Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

bot HU NL50

foustouki

Recommended Posts

foustouki έγραψε:

χρησιμοποιησα αυτο το χερι για να πω στον vatal οτι δεν προκειται για παιχτη που τηρει hands ranges κλπ κλπ =>δεν εχει νοημα το ποστ του στο 2+2,δηλαδη δεν ειναι παιχτης που παιζει μηχανικα σαν bot.

anaferomoun kiriws sta patterns oxi se preflop chart, alla otan openshovareis, olo to pattern tou einai apla to preflop calling range tou

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.pokertableratings.com/stars- ... oitimblufn

[ ] bot

foustouki, entelws filika, prosexe ligo ti grafeis...

an trejeis th logikh soy antistrofa -me ton tropo poy ypopsiazomai oti odhgithikes se ayto to symperasma- apo th dikh toy optikh gwnia mporei ki aytos na se bgalei bot logw patterns. px an kathe fora kaneis 2barrel Ahi boards, aytos soy kanei raise ki esy kaneis fold, kai oi dyo exete pattern...

Συμφωνω woundy αλλα δεν μπορω να εξηγησω τι ακριβως εκανα και γιατιλεω οτι λεω τωρα..

Αλλο ρωτουσα στο πρωτο ποστ μου.Αν εχει τυχει σε κανεναν να εχει παιξει με bot.Αυτο ρωτησα.

Δεν μπορω να δωσω τωρα details και να αναλυσω την σκεψη μου.

Ειτε θα το κανω αργοτερα ειτε αν θες τα λεμε τοβραδυ στο chat.

Ας ληξει το θεμα εδω προς το παρον.

εγω εχω παιξει αρκετα στη fulltilt με bot.

fullring.

easy game , μπορεις να παρεις pot με minbet.

Αν ειναι να χασω απο bot καλυτερα να ειναι κανενα πειραμα

πανεπιστημιου...

Most likely κανεις λαθος.

Ειδα μερικα hands σου απο το τελευταιο session στο ptr, πηγαινες all in πριν το flop σε αρκετα hands σερι, callare με QQ/AK σε 2 που ειδα και σε stackare επισης εκανες call 4bet με Q9o και ειχε AK.. Απο μια συντομη ματια που εριξα δε μου φαινεται bot η κατι αλλο περιεργο, βασικα νομιζω normal τα επαιξε ολα τα hand που ειδα..

Ας δουμε και αυτα που θεωρεις εσυ υποπτα και περιεργα και ξαναμιλαμε.

foustouki έγραψε:

Eχει τυχει σε κανεναν να παιζει vs bot σε hu cash nl table?

Εκανε report?

Εφοσον εξακριβωθει απο ποκερσταρς οτι ειναι bot θα εχω refund τα λεφτα που εχασα απο το bot?

Υπαρχει καποιος με παρομοιο περιστατικο?

Πρωτο tilt μετα απο παρα πολυ καιρο χτες αφου εχασα 18 στακες σε 1 τραπεζι για να εξακριβωσω οτι ειναι bot με διαφορα betting patterns και αλλα πραγματα που δοκιμασα.

Βαριεμαι να γραψω πως εξακριβωσα οτι ειναι bot αλλα ξερει κανεις τι παιζει σε μια τετοια περιπτωση εφοσον η stars εξακριβωσει οτι ειναι bot?

traba pai3e pacman kalytera.

an einai ka8e fora pou xaneis 18bi epidi epai3es a8lia k san dikeologia brikes oti 8eleis na apodi3eis oti o allos einai bot emena mou fenetai a3iolipito.

ps:ipoker paizeis??

4 tables hu nl50 pokerstars οσα χερια θελεις. pm me γιατι θελω να σ κανω και εσενα δωρο 18bix4tables=free money για εσενα.

Αντε πεταγεσαι και λες μια μλκια..

Ελεος πια..

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Ας κλεισει καποιος το thread λαθος μου που το ανοιξα κιολας εκανα μεγαλη μλκια.

Μιχαλη κλειδωσε το.

foustouki έγραψε:

4 tables hu nl50 pokerstars οσα χερια θελεις. pm me γιατι θελω να σ κανω και εσενα δωρο 18bix4tables=free money για εσενα.

Αντε πεταγεσαι και λες μια μλκια..

Ελεος πια..

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Ας κλεισει καποιος το thread λαθος μου που το ανοιξα κιολας εκανα μεγαλη μλκια.

Μιχαλη κλειδωσε το.

den erxomai stars gia .5. 1/2 4 table i .5/1 6 tables 1.5k hands toulaxiston ka8e mera mexri kapoios na ta paratisei i faei busto

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις
  • Προσθήκη...