρο. Δεν ειναι μονο η διακυμανση που φταιει ειναι το κακο παιχνιδι περισσοτερο που ακολουθει λογικα μετα απο συνεχομενα bad beat.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelgr Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 πριν λιγο επαιζα τουρνουα των 11$ . 300 ατομα ιν 80 εχουν μεινει 9ος εγω με 12000 chips. ωραια ως εδω ? θεση dealer jj . raise ο πρωτος με 8500 chips στο 3χ (480) . reraise εγω στα 1800 chips . call ο τυπος . φλοπ 235 το 3καρο . check o τυπος raise εγω στα 3000 chips !!! call ο αλλος . λεω κυνηγαει, δεν μπορει!!! 10 καρο στο turn . μικρα κατω, all in να τελειωσει εδω αλλα ..... call o τυπος τα ρεστα του. με τι ρε παιδια? Q 7 ΚΑΡΟ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ . Και φυσικα δεν χρειαζεται να σας πω το river ε? Η ιστορια της 3 χρονης καριερας μου στο poker . ως ποτε? εχω αλλαξει 3 site , εχω διαβασει 3 βιβλια απο 2 φορες το καθενα !!! εχω δει χιλιαδες ωρες βιντεο με ποκερ χωρια τα live με αρκετο κοσμο εδω στην Μυτιληνη ( πανεπιστιμιο και στρατο γαρ )οι φιλοι ? ολοι poker οποτε και οι κουβεντες μας γυρω απο αυτο !!! ασε τα χρηματα που εχουμε ξοδεψει!!! και το αποτελεσμα ? 0 . μπαινουμε αρεα και που στα χρηματα για να τα δωσουμε διπλα και τριδιπλα μετα . και μου λετε τωρα για μια κακη περιοδο? μα ανα ειναι στην καλη να παιρνεις 5 και στην κακη να δινεις 100 τοτε τι? καντε λιγο τα μαθηματικα και πειτε μου αν βγαινετε . Ο πονος σου φιλε μου δεν ειναι μονο δικος σου και το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο πονος. ειναι και αγανακτηση, ειναι και καχυποψια μηπως τελικα ολο αυτο με το online poker δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια καλοστημενη κομπινα για να τα περνουνε απο τους πολλους και να τα τρωνε οι λιγοι κ.α. Και φυσικα παντα η ιδια απαντηση : συνεχισε να παιζεις το '' καλο'' ποκερ που ξερεις και μην σε νοιαζει για τον απιθανο που στα πηρε . δεν ξερει και θα τα χασει γρηγορα !! ναι ρε μεγαλε συμφωνω μαζι σου να τα χασει χιλιες φορες !!! αλλα τα δικα του . οχι και τα δικα μου μαζι!!!! οσο για το ''καλο'' ποκερ που παιζουμε εγω το λεω σκ.τα ποκερ ειναι . αλλα διαβολε δεν μπορεις να παιζεις περιμενοντας το royal flush η το καρε!!! ακομα και ο james bond με απλο straight flush κερδισε τον αοματο !!! και οσο αφορα την τυχη που συμφωνω οτι παιζει μεγαλο ρολο στο ποκερ ως ποτε μπορει να ειναι εναντιον του καλου και τις πιο πολλες φορες να ευνοει τον απιθανο? αυτα και συγχωρηστε με αν σας κουρασα αλλα ευχαριστω κιολας γιατι ξεσπασα πανω στα πληκτρα και ηρεμησα καπως !!! παμε για αλλα!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 να πω και εγω τον πονο μου τοτε.ψαχνω παικτες σαν και αυτους που αναφερεις, να παιζουν τα λεφτα τους οπως περιγραφεις και δεν μπορω να βρω.μακαρι να εβρισκα και ας μην κερδιζα ποτε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geopaok4 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 allakse etairia... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 pantelgr έγραψε:πριν λιγο επαιζα τουρνουα των 11$ . 300 ατομα ιν 80 εχουν μεινει 9ος εγω με 12000 chips. ωραια ως εδω ? θεση dealer jj . raise ο πρωτος με 8500 chips στο 3χ (480) . reraise εγω στα 1800 chips . call ο τυπος . φλοπ 235 το 3καρο . check o τυπος raise εγω στα 3000 chips !!! call ο αλλος . λεω κυνηγαει, δεν μπορει!!! 10 καρο στο turn . μικρα κατω, all in να τελειωσει εδω αλλα ..... call o τυπος τα ρεστα του. με τι ρε παιδια? Q 7 ΚΑΡΟ!!!!!!! ΕΛΕΟΣ . Και φυσικα δεν χρειαζεται να σας πω το river ε? Η ιστορια της 3 χρονης καριερας μου στο poker . ως ποτε? εχω αλλαξει 3 site , εχω διαβασει 3 βιβλια απο 2 φορες το καθενα !!! εχω δει χιλιαδες ωρες βιντεο με ποκερ χωρια τα live με αρκετο κοσμο εδω στην Μυτιληνη ( πανεπιστιμιο και στρατο γαρ )οι φιλοι ? ολοι poker οποτε και οι κουβεντες μας γυρω απο αυτο !!! ασε τα χρηματα που εχουμε ξοδεψει!!! και το αποτελεσμα ? 0 . μπαινουμε αρεα και που στα χρηματα για να τα δωσουμε διπλα και τριδιπλα μετα . και μου λετε τωρα για μια κακη περιοδο? μα ανα ειναι στην καλη να παιρνεις 5 και στην κακη να δινεις 100 τοτε τι? καντε λιγο τα μαθηματικα και πειτε μου αν βγαινετε . Ο πονος σου φιλε μου δεν ειναι μονο δικος σου και το κακο ειναι οτι δεν ειναι μονο πονος. ειναι και αγανακτηση, ειναι και καχυποψια μηπως τελικα ολο αυτο με το online poker δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μια καλοστημενη κομπινα για να τα περνουνε απο τους πολλους και να τα τρωνε οι λιγοι κ.α. Και φυσικα παντα η ιδια απαντηση : συνεχισε να παιζεις το '' καλο'' ποκερ που ξερεις και μην σε νοιαζει για τον απιθανο που στα πηρε . δεν ξερει και θα τα χασει γρηγορα !! ναι ρε μεγαλε συμφωνω μαζι σου να τα χασει χιλιες φορες !!! αλλα τα δικα του . οχι και τα δικα μου μαζι!!!! οσο για το ''καλο'' ποκερ που παιζουμε εγω το λεω σκ.τα ποκερ ειναι . αλλα διαβολε δεν μπορεις να παιζεις περιμενοντας το royal flush η το καρε!!! ακομα και ο james bond με απλο straight flush κερδισε τον αοματο !!! και οσο αφορα την τυχη που συμφωνω οτι παιζει μεγαλο ρολο στο ποκερ ως ποτε μπορει να ειναι εναντιον του καλου και τις πιο πολλες φορες να ευνοει τον απιθανο? αυτα και συγχωρηστε με αν σας κουρασα αλλα ευχαριστω κιολας γιατι ξεσπασα πανω στα πληκτρα και ηρεμησα καπως !!! παμε για αλλα!!!!to kalo einai oti iremises.to deftero kalo einai oti katalaves ti paizei genika sto gambling kai einai poly WRIMO afto file!!!kai triton opos ksanaeipe o loukas se allo postin the BEST case scenario poker players are BREAK EVEN. kai den milame gia PRO players AMATEUR kathara. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tammaister Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Γεια σου ρε Λουκά Mourinho!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 tammaister έγραψε:Γεια σου ρε Λουκά Mourinho!!Το τριτο προσωπο με πεθαινει. Λουκας Θεος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aekarxhs Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 καισαρας οχι μουρινιο.... παντως ο confucius ειναι πραγματικα γκαντεμης...του εριξα bb προχτες 3 φορες....a2 vs aj a8 vs qq...εφαγα βρισιδι βεβαια αλλα χαλαλι...απο οτι διαβαζω εχει τα δικια του το παιδι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Γιατι δεν βγαινει ποτε κανεις εχοντας στοιχεια σε μεγαλο δειγμα παιχνιδιων και με στατιστικα απο software και να δειξει οτι δικαια ειναι αδικημενος και ''ατυχος''?? Μαλλον δεν υπαρχει ε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 koskosmo έγραψε:Γιατι δεν βγαινει ποτε κανεις εχοντας στοιχεια σε μεγαλο δειγμα παιχνιδιων και με στατιστικα απο software και να δειξει οτι δικαια ειναι αδικημενος και ''ατυχος''?? Μαλλον δεν υπαρχει ε??Ας μην το παρακανουμε γιατι το να απαιτεις απο καποιον στοιχεια απο μεγαλο δειγμα παιχνιδιων του τυπου: cash games 50.000 hands at least και tournaments 800-1000 at least, απαιτει να εχει χαλασει καποιος και ενα αρκετα σεβαστο ποσο.Θελω να πω πως ναι μεν διαφωνω με την λεγομενη σταθερη ατυχια απτην αλλη δεν θεωρω πως ολοι εχουν το bankroll για να παιξουν τοσο οσο χρειαζεται για να καταλαβουν οτι η ατυχια περιοριζετε απτην ικανοτητα σε μεγαλο βαθμο.Συμπερασματικα καποιος πριν αρχισει να παιζει online θα πρεπει να σκεφτει αν διαθετει και το αναλογο bankroll.Πιστεψε με, παρα πολλοι ειναι αυτοι οι οποιοι λενε σιγα μωρε θα παρω μια paysafe των 50 και θα παιζω και νομιζουν οτι αυτο αρκει.Μονο αν αναλογιστει κανενας τα ποσα που εχει γραψει απειρες φορες ο Giorgio θα δει οτι η πρωτη καταθεση (με βαση παντα οτι θα αρχισει να παιζει ΜΟΝΟ micro tours) πρεπει να ειναι το λιγοτερο 200-300 ευρω.Για το ακριβες αρχικο ποσο διατηρω καποιες αμφιβολιες οποτε αν δει καποιος που γνωριζει- εχει υπολογισει το ποσο, ας το ποσταρει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου, 2010 Duke αυτο που θελω να πω ειναι οτι μακροπροθεσμα η τυχη δεν παιζει ρολο.Το να λενε πολλοι οτι μολις εκαναν αναληψη αρχισαν να χανουν ειναι αστειο,χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον. Το παν ειναι να εισαι winning player γιατι αν δεν εισαι αργα η' γρηγορα θα χασεις ολα σου τα χρηματα.Απο κει και περα οσοι δεν εχουν το καταλληλο bankroll ας μην παιzουν τουρνουα με μεγαλο field και ας περιοριστουν σε STT η' microstakes cash. Αν θελουν να αυξησουν το bankroll χωρις μεγαλο ρισκο.Αλλιως προσφερεται και η ρουλετα η' αλλα παιχνιδια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts