Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

stikis έγραψε:

De nomizw pws tha akouseis polles diaforetikes apopseis. I alitheia einai oti dn kserw pws ekselixthike i pasa alla opoiosdipote pistevw pws tha pigaine all in se auto to board. Tin pithanotita na exei set sxedon tin apokleiw mias kai me opoiodipote pair tha ekane raise logika. Epomenws se auto to board kai sto sigekrimeno simeio tou tournoua to mono pu se kanei call einai to 7-6 kai to 8-9. Wstoso thewrw pws sto sigekrimeno board se kanei check raise me para polla filla tipou 9-7, 8-7 akoma kai me xeirotera flushdraw ews kai me to tpt ekmetalevomenos apla to simeio tou tournoua kai tin pithanotita na min exeis xtipisei ki esi me ti seira sou tpt. Ola auta fisika sto all in tha pane paso (logika :-P). To folding equity einai sto theo kai apo ta filla pu pairneis call exeis 34% sti mia periptwsi kai eisai sxedon 50/50 stin alli. Nomizw pws dn tithetai kan thema gia to an einai +EV na paikseis resta sto sigekrimeno spot.

+1 aplos ego tha ekane 20k preflop kai oxi 13 den thelo na me kanei call me marginal hands ekei pera protimo na to paro preflop ayto to xeri. as played afou checkarei bet/allin sto flop. pio pithano sto range tou smaller flush or str8 draws.

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Aisiws mborw na pw koresthike to thread. Thanx se olous gia tis apantiseis sas. Na pw twra kai gw tis skepseis mou ekeini tin wra pou den to kryvw diirkisan 2 sec postflop. Ligo pio prin eixa kanei 2 raise preflop pairnontas 2 sinexomena pots. Prin apo afta o pektis aftos mou pire to pot ontas big blind, me A . Piga fold sto raise, kathysterwntas poly, milwntas me skopo na ton kanw na mou deiksei kati afou foldara. Mou edeikse loipon ton Asso.Afto to lew gia na tonisw oti se kamia periptwsi den ton evaza gia set ekei.. Ftanoume sto limp loipon kai logw tou oti emena proswpika to bubble den me epirease psixologika, antithetws egina arketa aggresive apo tous 15 kai meta,so, profanws me A5ss kai position (to hand den pezei kai toso rolo obv, position kai bubble factor poli perissotero), kai kserontas oti tha kanw kai second barrel an flattare to c-bet mou on the flop, apofasisa na peksw pot, me position, kai na kratisw xamila to pot, eksou kai to raise stis 13500, pou, omologoumenws , nai , ek twn isterwn paratirw oti safws kai einai mikro dinontas mou 0 info gia to hand tou pekti. Ennoeitai metaniwsa gia to raise, (mborei na eftaikse ligo kai to online, to ekana arketa grigora ,..anw..)Gyrnaei loipon to board afto kai akouw check. Se kamia periptwsi den skeftika check behind. Apofasizw na bettarw 1/2 pot kai akouw raise 2,5 fores. Snap all in. Kai pali den skeftika lepto na peksw passive.Oi logoi aftoi pou anelisan stikis, sam, daskalos, pfsin ,sicksick , imbesile klp.Na tonisw oti o idios pektis ekane c-r tin day 1 enw imoun sto table tou kai foldare se all in , kai na tonisw oti sxedon -oriaka itan commited to call, kai safws to thymomoun afto, prosthetontas kialla stoixeia gia FE stin eksiswsi mou.Afta en oligois, efxaristw osous mou ekanan tin timi kai apantisan, See u se 20 days all. ( PS : call me 7-6 off, sto all in mou .)

GG, GL all. Ty. :):):):)

Δημοσίευση

mathew ace,

προφανως ακομα κ οσοι προτιμαμε το call sto flop (alloi giati kseroun kapws kalytera to Saki alloi gia allous logous) nomizw oti den leei kaneis oti itan kako to play sou. Psilocooler einai to xeri.

Pantws to call den einai swnei k kala passive (bgainei to xroma i paso). An einai na paei paso to flop o Sakis me to allin, tote exeis polles pithanotites na pareis to pot me ta perissotera turn