Nickakis! Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Η νέα Moneybookers MasterCard στην διάθεση του κοινού **Την έχω ήδη στα χέρια μου την κάρτη αυτή αν και άργησαν αρκετά να μου τη στείλουν... πολύ καλή κίνηση από την εταιρία... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Iczech Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Tin exo edo k kairo..To MEGALO kako einai to orio analipseon pou einai sta 250euro.. (k me xreosi 1.8) eno an ta steilo stin trapeza ta lefta moy aferountai 3 euro!!! Diladi an exo 500euro gia analipsi tha protimiso na ta steilo me iban son logariasmo moy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΕΊΤΕ ΤΙΣ ΧΡΕΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΆΛΗΨΗ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Τις λέει στο άρθρο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαίου, 2010 einai kaliteri apo ti visa oson afora to ori analipsewn? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jtspkrland Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 paidia gia na katalavo...an kano analipsi auta ta 250 euro....ti epitokio tha exo??to epitokio einai miniaio?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Παρακαλώ όσοι την έχουν ας με βοηθήσουν.Έκανα αίτηση για την κάρτα και μαζί με το αντίτυπο του διπλώματός μου έστειλα και τον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας μου απ'το i-card online της τράπεζας κύπρου,αλλά μου ζητήσαν να στείλω ξανά κάποιο έγγραφο που βα επιβαιβεώνει την διεύθυνσή μου.Γνωρίζει κανείς γιατί δεν δέχονται το λογαριασμό?Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το οτι την κατέβασα και δεν μου την στείλαν ταχυδρομικά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Είναι πιστωτική ή έχει σχέση μόνο με το λογαριασμό Moneybookers(κάτι σαν χρεωστική)? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panosxvii Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2010 pre-paid έχω.Την χρησιμόποιώ γενικώς για online αγόρες.(Πριν κάνω mb account) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
veteriarian Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 εγω εχω prepaid. και με αυη θα μεινω. δεν καταλαβαινω ποιο το οφελος αυτησ τησ καρτασ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bosio Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Το όφελος της κάρτας είναι προφανώς αυτό:Χωρίς Moneybookers card η διαδρομή είναιPoker Site ---> Moneybookers -----> Bank ----> ATMΜε Moneybookers card η διαδρομή είναιPoker Site ---> Moneybookers -----> ATM Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Apla ta pragmata.Opos kai stin neteller ta lefta pane amesos sto accountAra mporeis na kaneis instant analipsi apo to poker siteExw tin karta tis netelle alla genika de ti xrisimopiw katholou.Tha to koitaksw na dw pia simferei perissotero Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2010 gsbets έγραψε:Apla ta pragmata.Opos kai stin neteller ta lefta pane amesos sto accountAra mporeis na kaneis instant analipsi apo to poker siteExw tin karta tis netelle alla genika de ti xrisimopiw katholou.Tha to koitaksw na dw pia simferei perissoterose autin tin periptwsi diladi den sou krataei h trapeza kapio fee kathe fora pou kaneis analipsi afou ta lefta pane kateutheian sto logariasmo? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts