hawkeye_79 Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2011 Οπως ειπωθηκε σε αλλο θεμα, τα 8$ buy in προκριματικα για τα μεγαλα τουρνουα ισως ειναι μια καλη λυση, ας τεθει στο τραπεζι. Τελος μια λεπτομερεια που κανει ομως διαφορα, στα rebuy add on τουρνουα πρεπει να απενεργοποιηθει η δυνατοτητα addoN κατα τη διαρκεια του εκαστοτε χεριου! Και αυτο πρεπει να το αναλαβει η μαμα Οn μου φαινεται... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hawkeye_79 Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Επανερχομαι στο περιβοητο θεμα! Μετα και τη χτεσινη μερα νομιζω πως βγαινουν πλεον καποια αβιαστα συμπερασματα1) Hellas 5000$ , 108$ buy -inα) Το Hellas 5000 με την τωρινη του μορφη χρειαζεται βελτιωση. Για μια ακομα φορα overlay (900$ παρακαλω), οπως ηδη αυτο συμβαινει εδω και συνεχομενες βδομαδες..!Πληθωρα προκριματικων σαφως υπαρχει αλλα αυτο αρκει; Αν η ζητηση ειναι μικρη σε σχεση με τη δεδομενη προσφορα, τι νοημα εχει; Δεν παιζω σε αλλες πλατφορμες αλλα υποθετω οτι τουρνουα με παρομοιο buy in μπορουν να δινουν πολυ περισσοτερα prizes (με μεγαλυτερη χρονικη διαρκεια σαφως, που ομως δεν αποτελει τοσο κρισιμο αρνητικο παραγοντα), επομενως ειναι και πιο ελκυστικα στον miD - High stakes παικτη των ΜΤΤβ) Οι προκριματικοι των 5,5$ (που εχω προτεινει κ εγω)για εισιτηριο των 108$ δεν εχουν value, ειδικα οταν παιρνει 1 στους 22 (!) εισιτηριο! Εδω εκανα λαθος ζητωντας τετοια προκριματικα, πονταροντας παντως στο γεγονος πως τα εισιτηρια των 5,5$ ειναι πολυ διαδεδομενα στην πλατφορμα του Poker Gr και.. η πραξη εδειξε αυτο ακριβως! Λογω των εισιτηριων λοιπον ( και σε καποιο βαθμο λογω bankroll ) χτες συγκεκριμενα ακυρωθηκαν τα 3 πρωτα rebuy - Add Τουρνουα με 12-14 μίνιμουμ παικτες και 2,2-3,3$buy in ενω το 5,5$ με 18 (!) μινιμουμ παικτες εφτασε τους 30! Τυχαιο, δε νομιζω που λεει και η διαφημιση..Στη συνεχεια, το απογευμα πια, τα rebuy διεξηχθησαν κανονικα, οπως φυσικα και τα επομενα προκριματικα των 5,5$...γ) Τι συμπερασμα βγαζω; Πως το 5000 απευθυνεται πλεον σε λιγους και τακτικους παικτες μπροστα στο συνολικο αριθμο ατομων που παιζουν στην πλατφορμα της GR .Αν μου θυμησαν σωστα τα παιδια με τα οποια μιλησα, περσι ειχε 6000$ gtd ;!Και τι εχω να προτεινω; Παντα στο βαθμο που ειναι εφικτο (βλεπε δυσκολια αναπροσαρμογης τουρνουα της GR ) και οι εξωτερικοι παραγοντες (βλεπε εκκρεμουσα νομοθεσια) το επιτρεπουν, θα ελεγα πως καποια απ τα χρηματα θα επρεπε να πανε στα μικροτερα ελληνικα τουρνουα, στα οποια οπως εχω αναφερει στο παρελθον εγινε μια "σφαγη" της ταξης του 50% στα επαθλα απο τη φετινη σεζον! Αρα ακομα δυσκολοτερα καποιος φτιαχνει bankroll μεσω των ελληνικων τουρνουα--> ακομα δυσκολοτερο να χτυπησει τα μεγαλα ελληνικα (και ξενα φυσικα).Και ετσι οι παικτες δεν ανακυκλωνονται..Και δε νομιζω, διορθωστε με αν κανω λαθος, οτι εχει πεσει η κινηση των "μικρων" παικτων (ακομα και το Freeroll των 50$ γεμιζει κανονικα). Αν ΔΕΝ στηριχθει το hellas5000 ΚΑΙ απο τους μικρομεσαιους παικτες δεν θα επιβιωσει(=ασυμφορο για την GR) οπως ηδη βλεπουμε, εκτος αν αλλαξει μορφη...δ) Στη νεα μορφη ομως, το buy in ειναι μειωμενο (απο 80-90$ θα ελεγα) και τα προκριματικα του εχουν περισσοτερο value , ακομα και αν διατηρηθουν αυτα των 2,2-3,3-5,5-11 freezeout . Προχειρα, ενα 5000$ με εισοδο 80$ και γυρω στα 55 ατομα σταθερη βαση, δεν ειναι προτιμοτερο και, πιστευω, πολυ περισσοτερο πιθανο να πετυχει;! Εκτος αν προτιμουν οι υπευθυνοι τη περαιτερω μειωση των 5000$ εγγυημενων (δωστε ομως κατι και στα μικρα τουρνουα οπως αναφερθηκα προηγουμενως ! 2) Low - stakes τουρνουα στην GRΤα πραγματα παραμενουν ιδια απ την αρχη της σεζον, με μαξιμουμ blindlevel 5λεπτα (πλην Omaha που ειναι..6λεπτο)! Μας αφησε και το deepstack και δεν ευχαριστιεται μεγαλη μεριδα παικτων παιχνιδι.. Καμια προοπτικη αλλαγης συντομα; 3) Γενικες παρατηρησεις για το δικτυο ΟΝΑυτα τα ρημαδια τα προκριματικα για 11$ εισιτηρια γιατι δεν υπαρχουν σε rebuy μορφη; Υπαρχουν τα 8 (!), υπαρχουν τα 22, γιατι οχι και τα 11;! Αγνωσται αι βουλαι των Ευρωπαιων...Αυτο ηταν το σεντονι μου, καλο κουραγιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Να προσθεσω για τα cash games το auto rebuy to a specific amount.To εχει μονο η stars ,εστειλα email σε partygaming και μου ειπανε πως το εχουνε ζητησεικαι αλλοι παικτες και το ετοιμαζουνε.Νομιζω ειναι must για τα cash games.tu Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dedes54 Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2012 ήλιε και η χρήση δολλαρίων τουρνουά να τα κάνουμε ότι thελουμε είναι κάτι που πρέπει ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts