foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Eχει τυχει σε κανεναν να παιζει vs bot σε hu cash nl table?Εκανε report?Εφοσον εξακριβωθει απο ποκερσταρς οτι ειναι bot θα εχω refund τα λεφτα που εχασα απο το bot?Υπαρχει καποιος με παρομοιο περιστατικο?Πρωτο tilt μετα απο παρα πολυ καιρο χτες αφου εχασα 18 στακες σε 1 τραπεζι για να εξακριβωσω οτι ειναι bot με διαφορα betting patterns και αλλα πραγματα που δοκιμασα.Βαριεμαι να γραψω πως εξακριβωσα οτι ειναι bot αλλα ξερει κανεις τι παιζει σε μια τετοια περιπτωση εφοσον η stars εξακριβωσει οτι ειναι bot? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
afterimage Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Βαριεμαι να γραψω πως εξακριβωσα οτι ειναι bot no pls do!einai akrws endiaferon!(den to lew eirwnika se kamia periptwsh ) Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Parolos Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Δεν κατάφερες να φτάσεις στην Διαμαντόπιστα ε?Έχασες στον τελευταίο αρχηγό..! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Parolos έγραψε:Δεν κατάφερες να φτάσεις στην Διαμαντόπιστα ε?Έχασες στον τελευταίο αρχηγό..!???afterimage έγραψε:foustouki έγραψε:Βαριεμαι να γραψω πως εξακριβωσα οτι ειναι bot no pls do!einai akrws endiaferon!(den to lew eirwnika se kamia periptwsh )[/quote:1mlfwy74]later γιατι εχω να κανω κατι εργασιες για την σχολη.θα επανελθω το βραδυ. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki to bot ekane to parakatw thread sto 2+2:http://forumserver.twoplustwo.com/54/po ... ay-784722/^^ Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Χμμμ δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται...Ειλικρινα..Ειναι το τραπεζι που επαιζα μαζι του.Απευθυνεται σε μενα να φανταστω σωστα?Και τι σημαινει αυτο?Οτι δεν ειναι bot..?Εγω εξακριβωσα οτι ειναι bot,ειμαι βασικα 99.99% σιγουρος για αυτο. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Και vatal πως το βρηκες αυτο?Δεν μπορω να καταλαβω.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 ye apeu8inete se sena kai to postare x8es tin wra pou pezatemou stile enas filos to thread ekini tin wra kai sas vlepame Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Το ποσταρε 4-5 ωρες μετα νομιζω..Ειχα ηδη στειλει στο support για investigation..Xmm δεν ξερω μπερδευτικα..Αλλα σου λεω τεσταρα πολλα πραγματα που με κανουν σχεδον σιγουρο οτι προκειται για bot.Γινανε πολλα περιστατικα κατα την διαρκεια που παιζαμε..Παρα πολλα..Περιεργα πραγματα..Θα δειξει.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ολα normal επειδη εκανα 4tabling και δεν μου φανηκε παραξενο.Μετα εμεινα με ενα τραπεζι μονο με αυτον και αρχισε να μου βρωμαει.Στην αρχη μου φανηκε huge fish αλλα μετα σιγα σιγα παρατηρησα οτι ηταν τελειως αυτοματοποιημενες οι κινησεις.Και εκανα διαφορα δοκιμες με betting patterns κλπ κλπ και διαφορα αλλα.Δεν μπορω να στο εξηγησω απο εδω γραπτα το γιατι το πιστευω αυτο αλλα ειμαι 99% σιγουρος. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 afou sou lew ida to thread tin wra pou pezateti 4-5 wres meta Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Μαλλον μπερδευτικα με την ωρα που εκανα το ποστ κλπ..Χμ δεν ξερω τι να σ πω προς το παρον θα δειξει.Δηλαδη ποια η γνωμη σου οτι αφου εκανε αυτο το ποστ αρα no way its a bot? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Δεν ξερω τι εγινε ακριβως απλα προσεξε με τα report αν δεν εισαι πολυ σιγουρος γιατι μπορει ο τυπος να ηταν απλα σε heater η οτιδηποτε και να του μπλοκαρουν το account μεχρι να εξακριβωθει.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Δεν ειναι θεμα heater..Δεν θα εκανα report για κατι τετοιο..Εχω παιξει με αντιπαλος σε heater,εδω εγινε κατι διαφορετικο.Τεσπα θα δω τι θα γινει. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Δεν ειναι θεμα heater..Δεν θα εκανα report για κατι τετοιο..Εχω παιξει με αντιπαλος σε heater,εδω εγινε κατι διαφορετικο.Τεσπα θα δω τι θα γινει.Οκ, πες μας καποια στιγμη τα patterns του και μερικα hand histories υποπτα, απλα απο περιεργεια.. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 ok το βραδυ θα τα ποσταρω. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mmymmmgfdgfmd Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Όταν έχεις χρόνο εξήγησε μας αν μπορείς πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Βάλε και κανά hh,τπτ στατς απο ΗΕΜ για το session.Δεν μου έχει τύχει να νομίζω ότι έπαιζα ποτέ με κάτι που μοιάζει ΒΟΤ οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι περίεργο συνέβαινε.Τέλος,ίσως θα ήταν σοφό να μην shovaρεις κάθε hand και αν δεις ότι έχεις τιλτάρει άπειρα να φύγεις(δεν είναι εύκολο το ξέρω). Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:Δηλαδη ποια η γνωμη σου οτι αφου εκανε αυτο το ποστ αρα no way its a bot?dunno isws o tipos anaptisei akoma to bot kai molis ide oti kapios openshovarei ka8e hand zitise sto 2+2 ta swsta adjustments gia na kanei tis ri8miseistespa pera apo tin plaka, kapios pou rwtaei pws na peksei otan o antipalos tou openshovarei ka8e hand, einai poli pi8ano na pezei sa bot me sigkekrimena charts kai patterns kai ka8olou pokeriki skepsi opote na se mperdepse auto Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 2 hands shovara ψηλοtilted και εφαγα call τα αλλα shoves ηταν ολα καλα φυλλα μπας και φαω light call αλλα δυστυχως δεν εγινε κατι τετοιο.Μετα απο καποια φαση επαιζα μονο και μονο για να αποδειξω οτι ειναι bot.Και εβγαλα τα συμπερασματα μου που δυσκολα να ειναι λανθασμενα.alienhack θα ποσταρω details το βραδυ η θα μιλησουμε και msn.Τεσπα ληγει το θεμα για τωρα θα δω τι θα γινει. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dogan0s Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 eutixws pou de postares ti diatrivi sou gia na apodi3eis oti einai bot foustouki break apo poker 1 week gia sena Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Vatal έγραψε:foustouki έγραψε:Δηλαδη ποια η γνωμη σου οτι αφου εκανε αυτο το ποστ αρα no way its a bot?dunno isws o tipos anaptisei akoma to bot kai molis ide oti kapios openshovarei ka8e hand zitise sto 2+2 ta swsta adjustments gia na kanei tis ri8miseistespa pera apo tin plaka, kapios pou rwtaei pws na peksei otan o antipalos tou openshovarei ka8e hand, einai poli pi8ano na pezei sa bot me sigkekrimena charts kai patterns kai ka8olou pokeriki skepsi opote na se mperdepse auto[/quote:krzfus2h]1)Δεν γινεται να παιζει σαν bot και να παιζει μονο 1 τραπεζι2)Δεν με μπερδεψε λογο charts,hands selection κλπ αφου αυτο ηταν οτι να ναι κλπ,δεν ηταν τετοιος παιχτης απο οσο ειδα τα showdowns (px call 4bet 35off + call 3barrels on 3Q9106 η κατι τετοιο board.)Δεν θυμαμαι τωρα ακριβως το χερι απλα το αναφερω για να σ πω οτι δεν ειναι λογο charts.hands selection κλπ.3)Δοκιμασα πολλα betting patterns και εβγαλα καποια συμπερασματα.Τεσπα ας το αφησουμε για τωρα γιατι δεν βγαινει ακρη.Θα τσεκαρω hh μετα και θα ποσταρω αναλυτικοτερα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Dogan0s έγραψε:eutixws pou de postares ti diatrivi sou gia na apodi3eis oti einai bot foustouki break apo poker 1 week gia sena why break? lol1η φορα εχω τετοιες σκεψεις για αυτο και θα το ψαξω so τα σχολια σου μου ειναι αχρηστα. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:(px call 4bet 35off + call 3barrels on 3Q9106 η κατι τετοιο board.)Δεν θυμαμαι τωρα ακριβως το χερι απλα το αναφερω για να σ πω οτι δεν ειναι λογο charts.hands selection κλπ.3)Δοκιμασα πολλα betting patterns και εβγαλα καποια συμπερασματα.e ti bot mas les meta re foustouki... superuser imo! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 χρησιμοποιησα αυτο το χερι για να πω στον vatal οτι δεν προκειται για παιχτη που τηρει hands ranges κλπ κλπ =>δεν εχει νοημα το ποστ του στο 2+2,δηλαδη δεν ειναι παιχτης που παιζει μηχανικα σαν bot.Τεσπα ας ληξει θα δω τι θα γινει και θα ποσταρω στην πορεια. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
aizack13 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2010 foustouki έγραψε:δηλαδη δεν ειναι παιχτης που παιζει μηχανικα σαν bot.sta logia mou erxese Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts